Zazacim. ..çok üzüldüm. ..senin pozitif bize öyle iyi gelmişti ki...kelimeler yetersiz

Zaza cok üzüldüm beklemedigimiz bir haber oldu.kelimeler olanı anlatmaya yetmiyor. ins. biri gitmistir de bizi tekrar sevindirir.ins. anne olduğunu gör sende bizlerde

Zaza çok üzüldüm rabbim yardımcın olsun sabır versin dondurulmuş un vardı onları denersin kuzum naçizane eşin üroloğa görünsün içime öyle doğdu
Ehhh eşim dinlemiyorki beni çok cahil
Bu yolda canım gitti amelyatları çeken ben tonlarla ilaç içen ben eşim sadece sperm veriyor
Ve bugün diyorki saçımı sakalımı beyazlatırdı senin bu işlerin
Kızlar içim çok sızlıyor

Zazacım sen benim umudumdun çok üzüldüm ağlıyorum şu an eşin herkes gibi değil eşimiz ailemiz bile anlamıyor bizi Allah a sığın dayanılmaz acı Allah sabır versin

Ya seni çok iyi anlıyorum benim eşimde aynı bu şekilde konuşuyor hatta çok acımasız davranıyor seni inan çok iyi anlıyorum ama şu ihtimal olabilirmi 2 side tutundu belki biri gitti yarın tekrar kan ver öyle kes ilaçları ama gönülüm bak herşey iyi olucak bunun işareti belkide sana orda seni bekleyen 3 tane bebiş var kilo olayınada gelince bende tedavilerden inan 9-10 kilo aldım almayan yoktur sanırım onun bir sakıncası varmıdır acaba kilonun bunu bilmiyodum

Kuzum bunu niye yazdım biliyor musun çünkü bende kendimi çok hırpaladım sonra eşimdede sıkıntı çıktı bahçeci murat beyle görüştüm ve bana DNA hasarı fazla dedi senin yumurtan değil daha genç bayanın yumurtsı çünkü bu sperm kaynaklı sen bir rica etsen kalan embriyo grnetiğe gitse veya embriyologls konuş eşinin spermi hakkında senin benim canımız gitsin adam saç sakal derdinde kendini sev ben koruyucu aile işine çok sıcak bakıyorum eşime takılıyorum bana bebek alalım sen istersen git evlen diye insan alışınca çok seviyor balığı kuşu bile yi köpeği sen önce kendini sev kardeşim hepimiz için geçerli kendine çok dikkat et sevişiyorsun üzme kendini ağlatırsa mevlam yine güldürür

Bugün zaza nın bu durumu bana tokat gibi geldi resmen! Allahım nasıl bir dipsiz kuyudayız nasıl biticek bu çile artık üzülmeden düşünmeden uyumayı özledim bugün bu haber beni benden aldı şöyle ki ben bahçeci iyi diye orayı seçtim içim rahattı gel görkü iş merkeslede bitmiyor allahım yardım etsin hepimize ben düşmanıma bile bu yola girmesini istemem çok yorucu çok yıpratıcı çok hırpalıyıcı yaşamayan bilemez

Ahh Zaza okuduğumda içim cız etti..Deger ne güzel başlayıp yükselmişti, oldu bu iş demistim...Dayanmak cok zor gercekten, allah kalbine ferahlık, serinlik, sabır versin canim arkadasim..Ne söylenir ne denir hiç bir şey teselli etmez seni..Ama bir süre uzaklaşmam dediğin gibi ilgini biraz farklı bir yone kaydırman, kilo vermek gibi eminim seni daha hızlı sakinlestirecektir...Esinide hic duyma o senin için üzülüyor..erkekler öyle.. Benim eşimde aynen öyle davranıyor..Bir kaç gün sonra normal düşünmeye başlayacaktır..
Zazacim gercekten çok çok üzüldüm kuzum..Icim sızladı...Insallah güzel günler yakındır kuzum...

Zazacim Rabbim güç kuvvet sabır versin sana.cok uzuldum çok.bu kadar çok hamile kalıpta düşmesinin mutlaka bir nedeni vardır bunu bilmek gerek bence.yasin kaç bilmiyorum yola devam... sperm lerde de olabilir sıkıntı katılıyorum.bir de genetik taramaya gidiyor mu embriyo larin?

Genetik tarama embriyo başına 400 eu
Onuda verip düşük yapsam inan artık içim cehennem ateşine döner

Zaza çok üzüldüm alalhim sabrını versin.Ya bu gibi durumlarda sözler anlamı yitiriyor.Malesef ....Çok üzgünüm çokkkkkk.

Slm Zazacım nasılsın hamilelik nasıl gidiyo canım sen istanbuldamıydın seni hazırlayan klinik bahçeci miydi yoksa herhangi bir Dr da hazırlanıp direk kıbrısta bahçeciyimi seçtin

Arkadaşlar bahçecinin videosunu izliyordun yumurta donasyonu hakkında orada kronik rahatsızlıkarı yoksa tek eksik yumurta ise diye bir kelime geçti merak kronik derken hangi hastalıklar

Slm Zazacım nasılsın hamilelik nasıl gidiyo canım sen istanbuldamıydın seni hazırlayan klinik bahçeci miydi yoksa herhangi bir Dr da hazırlanıp direk kıbrısta bahçeciyimi seçtin
Zazam bn okumadan yazmışbulundum çok özür dilerim sonradan gördüm yazıyı görünce şaşırdım allahım yaa neden böyle olmuş bişey söyledilermi canım bnm nekadar çok üzüldüm yaa canım arkadaşım yaa neolur üzülme allahın bir bildiği var demek durumun varsa bidaha denersin Rabbim inşallah nasip eder nasıl umutlanmıştık.

Arkadaşlar bahçecinin videosunu izliyordun yumurta donasyonu hakkında orada kronik rahatsızlıkarı yoksa tek eksik yumurta ise diye bir kelime geçti merak kronik derken hangi hastalıklar
Sanırım romatizma ve sürekli kalıcı rahatsızlıklar

Canim ne diyecegimi bilemiyorum cok uzuldum simdi

Bakma söylediklerine eMinim çok üzüldüğü için böyle konuşmuştur. İstemese taaa oralarda ne işi var. Mümkün değil götüremezdin. Erkekler acılarını bizim gibi yaşamıyor. Boşver.. kırmayın birbirinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…