Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl güzel yazmışsın bravo,Sağlık sektöründe mi çalışıyorsun?Yumurta paylaştırmayı bende sormustum direk olarak defnecim..Kesinlikle yumurta paylastirmadiklarini, dönmüş yumurta kullanmadıklarını etik bir kurum olduklarını soylediler.. Ben inaniyorum..
Aynı donor 4_5 kere kullanılıyordur ama aynı zamanda değil.. Araya zaman konuluyor, sizin gidiş tarihleriniz yakın olduğu için sanirim aynı donörün kullanılması da pek mümkün olmaz...Gittiginizde göreceksiniz çok sistemli çalışan bir merkez..Oldukca çok hemşire var...her işi farklı bir hemşire yapiyor..o yüzden çok endişelenmeyin arkadaslar..Bence ellerinde yeterli donor varsa yönetilebilir surec..Ist. ankarada ki tüp bebek merkezlerini düşünün nasıl kalabalık oluyordu.. 1 ayda belki en az 50 hastaya transfer yapiyorlar..Tek doktor ve hemşireler bunu yonetebildigine gore kibristaki de ayni sey hic farki yok..Iciniz rahat olsun öyle küçük bir merkez değil..
Inşallah hepiniz anne olirsunuz..
Ama hatırlatmak isterim ki donasyondada her şey mükemmel olsa bile şans yüzde 75 max...Negatif olmayın ama bunuda aklınızdan cikarmayin...Birde hazırlık sürecinde gidebileceğiniz iyi bir tüp bebek doktoruna gidip her şeyin iyi olduğuna iyi olduğuna emin olun..Rahimde polip miyom iltihap yapışıklık olmasin..Tuplerde su birikmesi olmasin....rahim kalınlığıp pogesterona basladiginizda 9 mm ve üstünde olsun...Ilaclarinizi antibiyotik gibi düşünün çok ama çok düzenli kullanın.. Hemen spora basaayin..yapabiliyorsaniz yoga veya her gün düzenli yürüyüş.. rahimde kan dolaşımını arttirin..ve son olarak mutlaka günde 2 litre su icin:)
Tüm kalbimle hepiniz için dua ediyorum, allah sağlıklı ikişer ikişer yavrular nasip etsin arkadaslar:)
Hayır birde şu var geçen ay 25 milyar kredi çektik yaptırdık tutmadı 2 ay sonra 50 milyar kredi (ilk borcunda kapatmak için)çekip yaptırcaz sonra onu nasıl ödiycez ( ben zaten ilk borcu ödemeden olmaz derken indirim falan denince gaza geldik ama 5000€ nedir ya? Zaten daha öncede o fiyat a yaptırdık € düşükken şimdi € yükseldi gene 5000 diyorsa o zaman neyin indirimini yapmış oldu ki?indirim yoksa bende yokum demektir arkadaşlar. 5000 çok para.![]()
Cnm benim haklısın bende listeyi bir süre askıya aldım bir iki günlüğüne bakalım neye karar vereceğiz diyedefne' cim sana çok zahmet oluyor. listeye güncellediğinde ben yokum .
