Arkadaşlar kıbrıs dışında hem fiyat olarakta uygun başka yerleri araştıran var mı mesela batum ve arnavutluk

Arkadaşlar kıbrıs dışında hem fiyat olarakta uygun başka yerleri araştıran var mı mesela batum ve arnavutluk
Ben batumu araştırdım çok güven vermedi
doktoruyla akşam konuştum derdimi anlatınca lafımı kabaca böldü
direk ordan kaçtım
bildiyin para tuzağı
benim görüşüm

Sevgili Zaza yumurta donasyonu yaptırdım iki kere transfer yapıldı birincisinde 1 tane 3aa ikincisinde bir 3aa bir 3cc transferi yapıldı ikisi de negatif oldu şimdi bir 3 aa iki tane de 3gm embriyom kaldı bunlarla gebelik elde etme şansım varmı yeniden yumurta donasyonu yaptırıp embriyo oluşturtayım mı fikrin benim için önemli cevaplarsan çok sevinirim ayrıca cd 56 değerim 21 ne önerirsin senin için de sürekli dua ediyorum Allah yardımcın olsun
Canım sen kendi yumurtanı mı kullanıyorsun

canıııım nakadar güzel haber darısı başımıza
ayy heyecan bastı beni
canım arkadaşım allah yavrularını korusun inşallah
Ahhh zazacim ne heracan sorma kalbimde gozlerimde yerinden çıkacaktı.. Hcg em düşük başladığı hiç ama hiç beklemiyordum kısmet..Doktorumda bu işler belli olmaz deyip güldü zaten:)...Sendende aynı performansı bekliyorum..hem embriyolarin hem rahimin superdi:)

sen benim bu siteyi keslfedip ilk konuştuğum , paylaştığımb arkadaşlarımdansın.O yüzden benim için değerli kişilerden birisin. Ve kalben bebeğine kavuşmanı çok istiyorum.Sevgiler Gogo
ilk konustugum sayfada sen ben ve bolvitamin vardık.Zaten sadece 3 kisiydik : ) Bolvitamin embriyo don. ile hamile şuan. Darısı bize.
O arkadaşınız hangi merkezde hamile

Arkadaşlar ben bile hala inanmiyorum...bizim yavrular iki tane ler :nazar::KK200:ve kalplerinide gördük çok sukur...darisi başınıza canlarım.. .zazacim, zy cim inşallah sizdende bu hafta güzel haberler bekliyoruz...Canimin ici den dua ediyorum..Menthacim transferin çok iyi geçsin canim...
Hayırlı uğurlu olsun ikizler canım

Arkadaşlar ben bile hala inanmiyorum...bizim yavrular iki tane ler :nazar::KK200:ve kalplerinide gördük çok sukur...darisi başınıza canlarım.. .zazacim, zy cim inşallah sizdende bu hafta güzel haberler bekliyoruz...Canimin ici den dua ediyorum..Menthacim transferin çok iyi geçsin canim...
mavicim cok mutlu oldum.ılkbahar da da öyle olmustu ıkıncısı daha sonra görulmustu.Rabbım saglıkla kucagına almayıda nasıp etsın ınsallahhhh

Çok heycanli oluyor gerçekten, biz bu gün şok yaşadık tabi çok güzeldi.. sende sağlık haberlerini al inşallah manolyacim..Sen pazartesi kalp için gidecektin o nasıl geçti..
Yok canim onumuzdeki pazartesi gidecektim ama bu cumaya cektim. Daha fazla beklemiyeyim dedim:)Hepimiz guzel haberler alalim insallah

Ahh sorma zelittacim ekranda iki keseyi görünce kalbim yerinden çıkacak zannettim.. hayatım boyunca o anı unutamayacağım.. Darısı başına inşallah, allah mutluluğu dilerim herkeze yaşatsin....
Allah analı babalı saglıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah vatana millete ailesine hayırlı evlatlar olurlar CNM Rabbim yardımcınız olsun bir avazda kucağına alırsın meleklerini çok sevindim inşallah rabim bizede nasip eder.hangi merkezde hamile kaldın acaba

Ahh sorma zelittacim ekranda iki keseyi görünce kalbim yerinden çıkacak zannettim.. hayatım boyunca o anı unutamayacağım.. Darısı başına inşallah, allah mutluluğu dilerim herkeze yaşatsin....
Mavisu tebrik ederim.Bir oglan bir kiz olur umarım :) inşallah o güzel duyguyu bizde yaşarız...

sen benim bu siteyi keslfedip ilk konuştuğum , paylaştığımb arkadaşlarımdansın.O yüzden benim için değerli kişilerden birisin. Ve kalben bebeğine kavuşmanı çok istiyorum.Sevgiler Gogo
ilk konustugum sayfada sen ben ve bolvitamin vardık.Zaten sadece 3 kisiydik : ) Bolvitamin embriyo don. ile hamile şuan. Darısı bize.
Amin canim insallah
Bir ara birakmistim forumu simdi buralardayim
Dusunuyorumda su hayatta sevdiklerim saglikli olsun bir de bebegim olsun baska birsey istemem

Çok heycanli oluyor gerçekten, biz bu gün şok yaşadık tabi çok güzeldi.. sende sağlık haberlerini al inşallah manolyacim..Sen pazartesi kalp için gidecektin o nasıl geçti..
tebrik ederim arkadasim mutluluklar dilerim cok guzel bir duygu ikiz annesi olmak darisi diger arkadaslarimizin basina

Canım benim ne güzel bir haber, sağlıkla kucaklarsın inşallah kuzularını

Merhaba kızlar bn çoktandır yazamadım ne güzel haberler varmış hamile kalan arkadaşlar inşallah sağlıkla bebişlerinizi kucaklarınıza almanıza nasip etsin zaza canım nasılsın transferin oldumu, mavisufi hayırlı olsun bebişlerin inşallah allah kucağınada almana nasip etsin ve bizlerede nasip etsin kızlar inanın sizlerin güzel haberlerini burda okudukca bnde hevesleniyorum çok mutlu oluyorum inşallah burda yazan tüm arkadaşların kucakları bebişlerle dolsun

Kızlar bu cd 56 kan tahlil devlet hastanesinde yapılıyormu özeldenmi yaptırdınız kaç tl ve nezaman yaptırmak gerekir

Back
X