Bende Berk beyde tedavi oldum iyi bi doktor yalnız başarı konusunda aynı şeyi söyleyemem
Merhaba tekrar yaptırmayı düşünüyo musunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende Berk beyde tedavi oldum iyi bi doktor yalnız başarı konusunda aynı şeyi söyleyemem
Evet düşünüyorum ama maddi durumumuz el vermiyor şuanMerhaba tekrar yaptırmayı düşünüyo musunuz?
Mavi tebrik ederim cok sevindim sağlıkla gelsinler :)Arkadaşlar ben bile hala inanmiyorum...bizim yavrular iki tane lerve kalplerinide gördük çok sukur...darisi başınıza canlarım.. .zazacim, zy cim inşallah sizdende bu hafta güzel haberler bekliyoruz...Canimin ici den dua ediyorum..Menthacim transferin çok iyi geçsin canim...
Teşekkürederim :))..British-Bahceci, yumurta donasyonu canım....Hayırlı uğurlu olsun Allah hepimize nasip etsin bizler için de bol bol dua et arkadaşım senin duaların kabul olur. Hangi merkezde yaptırdın ve sperm donasyonu mu yoksa yumurta mı?
Buyuk şaşkınlık ve sevinç yaratıyor, darısı başına canım arkadaşım :)mavicim cok mutlu oldum.ılkbahar da da öyle olmustu ıkıncısı daha sonra görulmustu.Rabbım saglıkla kucagına almayıda nasıp etsın ınsallahhhh
Canım oranın gidiş gelişi çok pahalıya denk geliyormuş bende araştırdım orayı ve Kıbrıs’tan pahalı fiyat bulmuştum iyi araştırArkadaşlar arnavutlukta varmış kıbrısın yarı fiyatına aytuğ kolankaya gönderiyormuş
British- Bahçeci sedacım..Allah analı babalı saglıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah vatana millete ailesine hayırlı evlatlar olurlar CNM Rabbim yardımcınız olsun bir avazda kucağına alırsın meleklerini çok sevindim inşallah rabim bizede nasip eder.hangi merkezde hamile kaldın acaba
Mavisu tebrik ederim.Bir oglan bir kiz olur umarım :) inşallah o güzel duyguyu bizde yaşarız...
tebrik ederim arkadasim mutluluklar dilerim cok guzel bir duygu ikiz annesi olmak darisi diger arkadaslarimizin basina
Canım benim ne güzel bir haber, sağlıkla kucaklarsın inşallah kuzularını
Mavi tebrik ederim cok sevindim sağlıkla gelsinler :)
ZY sen merkezle donmuş embriyo kalmamasını hiç konuştunmu...Canım oranın gidiş gelişi çok pahalıya denk geliyormuş bende araştırdım orayı ve Kıbrıs’tan pahalı fiyat bulmuştum iyi araştır
Canım dün kardeşimin doktoru demiş Kıbrısa göre yarı fiyat demiş hatta vize yokmuş bir bakayımCanım oranın gidiş gelişi çok pahalıya denk geliyormuş bende araştırdım orayı ve Kıbrıs’tan pahalı fiyat bulmuştum iyi araştır
Geçmiş olsun arkadaşımBende Berk beyde tedavi oldum iyi bi doktor yalnız başarı konusunda aynı şeyi söyleyemem
canım transfer oldum ve bugün 6 gün oldu heyecanlıyım bir umutlanıyorum bir yelkenleri bırakıyorum ama kan testi vermedim bekliyecemKızlar bu cd 56 kan tahlil devlet hastanesinde yapılıyormu özeldenmi yaptırdınız kaç tl ve nezaman yaptırmak gerekir
ZY sen merkezle donmuş embriyo kalmamasını hiç konuştunmu...
Bilmiyorum Canım benim duyduğum daha pahalıCanım dün kardeşimin doktoru demiş Kıbrısa göre yarı fiyat demiş hatta vize yokmuş bir bakayım
Teşekkür ederim canım ,sanırım benimde Berk beye gidipte başarılı olan gözüme çarpmadi burada,Geçmiş olsun arkadaşım
ilgimi çok çekti acaba bu berk beyde hiçmi gebeliği yakalayan olmadı
zy nasılsın inşallah gebeyiz ve artık merkez araştırma ve ya indirim düşünmeyiz artık buna ne madi ne manevi gücüm kaldıEvet canım çok saçma nasıl kalmaz hani 10 yumurta garantiniz nerde kaldı dedim
Hıı birde eşimin sipermi bu kadar kaliteliyken nasıl kalmaz demekki yumurta çok kalitesiz dedim
Siz şimdi onu düşünmeyin stres yapmayın Bi sonuçlarınızı alın elinizden geleni yapıp destek olacağız dedi
Amaaa napacak 4.675 verdik
Şimdi de 1.000 Euro’mu alacak parasız mı yapacaklar bilmiyorum valla
Saol cnm işe git gel bekliyoruz heyecanlazy nasılsın inşallah gebeyiz ve artık merkez araştırma ve ya indirim düşünmeyiz artık buna ne madi ne manevi gücüm kaldı
seni aradılarmı dün bahçeciden
beni dün aradılar bir sorun yaşadınızmı diye
dün zar zor bir yer buldum işten yorgun argın gitim serumu taktırdım damar yolu okadar acıdıki bu ilaçtan
popom progestan iğnelerden haşat
göbek kleksandan mor
ALLAHIM nolursun boşa gitmesin bu çektiklerimiz
evlatlarımıza kavuştursun bizi
Sen nasılsınSaol cnm işe git gel bekliyoruz heyecanla
Aradılar ben konuşmadım hiç müsait değilim dedim
Hem herşeyimahfettiler hemde bir sorun varmı diyorlar sorun sizsizniz diyecektim de sustum
İnş gebeyizdir de birdaha uğraşmayız hakkımızda hayırlısı kaldı benim 5 gün :)
zy belin yine ağrıyormuSaol cnm işe git gel bekliyoruz heyecanla
Aradılar ben konuşmadım hiç müsait değilim dedim
Hem herşeyimahfettiler hemde bir sorun varmı diyorlar sorun sizsizniz diyecektim de sustum
İnş gebeyizdir de birdaha uğraşmayız hakkımızda hayırlısı kaldı benim 5 gün :)