öncelikle şunu söyliyeyim tamamen tarafsiz bi sekilde yaziyorum.Bir kurumun güvencesi altinda olmak demek.Olumsuzluk halinde dahi sizi destekliyecegiz demektir.Sevgili arkadasimiz ZY insallah hamiledir ve hic boyle seylerle ugrasmak zorunda kalmasin.Lakin olumsuz olursa verdigi 25bin tl para çöp mü olacak ? Bu kadar basit mi baskasinin helal parası üstünden geçmek.
Onlar yumurtanın tabiki icinde degil ne bilsin kac tane iyi cıkacak kabul.Amaaa en azindan transfer ettikleri yumurtalar cok kaliteli olur.degilse işlemi iptal edebilmeli.Ve 2 tane yumurta takviyesi yapabilmeliler.Tekrar deniyebilme güvencesi olmali 2 dondurulmuşla. Bu kuruma giden sevdigim arkadaslarımı incitmemek icin kelimelerime evtra dikkat ediyorum.Bu tutumu hangi kurum yaparsa yapsın düşüncem degismeyecek.
insallah bu olumsuz durumla sizde karsilasmazsiniz zira ozaman tepkiniz bu kadar yumusak olamayacaktir.Yineliyorum lafim o kurum bu kurum degil.hangisinde bu uygulanırsa lafım ona.Ellerini taşın altına koysunlar

Bence bir yalnışlık var
Siz birdaha klinikle konuşun ve yaptıran arkadaşlarımıza farklı fiyata yapılmış bir bu fiyatı çöz

Seninle razıyom morcum
Aynen öyle yapılmalı
Bir merkeze iyi para veriyoruz iyi işlem istiyoruz ama işti talihsizlik olursada sahiplenmek istiyoruz

Bence bir yalnışlık var
Siz birdaha klinikle konuşun ve yaptıran arkadaşlarımıza farklı fiyata yapılmış bir bu fiyatı çöz
zaza döndüğüne çok sevindim. bu sefer bebeğine kavuşacaksın inşallah herşey güzel olacak inanıyorum dualarımdasın

Zazacım hoş geldin bende seni arıycaktım herşey hayırlısıyla inşallah güzel olucak nasıl herhangi bi belirti varmı canım daha erken ama inşallah müjdeni bekliyoruz

zaza döndüğüne çok sevindim. bu sefer bebeğine kavuşacaksın inşallah herşey güzel olacak inanıyorum dualarımdasın
Canım çok çok sağol
İnşallah bir çoklarına umut olurum
Bir zamanlar burda umut 14 kardeşimizde bize umut oldu şimdi maşallah oğlunu kucağına aldı
Sıra bizde-)

Zazacım hoş geldin bende seni arıycaktım herşey hayırlısıyla inşallah güzel olucak nasıl herhangi bi belirti varmı canım daha erken ama inşallah müjdeni bekliyoruz
Minicim ben onu anladım nakadar bu foruma bağlanmışım sizleri sevmişim
Transferden bir gün önce büyük bir stresim oldu biliyorsun telefonuma gelen mesajdan
Sonra beni passif olmam
Ve foruma cevap tazmamam ve orda a68 beni tanımaya tanımaya hakını helal etmemesi
En ağır gecem oldu
Kalp çarpıntısından sabağa kadar uyuyamadım
Dün transferim oldu
Ve bugün size kavuştum çok mutluyum
Her halde bazıları düşünüyorki bu nakadar akılsız
Kızım sana ne kimin başı hangi taşa deyiyor git kendine çare bul-))
Ama inanın sizinle olmak okadar keyifliki
Sizi seviyoruuuum

Biz de seni seviyoruz zazacımm :)

Canım sen serum tedavisini nasıl yaptırıyorsun hoca hiteroskopi istedi mi

Bu klinik neyinki türkiyede dünyanın 7 yerinde isim yapıb işlerini güzel yapıyorlar
Ve ben bu topikte 2 seneyim ve her defasında zehra bahçeci ilgimi çekiyordu
Eskilere bakınca baya kardeşlerimiz anne oldu
Sevdiyimiz akideciğimizde bahçecide prensesine kavuştu

Burada yazılanları takip ediyorum zaza74 de takip ediyorum başkasının hesabından bunu yapmanı gerçekten hiç yakıştıramadım ben burayı yeni takip ediyorum rumuzlardan da tanıyamam halil ibrahim tekinde de yaptırıp olumlu sonuç alanlarda var okuduğum kadarıyla bahçeci ne bileyim diğerleri de burada yaşadıklarınızı anlatıyorsanız kendi sayfanızdan adınızdan yazın başka hesaplar işin işine girince benim midem bulandı ayrıca zy2009 arkadaşımızda oraya gitti onun eşinin spermleri de gayet iyiydi onu da takip ediyorum neden onun donmuş embriyosu kalmadı ne demek ayrıca sil baştan bunu çok yadırgadım sizin de üç tane embriyonuz dondurulmuş inşaallah her ikinizde evlat sahibi olursunuz fakat ne olur yönlendirme olarak yazmayın veya başkasının hesabından yazılınca ben o yazılara itibar etmem çünkü burada rumuzdan tanıyamayız ve ben kendi sayfanızda yazdıklarınıza itibar ederim

Benim o gece telefonuma mesaj geldikten sonra sesimin kapatılması ve transfer öncesi o heydcanımı yaşayan anlar
Burdan tanıdığım arkadaşım bana hesabını verdi ben lafımı kazene yazdım çünkü kendi hesabım kapanmıştı
Sizin bildiyim kadarıyla donasyon talihsizlikleriniz olmamış
20 yaşımdan evlat peşindeyim
Çook denemelerim oldu hem kendi yumurtalarımla hemde donasyonla
Benim mügasiye elemeye elimde delilerde var
Çünkü ben hastaya iyi davranışta gördüm kötü davranışta
Bizim gibi hastalara doktorun egosu geçmez
Zaten çok hırpalanmışıs
Çok hassasız
Eskilerini okudum konyada ankara centrumda denemişin
Recayi pabbutcudan iyi kazıklar bende yedim
Ama bak burda içi sen karışık yardım etmekteyim
İnsanları tanımadan bilmeden yargılamaya değil
Çarşambadan perşembeye geçen gece transferime az kalan günlerde senin gibilerden destek almak yerine haram zıkım yedim
İnşallah rabbim benim o gece yaşadığımı sana yaşatmaz

Ayrıca zy kardeşimin inşallah sonucu güzel olur
Bu iş nasip kısmet
Bir bakıyorsun 4-4 lü olanın sonucu kötü çıkıyor
Aksiliyi olanın sonucu güzel oluyor
Rabbim hem zy kardeşime hem bana bu içimizdekileri bağışlasın
Anneliği tattırsın

Bence bir yalnışlık var
sagol zaza, insallah senin gibi bende atlatirim bu asamalari. konusucam evet dedigin gibi, ozelligi nedir ki bizden 7000 euro da sizden 5000 euro.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…