Kazeeeeen barıştığımıza sevindim-)))Zaza ile telefonda konuştuk...
Çözüme kavuşturduk, acayip komik bir kadın Allah inşallah dilediği bebeği ona nasip eder. Ben problemi anlattım, o aklındakileri anlattı hatasını anladı, özür diledi. Bundan sonra daha dikkatli kelimeler kullanacak.
Zazacım izlenimlerin tamda benim izlenimlerin :)Canlarım benim dün bebişleri aldım evimize döndük yol bizi çok yordu eve gelip yeni mail açtım ve yeniden üye oldum bunu yapmak durumdaydım biliyorsunuz
Ben site yöneticisine kızmıyorum çünkü onlara her hangi birimizi şikayet etseler direk müdahele ediyorlar haklı haksız
Beni kızdırar a68 olan 3-5 gün sayfamıza giren avukat gibi bizden sorular alıp bir donasyon deneyimi olmayan bu yolun madi manevi sıkıntılarını anlamadan konuşan
Bana hakkını haram eden kızım hangi haktan konuşuyorsun
Asıl ben sana hakımı helel etmiyorum beni tanımadan önyargıda bulunduğun için
Bu sayfada kliniklerin hemşireleri oturuyor bundan eminim çünkü burada halili atıp tuttum halilin hemşiresi telefonuma mesaj attı kavga etti
Ve ardından kazen profilimi kapatı
Burada beni bir kaç arkadaş yakından bile tanıyor ve benim kim olduğumu ne çektiklerimi biliyor
Geçelim benim bahçeci kıbrıstakı tedavime
Merkez 10 numara
Dissiplin 10 numara
Misafirperverlik 10 numara
Bakın sakın reklam diye düşünmek yok ben gördüyümü söylüyorum
İlk gün eşimin sperm verdikten sonra emriolog Önder beyle konuştum ve sperm sayısı toplam 3 mln ama kaliteleri iyi gözüküyor ben burdan en iyilerini imci metoduyla döllendiricem
Ve bol bol konuştuk
Bazen görüyorsun 200 mln spermden döllenen embriyo tutmuyor ama idrarda bulduğumuz 1-2spermatozoiden oluşan embriyodan bebiş çıkar
Ve hiç bir erkek ve kadının her ay sperm ve yumurta kalitesi sayı aynı olamaz bakın buna cahilce yanaşmayalım
Eski gittiyim merkezde bana böyle güzel açıklamaları hiç kimse vermedi
Yani bahçecinin elinden geleni yaptıklarından eminim
3 günümüze 13 embriyo oluştu
Ve dün beşinci güne 8 embriyo gelmişti
Onlardan ikisi 4aa ve 4bb transfer olundu
Neden 4 beş değil soruma önder bey beş demek embriyonun zarından çıkmak demek oda inşallah içimde başarıyla olur ve yapışır rahim duvarına
Yerde kaldı 6 embriyo onların takibine göre yarına haber vericez dediler
Neden direk dondurmadıklarınada cevapları biz kaliteli ve güvenilir en atletik blastları dondururuz eksi halde kötü embriyo donsa size kardeş isterseniz elimiz boşa hider
Bu hem sizin paralarınızın çöpe gitmemesi içindir
Bakın eski klinikte yani halilin aynı gün hem transfer hem dondurma abidik bibidik
Ve dondurulmuşları almaya gelende elimiz boş dönüyorduk
Halilde 3 denememde 12 blast oluştu ve 3 transfer oldu aynı günde 9 donduruldu
Negativden sonra 9 dondurulmuşuma güvenerek merkeze son kez gittim ve o 9 embriyolardan ilk 3 çözüldü olumsuz çöp
Sonra ardında yine 3 çözdüler ve zar zor hareketli embriyoları transfer ettiler
Bakın kötülemek deyil mantıklı düşünün aldanmayın paralarınızı neye verdiyinizi anlayın
Şimdi geçelim dünkü transfer günüme
Saat 10.30 merkeze geldik bize teraslı güzel oda verildi önce embriyolog odaya girip bilgi verdi ve sorularımıza cevap
Sonra allah eksik etmesin güleryüzlü dr murat bey girdi motive etti inanın bunlar okadar önemliki transfer öncesi
Sonra hemşireler süraye getirdi su içtim
Mesanemin dolu olmasına odamda ultrason cihazıyla emin olduktan sonra aldılar ameliyathaneye yani 3 katan 0 kata indik
Amelyathanede her şey steril temiz pırıl pırıl hasta bakıcısından hemşireye kadar her kes işini görüyor canım Eylemimde dün hasta hasta geldi elimi tutmaya
Gülee yüzlü Murat bey zondayı nasıl içeriye geçirdi hiç ruhum duymadı
Ardında hazır içerideyiz dedi ve embriyolarım enjektörde embriyoloğun elinde
Rahat transferim oldu
Bir damla kasılmadım
Bismillehle bu iş oldu
Ve gerisi Allahımın Ol emrine kaldı
Ama bahçeci ekibinin elinden en iyi şekilde işlerini gördüklerine eminim
Odama getirdiker
Akşama biletimiz vardı akşam saat 19 kadar bizi odada ağıladılar
Çay kahve tost
İnanın özledim desem inanırmısımız
Tatlı Damlayı
Sevimli Eylemi
Hasta bakıcısı tatar kadınıydı ismini unutum
Hepsi istanbul bahçeci ekibi olarak orda kalıyorlar ve işlerini seve seve yapıyorlar
Vayyy harika bir gelişme :)Zaza ile telefonda konuştuk...
