Arkadaşlar arnavutlukta varmış kıbrısın yarı fiyatına aytuğ kolankaya gönderiyormuş

Arkadaşlar ben bile hala inanmiyorum...bizim yavrular iki tane ler :nazar::KK200:ve kalplerinide gördük çok sukur...darisi başınıza canlarım.. .zazacim, zy cim inşallah sizdende bu hafta güzel haberler bekliyoruz...Canimin ici den dua ediyorum..Menthacim transferin çok iyi geçsin canim...
Mavi tebrik ederim cok sevindim sağlıkla gelsinler :)

Hayırlı uğurlu olsun Allah hepimize nasip etsin bizler için de bol bol dua et arkadaşım senin duaların kabul olur. Hangi merkezde yaptırdın ve sperm donasyonu mu yoksa yumurta mı?
Teşekkürederim :))..British-Bahceci, yumurta donasyonu canım....

Arkadaşlar arnavutlukta varmış kıbrısın yarı fiyatına aytuğ kolankaya gönderiyormuş
Canım oranın gidiş gelişi çok pahalıya denk geliyormuş bende araştırdım orayı ve Kıbrıs’tan pahalı fiyat bulmuştum iyi araştır

Allah analı babalı saglıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah vatana millete ailesine hayırlı evlatlar olurlar CNM Rabbim yardımcınız olsun bir avazda kucağına alırsın meleklerini çok sevindim inşallah rabim bizede nasip eder.hangi merkezde hamile kaldın acaba
British- Bahçeci sedacım..

Mavisu tebrik ederim.Bir oglan bir kiz olur umarım :) inşallah o güzel duyguyu bizde yaşarız...

tebrik ederim arkadasim mutluluklar dilerim cok guzel bir duygu ikiz annesi olmak darisi diger arkadaslarimizin basina

Canım benim ne güzel bir haber, sağlıkla kucaklarsın inşallah kuzularını

Mavi tebrik ederim cok sevindim sağlıkla gelsinler :)

Çookk teşekkürederim arkadaşlar.İnşallah sağlıkla devam ederler minik kuzular .Büyük şaşkınlık ve sevinç. gerçekten...

Haber bekleyen, tedavide tüm arkadaşlar allah çifter çifter versin dilerim..İnşallah

Canım oranın gidiş gelişi çok pahalıya denk geliyormuş bende araştırdım orayı ve Kıbrıs’tan pahalı fiyat bulmuştum iyi araştır
Canım dün kardeşimin doktoru demiş Kıbrısa göre yarı fiyat demiş hatta vize yokmuş bir bakayım

Kızlar bu cd 56 kan tahlil devlet hastanesinde yapılıyormu özeldenmi yaptırdınız kaç tl ve nezaman yaptırmak gerekir
canım transfer oldum ve bugün 6 gün oldu heyecanlıyım bir umutlanıyorum bir yelkenleri bırakıyorum ama kan testi vermedim bekliyecem
cd56 düzende verdim 80 tl ama 40% indirimim var orda

ZY sen merkezle donmuş embriyo kalmamasını hiç konuştunmu...

Evet canım çok saçma nasıl kalmaz hani 10 yumurta garantiniz nerde kaldı dedim
Hıı birde eşimin sipermi bu kadar kaliteliyken nasıl kalmaz demekki yumurta çok kalitesiz dedim
Siz şimdi onu düşünmeyin stres yapmayın Bi sonuçlarınızı alın elinizden geleni yapıp destek olacağız dedi

Amaaa napacak 4.675 verdik
Şimdi de 1.000 Euro’mu alacak parasız mı yapacaklar bilmiyorum valla

Canım dün kardeşimin doktoru demiş Kıbrısa göre yarı fiyat demiş hatta vize yokmuş bir bakayım
Bilmiyorum Canım benim duyduğum daha pahalı
Tabi ben çok araştırmaya girmedim araştır sen Bi kafana yatarsa oraya git

Evet canım çok saçma nasıl kalmaz hani 10 yumurta garantiniz nerde kaldı dedim
Hıı birde eşimin sipermi bu kadar kaliteliyken nasıl kalmaz demekki yumurta çok kalitesiz dedim
Siz şimdi onu düşünmeyin stres yapmayın Bi sonuçlarınızı alın elinizden geleni yapıp destek olacağız dedi

Amaaa napacak 4.675 verdik
Şimdi de 1.000 Euro’mu alacak parasız mı yapacaklar bilmiyorum valla
zy nasılsın inşallah gebeyiz ve artık merkez araştırma ve ya indirim düşünmeyiz artık buna ne madi ne manevi gücüm kaldı
seni aradılarmı dün bahçeciden
beni dün aradılar bir sorun yaşadınızmı diye
dün zar zor bir yer buldum işten yorgun argın gitim serumu taktırdım damar yolu okadar acıdıki bu ilaçtan
popom progestan iğnelerden haşat
göbek kleksandan mor
ALLAHIM nolursun boşa gitmesin bu çektiklerimiz
evlatlarımıza kavuştursun bizi

zy nasılsın inşallah gebeyiz ve artık merkez araştırma ve ya indirim düşünmeyiz artık buna ne madi ne manevi gücüm kaldı
seni aradılarmı dün bahçeciden
beni dün aradılar bir sorun yaşadınızmı diye
dün zar zor bir yer buldum işten yorgun argın gitim serumu taktırdım damar yolu okadar acıdıki bu ilaçtan
popom progestan iğnelerden haşat
göbek kleksandan mor
ALLAHIM nolursun boşa gitmesin bu çektiklerimiz
evlatlarımıza kavuştursun bizi
Saol cnm işe git gel bekliyoruz heyecanla
Aradılar ben konuşmadım hiç müsait değilim dedim
Hem herşeyimahfettiler hemde bir sorun varmı diyorlar sorun sizsizniz diyecektim de sustum

İnş gebeyizdir de birdaha uğraşmayız hakkımızda hayırlısı kaldı benim 5 gün :)

Hem herşeyimahfettiler hemde bir sorun varmı diyorlar sorun sizsizniz diyecektim de sustum

Sen nasılsın

zy belin yine ağrıyormu
benim dün belim bir 1 saat ağrıdı sevindim ama geçti-(

Back
X