- 7 Ocak 2018
- 79
- 80
- 38
- 51
Zazacim. ..çok üzüldüm. ..senin pozitif bize öyle iyi gelmişti ki...kelimeler yetersizKızlar cuma kanamam oldu kan verdim 970 çıkmıştı beta sonucum eve geldim cok kan pıhtısı geldi benden içindede beyaz küçük 1 sm baloncuk
Aklımda kaldı bu bebişimdi düştü
Öylede oldu bugün yine kan verdim ve sonucum 119 düşmüş
Yine olmadı bu iş
Allahım bana ve benim gibilerine güc versin
Ehhh eşim dinlemiyorki beni çok cahilZaza çok üzüldüm rabbim yardımcın olsun sabır versin dondurulmuş un vardı onları denersin kuzum naçizane eşin üroloğa görünsün içime öyle doğdu
Zazacım sen benim umudumdun çok üzüldüm ağlıyorum şu an eşin herkes gibi değil eşimiz ailemiz bile anlamıyor bizi Allah a sığın dayanılmaz acı Allah sabır versinEhhh eşim dinlemiyorki beni çok cahil
Bu yolda canım gitti amelyatları çeken ben tonlarla ilaç içen ben eşim sadece sperm veriyor
Ve bugün diyorki saçımı sakalımı beyazlatırdı senin bu işlerin
Kızlar içim çok sızlıyor
Ya seni çok iyi anlıyorum benim eşimde aynı bu şekilde konuşuyor hatta çok acımasız davranıyor seni inan çok iyi anlıyorum ama şu ihtimal olabilirmi 2 side tutundu belki biri gitti yarın tekrar kan ver öyle kes ilaçları ama gönülüm bak herşey iyi olucak bunun işareti belkide sana orda seni bekleyen 3 tane bebiş var kilo olayınada gelince bende tedavilerden inan 9-10 kilo aldım almayan yoktur sanırım onun bir sakıncası varmıdır acaba kilonun bunu bilmiyodumEhhh eşim dinlemiyorki beni çok cahil
Bu yolda canım gitti amelyatları çeken ben tonlarla ilaç içen ben eşim sadece sperm veriyor
Kızlar içim çok sızlıyor
Kuzum bunu niye yazdım biliyor musun çünkü bende kendimi çok hırpaladım sonra eşimdede sıkıntı çıktı bahçeci murat beyle görüştüm ve bana DNA hasarı fazla dedi senin yumurtan değil daha genç bayanın yumurtsı çünkü bu sperm kaynaklı sen bir rica etsen kalan embriyo grnetiğe gitse veya embriyologls konuş eşinin spermi hakkında senin benim canımız gitsin adam saç sakal derdinde kendini sev ben koruyucu aile işine çok sıcak bakıyorum eşime takılıyorum bana bebek alalım sen istersen git evlen diye insan alışınca çok seviyor balığı kuşu bile yi köpeği sen önce kendini sev kardeşim hepimiz için geçerli kendine çok dikkat et sevişiyorsun üzme kendini ağlatırsa mevlam yine güldürürEhhh eşim dinlemiyorki beni çok cahil
Kızlar içim çok sızlıyor
Ahh Zaza okuduğumda içim cız etti..Deger ne güzel başlayıp yükselmişti, oldu bu iş demistim...Dayanmak cok zor gercekten, allah kalbine ferahlık, serinlik, sabır versin canim arkadasim..Ne söylenir ne denir hiç bir şey teselli etmez seni..Ama bir süre uzaklaşmam dediğin gibi ilgini biraz farklı bir yone kaydırman, kilo vermek gibi eminim seni daha hızlı sakinlestirecektir...Esinide hic duyma o senin için üzülüyor..erkekler öyle.. Benim eşimde aynen öyle davranıyor..Bir kaç gün sonra normal düşünmeye başlayacaktır..Ehhh eşim dinlemiyorki beni çok cahil
Kızlar içim çok sızlıyor
Genetik tarama embriyo başına 400 euZazacim Rabbim güç kuvvet sabır versin sana.cok uzuldum çok.bu kadar çok hamile kalıpta düşmesinin mutlaka bir nedeni vardır bunu bilmek gerek bence.yasin kaç bilmiyorum yola devam... sperm lerde de olabilir sıkıntı katılıyorum.bir de genetik taramaya gidiyor mu embriyo larin?