başka yerlere bakacaz artık
Böyle olursa valla benimde bir düşünmem lazımCnm benim haklısın bende listeyi bir süre askıya aldım bir iki günlüğüne bakalım neye karar vereceğiz diye
serra kuzum senin dondurulmuşların var halilde ilk önce rahim sıkıntılarını hall et dondurulmuşlarını alBöyle olursa valla benimde bir düşünmem lazım![]()
![]()
Acaba o dondurulmuşların şansı çok mu düşük olur? Birde onları hitte mi yaptırıyım? Yoksa onları alıp (eğer alabiliyorsam)bahçeciye mi gidiyim bir karar veremedim?Bir akıl verin yaserra kuzum senin dondurulmuşların var halilde ilk önce rahim sıkıntılarını hall et dondurulmuşlarını al
burda kaç kişi dondurulmuş embriyolarından gebe kaldılar
Benim 1. 5 topladı 5. Güne 2 kaldı kimyasal oldu 2. 9 topladı 1 kaldı 5. Güne direk negatif8 yumurta 5 tanesi iyi durumdaydı 5. gün bi baktık iyi kalite 2 tane kalmış ama gerisi çöp
Çok üzüldüm.benim kısıtlı imkanlarım var.belki bu da bir işarettir.saglikli düşünemiyorum artık.bebek istiyorum ama para yok.dun uçaklara baktım.1 ay önceden almazsan eğer 500 den başlıyor.bir sürü ayrıntı var.halledilmesi gereken ayarlanması gereken ve herşey ile sen ilgileneceksin.gucum kalmadı.yoruldum.psikolojim bozuldu.korkuyorum.endiseliyim.bir umut herşey.allah yardımcımız olsun.bahceci zaten çok pahalı diye duymuştum hep.ama onlarda haklı tabiii.para dünyadaki en önemli şey...isteyen gelir istemeyen gelmezKızlar ne yazıki sizi çok sevindiremiycem
Damla hm döndü ve kurumun kararını verdi
5500 eu 5000 yani 500 eu indiler
Kurumun açıklamasıda bu oldu ki 5500 eu aldıkları hastalara haksızlık olucakmış
Bir ara bir grup kadınlara kadınlar klübünden indirim yaptılar bu grupta bende vardım
Ama ne yazıki yapamazlarmış
Size son sözüm canlarım en iyisi her kes kendi adından ne yapa bilirse bahçeci merkezinden yapsın belkide tek tek konuşulsa indirimide fazla verirler
Eğer klinik indirim yapmasa ya o parayı ödeyin
Yada başka merkezlerle anlaşın
Sizi çook seviyorum
Allahım hepimizin kucağını evlatla doldursun
Tesekkurler, serracim , aslında mimarım .. Bir suru tedavi tüp bebekcilere git gel bir şeyler öğrenmişim sanirim:)Nasıl güzel yazmışsın bravo,Sağlık sektöründe mi çalışıyorsun?
ben freshten hamile kalamadım ama dondurulmuştan kaldım (hitte) ilk donörünse dene bence deAcaba o dondurulmuşların şansı çok mu düşük olur? Birde onları hitte mi yaptırıyım? Yoksa onları alıp (eğer alabiliyorsam)bahçeciye mi gidiyim bir karar veremedim?Bir akıl verin ya![]()
hitte ikinci denemen ise zaten orda indirim yapıyorlar niye başka yere götüreceksin embriyoları sadece 2. donör ile devam edeceksen dikkat etAcaba o dondurulmuşların şansı çok mu düşük olur? Birde onları hitte mi yaptırıyım? Yoksa onları alıp (eğer alabiliyorsam)bahçeciye mi gidiyim bir karar veremedim?Bir akıl verin ya![]()
öyle şeymi olur embriyoların ele halilde 500 eu transferini etirAcaba o dondurulmuşların şansı çok mu düşük olur? Birde onları hitte mi yaptırıyım? Yoksa onları alıp (eğer alabiliyorsam)bahçeciye mi gidiyim bir karar veremedim?Bir akıl verin ya![]()
Haklısın zazaacımkızlar ben çok şeyi yazamıyorum buralara her bir merkezden giriyorlar inceliyorlar hata bahçeciden bile giriyorlar
bence her kes özel arasın ve indirimini istesin belkide böyle göz önünde olduğu için öyle yaptılar
Vallahi ben seni dr zannettim süper yorumların var hatta bazılarını birdaha bulamam diye fotoğrafını çekiyorum süpersin.Zaza da sende çok bilgilisiniz tecrübe demekkiTesekkurler, serracim , aslında mimarım .. Bir suru tedavi tüp bebekcilere git gel bir şeyler öğrenmişim sanirim:)
Canim benim sağolasın, ise yarasında..Vallahi ben seni dr zannettim süper yorumların var hatta bazılarını birdaha bulamam diye fotoğrafını çekiyorum süpersin.Zaza da sende çok bilgilisiniz tecrübe demekki