Bak canım tedavide moral en önemli şey çok düşünüp kafanı yorarsan tedavin olumsuz yönde etkilenebilir ama rahat olursan inan hersey daha olumlu gidiyor yani kafanı meşgul edecek şeylere yoğunlaş umarım calisiyorsundur bu senin için daha iyi ben ilk denemede o kadar özendim olmadı ikincide hiiiiiiiic onemsemedim oldu yanlış hatirlamiyorsam ilk denemendi inşallah ilk ve son olur senin için bebisini alır donersin

Canım gorusmelerden bizi de haberdar edermisin

birde dr ile görüşme için randevu alınması gerek mi? yoksa hep merkezde mi oluyorlar...
ben aynı günde 3 yer ile görüşebilir miyim sizce? ucuz otel bilen var mı bi de ?
Magusa da kalacaksan tek kişi 80 tl kibris Otel diye bir yer var ben kalmadım ama klinik te bi bayan eşiyle kalmış memnun kaldığını yazmıştı biraz daha konforlu olsun dersen evolve var ama tek kişi 1 gece 50 dolar

Yakindogunun embiryolagi ayfer hanim yurtsisindan gelwn biri ve isini cok guzel.vede titizlikle yapan biri

lütfen stres yapma. ağlasakta sızlasakta korksakta hersey olacağına varacak.sen içini ferah tut.olumsuz şeyler düşünme.açık havaya çık.gez dolaş. aklını baska seylerle doldur.evet zor ama yapabilirsin...allah hayırlısını nasip etsin insallah...dualarımız seninle...

Ben hep dua ediyorum ...
Sağlıkla gelicekse,hayırlı evlat olucaksa ve herşey güzel olucaksa nasip et Allahım diyorum.Böyle rahatlıyorum cnm inan .
Olumlu olsa keşke hepimizin kucağı dolsa...İnşallah herşey yolunda gider senin içinde.

Kan

Kan pıhtılaşması olduğunu sanmıyorum sürekli dahiliyeye gidiyorum ve tahlil yaptırıyorum olsaydı çıkardı sanırım.
Ayrıca bakılması lazım. Daha önce farklı şeylerden ameliyatlarım var. Bir çok kez kan verdim anlaşılmadı ama varmış

Yakindogunun embiryolagi ayfer hanim yurtsisindan gelwn biri ve isini cok guzel.vede titizlikle yapan biri
Olabilir. Yurtdışından gelmesi be işini güzel titizlikle yapması benim için yeterli bir sebep değil. 15 farklı merkez aynı şeyi söylüyorsa benim için yeterlidir. Çoğu kişi titiz ve işini güzel yapıyor zaten. Neyse uzatmayacağım edindiğim bilgiler okuduğum makaleler Ve birebir dakikalarca konuştuğum embriyologlardan duyduklarım bunlar.

arkadaşlar kıbrıs dışında yaptıran var mı özellikle gürcistan lütfen yazın veya yapan kişinin rumuzunu alayım sorularım var

Soruyorum yeni katılanlar olabilir rahatsızlık ne onu anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…