Zaza çok üzüldüm alalhim sabrını versin.Ya bu gibi durumlarda sözler anlamı yitiriyor.Malesef ....Çok üzgünüm çokkkkkk.Kızlar cuma kanamam oldu kan verdim 970 çıkmıştı beta sonucum eve geldim cok kan pıhtısı geldi benden içindede beyaz küçük 1 sm baloncuk
Yine olmadı bu iş
Slm Zazacım nasılsın hamilelik nasıl gidiyo canım sen istanbuldamıydın seni hazırlayan klinik bahçeci miydi yoksa herhangi bir Dr da hazırlanıp direk kıbrısta bahçeciyimi seçtinKızlar ne yazıki sizi çok sevindiremiycem
Damla hm döndü ve kurumun kararını verdi
5500 eu 5000 yani 500 eu indiler
Kurumun açıklamasıda bu oldu ki 5500 eu aldıkları hastalara haksızlık olucakmış
Bir ara bir grup kadınlara kadınlar klübünden indirim yaptılar bu grupta bende vardım
Ama ne yazıki yapamazlarmış
Size son sözüm canlarım en iyisi her kes kendi adından ne yapa bilirse bahçeci merkezinden yapsın belkide tek tek konuşulsa indirimide fazla verirler
Eğer klinik indirim yapmasa ya o parayı ödeyin
Yada başka merkezlerle anlaşın
Sizi çook seviyorum
Allahım hepimizin kucağını evlatla doldursun
Canım sanırım okumadın zazanın şuan riskli bir durum döz konusu şuandaSlm Zazacım nasılsın hamilelik nasıl gidiyo canım sen istanbuldamıydın seni hazırlayan klinik bahçeci miydi yoksa herhangi bir Dr da hazırlanıp direk kıbrısta bahçeciyimi seçtin
Evet yaa bn okumadan yazdım çoktan beri girmiyodum sonradan fark ettim canım yaa nekadar umutluyduk rabbimin bildigi var demekCanım sanırım okumadın zazanın şuan riskli bir durum döz konusu şuanda
Zazam bn okumadan yazmışbulundum çok özür dilerim sonradan gördüm yazıyı görünce şaşırdım allahım yaa neden böyle olmuş bişey söyledilermi canım bnm nekadar çok üzüldüm yaa canım arkadaşım yaa neolur üzülme allahın bir bildiği var demek durumun varsa bidaha denersin Rabbim inşallah nasip eder nasıl umutlanmıştık.Slm Zazacım nasılsın hamilelik nasıl gidiyo canım sen istanbuldamıydın seni hazırlayan klinik bahçeci miydi yoksa herhangi bir Dr da hazırlanıp direk kıbrısta bahçeciyimi seçtin
Sanırım romatizma ve sürekli kalıcı rahatsızlıklarArkadaşlar bahçecinin videosunu izliyordun yumurta donasyonu hakkında orada kronik rahatsızlıkarı yoksa tek eksik yumurta ise diye bir kelime geçti merak kronik derken hangi hastalıklar
Canim ne diyecegimi bilemiyorum cok uzuldum simdiKızlar cuma kanamam oldu kan verdim 970 çıkmıştı beta sonucum eve geldim cok kan pıhtısı geldi benden içindede beyaz küçük 1 sm baloncuk
Yine olmadı bu iş
Bakma söylediklerine eMinim çok üzüldüğü için böyle konuşmuştur. İstemese taaa oralarda ne işi var. Mümkün değil götüremezdin. Erkekler acılarını bizim gibi yaşamıyor. Boşver.. kırmayın birbiriniziEhhh eşim dinlemiyorki beni çok cahil
Kızlar içim çok sızlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?