İnşallah zy arkadaşımın benim menthanın güzel sonuçlarımız sana umut olur
Nasılki biz mavisufime bakıp umutlanıyoruz
İnşallah mavim bu gebeliyi kucağına en hayırlı evlat olarak alasın

Inşallah zazacim haftaya iyi haberler veririm miniginizin kalbini duyariz..Simdi sen, mentha ve zy cim sıra sizde...Pesepese güzel haberler geleceğine içten inanıyorum.. :)

Aynen öyle canım Bnde eşimde sağlık personleliyiz herşeyi kendi hastanemizde yaptırdık yanlış olmasın diye başka bir hastanede daha yaptırdık herşey iyi çıktı ama sonuç orta da yumurta kalitesi belli donör pek de sağlıklı değilmiş anlaşılan

Canım üzülme
İnşallah pozitifi görürsün...
Tabi verdiğimiz para çok fazla...
Bir anda havaya uçuveriyor...
Ama genede Allahtan umut kesilmez diyelim...

Kızlar biliyorsunuz beni şikayet eden yine şikayet ede bilir ve beni kapata bilirler
Eğer kapatılsam size güzel sonucumu vericem
Eğer halilin hemşireleri benimle uğraşmasalar burda sizinle her şeyimi paylaşıcam
Kızlar biliyorsunuz beni şikayet eden yine şikayet ede bilir ve beni kapata bilirler
Eğer kapatılsam size güzel sonucumu vericem
Eğer halilin hemşireleri benimle uğraşmasalar burda sizinle her şeyimi paylaşıcam
Zazacim hg gercekten cok uzuldum umafim bu defa olucak insallah allahin izniyle sana ozelden yazmak istedim olmuyir yazabilirmisin sen bana

Ben halilden 4 kez deneyip deneyip direndim ve beni burda çok arkadaşım artık direnme merkezi değiş dediler
Sonra topiğin başlarını okumaya başkadım ve 2013-2014 yıllarda firdevsin başarılarının yüksek olduğunu gördüm iremle konuştum fiyatı hatta sağolsunlar 3800 tl indirdiler
Ama çok arkadaş özelden ve açıktan firdevstende olumsuz şeyleri yazdıktan sonra firdevs ganımla birebir görüşmek istedim irem hm telefonla değil çok yoğun burdan konuş dedi
Sonra düşündümki böyle olmaz
Biz burda donasyon yapan doktorlar kıbrısta
Mutlaka bire bir doktorla muhatap olmamız lazım çünki bizi tedavi eden doktorun sonucunu donasyon yapana gösteriyoruz ve onunda fikrini bilmemiz şart
Sonra britiş bahçeciye kararımı kıldım çünkü dr murat beyle bire bir telefonla 7/24 paylaşmak oluyor
Fiyatları yüksek geldi ortada akidecik kardeşim zehra hm numarasını attı özelden(zehra hm eski bahçecide çalışan dr şimdi kendi müaniyehanesi var)ve zehra hanımlada konuştum
Çok içime sindi
Ama bahçecide dialogum derinleşmişti 1-2 aydı konuşuyordum hemşire,dr,donor kordinasyonuyla ve kusmetim oraya oldu
Şimdi nasıl olucak sonucu görücez
Onları elinden geleni yaptığını düşünüyorum
Ama lütven eğer bu laf banaysa yölendirme çok küserim
Allah şahit ven hislerimi yaşadıklarımı bol bol anlatmayı severim
Hata bir ara gyno layglada konuşmak istedim onada benim ankarada değer verdiyim arkadaşım birebir görüştüyü için elektrik almamıştı bende çekindim
Ama bakın lütven tanımadığım doktor hakında asla konu açman
Ben gördüyümü yaşadıklarımı anlatırım
Her kesin kafası ve aklı var
Her keste her hangi merkezi isterse seçe bilir
Bakın hit de olumlu sonuç alan var firdevs de var brisht var anlamadığım Yönlendirme yapmanız zy2009 görünce kusura bakmayın ama ne ilgi var ne alaka siz abartıyorsunuz kliniğin zy2009 a destek yumurta vermesi gerekirdi ne bileyim hatalarını kabul etmeleri gerekir bu hareketleri çok çirkin ağzıyla kuşta tutsa olmaz hakkımızda hayırlısı

Bakın hit de olumlu sonuç alan var firdevs de var brisht var anlamadığım Yönlendirme yapmanız zy2009 görünce kusura bakmayın ama ne ilgi var ne alaka siz abartıyorsunuz kliniğin zy2009 a destek yumurta vermesi gerekirdi ne bileyim hatalarını kabul etmeleri gerekir bu hareketleri çok çirkin ağzıyla kuşta tutsa olmaz hakkımızda hayırlısı
En iyisi ben sizinle muhatab olmayım
Yoksa bir birimizi anlamayarak kalbimizi kırırız

Sizin donasyon denemeniz olunca merkez seçince ozaman daha anlarız bir birimizi
Her yerde olumluda ola bilir olumsuzda
Ben bunları sizden daha iyi biliyorumda yaşadımda
Hite 2 arkadaşımın tedavisiyle şimdi bebişleri kucağında maşallah
Benim anlatığım acı tam başka
Bahçeci klinik ikinci farklı bir merkez benim tedavimde
Ve bir birbiriyle karşılaştırarak Konuşuyorum
Allah korusun bahçecide olmasa ispanya ivi merkeze gitsem ozaman oraya göre gördüklerimi paylaşırdım

