Siz de böylemiydiniz bilmiyorum ama ben kafayı yemek üzereyim..Şimdi transfer gününü saymıyorduk değil mi,biz bu günleri sayarken..Aklımdan 50 tane test alıp günde 10 ar 10 ar yapmak geçiyor,psikopata bağladım...Yerimde duramıyorum..Olumsuz olacağı ile ilgili 100 tane bahanem var,olumlu olması adına 1 tane bişey bulamıyorum..Bazen senin mesajda yazdıklarını okuyup biraz rahatlıyorum,sonra tekrar başa sarıyorum
Bende evde 5. Gün idrar yaptım çıkmadi 6. Gün yaptım yine çıkmadi buyuk hayal kırıklığı oluyor...Ama sabır kuzum sabır.. 3 gün sonra hic dayanamazsan kan testi yaptirirsin...7. Gun..ama ne yazıkki daha erken...birdr gerçekten kendinde bir şey arama bende kaşık ağrısı hiç olmadi sadece minik segirmeler vardı.. Ama uyku inanılmazdı halada öyle.. tek belirti uykuydu diyebilirim..o yüzden rahat olmaya çalış Menthacim.. .zor ama dene:)

Öylebirşey olabiliyorsa süper olur onu bir sorayım ben.Kızlar geçen cumartesi adetin 1. Günüydü çok ağrım vardı bayılacak gibi oldum apar topar acile gittik dr yarım santimlik bir kistin var dedi ve tetkik istedi ve bunun sonucuna göre ameliyat dedi( ben geçen sene çikolata kisti ameliyatı oldum sonra tüpleri de aldırın dedi gene ameliyat oldum şimdi sonuçlarım şöyle:%NEU:80,3 çıktı biraz yüksek,HCT:37,2 çıktı biraz düşük, MCH: 32,6 çıktı biraz yüksek,MCHC:37,4 çıktı biraz yüksek ,CA 19-9: 32,3 çıktı biraz yüksek ve CA 125: 79,18 çıktı baya yüksek( bunlar ne anlama geliyor bilen var mı? Dr a ulaşamadım da?
Serracım ca onkomarkerlerin biraz yüksek acaba endometriozis kistinmi var

Endometriozis kist malesef amelyat sonrası oluşuyor yeniden onun en iyi tedavisi hamilelik
İnşallah hamile kal ve ameliyatsız bu işi kökünden çöz
Sana birşey sorcam Ankara’da çikolata kisti ameliyatında (kapalı ameliyat da) iyi olan dr hangisi bir bilgin var mı?

Serra ca markerları çikolata kistinde yükseliyor ama senin kist yarım cm ise baya küçük bu kadar yükselir mi bilmiyorum takibini mutlaka yaptır arkadaşım

Zazacim fikirlerimiz ayri düşşede gercekten kalbimle yaziyorum cok sevindimm insaalah saglikla kucagina alirsin

Valla ne bileyim kafam allak bullak.Ağrı olmasa çok takmıycam da ağrı(adetliyken çok fazla oluyor)
Serra iyi bir doktor araştır böyle şidetli ağrılar endometriozisin bazen karın boşluğu ve bağırsağa dağılması oluyor onu ancak içeri girerek bilirler
Belkide bu şeyde bebişlerin tutunmasına zarar etti

Back
X