Canım telefonu varsa verseneArkadaslar benim embiryolarda 3gun embiryosuydu .3.5gun embiryosu arasindaki farki iyi arastirin derim ben kendimce .ama ben hep sunu savunuyorum kurul onayi alinmadan islem yaptirmayin derim .kurul onayi nedenmi onemli hem sizin .hem esinizin.ve donorun tum testleri detayli inceleniyor .cok az bir risk olsa bile kuruldan onay cikmadigi icin size bu islemi yapamiyolar.buda olumsuzlugu yani negatif sonuclari en aza indirmek bence.
Canım transfer tedavisine başlamadan amh yapıldı sonuç iyi çıktı. Rahim filmi çekildi kanallar tıkalı değil rahim iyi dendi. Polip vardı o alındı ve alınırken başka bir test daha yaptı rahimden parça alarak ne testi bilmiyorum o da iyi çıktı. Benim tiroid im biraz yüksek ilaç kullanıyorum onu gitmeden önce 2.3 e kadar düşürdük ayrıca tansiyon hastasıyım onu da aylar önce hamilelerin kullandığı tansiyonilacını kullanmaya başlayarakvücudu alıştırıp tansiyonu kontrol altına aldık. Doktorumyumurta kalitesinin iyi olduğunu söyledi. Bunlardan başka ne yapabilirim veya herşey için bana hep pozitif denildi neden tutmadı bilmiyorum.O kadar ucu açıl bir soru ki :) sprem DNA hasar testi yaptırabilirsin canım. Senin ve eşinin genetik testleri de yapılabilir. Bu arada rahim fln gibi seninle ilgili bir sıkıntı yok eminsin değil mi? Kadında bakılacak yapılacak şey çok
Peki burda istediğimiz doktorda takibi yaptırabilecek miyiz çünkü dünya tüp bebek bize kendisi ayarladı buradaki doktoru biz ona gittik anlaşmalı doktorlarına yönlendirdiklerini söyledilerO yüzden kişi transfere gitmeden önce herşeyi tam olarak yaptırdığına emin olmadan gitmemeli bence.Kıbrıs sadece transfer yeri.Telefonda yapılan yönlendirmeler ne kadar sağlıklı olabilir...Özellikle sperm donasyonu yaptıracaklar için yumurta kalitesi ve takibi çok önemli...Sonrasında rahim durumu da giriyor devreye..
Senin hangi merkezdi ve ne donasyonuydu cnmCanım transfer tedavisine başlamadan amh yapıldı sonuç iyi çıktı. Rahim filmi çekildi kanallar tıkalı değil rahim iyi dendi. Polip vardı o alındı ve alınırken başka bir test daha yaptı rahimden parça alarak ne testi bilmiyorum o da iyi çıktı. Benim tiroid im biraz yüksek ilaç kullanıyorum onu gitmeden önce 2.3 e kadar düşürdük ayrıca tansiyon hastasıyım onu da aylar önce hamilelerin kullandığı tansiyonilacını kullanmaya başlayarakvücudu alıştırıp tansiyonu kontrol altına aldık. Doktorumyumurta kalitesinin iyi olduğunu söyledi. Bunlardan başka ne yapabilirim veya herşey için bana hep pozitif denildi neden tutmadı bilmiyorum.
Dualarım seninle.Herşey güzel olucakArkadaşlar yarın eşim sperm vermeye gitcek Allah ın izniyle. Hepinizden dua bekliyorum inşallah hepimiz biran önce anne oluruz
Canım transfer tedavisine başlamadan amh yapıldı sonuç iyi çıktı. Rahim filmi çekilse kanallar tıkalı değil rahim iyi dendi. Polip vardı o alındı ve alınırken başka bir test daha yaptı rahimden parça alarak ne testi bilmiyorum o da iyi çıktı. Benim tiroid im biraz yüksek ilaç kullanıyorum onu gitmeden önce 2.3 e kadar düşürdük ayrıca tansiyon hastasıyım onu da aylar önce hamilelerin kullandığı tansiyon ilacını kullanmaya başlayarakvücudu alıştırıp tansiyonu kontrol altına aldık. Doktorum yumurta kalitesinin iyi olduğunu söyledi. Bunlardan başka ne yapabilirim veya herşey için bana hep pozitif denildi neden tutmadı bilmiyorum. Off.
