Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım arkadaşım inşallahZazacim hos geldin cok mutlu oldum. Kazenle aranizin duzelmesine de sevindim. Yasadigin olumsuzluklara 10 gun sonra kahkaha atariz insallah.
İnşallah zy arkadaşımın benim menthanın güzel sonuçlarımız sana umut olursagol zaza, insallah senin gibi bende atlatirim bu asamalari. konusucam evet dedigin gibi, ozelligi nedir ki bizden 7000 euro da sizden 5000 euro.
canim benim 6.güne kadarda vardı.kalitesiz oldukları için imha edildi.ya arkadaşlar bu embriyonlar bildiğim kadar laboratuvar ortamında en fazla 6 gün yaşar. 6 günde ya dondurulması, ya da anne karınına transfer edilmesi gerekiyor. aksi halde ölürler. bi yalnışım varsa düzeltin. 5 günlük embriyonu daha 2 gün bakacaklarsa tabiki canlı kalmaz. hatta 5 gün donurulmalı.
hosgeldın zazacım.oncelıkle hayırlı olsun.senı gercekden severım ve bana destegını asla yok sayamam.Ben senın ıle ılgılı bısey yazmadım kı klınıkle ılgılı görusumu yazdım.Ancak bı laf vardır ya fıller tepışır çimenler ezılır dıye.Herhangı bı klınık para kazanacak dıye Asla senınle bı tartısma ortamına gırmem.Zıra dedıgım gıbı senı sevenlerdenım.Sadece nıye savunma geregı duydun ben sadece görusumu paylastım.Ama paylasımım bı sekılde senın çıkarlarına ters düşüp senı incitecekse bır daha fıkrımıde yazmam sorun degıl.önemlı olan su 12 gunluk surecı stressız gecır sen.Hayırlı guzel sonucu al ınsallahhBu klinik neyinki türkiyede dünyanın 7 yerinde isim yapıb işlerini güzel yapıyorlar
Ve ben bu topikte 2 seneyim ve her defasında zehra bahçeci ilgimi çekiyordu
Eskilere bakınca baya kardeşlerimiz anne oldu
Sevdiyimiz akideciğimizde bahçecide prensesine kavuştu
Morcum bende seni çok severim ve desteklerimhosgeldın zazacım.oncelıkle hayırlı olsun.senı gercekden severım ve bana destegını asla yok sayamam.Ben senın ıle ılgılı bısey yazmadım kı klınıkle ılgılı görusumu yazdım.Ancak bı laf vardır ya fıller tepışır çimenler ezılır dıye.Herhangı bı klınık para kazanacak dıye Asla senınle bı tartısma ortamına gırmem.Zıra dedıgım gıbı senı sevenlerdenım.Sadece nıye savunma geregı duydun ben sadece görusumu paylastım.Ama paylasımım bı sekılde senın çıkarlarına ters düşüp senı incitecekse bır daha fıkrımıde yazmam sorun degıl.önemlı olan su 12 gunluk surecı stressız gecır sen.Hayırlı guzel sonucu al ınsallahh
evet aktif olsa iyi olur, neden sadece onun hesabı pasif kalmış anlamadımSevgili kazen bu guzel atmosferin hatırına artemissi arkadasimizin da hesabini aktif yapar misin. O da katilsin bize lutfeeenn
Özür dilerim benim anladığım sahte hesap oldu bende hassasımBenim o gece telefonuma mesaj geldikten sonra sesimin kapatılması ve transfer öncesi o heydcanımı yaşayan anlar
Burdan tanıdığım arkadaşım bana hesabını verdi ben lafımı kazene yazdım çünkü kendi hesabım kapanmıştı
Sizin bildiyim kadarıyla donasyon talihsizlikleriniz olmamış
20 yaşımdan evlat peşindeyim
Çook denemelerim oldu hem kendi yumurtalarımla hemde donasyonla
Benim mügasiye elemeye elimde delilerde var
Çünkü ben hastaya iyi davranışta gördüm kötü davranışta
Bizim gibi hastalara doktorun egosu geçmez
Zaten çok hırpalanmışıs
Çok hassasız
Eskilerini okudum konyada ankara centrumda denemişin
Recayi pabbutcudan iyi kazıklar bende yedim
Ama bak burda içi sen karışık yardım etmekteyim
İnsanları tanımadan bilmeden yargılamaya değil
Çarşambadan perşembeye geçen gece transferime az kalan günlerde senin gibilerden destek almak yerine haram zıkım yedim
İnşallah rabbim benim o gece yaşadığımı sana yaşatmaz
Canım sperm kaliteli ise yumurta kalitesiz o kadar para emek ben sonuca bakarım bana iyi davranmalarını beklemiyorum ama işlerini iyi yapsınlar bahçeci ben İstanbul güvenç hocaya gittim Herşey iyi iyi olmayınca eşinin sperm kalitesi bozuk yumurta sayın az başta söylesene şimdi yoğurdum ekşi demezler zor bir durum benim en kızdığım bir anda şöyle iyiler böyle ilgililer benim eksiğim bunlar değil kiKızlar kim burda sahte kişi kim gerçek kişi bilmek çok zor. Allah herkesin kalbine göre versin.
