Süpersin zazacım ayy ya nekadar çoook sevindim Rabbim senin yüzünüde güldürdü
Bak darısı başıma tüm isteyenlere zazacım banada dua et eşim biran önce fikrini değiştirir de bnde başlarım arkadaşım ya inşallah bundan snr hep mutlu olursun Rabbim kesesini de görmeyi kalp atışınıda duymayı nasip etsin :anneadayı::anne::emir_bebek::halay:
Amin canım arkadaşım inan tam sevinemiyorum ben zaten bunuda saysam 7 defa gebe kaldım
İnşallah bu ilerler ve yavrumu kucağıma alırım
Canım dua edicem
İnşallah bir mucize eşin razı olsun sende dene ve anne ol

Gemiş olsun Karanfilcim, iltihaptada çok mide bulantısı yapar..Her ikisinin de hafiflemesine sevindim...
Benimde son 1 haftadır istifra şeklinde değil ama böyle iç bunaltısı, ara ara bulantı şeklinde..İnşallah şiddetlenerek artmaz...
Inşallah canm inan çok zor o süreç kaç defa acile gittik hepsinde yatış verdiler bana ama hiçbirini kabul etmedin bu haftalarda çok şükür o kadar kötü değilim bol bol su tüket krakerle de bastırmaya çalış

Zazacigim sakin olumsuz dusunme lutfen kuzular saglikli birsekilde buyuycektir hep poItif ol lutfen bak teyzesi biz 27haftalik olduk .ama stresten uzak durmak sartiyla tabiki .ve rabbim senin evletllarinida sana bagislasin insallah

Zazacigim sakin olumsuz dusunme lutfen kuzular saglikli birsekilde buyuycektir hep poItif ol lutfen bak teyzesi biz 27haftalik olduk .ama stresten uzak durmak sartiyla tabiki .ve rabbim senin evletllarinida sana bagislasin insallah
Canım arkadaşım çok sağol bu güzel dileklerin için rabbim meleklerimizi korusun

Allah
Kızlar merhaba ben halil ibrahim tekinde 2 kere denedim pgt yaptırdım 7 tane birinvi sınıf embriyo transferim yapıldı! Sonuç: negatif sonra aman dedim yağmurdan kaçıp doluyo tutuldum izmirdeki doktorumun aklına uyup dünya tüp bebek berk angüne gittim hep kendi yumurtam hem donasyon yapıldı ve 32.500 tl aldılar inanın için yanıyor sizinde yanmasın dikkate alın bana gitme diyen oldu aklıma edeyim gittim yandım bana dönordan 2 tane embriyo kaldı dediler neden dedim böyle dediler 4 tane transfer edildi hepsi güya birinci sınıf sonuç: negatif şimdi maddi manevi beni bitirdiklerinemi yanayım kalan embriyolarım için dün aradım 1.500 euro istediler siz zaten işinizi düzgün yapsanız ben hamile kalırdım kalamamışım param pulum kalmamış ! Birde umudumu yitirtmişsiniz doktora ve şükran hanıma yalvardım bişiy yapamayız diyorsunuz elinizi vicdanınıza koyun allah aşkına ben size kalanlar için 1.500 euro daha vercek halim yok param yok ve arkadasında asla durmuyor doktor da klinikte hani halil ibrahim tekn bile daha iyi çünkü en azından bukadar soymuyor !!! Şimdi arkadaşlarım elimde avucumda ne varsa satıp o 1.500 euromu berke angüne vermektense britishle anlaştım oraya gidicem inşallah denilen gibi iyidir vicdanlıdırlar başarılıdırlar görücez ! Demem o ki kıbrısta doktor yönlendirme yapıyorsa kaçın oradan ben yandım siz yanmayın intahar etmenin eşiğinw geldim dilerim son durAk british olur sizlere yazıcam tüm gelişmeleri ben bu arada embriyo donasyonu yaptırıcam
Allah cumlemizin yardımcısı olsun hamilelere sağlıkla kucaklarina almayı hamile olmayı bekleyenleride biran önce hayırlı bir şekilde hamile olup evlatlarına kavusmayi nasip etsin ,bende aynı durumdayım maalesef umut tacirleri bizim ne hissettiğimizi anlamıyorlar sadece alacakları parayı düşünüyorlar ne yazıkki:(

Valla ne bileyim kafam allak bullak.Ağrı olmasa çok takmıycam da ağrı(adetliyken çok fazla oluyor)
5 cm olmadan ameliyat ya da laparoskopik yapmazlar.sakın bıçak vurdurma.beni sezeryan yaptı bekar iken.sonra başıma bir sürü iş açıldı.hangi tüp bebek dr gittiysem sana bunu nasıl yaptılar oldu.çünkü evlenmemiş ve doğum yapmamış kadınlara açık ameliyat yapılmazmiş...bunu yapan dr da paragöz prof yavuz salihoğlu çapanın dr

yumurtalıkların zarar görüyor ameliyatta.o yüzden laparoskopik yapılması gerek...

Back
X