Canım kime ne olacağı belli olmaz
Dediğin gibi bence ek destek için bir söz verebilirlerdi benim hastaneye diyecek bişeyim yok evet çok temiz hemşireler ilgili ama 30 bin tl para alıyorlar ilgili olmak zorundalar her hemşire kendi dalında gelip bilgi verdi o kadar ben 10.30 girdim hastaneye 15.00 da çıktım ve o saate kadar bir öğlen yemeği bile gelmedi hızlıca çıkıp yemek yemeğe gittik. Hı Dersiniz belki isteseydin diye ama ben değil onlar getirecekti o kadar saaate

Yumurtalarda ise dedim ki siz bana dondurmak İçin kalır dediniz hadi kalır demediniz ama 8 tanesi nasıl ölür herşeyi geçtim tutmazsa sil baştan mı olacak herşey yok yardımcı olurız dendi bakcaz tek istediğim tutması ve bir daha uğraşmamak ama Allah bilir

Kimse aklını karıştırasın içinden geleni yapsın

Canım kime ne olacağı belli olmaz
Dediğin gibi bence ek destek için bir söz verebilirlerdi benim hastaneye diyecek bişeyim yok evet çok temiz hemşireler ilgili ama 30 bin tl para alıyorlar ilgili olmak zorundalar her hemşire kendi dalında gelip bilgi verdi o kadar ben 10.30 girdim hastaneye 15.00 da çıktım ve o saate kadar bir öğlen yemeği bile gelmedi hızlıca çıkıp yemek yemeğe gittik. Hı Dersiniz belki isteseydin diye ama ben değil onlar getirecekti o kadar saaate

Yumurtalarda ise dedim ki siz bana dondurmak İçin kalır dediniz hadi kalır demediniz ama 8 tanesi nasıl ölür herşeyi geçtim tutmazsa sil baştan mı olacak herşey yok yardımcı olurız dendi bakcaz tek istediğim tutması ve bir daha uğraşmamak ama Allah bilir

Kimse aklını karıştırasın içinden geleni yapsın
Zy sana bir şey sorucam bahçeciye kimin tavsiyesiyle gittin?

Zaza hoşgeldin:) inşallah tedavin olumlu sonuçlanır ben ve kızım dua ettik senin için:)

IMG_9684.webp

Ohh be rahatladım acaba benmi britiş tavsiye ettim diye kafam karıştı
a68 bana yönlendirici adı koydu inanın artık strese girdimya
İki merkez gördüm biri ilgisiz obiri aşırı ilgili dile getirdim oldum yönlendirici

Kzlar mrb. Ben devamlı hitte yazıyodum. Ama buraya giriş yapabileceğmi daha bu akşam öğrendim. Tabi hepinizi ayrı ayrı takip ediyorum.. Dualrımda zaza masum mavisu aklma gelen herkese yer vermeye çalışıyorum. Ben 9. Ay önce erken menepoza olduğmu öğrendim hiç vakit kaybetmeden hite gittim şuanda doğuma 24 günüm kaldı. Allah sizlerede nasip etsin.

Kzlar mrb. Ben devamlı hitte yazıyodum. Ama buraya giriş yapabileceğmi daha bu akşam öğrendim. Tabi hepinizi ayrı ayrı takip ediyorum.. Dualrımda zaza masum mavisu aklma gelen herkese yer vermeye çalışıyorum. Ben 9. Ay önce erken menepoza olduğmu öğrendim hiç vakit kaybetmeden hite gittim şuanda doğuma 24 günüm kaldı. Allah sizlerede nasip etsin.
Amin canım allah senide sağ salim benişine kavuştursun bizi unutma duana muhtacız

Zy sana bir şey sorucam bahçeciye kimin tavsiyesiyle gittin?
Kimsenin tavsiyesiyle gitmedim ilk başta internette araştırdım sonra bu sayfayı gördüm baktım çoğunluk bristhis ve Türkiye de bahçeci adı ile anılmaları bana güven verdi. Onum dışında ne bristhis ne Gynolife ne başka merkez ile ilgili ne bir tanıdığımdan bilgi aldım nede bir doktor önermedi canım
Neden sordun

Ohh be rahatladım acaba benmi britiş tavsiye ettim diye kafam karıştı
a68 bana yönlendirici adı koydu inanın artık strese girdimya
İki merkez gördüm biri ilgisiz obiri aşırı ilgili dile getirdim oldum yönlendirici
Zazacım belki de yazılarında bristhis çok övdüğün için öyle algılandı burda herkes soruyor tecrübe önemli birşey biz de birşeyler yapmadan tecrübeli kişilerin tecrübelerini duymak İçin yazıyoruz soruyoruz herkesten bir bilgi alıyoruz herkesin aklı olsana iyi yorumlar insanı motive eder ve yönlendirir bende o şekilde baktım aaa British e şu kadar kişi gitmiş şu kadar gebe var .... kliniğe e bunlar gitmiş şöyle yorum var vs diye ister istemez yorumlar yönlendirici olur ama tabini herkes paylaşmalı iyi yada kötü çok abartılı olmadan hepimiz yazıyoruz sonuçta

Sende yazdın hastane ile yaşadığını bende yazdım kimseye git gitme demem kimsenin vebalini alamam yaşanılanlar yazıldı gerisi gidenlerin kararına kalmış

Kim nereyi seçeşrse seçsin Allah herkesin kalbine göre versin hepimiin hedefleri aynı emellerimize ulaşmayı nasip etsin rabbim hayırlısıyla..

Back
X