Ama şu bir gerçek hastane bize donörleri çok kaliteli seçiyoruz vs diyo ve benim eşimin spermi bir çok erkeğin spermini 100 e katlar ki kendi giitiği doktor eğer yumurta iyiyse çok iyi sonuç alırsınız senin spermler çok iyi demişti.
Ama sonuç ne 10 döllenme 2tane 3 BB geri kalan çöppppp
Demekki neymiş yumurtlar kalitesizmiş benim umudum yok kızlar aklıma getirmesemde mantıken yokkkkkkkk
Bebeğine kavuşanlar şanslı ama bizlere ne olacak bilmiyorum Allah’a sığındık.
Bende çok araştırdım Gynolife British arasında kaldım bristhis i tercih ettim kısmet bu işler
Dediğim gibi hastane temiz ortam güzel ama bu durumda bunlar yeterli olmuyor
Yeni tercih yapanlar kalbiyle mantığıyla araştırsın Allh hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin
Canım sperm kaliteli ise yumurta kalitesiz o kadar para emek ben sonuca bakarım bana iyi davranmalarını beklemiyorum ama işlerini iyi yapsınlar bahçeci ben İstanbul güvenç hocaya gittim Herşey iyi iyi olmayınca eşinin sperm kalitesi bozuk yumurta sayın az başta söylesene şimdi yoğurdum ekşi demezler zor bir durum benim en kızdığım bir anda şöyle iyiler böyle ilgililer benim eksiğim bunlar değil ki
Ben halilden 4 kez deneyip deneyip direndim ve beni burda çok arkadaşım artık direnme merkezi değiş dedilerAllahım tez vakitte nasip etsin sana da diğerlerini de burada bazı arkadaşlar Yönlendirme yapıyor gidince aynı olmuyor
Pardon 3800 euro yazıcaktımBen halilden 4 kez deneyip deneyip direndim ve beni burda çok arkadaşım artık direnme merkezi değiş dediler
Sonra topiğin başlarını okumaya başkadım ve 2013-2014 yıllarda firdevsin başarılarının yüksek olduğunu gördüm iremle konuştum fiyatı hatta sağolsunlar 3800 tl indirdiler
Ama çok arkadaş özelden ve açıktan firdevstende olumsuz şeyleri yazdıktan sonra firdevs ganımla birebir görüşmek istedim irem hm telefonla değil çok yoğun burdan konuş dedi
Sonra düşündümki böyle olmaz
Biz burda donasyon yapan doktorlar kıbrısta
Mutlaka bire bir doktorla muhatap olmamız lazım çünki bizi tedavi eden doktorun sonucunu donasyon yapana gösteriyoruz ve onunda fikrini bilmemiz şart
Sonra britiş bahçeciye kararımı kıldım çünkü dr murat beyle bire bir telefonla 7/24 paylaşmak oluyor
Fiyatları yüksek geldi ortada akidecik kardeşim zehra hm numarasını attı özelden(zehra hm eski bahçecide çalışan dr şimdi kendi müaniyehanesi var)ve zehra hanımlada konuştum
Çok içime sindi
Ama bahçecide dialogum derinleşmişti 1-2 aydı konuşuyordum hemşire,dr,donor kordinasyonuyla ve kusmetim oraya oldu
Şimdi nasıl olucak sonucu görücez
Onları elinden geleni yaptığını düşünüyorum
Ama lütven eğer bu laf banaysa yölendirme çok küserim
Allah şahit ven hislerimi yaşadıklarımı bol bol anlatmayı severim
Hata bir ara gyno layglada konuşmak istedim onada benim ankarada değer verdiyim arkadaşım birebir görüştüyü için elektrik almamıştı bende çekindim
Ama bakın lütven tanımadığım doktor hakında asla konu açman
Ben gördüyümü yaşadıklarımı anlatırım
Her kesin kafası ve aklı var
Her keste her hangi merkezi isterse seçe bilir
Çan veren allahımHos geldin Zaza hayirli haberlerini bekliyoruz..Valla sen geldin bi can geldi buralara :):):)