Zaza ile telefonda konuştuk...

Çözüme kavuşturduk, acayip komik bir kadın Allah inşallah dilediği bebeği ona nasip eder. Ben problemi anlattım, o aklındakileri anlattı hatasını anladı, özür diledi. Bundan sonra daha dikkatli kelimeler kullanacak.

Kazeeeeen barıştığımıza sevindim-)))

Zazacım izlenimlerin tamda benim izlenimlerin :)
Embriyo kalitende süper 4aa tutunma ihtimali en yüksek embriyo 5aa dan bile iyi..Bu sefer tamamdır arkadaşım, güzel haberlerini bekliyoruz :)

Vayyy harika bir gelişme :)

Bu arada evet başkasının hesabını da kullanmış ! O 2 hesabı da yaktı ...

hoşgeldinnnnnnnnnn çok mutlu oldummm seni gördüğüme sabah eşime anlattım olanları zaza gitti kime soracaz aklımızdakileri diyee çok şükür geri döndünnnn :) :) :)
Canlarım bu yolda öldü var döndü yok-))
Hepimiz güzel sonuçlara varalım gerisi artık allaha tevekkül-)

Kızlar şimdide haber bahçecide kalan 6 embriyolarımdan geldi
6 kalan embriyodan 3 atletik ve mitoskoru ihi çıktı ve donduuuruuulduuuu-)
4bb 3ab 3bb
Buda greydleri
inşallah bi daha gidecek olursan sadece kardeş için gidersin canım bnm bol dua ve tevekkül

Ben şimdi anladım neden bazı merkezler embriyo dondurmasına para almıyor
Şimdi bakın kala 6 embriyoyu direk dün dondursaydılar benim 6 donmuşlarım cebimde olucaktı ve bunları en az 2-3 defa transfer paralarını alıcaklardı
Transferide bin eurodan hesaplasak 3000 euro
Allah bunlardan razı olsun nakadar bilgi verildi bize bu embriyolojı dal

Yakındoğu üniv hastanesi ile görüşüyordun sen. Ne oldu
ya bi turlu cevap alamadim ki onlardan.email attim, yurtdisindayim aramam zordu biraz, heralde email atinca donerler dedim kimse donmedi. yoksa universite hastanesini dusunuyordum ilk once, ama british hemen cevap verdi, onlardan fiyat aldim o da 7100 euro, icinde kalis, otel, ulasim falan da yok.

@Masum80 canım neden 7.gün dondurulucaklar acaba br bilgin varmı ve sorabilirmisin transfer sonrası ne ilaç verdiler acaba
Canım masumum dün annesi hastanedeyken benim sonuçlarımıda doğru düzgün paylaşamadı
Minicim yumurta toplaması gününden progestan 50mg 2 ampul birden aynı vakite popodan
Murat bey bana böyle utgun gördü fitil yok
Kleksan 400 günde bir göbekten
Prednol 4 mg 2 tablet aynı anda
Koraspirin 1
Estrofem 3 tab aynı anda
Transferden 2 gün önce intralipit serum
Ve haftada birde devam serumu gebeliyin 11-12 haftasına kadar
Transfer sonrasıda aynı dozlarla ilaçlara devam
Progestan iğne gebelik testinden sonra 50 mg düşürücek ve crynon jel ilave edicek inşallah

Çok fazla değilmi bu dönem giden herkesten bende de 4.675 Euro ya yaptırdık embriyo kalırsa saklama parası da 500 Euro

Size neden bunkadar fazla fiyat verdiler
yaa niye sizden o kadar da, bizden 7000 euro istediler, bi de 100 euro da var icinde, yani 7100 euro. 100 euro da neyse pazarlik payi heralde. icinde otel, ulasim,ucak bileti falanda yok. orada yapilan kan testleri, ulstrason falan icinde ayri oduycekmisiz.
Yurtdisindayiz dedik onlara, acaba biz bilmeyiz diye mi oyle fiyat verdiler.
valla nerdeyse yasadagimiz ulkenin parasina denk geliyo, 4 ucak bileti,otel,ulasim, yeme icme derken bize malolusu 10.000 euro nerdeyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…