Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamamdır olmuş işte gözümüz aydın artık düşünmek yok 2 gün sonra tekrar kan ver 2-3 katı olacakKızlar dün transfer sonrası 10 gündü yine bir kanamam oldu ama sonra olmadı
Bir 7 gün ve 10 gün oldu artık tutunmamı nemi bilemiyorum
Bugün transfer sonrası 11 günüm ve kan 143 çıktı
Allahım bir tek sağlıklı ilerlesin inşallah
Kızlar dua edin lütven
Mavim nasıl sence
İyimi
Zazacım bir kanama olduğu için bence çok ayakta kalma, mümkün olduğunca uzanarak oturmaya çalış, dinlen..Rahimde kanama alanı varsa zorlanmasın, kapansın..Uzanmak da sters kaynağı ama ama bak oldu, güzel bir değer çıktı, onu korumak için olacak o kadar artık....Dikkatli ol canım....Mavim nasıl sence
İyimi
Çok güzel haberlerle geldin Hoş geldinnn Minie :)Kızlar tekrar merhaba kazen sağolsun engeli kaldırdı zazacım maşallah kızlar biliyorsunuz yeni berk angünde negatifimi almıştım moralim çok bozuktu ama sağolsun Z Zaza74 gönülüm bana moral oldu yarın görüşmeye britishe gidiyorum sibel hanım bekliyor muayene olucam Sizlere ilk izlenimlerimi paylaşırım arkadaşlar
Bahçeci Güvenç Karlıkaya (Avrupa), yada Cem çelik (Anadolu)....Lenacım inşallah yaşının gençliği sana olumlu yansısın..Özellikle Cem Bey çok direk biridir..Gitsen sana her şeyi direk olarak söyler...Biraz üzer ama dürsüttür...mavisufi nin verdiği tavsiyeleride denicem,herkesten Allah razı olsun. biraz vücudumu destekledikten sonra tekrardan denicem. doktor tavsiyeleriniz kimler olur önerebileceğiniz?
Canım hoşbulduk inan intahar etcektim okadar çıkmazdaydım ama kendi içimden dedimki zaza hamile olursa son bir defa git dene ve nitekim öylede oldu yarın bir gidip ön görüşme yapıcam muayene olucam gerisini paylaşıcam canım benimÇok güzel haberlerle geldin Hoş geldinnn Minie :)
Çok çok sevindim Minie, tekrar şans vermene kendini toparlamana..Biz birbirine yakın tarihlerde 4 kişi bahçeciye başladık...Şu anda 3 ümüz olumlu, bir tek mentha belli değil...İnşallah onunda olur ve 4 te 4 oluruz..Bu bence bir klinikğin bahsettiği %70-75 olumlu sonuçları çok küçük bir rakamla bile olsa karşılıyor demek.. kliniğe zaza gibi bende çok güveniyorum..Ellerinden geleni iyi bir şekilde yapmaya çalıştıklarına inanıyorum... ...İnşallah senide anne yaparlar kuzum...Canım hoşbulduk inan intahar etcektim okadar çıkmazdaydım ama kendi içimden dedimki zaza hamile olursa son bir defa git dene ve nitekim öylede oldu yarın bir gidip ön görüşme yapıcam muayene olucam gerisini paylaşıcam canım benim
Evet canım aynen öyle bizdede oldumu bu iş kurban kesicem adadım inan okadar canımmÇok çok sevindim Minie, tekrar şans vermene kendini toparlamana..Biz birbirine yakın tarihlerde 4 kişi bahçeciye başladık...Şu anda 3 ümüz olumlu, bir tek mentha belli değil...İnşallah onunda olur ve 4 te 4 oluruz..Bu bence bir klinikğin bahsettiği %70-75 olumlu sonuçları çok küçük bir rakamla bile olsa karşılıyor demek.. kliniğe zaza gibi bende çok güveniyorum..Ellerinden geleni iyi bir şekilde yapmaya çalıştıklarına inanıyorum... ...İnşallah senide anne yaparlar kuzum...
Tebrikler canimKızlar dün transfer sonrası 10 gündü yine bir kanamam oldu ama sonra olmadı
Bir 7 gün ve 10 gün oldu artık tutunmamı nemi bilemiyorum
Bugün transfer sonrası 11 günüm ve kan 143 çıktı
Allahım bir tek sağlıklı ilerlesin inşallah
Kızlar dua edin lütven
Canım hoşgeldin alalhın izniyle gideyim görüşeyim bende ard arda bakalım nasıl olucaktekrardan merhaba kızlar bende yeniden aranıza döndüm çok şükür bugün zaza nın haberini alınca içimde kocaman bi mutluluk oldu neden derseniz çünkü 2 merkez arasında kararsız kalmıştım euroıvf (hitte 5 olumsuz deneme üzerine artık dr umun yeter artık orda deneme demesi üzerine bana tavsiye ettiği yer) ve british ama artık yavaş yavaş kafamda bişeler netleşmeye başlıyor
biliyorsunuz merkezler genelde işin ticari boyutuna bakıyor bizim içinse önemli olan merkezin sonucumuz ne olursa olsun arkamızda durması british daha önceleri bu kadar konuşulmuyordu genelde hit gynolife berk bey firdevs.. o kadar çok klinik var ki ama tabi hepsi tecrübe ben hitte çok ağır sınavlardan geçtim Allah zazamdan bin kere razı olsun gönlüne göre versin onun yardımıyla açıldı gözüm
yoksa aman bundaolmazsa diğerinde olur diye diyeeeeee diyeeee aynı yerde 6 defa denemiş oldum neymiş efendim yeni donörde fiyatta yardımcı oluyorlar ama artık yok yepyeni bir merkez seçeceğim şimdi kendime en önemli kararı vermek üzereyim olumsuz olursa dondurulmuşlarım için yada yeni donörle denemem gerekirse bana nasıl yardımcı olacaklar bunlar bnm için en önemli kriterler olacak
hangi merkez bana gerçekten yardımcı olacaksa onunla devam edeceğim belki de son şansım olacak o paralar kolay kazanılmıuyor borç harç içindeyiz Allahım bu yolda emek eden herkesin gönlünün muradını versin çok zor bi yol bu ama inanın sonucunu hayal edince değecek tüm çektiklerimize dedim ya ben bir defa yaşadım o mutluluğu yarım kaldı ama inanıyorum tekrar olacak hemde yakın zamanda tüm hamile arkadaşlarıma yazıyorum başta zazacım sana .kendinizi
prensesler gibi hissedin inanın en güzel zamanlarınız sizler artık iki hatta aramızda bazılarımız üç canlı ilerleyen zamanlarda karınlarınız pıt pıt atacak Allahım o ne güzel bir duygudur anlatamam yaşamanız gerek sizler hiç kötü şeyler düşünmeyin sadece yolun sonunu düşünün o melekler kucaklarınızı dolduracak ve tüm acı geçmişlerinizi unutturacak ama bizleri de ihmal etmeyin tüm forumda anne olmak için çırpınan kardeşlerinize dualrınızda bize de yer verin inanın bu yolda olumsuz düşünmemek rahat olmak çok önemli hiç hamile kalamayan canım arkadaşlarım Allah nasip ettiyse olacak inanın ama o umut denen şey var ya o hiç içinizden eksilmesin ne için yaşıyoruz her şey bir umut değil mi biz belki de dünyada istenilecek en masum dua için yalvarıyoruz
Allahımıza inşallah dualarımızı geri çevirmez Rabbim kaç gündür yazamadım dilim şişmiş :)