Ben estrofemi de 14. Haftada bıraktım. Benim doktor biraz korkuyor galiba :)Bebeğimhadi sen estrofemi ne zaman bırakmıştın...Benim 8 de kestiler biraz endişendim ama doktorum öyle ugun görünce mecburen bıraktım...Arkadaşların çoğu 12. haftaya kadar devam ediyorlar..Ben niye bıraktım anlamadım...
Proluton iğneye geçtik biZ. Haftada bir. Progestan hergündü.12.haftaydı sanırım proluton a geçtiğimde. Jeli de 17. Haftaydı sanırım bıraktım. Kan ilacı corasprin clexan progestan kapsül devam..Bende sadece transfere kadar 5 gün prednol içtim..Transferden sonrada hiç içmedim..Estrofemi de 8. haftada bıraktırdı..Şimdi sadece jel, coraspin ve elevit ile devam ediyorum....Benim kide ist. bahçeci protokolü...
Ben açıkçası buna bağlamıyorum. Çoğu yer transferden sonra vermiyor bile prednolü. Ben sana içimden geçeni, bugüne kadar okuduklarımdan dolayı oluşan fikrimi söylim bence sprem ile ilgili bir sıkıntı var. Biraz rahmini dinlendir yeniden denemeden önce. Birde dolmuşlarını bir gözden geçirsinler. Ngs fiyattan dolayı öneremiyorum malesef. Embriyo başına 400-500 usd fiyat. Birde olumsuz çıkma olasılığıda var. Keşke bedava olsa da ya da çok paralarımız olsa da yapabilsek. En sağlıklı embriyoyu seçmiş oluruz. Sebebini bilmemek en kötüsü şuan. Bence bir cevap almak için uğraş. Kalan embriyolara baksınlar belki cevap oradadırOff artemisi ben neyapım bir doktor burak dedi
Obiride bunu boş yere kullanıyorsun dedi
Offf allahım offf
Evet artemissi senin doktorun oldukça temkinli, uzuun uzuuuun kullandırmış ilaçları....Benim ki de bir o kadar rahat çıktı...Şimdilik bir sorun olmadı çok şükür bundan sonrada olmaz inşallah..Proluton iğneye geçtik biZ. Haftada bir. Progestan hergündü.12.haftaydı sanırım proluton a geçtiğimde. Jeli de 17. Haftaydı sanırım bıraktım. Kan ilacı corasprin clexan progestan kapsül devam..
Son 3 ayda genelde evet görülüyor ama benim için çok erken 15 haftaligim daha bu daha çok tedirgin ediyor benimerhaba arkadaşım evet bnm ikizlere hamile arkadaşımın başına geldi onunda normalin bilmem kaç katı çıktı hemde ikizlerine hamileydi sanırım 32. ya da 34. haftada doğum gerçekleşti ama bebekler küveze bile girmedi ciğer geliştirici iğne yaptılar kaç defa sürekli kan verdi kontrol altında tutuldu sen kaç haftalık hamilesin?
Teşekkür ederim inşallah söylediğin kadar çabuk atlatirimUzun yillar once benim de degerlerim bir ara cok yukselmisti. Sariliktan filan suphelenilmisti. Simdi hatirlayamiyorum kacti. Bana dr uzanarak dinlenmemi soylemisti. O ara kayisi kompostosu ve sutlac onermislerdi. Ozellikle kuru kayisi kompostosu. Bir sure sonra degerler normale dondu. Ama neden yukseldigi pek anlasilamadi. Muhtemelen sarilik gecirdin filan demisti dr. Senin sanirim sebze agirlikli beslenmen lazim. Alkali beslenme tarzini biraz incele istersen. Ph degeri yuksek bir su icmek de iyi olur. Umarim onemli degildir ve cabuk duzelir. Gecmis olsun
Inşallah canm. Bugünden itibaren içmiyorum zaten ilaçları 10 gün sonra tekrar kan verecemBence bütün ilaçları birkaç hafta bırak,bol bol yürüyüş yap ve karbonhidratı kes,sonra tekrar baktırdığında değişmiş olur
Benim doktorum direk tüp bebek doktoru değil normal bir kadın Doğum doktoru. Belki de bu yüzden çok temkinli.Evet artemissi senin doktorun oldukça temkinli, uzuun uzuuuun kullandırmış ilaçları....Benim ki de bir o kadar rahat çıktı...Şimdilik bir sorun olmadı çok şükür bundan sonrada olmaz inşallah..
Anladığım bir konu olmadığı için bir yorum yapamıyorum canım. Umarım herşey yolunda giderTeşekkür ederim inşallah söylediğin kadar çabuk atlatirim
Inşallah canm sağol yinedeAnladığım bir konu olmadığı için bir yorum yapamıyorum canım. Umarım herşey yolunda gider
Evet olabilir artemissi...Benimki tüp bebek doktoru mutlaka fark ediyordur.. her şey sağlıklı ilerlesinde...Benim doktorum direk tüp bebek doktoru değil normal bir kadın Doğum doktoru. Belki de bu yüzden çok temkinli.
Bir sorun olmayacak bence rahat ol hiç böyle şeyler de sorma kendine artık. Ben benimkini fazla temkinli buluyorum. Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin canımEvet olabilir artemissi...Benimki tüp bebek doktoru mutlaka fark ediyordur.. her şey sağlıklı ilerlesinde...
Ben ilk defa duydum ne fiyat verdilerArkadaslar sindi kibris tup bebek savas ozyigitin hastanesiyle gorustum. Zeliha hanim cok guzel konustu cok guzel bilgiler verdi. Kibrista ill tup bebek merkezini acan hekimmis savas ozyigit.burayla gorusen islem yaptiran olumlu sonuc alan varmi
Sperm donasyonu icin 4000 euro yutubtan videolarini izledim katildigi programlari isledim bi bak istersen sende 1998 yilinda ilk kurulmuslar donasyon isinide 2001 de yapmaya baslamislar.yaninda calisan kadin 17 yildir burdayim ben dedi.Ben ilk defa duydum ne fiyat verdiler
İçtiğin ilaçlardan kaynaklanabilir enginar çok iyi gelir bu sıra bol bol tüket ...enginar yapraklarını kaynatıp soğutup her gün bir bardak da içebilirsinUzun zamandır giremiyorum kim ne yazdı hic okuyamadimda moralim o kadar bozuk ki kızlarkaraciğer enzimleri yüksek çıktı Ast:64 Alt:88 doktor tehlike yaratır dedi internette okuduklarım da moralimi o kadar bozdu ki ne yapacağımı bilmiyorum fikri olan yada başına gelmiş olan var mı beni bilgilendirsin lütfen
Kesinlikle katılıyorum size( bir tanıdık karnımda 7 kilo urla doğurdum bu çocuğu dedi şok oldum)Allah ol dese olur ama demekki hepimiz için böylesi hayırlı(ne diyeyim)Zazacım bak benim rahmim bütün çevre organlara yapışıkmış..sezaryende doktorum görmüş şok olmuş ve bana doğumdan sonra kontrole gittiğimde dediki. Bu çocuğu o rahim nasıl taşımış imkansız dedi 39.haftada doğum yaptım. Diyeceğim oki bazen bilim hikaye allah eğer onu sana nasip etseydi o rahim de onu tutardı sağlıkla devam ederdi.bence bolca dua et ben her gece yalvararak ağlayarak çok dua ettim ve bu bebeğim olmasaydı daha da denemicektim o kadar yılmıştım.Allahım en kosa zamanda nasip etsin inşallahsana da.ve burdaki tüm kızlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?