Bak canım tedavide moral en önemli şey çok düşünüp kafanı yorarsan tedavin olumsuz yönde etkilenebilir ama rahat olursan inan hersey daha olumlu gidiyor yani kafanı meşgul edecek şeylere yoğunlaş umarım calisiyorsundur bu senin için daha iyi ben ilk denemede o kadar özendim olmadı ikincide hiiiiiiiic onemsemedim oldu yanlış hatirlamiyorsam ilk denemendi inşallah ilk ve son olur senin için bebisini alır donersinHayirli aksamlar kizlar burda hepimiz ayni kaderi paylaşiyoruz tedavime başlandi 25 de eşim sperm vermeye gidicek bende 30 da bugun netleşti nefes alamiyorum bogazimda birseyler dügümlenmiş gibi hissediyorum cok mutsuz hissediyorumm sizlerede boyle oluyormu ben bununla nasil baş edebilirim düşünmemeye calisiyorum ama olmuyoo hiç pozitif düşünemiyorumm ne yapmayaliyim ne olur yardim edin piskolojimmi bozuluyoo korkuyorum
Canım gorusmelerden bizi de haberdar edermisinkızlar kim ne demiş , kim kime kızmış , kim nerde yaptırmış kafam allak bullak oldu.tüm yaşadıklarımızdan sonra burası bizim çok önemli.birbirimizden destek alıyoruz, öğreniyoruz ve duygularımızı paylaşıyoruz.zaten zor günler aylar geçiriyoruz ne olur tatsızlık vs olmasın.kimse kimsenin lafıyla hareket etmez, herkes herşeyi kendi süzgeçinden geçirip karar veriyordur.ama siz ne olur olumlu olumsuz herşeyi yazın.ben bilmek istiyorum.size ihtiyacım var.bu konuyu konuşabildiğim tek kişi sizlersiniz.hepimiz hepimiz için dua ediyoruz ne güzel...
şahsen ben bahçeci yakındoğu ve gynolife düşünüyorum.hepsiyle yüzyüze görüşüp kararımı vericem...
güven, iletişim,bilgi ve ücret karşılaştırması yapıcam...en önemlisi embriyologlar ama internet sayfalarında bahçeci ve yakındoğu nun ekipleri konusunda bilgi yok...
sizlere dört gözle takip ediyorum.sevgilerimleeee
Ben hiçbirinde kalmadım gerek yok bence ama yok bnm içim rahat etsin dersen 1 gün kal ama gereksiz masraf benceBir de arkadaslar transfer için gittiğinizde kıbrıs da kaldınız mı
Magusa da kalacaksan tek kişi 80 tl kibris Otel diye bir yer var ben kalmadım ama klinik te bi bayan eşiyle kalmış memnun kaldığını yazmıştı biraz daha konforlu olsun dersen evolve var ama tek kişi 1 gece 50 dolarbirde dr ile görüşme için randevu alınması gerek mi? yoksa hep merkezde mi oluyorlar...
ben aynı günde 3 yer ile görüşebilir miyim sizce? ucuz otel bilen var mı bi de ?
lütfen stres yapma. ağlasakta sızlasakta korksakta hersey olacağına varacak.sen içini ferah tut.olumsuz şeyler düşünme.açık havaya çık.gez dolaş. aklını baska seylerle doldur.evet zor ama yapabilirsin...allah hayırlısını nasip etsin insallah...dualarımız seninle...Hayirli aksamlar kizlar burda hepimiz ayni kaderi paylaşiyoruz tedavime başlandi 25 de eşim sperm vermeye gidicek bende 30 da bugun netleşti nefes alamiyorum bogazimda birseyler dügümlenmiş gibi hissediyorum cok mutsuz hissediyorumm sizlerede boyle oluyormu ben bununla nasil baş edebilirim düşünmemeye calisiyorum ama olmuyoo hiç pozitif düşünemiyorumm ne yapmayaliyim ne olur yardim edin piskolojimmi bozuluyoo korkuyorum
Ben hep dua ediyorum ...Hayirli aksamlar kizlar burda hepimiz ayni kaderi paylaşiyoruz tedavime başlandi 25 de eşim sperm vermeye gidicek bende 30 da bugun netleşti nefes alamiyorum bogazimda birseyler dügümlenmiş gibi hissediyorum cok mutsuz hissediyorumm sizlerede boyle oluyormu ben bununla nasil baş edebilirim düşünmemeye calisiyorum ama olmuyoo hiç pozitif düşünemiyorumm ne yapmayaliyim ne olur yardim edin piskolojimmi bozuluyoo korkuyorum
Ayrıca bakılması lazım. Daha önce farklı şeylerden ameliyatlarım var. Bir çok kez kan verdim anlaşılmadı ama varmışKan
Kan pıhtılaşması olduğunu sanmıyorum sürekli dahiliyeye gidiyorum ve tahlil yaptırıyorum olsaydı çıkardı sanırım.
Teşekkür ederim canım bir dahaki gidişimde baktırayım en iyisi.Ayrıca bakılması lazım. Daha önce farklı şeylerden ameliyatlarım var. Bir çok kez kan verdim anlaşılmadı ama varmış
Olabilir. Yurtdışından gelmesi be işini güzel titizlikle yapması benim için yeterli bir sebep değil. 15 farklı merkez aynı şeyi söylüyorsa benim için yeterlidir. Çoğu kişi titiz ve işini güzel yapıyor zaten. Neyse uzatmayacağım edindiğim bilgiler okuduğum makaleler Ve birebir dakikalarca konuştuğum embriyologlardan duyduklarım bunlar.Yakindogunun embiryolagi ayfer hanim yurtsisindan gelwn biri ve isini cok guzel.vede titizlikle yapan biri
tabii kiiiCanım gorusmelerden bizi de haberdar edermisin
Ben basladım İnşallah salı günü transferim olcak bahcecidekimler donasyon için anlaştı ve tedaviye basladı arkadaslar?
tabii kiii
Tedavin hayirli olsun Merveecim...Dualarim seninle...Ben basladım İnşallah salı günü transferim olcak bahcecide
Hayırlı olsun.Bebeğin transfer edildikten sonra 1 bardak taze havuç suyu içersen.tutunmaya yardımcı olduğu söyleniyor.Ben basladım İnşallah salı günü transferim olcak bahcecide
hayırlı olsun cnmBen basladım İnşallah salı günü transferim olcak bahcecide
Arkadasım bunu kaç kez sordun ve cevap gelmedi ve hala soruyorsunarkadaşlar kıbrıs dışında yaptıran var mı özellikle gürcistan lütfen yazın veya yapan kişinin rumuzunu alayım sorularım var
Amh 2.68 Di. Bir de pataloji raporları var. Polip alındıktan sonra yapılan ama hiç anlamıyorum maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?