Çözüme kavuşturduk, acayip komik bir kadın Allah inşallah dilediği bebeği ona nasip eder. Ben problemi anlattım, o aklındakileri anlattı hatasını anladı, özür diledi. Bundan sonra daha dikkatli kelimeler kullanacak.
Hoş geldiiinnnnnn :)Kazeeeeen barıştığımıza sevindim-)))
Caaaanııııım hoşşş bulduk benim zekalıHoş geldiiinnnnnn :)
Kazen yakın arkadaşımın hesabı hiç deyilse birini aç-((Bu arada evet başkasının hesabını da kullanmış ! O 2 hesabı da yaktı ...
Hosgeldinnnnn:))))Kazeeeeen barıştığımıza sevindim-)))
Kazen yakın arkadaşımın hesabı hiç deyilse birini aç-((
Ama onun suçu yok ben istedim oda vefdi-(daha değil biraz burunları sürtsün ...
Hoşbulduuum manolyamHosgeldinnnnn:))))
hoşgeldinnnnnnnnnn çok mutlu oldummm seni gördüğüme sabah eşime anlattım olanları zaza gitti kime soracaz aklımızdakileri diyee çok şükür geri döndünnnn :) :) :)Kazeeeeen barıştığımıza sevindim-)))
Canlarım bu yolda öldü var döndü yok-))hoşgeldinnnnnnnnnn çok mutlu oldummm seni gördüğüme sabah eşime anlattım olanları zaza gitti kime soracaz aklımızdakileri diyee çok şükür geri döndünnnn :) :) :)
inşallah bi daha gidecek olursan sadece kardeş için gidersin canım bnm bol dua ve tevekkülKızlar şimdide haber bahçecide kalan 6 embriyolarımdan geldi
6 kalan embriyodan 3 atletik ve mitoskoru ihi çıktı ve donduuuruuulduuuu-)
4bb 3ab 3bb
Buda greydleri
ya bi turlu cevap alamadim ki onlardan.email attim, yurtdisindayim aramam zordu biraz, heralde email atinca donerler dedim kimse donmedi. yoksa universite hastanesini dusunuyordum ilk once, ama british hemen cevap verdi, onlardan fiyat aldim o da 7100 euro, icinde kalis, otel, ulasim falan da yok.Yakındoğu üniv hastanesi ile görüşüyordun sen. Ne oldu
Canım masumum dün annesi hastanedeyken benim sonuçlarımıda doğru düzgün paylaşamadı@Masum80 canım neden 7.gün dondurulucaklar acaba br bilgin varmı ve sorabilirmisin transfer sonrası ne ilaç verdiler acaba
yaa niye sizden o kadar da, bizden 7000 euro istediler, bi de 100 euro da var icinde, yani 7100 euro. 100 euro da neyse pazarlik payi heralde. icinde otel, ulasim,ucak bileti falanda yok. orada yapilan kan testleri, ulstrason falan icinde ayri oduycekmisiz.Çok fazla değilmi bu dönem giden herkesten bende de 4.675 Euro ya yaptırdık embriyo kalırsa saklama parası da 500 Euro
Size neden bunkadar fazla fiyat verdiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?