Zazacım
Çok üzüldüm...
İnan sana çok seviniyordum..
O baloncuk tahminim kesesi canım..
Embriyo donasyonu denesen nasıl olur...
Veya düşmesin diye iğneyle gidiyorlar pluto depot muydu. ..sen daha iyi bilirsin gerçide. ..
Sen hamile kalabiliyorsun doktorun dediği gibi bu güzel..
Birde fazla çalışmasan bu süreçte yatsan nasıl olurdu. ..
Ben bu işlere 70 kilo ile başladım 90 kiloya çıktım..
Şimdi rejimle 86 kilo falan oldum..
Evet kiloları vermek lazım canım...
Canım canını sıkma. topla kendini .vücudunu dinlendir .mola ver .sonra tekrar dene...
Allah inşallah hepimize yardım edecek..

Cnm bende iki bugün hiç girmedim ve şimdi gördüm yazını,diyecek bir kelime yok ama acını üzüntünü anlıyorum,buradaki herkez anlıyordur.Bir gebeliğimde ne kadar tuhaftır ki,ilk önce tutsun diye dua edip sonrada sağlıksız olduğunu anlayınca düşsün diye dua etmiştim,çünkü kürtaj olmayayım diye,düşük doğal ve en azından rahim zarar görmesin diye.
Benim hissettiğim kadarı ile sen güçlü bir kadınsın ve sen iyi bilirsin bir an önce silkelenip vakit kaybetmeden donmuşların ile yola devam etmen gerektiğini.Çok zor biliyorum ama rabbim sana sabrını versin ve bir an önce bu üzüntüyü atlatıp yola devam et,çok bekleme.
Eşlere gelince anlayanıda aynı anlamayanıda:) Benimki çok anlayışlı ama yinede beni anladığını hissedemiyorum çünkü ne olursa olsun seninde dediğin gibi ilaçları içen ben operasyonları geçiren ben düşük yapan ağrı çeken ben ,ne kadar anlayabilirki beni? Ben anneme bile diyorum;benim için ancak çok üzülürsün ama beni klüpte yazıştığım kızlar kadar anlayamazsın çünkü sen anne oldun diye...
Kocaman öpüyorum rabbim yardımcın olsun...

Zazacıgim, canım arkadaşım hayat bizleri fazlasıyla sınıyor. Şu an nasıl bir umutsuzluk içinde savruldugunu hissedebiliyorum . Yılma arkadaşım. Bizler çok güçlüyüz .Düştükçe daha güçlü kalkıyoruz . Toparlan toparladiginda hayalinin peşinden yine koş.

Z Zaza74 cnim çok geçmiş olsun.Rabbim sabır versin,melegin cennete sefaatcin olsun.şükür ki donmuslarin var.onlarla İNŞALLAH saglikli evlatlara kavusursun

Canlarım her kese teşekkür ederim bana verdiyiniz desteye göre
Dün ağladım sızladım allahımla konuştum
Bugün derin bir çukurdayım ve o çukurdan nasıl çıkıcam diye düşüncelerdeyim
Acaba acaba acab bitmiyor bu acabalar
Rahim içine giren embriyoyu ve bukadar güzel artmasıyla rahim tükürdü
Neden acaba?
5 haftalık gebelik düşüyü daha çok embriyoya bağlı acaba eşimdenmi kaynaklı?
Doktorlara soruyorum rahim işlem görmüş oda ola bilir eşde ola bilir inanın bu bilimsizlik beni öldürüyor
İnternetin önünde yine doktor araştırmasındayım
Acaba vucudumda virüsmü var bebeler girdiyi gibi ölüyor
İnanın bu acabalar beni öldürdü

Allah kolaylik versin zazacim. Once dinlen biraz hava al. Acini yaşa. Sonra arastir. Cd56 simdi bi olctur istersen belki bagisikligin cok yüksek cikti. Yabanci madde olarak algiladi bünye. Kalbim sizladi insallah Allah yuzunu guldurur

canımin içi canım ablam iki gündür giremiyordum foruma yeni okudum başına gelenleri şu an neler hissettiğini çok iyi anlayabiliyorum iki gün önce sevinçten ayakların yerden kesilirken şimdi kocaman bir hayal kırıklığı ama inan her şeyde bir hayır var Allahım bizi böyle sınıyor napalım
evet bizim en büyük duamız anne olmak tabiki de sağlıklı ve de hayırlı bir evladın annesi olmak ama inanın anne olmakla da tüm dertler bitmiyor biz şu an sana ne desek boş kendi kendini tedavi edeceksin evet annemiz babamız eşimiz kardeşimiz en yakın destekçilerimiz ama şu an senin en büyük ilacın zaman biraz kendini dinle istersen zaman ayırabilirsen spor yap pilates için çok rahatlatıcı diyorlar biraz da kilo vermeye bak hem kendini daha iyi hissedersin hemde yeni sürece hazırlık yapmış olursun çok şükür donmuş embriolarında var. yani çok şükür hamile kalabiliyorsun acaba rahimde belirlenemeyen bir sıkıntı mı var? senin takibini yapan cem bey gördü mü tekrardan seni rahmin son durumuna baktı mı umarım seni tatmin edecek bir açıklama yapılır eşin bi dna hasarına baktırsa en azından yeni denemede sana eşinizden de kaynaklanabilir açıklamasının önünü kesmiş olursunuz moralini yüksek tutmaya çalış çok şükür halin vaktin yerinde eşin yanında herşeyden önemlisi sağlığın yerinde ve tekrar denemek için şansın var bu bir süreç ve geçecek hepimiz seni çok seviyoruz iyi ol

