Hiçbirinizin canını sıkmak istemezdim ama ne yapayım sizden başka kime söyleye biliyorumki derdimi siz benim dert ortaklarımsınız
Embriyo transfer olduktan sonra artık bir kapalı dünya orası artık her şey Allahın ihtiyarında canlarım
Buda benim imtihanım
Murat beylede konuştum eğer gebeliği yakaladıysak bu iş olucak dedi çok iyiler
Eylem hm çok üzüldü
Vallah desem bir aile gibiler inanırmısınız
Ben eski merkezden böyle davranış görmedim
İçim sızlıyor açıyor ama bunuda atlatıcaz
Bu tedavilerden 15-20 kg aldım ilk önce zayıflamam lazım
Kızlar cuma kanamam oldu kan verdim 970 çıkmıştı beta sonucum eve geldim cok kan pıhtısı geldi benden içindede beyaz küçük 1 sm baloncuk
Aklımda kaldı bu bebişimdi düştü
Öylede oldu bugün yine kan verdim ve sonucum 119 düşmüş
Yine olmadı bu iş
Allahım bana ve benim gibilerine güc versin
canımin içi canım ablam iki gündür giremiyordum foruma yeni okudum başına gelenleri şu an neler hissettiğini çok iyi anlayabiliyorum iki gün önce sevinçten ayakların yerden kesilirken şimdi kocaman bir hayal kırıklığı ama inan her şeyde bir hayır var Allahım bizi böyle sınıyor napalımCanlarım her kese teşekkür ederim bana verdiyiniz desteye göre
Dün ağladım sızladım allahımla konuştum
Bugün derin bir çukurdayım ve o çukurdan nasıl çıkıcam diye düşüncelerdeyim
Acaba acaba acab bitmiyor bu acabalar
Rahim içine giren embriyoyu ve bukadar güzel artmasıyla rahim tükürdü
Neden acaba?
5 haftalık gebelik düşüyü daha çok embriyoya bağlı acaba eşimdenmi kaynaklı?
Doktorlara soruyorum rahim işlem görmüş oda ola bilir eşde ola bilir inanın bu bilimsizlik beni öldürüyor
İnternetin önünde yine doktor araştırmasındayım
Acaba vucudumda virüsmü var bebeler girdiyi gibi ölüyor
İnanın bu acabalar beni öldürdü
estagfurullah..yanlış hatırlamıyorsam artemissi de normalden biraz daha uzun süre prednol kullanmıştıEşim sperm dna hasarına baktırmış çok büyük sorun yok
Şimdi damlayla konuştum önder bey(embriolog)arasın beni
Eğer o dondurulmuşlardanda aynı şeyi yaşayacamsa direk embriyo donasyonu düşünelim
Salı dediler prednolu burak artık acaba ondanmı oldu aman allahım çıldırıcam
Bir arkadaşım gebeliğini öğrendikten sonra doktor 2 ay prednol kullantırmış düşük olmasın diye
Cd 56 baktırdım onun içinde serum taktırıyordum her salı hiç bir boka yaramanı çok özür dilerim
Canlarım her kese teşekkür ederim bana verdiyiniz desteye göre
Dün ağladım sızladım allahımla konuştum
Bugün derin bir çukurdayım ve o çukurdan nasıl çıkıcam diye düşüncelerdeyim
Acaba acaba acab bitmiyor bu acabalar
Rahim içine giren embriyoyu ve bukadar güzel artmasıyla rahim tükürdü
Neden acaba?
5 haftalık gebelik düşüyü daha çok embriyoya bağlı acaba eşimdenmi kaynaklı?
Doktorlara soruyorum rahim işlem görmüş oda ola bilir eşde ola bilir inanın bu bilimsizlik beni öldürüyor
İnternetin önünde yine doktor araştırmasındayım
Acaba vucudumda virüsmü var bebeler girdiyi gibi ölüyor
İnanın bu acabalar beni öldürdü
Birde o minik baloncuğu keşke patalojiye götürebilseydin. Baklırmıy dı acaba dna sına, o zaman embriyodan mı değil mi kesin anlaşılırdı..Ama geçti neyse öyle aklıma geldi...Eşim sperm dna hasarına baktırmış çok büyük sorun yok
Eğer o dondurulmuşlardanda aynı şeyi yaşayacamsa direk embriyo donasyonu düşünelim
Bir arkadaşım gebeliğini öğrendikten sonra doktor 2 ay prednol kullantırmış düşük olmasın diye
Cd 56 baktırdım onun içinde serum taktırıyordum her salı hiç bir boka yaramanı çok özür dilerim
Zazacım şimdi okudum inanamıyorum herşey güzel gidiyordu. çok üzüldüm.diyecek hiçbir şey bulamıyorum.Allah sabır,güç ferahlık versin...sorun neredeydi bunun cevabını en iyi merkez verecek...Kızlar cuma kanamam oldu kan verdim 970 çıkmıştı beta sonucum eve geldim cok kan pıhtısı geldi benden içindede beyaz küçük 1 sm baloncuk
Aklımda kaldı bu bebişimdi düştü
Öylede oldu bugün yine kan verdim ve sonucum 119 düşmüş
Yine olmadı bu iş
Allahım bana ve benim gibilerine güc versin
zaza'cım doğru yönde düşünüyorsun. prednol şıp diye durdurulmaz.12 haftaya kadar alınır ve yavaş yavaş vucutu alıştıra alıştıra bırakılır. ve aklıma takılan birşey var sana transferden sonra ve ilk kanamanda bir progesteron iğnesi yapılmış. ve bidiğim kadarıyla bir daha yapılmamış. bunu ya baştan hiç yapmıycaksın, ya da 4-5 günde tekrarlayacaktın.çünkü progesteron su çok içtiğimiz için vücüttan çabuk atılıyor. bebeğin progesteron yetmezliğinden de düşmüş olabilir. kese buyutu gayet iyi. artık bunu niye yazıyorsun geç oldu diye bilirsin, ama senin daha embriyoların var, aklında bulunsun diye yazdım. tekrar üzüldüğümü belirtiyorum. inşallah kendini çabuk toparlarsın.Eşim sperm dna hasarına baktırmış çok büyük sorun yok
Zaza ben prednolü geçtiğimiz hafta bıraktım. Azalta azalta gittikEşim sperm dna hasarına baktırmış çok büyük sorun yok
O progestan igne veya jel olabilir mi cünku prednol transferin ilk 5 gunu verildi bana da.progestan igne 9. Hafta sonuna kadar sürdü ve sonra 12. Hafta dahil progestan jel verildi.Eşim sperm dna hasarına baktırmış çok büyük sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?