Hayirli olsun canim tedaviniz. Guzel sonuc alirsiniz insallah. Senin adetinin kacinci gunu su an. Donorun kacinci gununde toplanacak. Heyecanini paylasiyoruz.
Arkadaslar biliyorsunuz bir liste yapiyordum. Ama reklamcisin sen diyecekler diye korkuyorum. Listeyi bir muddet askiya aldim. Ama gormek isteyenler benim profilimden bakabilirler
ilk aklıma gelen genetik canım kan pıhtılaşma sorunun varmı birde bunlara bakılabilirCanım transfer tedavisine başlamadan amh yapıldı sonuç iyi çıktı. Rahim filmi çekildi kanallar tıkalı değil rahim iyi dendi. Polip vardı o alındı ve alınırken başka bir test daha yaptı rahimden parça alarak ne testi bilmiyorum o da iyi çıktı. Benim tiroid im biraz yüksek ilaç kullanıyorum onu gitmeden önce 2.3 e kadar düşürdük ayrıca tansiyon hastasıyım onu da aylar önce hamilelerin kullandığı tansiyonilacını kullanmaya başlayarakvücudu alıştırıp tansiyonu kontrol altına aldık. Doktorumyumurta kalitesinin iyi olduğunu söyledi. Bunlardan başka ne yapabilirim veya herşey için bana hep pozitif denildi neden tutmadı bilmiyorum.
EVet biliyorum senin 3. Gündü. Ben bu konuyu yaklaşık 15 farklı merkezin embriyoloğu ile de görüştüm konuştum 3. Gün tutmaz diyebirşey yok ama 5. Gün embriyosu tutunma olasılığı daha yüksek. Cevabını aldımArkadaslar benim embiryolarda 3gun embiryosuydu .3.5gun embiryosu arasindaki farki iyi arastirin derim ben kendimce .ama ben hep sunu savunuyorum kurul onayi alinmadan islem yaptirmayin derim .kurul onayi nedenmi onemli hem sizin .hem esinizin.ve donorun tum testleri detayli inceleniyor .cok az bir risk olsa bile kuruldan onay cikmadigi icin size bu islemi yapamiyolar.buda olumsuzlugu yani negatif sonuclari en aza indirmek bence.
ben göremedim nasıl bakıcam canım?Hayirli olsun canim tedaviniz. Guzel sonuc alirsiniz insallah. Senin adetinin kacinci gunu su an. Donorun kacinci gununde toplanacak. Heyecanini paylasiyoruz.
Arkadaslar biliyorsunuz bir liste yapiyordum. Ama reklamcisin sen diyecekler diye korkuyorum. Listeyi bir muddet askiya aldim. Ama gormek isteyenler benim profilimden bakabilirler
Benim adimi tikla. Orada asagida mesajlar diye bi bolum var onu tikla. Benim mesajlarim var orada goreceksin ama biraz asagilarda kalabilir.ben göremedim nasıl bakıcam canım?
Amh 2.68 Di. Bir de pataloji raporları var. Polip alındıktan sonra yapılan ama hiç anlamıyorum maalesef.Anladım Arkadaşım.Anlattıklarından gerekenler yapılmış gibi duruyor..Embriyo kalitenle ilgili bilgi verildi mi ayrıca amh değerin kaç çıktı.CD56 için de test yapılmış sanırım
Gynolife sperm don. CanımSenin hangi merkezdi ve ne donasyonuydu cnm
Teşekkür ederim benim adetimin 12. Günü donör de bnmle aynı zamanda ilac kullanımına basladı normal işliyo sürec bir sorun yok dediler inşallah öyle olurHayirli olsun canim tedaviniz. Guzel sonuc alirsiniz insallah. Senin adetinin kacinci gunu su an. Donorun kacinci gununde toplanacak. Heyecanini paylasiyoruz.
Kanilk aklıma gelen genetik canım kan pıhtılaşma sorunun varmı birde bunlara bakılabilir
Kan pıhtılaşması olduğunu sanmıyorum sürekli dahiliyeye gidiyorum ve tahlil yaptırıyorum olsaydı çıkardı sanırım.ilk aklıma gelen genetik canım kan pıhtılaşma sorunun varmı birde bunlara bakılabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?