Eşim sperm dna hasarına baktırmış çok büyük sorun yok
Şimdi damlayla konuştum önder bey(embriolog)arasın beni
Eğer o dondurulmuşlardanda aynı şeyi yaşayacamsa direk embriyo donasyonu düşünelim
Salı dediler prednolu burak artık acaba ondanmı oldu aman allahım çıldırıcam
Bir arkadaşım gebeliğini öğrendikten sonra doktor 2 ay prednol kullantırmış düşük olmasın diye
Cd 56 baktırdım onun içinde serum taktırıyordum her salı hiç bir boka yaramanı çok özür dilerim

estagfurullah..yanlış hatırlamıyorsam artemissi de normalden biraz daha uzun süre prednol kullanmıştı
aslında dediğinde çok haklısın çok çok iyi embriyoların yoksa daha fazla uğraşmadan embriyo donasyonu en mantıklısı ama doktorun da bir görseydi seni keşke sıcağı sıcağına rahimde sıkıntılı bir şey var mı baksaydı kuzum yani sorun olabilecek her şey aklımızdan çıksın diye diyorum

Miniklerinin kaliteleri konusunda bence endişe de etme, öyle anlıyorum ki bahçeci tutunma şansı olmayan hiç bir embriyoyu sırf dondurmuş olmak için dondurmuyor...

Zazacım düşük konusunda nedense benim aklıma gelen -dna hasarında da ciddi bir sorun yok- embriyo kalitesinden ziyade transferden sonra yaşadığın kanamalar gibi geliyor..Belkide keseye çok yakın, yada kesenin hemen altında kanama alanı oluştu...Çünkü minik bir şekilde tutundu, hcg salgiladı, büyüdü ama düştü..Açıkçası o kanamalar onun bozulmasına neden olmuş olabilir..Yani nacizane fikrim, sen yine rahim üzerinde yoğunlaş kuzum..Gerçi en son çok iyiydi ama dinlenmiş bir rahim değildi.

Senin yerine olsam şimdi yaz başı bir histereskopi olup yapışıklıklık varmı diye baktırırdım, varsa açılsın yoksa da süper zaten.....Sonra yazın eşinle güzel bir deniz, güneş tatili yapın..Gezin dolaşın..İkinize de çok iyi gelecektir.... Deniz ,güneş, bol bol hareket, spor, yürüyüş, rahimi hem kanlandırır hemde dinlendirir..Ben L argignin ve E vitamini kullanmıştım, 2.5 ay günde 1 er adet..İstersen onları da deneyebilirsin bir yandan.....(Viegra etkisi yapıyorlar)..Sonra yaz sonu da hem biraz kilo vermiş hem daha da güzelleşmiş, hem de taze bir bedenle transferini yaptırırsın..

İyi günler yakın da gelecek inşallah zazacım....Dualarım seninle...

Birde o minik baloncuğu keşke patalojiye götürebilseydin. Baklırmıy dı acaba dna sına, o zaman embriyodan mı değil mi kesin anlaşılırdı..Ama geçti neyse öyle aklıma geldi...

Zazacım şimdi okudum inanamıyorum herşey güzel gidiyordu. çok üzüldüm.diyecek hiçbir şey bulamıyorum.Allah sabır,güç ferahlık versin...sorun neredeydi bunun cevabını en iyi merkez verecek...

arkadaşlar ben arnavutlukta yaptırmaya karar verdim 5000 euro bakalım nasıl olacak gerçekten okuduğumda çok korkuyorum neden böyle oluyor çok ağır bir imtihan rabbim sabır versin ve inşaallah kucaklarımızı boş bırakmasın

zaza'cım doğru yönde düşünüyorsun. prednol şıp diye durdurulmaz.12 haftaya kadar alınır ve yavaş yavaş vucutu alıştıra alıştıra bırakılır. ve aklıma takılan birşey var sana transferden sonra ve ilk kanamanda bir progesteron iğnesi yapılmış. ve bidiğim kadarıyla bir daha yapılmamış. bunu ya baştan hiç yapmıycaksın, ya da 4-5 günde tekrarlayacaktın.çünkü progesteron su çok içtiğimiz için vücüttan çabuk atılıyor. bebeğin progesteron yetmezliğinden de düşmüş olabilir. kese buyutu gayet iyi. artık bunu niye yazıyorsun geç oldu diye bilirsin, ama senin daha embriyoların var, aklında bulunsun diye yazdım. tekrar üzüldüğümü belirtiyorum. inşallah kendini çabuk toparlarsın.

Zaza ben prednolü geçtiğimiz hafta bıraktım. Azalta azalta gittik

Merhabalar,
Haftasonu hiç giremedim ve şimdi okumaya çalıştım..
Sevgili Zaza senin haberinle üzüntüm ikiye katlandı..Nasıl bir acı yaşadığını ruhumda hissediyorum..Acılar fizyolojik olarak belli bir süre sonra geçiyor..Sonrasında insanın içini kemiren neden sorusu başlıyor..Bu sorunun cevabı da dipsiz bir kuyu.Öyle gergin ve yorgunuz ki Allah sabır ve tekrar deneme gücü versin bitanem (

O progestan igne veya jel olabilir mi cünku prednol transferin ilk 5 gunu verildi bana da.progestan igne 9. Hafta sonuna kadar sürdü ve sonra 12. Hafta dahil progestan jel verildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…