Ya bu nedir yaaa bende yeni negatif aldım .Artık bıktım.Beynim acı olayları unutmak Mı istiyor nedir kaç negatif aldım hatırlayamıyorum artık Bir kere bile o iki çizgiyi göremedim deliriyorum artık.
Canım ben de aynı durumdayım sabır Allah bize de yardım eder nerde yaptırmıştın

yumurta donörden alınıyor, genç birisinden o zaman niye tutmuyor ki yüzde kaç şansımız var kızlar?

Canım benim için de yazar mısın? Hit Iki deneme negatif

Vallahi canım burda birileri zenginliğine zenginlik katarken birileri de hem sağlığından oluyor defalarca ilaç kullanmaktan hem de parasından .Evet hit hiç ama hiç ilgilenmiyor.Bu gerçeği maalesef söylemek zorundayız .ben iki defa transfer oldum bilmem kaç defa da transfer için hazırlanıp iptal oldu . Iğrenç bir kontrol sistemi . Herkes ona göre gitsin .Kim ne olumsuzluk yaşadıysa da söylesin .bizi hangi merkez düşünüyor ki biz onları düşünelim . Iyi takip etsinler hata yapmasınlar madem öyle

Haklısın kimin ne olduğu çıksın meydana

Arkadaşlar yarın Lucrin Depot 3,75 mg iğneyi bir adet göbekten yaptırıcakmışım.Bu iğne acıtıyormu?Bana tavsiyeniz olurmu? acilde yaparlarmı?

Arkadaşlar yarın Lucrin Depot 3,75 mg iğneyi bir adet göbekten yaptırıcakmışım.Bu iğne acıtıyormu?Bana tavsiyeniz olurmu? acilde yaparlarmı?
o iğneyi hatırlayamadım ama göbekden yaptığım benim acîmıyodu. Sağlık ocaklarıda vuruyo.hastaneye gidince iğne yaptırıcam diyince hemen almışlardı beni.Hayırlı olsun

Zaza, kuzum nasılsın inşallah her şey yolundadır, minik kuzuların güzel güzel yeleşmeye devam ediyorlardır :)

Yakimdogu universite hastanesI sitesinden meille ulasabilirsin cnm ordan sana donus yapiliyo.yada bana ozelden yaz arkadasim tel .vereyim sana istersen

valla bencede olumlu sonuç aldığımız yerleri yazdığımız gibi olumsuzları da yazmalıyız. Ben british bahçecide olumlu sonuç aldım bunu her yerde dile getiriyorum. allah onlardan razı olsun. Başka yerde olumsuz bir denemem olsaydı onu da yazardım az paralar döküp gitmiyoruz çünkü hepimiz bilgi sahibi olup gidelim

Siz yumurta donasyonu mu yaptırdınız

Yok serra'cım ben bahçeci British Murat Bey'de yaptırdım.Sağolsunlar hemen aradılar,ilgilendiler..Ellerinden ne gelirse yapıyorlar..Bir yüzde var ve ben negatif kısımdayım,yapacak birşey yok
Mentha canım. Çok geçmiş olsun daha zamanı var demekki canım inşallah Rabbim denemeden kendiliğinden versin bidaha deneme şansın varsa fiyatında indirim yaparlarsa dene derim inşallah olur bidaha denemende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…