- 12 Aralık 2015
- 70
- 32
- 38
- 45
Canım ben de aynı durumdayım sabır Allah bize de yardım eder nerde yaptırmıştınYa bu nedir yaaa bende yeni negatif aldım .Artık bıktım.Beynim acı olayları unutmak Mı istiyor nedir kaç negatif aldım hatırlayamıyorum artıkBir kere bile o iki çizgiyi göremedim deliriyorum artık.
Canım benim için de yazar mısın? Hit Iki deneme negatifGebe arkadaslar:
Neveser: Bahceci(Murat bey)
Sekerseker: Hit
Tugbaanadol : Bahçeci
Artemissi: gynolife (Murat Onal)
Orkide : Hit
Darksun: firdevs uguz tip
Gonul987: Firdevs
Karanfil: gyno life
Hangover: Firdevs
Eko78: magusa tıp merkezi
Snglayz: gyno life
Nazende: Hit
Ilkbahar49: Yakindogu Üniversitesi
Mucizeistiyorum : Bahceci (Zehra Hanim)
Goksum85 : Bahceci
Zaza: Bahçeci
Mavisufi: Bahçeci
Zy 2009 : Bahçeci
Tedaviye baslayanlar:
Merveety: Bahçeci
Portakal: Hit
Okulöncesi: Bahçeci
Minni : ?
Yasamvarsaumutvar: Bahçeci
Yas41: Bahçeci
Morkanatlarim:gyno life
Tuannakb: ?
Yasamayananlamaz: berk angun
Mentha: Bahçeci
Muammaefsane : gyno life
Bluelal: gyno life
Eceefe:bahceci
Balam2017: euroivf
Serra06: hit
Dogum yapanlar:
Birumut : Berk Angun
Minaharker: Mehmet Emin Kaptan
Savana: Hit
Akidecik: Bahceci
Beybisii: ?
Canimbenim: zehra hanim
Bebekim : hit
Olumsuz sonuclar
Zaza: hit
Morkanatlarim: firdevs
Mentha: gynolife
Minni: hit ve Berk Angun
Serra06: hit
Pardon4535: gynolife
Umutsuz8090: Berk Angun
Vallahi canım burda birileri zenginliğine zenginlik katarken birileri de hem sağlığından oluyor defalarca ilaç kullanmaktan hem de parasından .Evet hit hiç ama hiç ilgilenmiyor.Bu gerçeği maalesef söylemek zorundayız .ben iki defa transfer oldum bilmem kaç defa da transfer için hazırlanıp iptal oldu . Iğrenç bir kontrol sistemi . Herkes ona göre gitsin .Kim ne olumsuzluk yaşadıysa da söylesin .bizi hangi merkez düşünüyor ki biz onları düşünelim . Iyi takip etsinler hata yapmasınlar madem öylearkadaşlar yazın ama kırmadan dökmeden anlatın ısrar etmeyin göklere çıkarıp yerlere indirmeyin herkes istediği yerde yaptırabilir veya burayı yeni okuyordur ama tedavisi başlamıştır olumsuz etkilemeyin şöyle kötüler böyleler bunları doğru bulmuyorum herkes işini yapıyor parasını alıyor hiçbir klinikte %100 diyemez ama burada bazen okuyorum tartışma boyutuna kadar geliyor burada yazılanlar klinikler tarafından elbette okunuyor bende bakıyorum örneğin hitte yaptıracam diyen birine anında olumsuz şeyler söyleniyor tamam diyor oraya gidecem dediğinde de gitte gör gibi cümleler okuyor gerek yok kimse babamızın oğlu değil pozitif kişinin nasibiyle de alakalı tabi ki kliniğin güvenli olması gerek ama kıbrısta bu iş artık ticarete dökülmüş o yüzden FANATİK olmaya ve insanları yönlerdirmeye gerek yok
Haklısın kimin ne olduğu çıksın meydanaVallahi canım burda birileri zenginliğine zenginlik katarken birileri de hem sağlığından oluyor defalarca ilaç kullanmaktan hem de parasından .Evet hit hiç ama hiç ilgilenmiyor.Bu gerçeği maalesef söylemek zorundayız .ben iki defa transfer oldum bilmem kaç defa da transfer için hazırlanıp iptal oldu . Iğrenç bir kontrol sistemi . Herkes ona göre gitsin .Kim ne olumsuzluk yaşadıysa da söylesin .bizi hangi merkez düşünüyor ki biz onları düşünelim . Iyi takip etsinler hata yapmasınlar madem öyle
o iğneyi hatırlayamadım ama göbekden yaptığım benim acîmıyodu. Sağlık ocaklarıda vuruyo.hastaneye gidince iğne yaptırıcam diyince hemen almışlardı beni.Hayırlı olsunArkadaşlar yarın Lucrin Depot 3,75 mg iğneyi bir adet göbekten yaptırıcakmışım.Bu iğne acıtıyormu?Bana tavsiyeniz olurmu? acilde yaparlarmı?
Teşekkür ederim.Bu iğneden sonra 4 hapım daha kalıyor sonra regl olmayı beklicekmişimo iğneyi hatırlayamadım ama göbekden yaptığım benim acîmıyodu. Sağlık ocaklarıda vuruyo.hastaneye gidince iğne yaptırıcam diyince hemen almışlardı beni.Hayırlı olsun
Hit te yaptırdımCanım ben de aynı durumdayım sabır Allah bize de yardım eder nerde yaptırmıştın
Siz yumurta donasyonu mu yaptırdınızvalla bencede olumlu sonuç aldığımız yerleri yazdığımız gibi olumsuzları da yazmalıyız. Ben british bahçecide olumlu sonuç aldım bunu her yerde dile getiriyorum. allah onlardan razı olsun. Başka yerde olumsuz bir denemem olsaydı onu da yazardım az paralar döküp gitmiyoruz çünkü hepimiz bilgi sahibi olup gidelim
Yanlış hatırlamıyorsam lucrin depot kısa uçlu iğnelerden değişimiydi kendin yapabilirsinArkadaşlar yarın Lucrin Depot 3,75 mg iğneyi bir adet göbekten yaptırıcakmışım.Bu iğne acıtıyormu?Bana tavsiyeniz olurmu? acilde yaparlarmı?
Mentha canım. Çok geçmiş olsun daha zamanı var demekki canım inşallah Rabbim denemeden kendiliğinden versin bidaha deneme şansın varsa fiyatında indirim yaparlarsa dene derim inşallah olur bidaha denemendeYok serra'cım ben bahçeci British Murat Bey'de yaptırdım.Sağolsunlar hemen aradılar,ilgilendiler..Ellerinden ne gelirse yapıyorlar..Bir yüzde var ve ben negatif kısımdayım,yapacak birşey yok
Kısa uçlu evet yaptırdım 15 dk önce.Merkezim illa ki bir sağlık kuruluşunda yaptırmamı istedi.Kendim yapmaya cesaret edemezdim zaten.Yanlış hatırlamıyorsam lucrin depot kısa uçlu iğnelerden değişimiydi kendin yapabilirsin
tedavin hayırlı uğurlu olsun canımKısa uçlu evet yaptırdım 15 dk önce.Merkezim illa ki bir sağlık kuruluşunda yaptırmamı istedi.Kendim yapmaya cesaret edemezdim zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?