Artemisi canım banada özelden sebebini yazabilir misin? Tabi uygun görürsen bende Gynolife ta tedavi oluyorum. Acaba ayrıldığın doktor şu anda beni hazırlayan doktor mu diye merak ediyorum.
Doktora gittim şimdi eski crinoneler gelmiş dedi. Çok şükür kalbi atıyor pekte hareketli bir sorun yoktu. Demekki olaviliyormuş. Başınıza gelirse kormayın. Doktoru özelden yazıyorum.

Benim Bir gebeligimde betahcg Cok guzel artmisti ve konulan embriyolar 5. Gun 1. Kaliteydi. Yani anlayacagin 7. Haftaya kadar hersey guzeldi ve sonrasinda sagliksiz oldugunu gorduk,yolk sac kesesiydi sanirim buyuktu ve Buda sagliksiz demekmis.Sonrasinda dna hasari yuzunden dedi doktorum ve hakli cikti.Yani beta hcg guzel ilerlemesini embriyonun saglikli olmasina baglama :KK43:
Dna hasarina tekrar baktirin.cunku esimin Sperm testi hep guzel hatta mukemmel cikiyordu ama dna hasari yuksek cikmisti malesef.
Merkezler en hizli en guzel gorunen spermi secebiliyorlar ama hasar hicbir sekilde anlasilmiyor.Bana doktorum soyle Bir aciklama yapmisti (Bir Tane saglikli 1 de mongolizm rahatsizligi olan iki tane cocugu yan yana koy ve Kossunlar ikiside hizli kosar ikiside guzel ziplar demisti)
Artik dna hasari icin gec cunku dondurulmuslarin var ama Su bagisikligin ve pihtilasma hatta lenfosit asisi icin Bir yogunlas arkadasim.
Ben inaniyorum ve hissediyorum donmuslarin tutatcak Seni ve evet bencede transferden sonra 3-4 gun binme ucaga....
Defnecim okadar güzel ve yeni şeyler anlatınki bana kardeşim rabbim ne muradın varsa versin tezlikle
Bende düşündümki eğer beta iyi artıyorsa demek embriyo iyi demek değilmiş
Acaba bu lenfosit aşısı bağışıklığada iyi gelirmi

Artemisi canım banada özelden sebebini yazabilir misin? Tabi uygun görürsen bende Gynolife ta tedavi oluyorum. Acaba ayrıldığın doktor şu anda beni hazırlayan doktor mu diye merak ediyorum.
Çok sevindim bir sorun olmamasına Artemissi...
Bir an korkmuştum.Bebiş güp güp devam maşallah
çok şükür. CAnım bende korktum çok. Koca portakal gibi birşeydi gelen. Kahverengiliklerde vardı.

Cnim benim bir arkadaşım var kadınlar.k.tanıştık ara ara tlf msjlasirim konuşuyoruz.geçenlerde oda düşük yaptı.6.dusugu esinde hasar testi %50 çıkmıştı ve eşi tedavi oldu,hasar düzeldi.malesef yine düşük yaptı.başka bi arkadaş da aynı öyleydi hasar düzeldi ngs bile yapıldı yine düşük yaptı.cnim bana göre dna hasariyla alakalı değil....
Allah razı olsun sendende arkadaşım
Acaba bu düşük nedendi
O 6 düşüyü olan arkadaş ne yapıyor acaba
Ne tedavisi yapıyor

Doktora gittim şimdi eski crinoneler gelmiş dedi. Çok şükür kalbi atıyor pekte hareketli bir sorun yoktu. Demekki olaviliyormuş. Başınıza gelirse kormayın. Doktoru özelden yazıyorum.
Çok şükür canım
Allaha çok şükür
Bende korktum okuyunca
Hemde kocaman yazdınya

Allah razı olsun sendende arkadaşım
Acaba bu düşük nedendi
O 6 düşüyü olan arkadaş ne yapıyor acaba
Ne tedavisi yapıyor
sendrnde cnim.canim benim eski doktorum ona serum uygulayacakmis.yine senin icin sorarım.son dusugunde kalp atisi başlamıştı.

Hiç duymadım defnecim bir araştırım internete kim yapıyor acaba
Istanbulda Bir Tup bebek merkezi ne gitmisti, esinden kan aldilar ve icerisinden birseyleri ayristirip arkadasim a verdiler serum ile Yani amac erkekden geleni bizim rahim yabanci gormesin kabul etsin diye...Arastir cnm belki aklina yatar ve dondurulmuslardan once yaptirirsin...

Defnecim okadar güzel ve yeni şeyler anlatınki bana kardeşim rabbim ne muradın varsa versin tezlikle
Bende düşündümki eğer beta iyi artıyorsa demek embriyo iyi demek değilmiş
Acaba bu lenfosit aşısı bağışıklığada iyi gelirmi
Canim benim birbirimize faydali olabiliriz insallah ve bebekler gelsin artik kucagimiza....
Yani bagisiklikla Bir baglantisi var bence cunku amac bizim embriyoyu yabanci gormemizi ortada kaldirmak ve Bu yuzden Bu asi ,esimizden alinan kan ile yapiliyor.
Internetten arastir biraz daha iyi anlayacaksIn Ben burdaki merkezin ismini ogrenip sana yazacagim onlarin web sayfasindanda bakariz cnm.
Iyi ce arastirip anlayalim cnm.

Istanbulda Bir Tup bebek merkezi ne gitmisti, esinden kan aldilar ve icerisinden birseyleri ayristirip arkadasim a verdiler serum ile Yani amac erkekden geleni bizim rahim yabanci gormesin kabul etsin diye...Arastir cnm belki aklina yatar ve dondurulmuslardan once yaptirirsin...
Hemde nasıl aklıma yattı
Ankarada dr gurur polat yapıyormuş
Yarın zaman bulsam randevu alım ona
Bakalım ne diyecek
Çok çok teşekkür ederim

Zazacim internette kadin lar klubunde Bu ASI ile ilgili lobular var mesela 2 tane sini kopyaladim asagidaki sana,uyelerin yazilari.Faydasini gorende var gormeyende,Bu arada arkadasim doktor Seval Tasdemir’in calistigi Tup bebek merkezinde yaptirmis ve hamile kaldi. Bu doktorla Benim Bir tecrubem Yok ama tv de gormustum birkac kez.
1-Ben 4 kez düşük yaptım. Hiç bir hamileliğimde kalp atışlarını duyamamıştım. Bu benim 5. hamileliğim. Lenfosit aşısı yaptırdıktan sonra hamile kaldım. Ve ilk kez bebeğimin kalp atışlarını duyuyorum. Eğer yaptığınız düşüklerin sebebi , vücudunuzun zigotu yabancı bir madde olarak algılayıp bağışıklık sistemini çalıştırmaksa o zaman lenfosit aşısı nın faydasını görürsünüz. Başka sebeplerle düşük yapıyorsanız lenfosit aşısından fayda göremezsiniz. Doktorum bana böyle bilgi verdi
2-arkadaslar aranızda lenfosıt asısı yaptıran var mı?
bu ası cok kez dusuk ya da gebelık kaybı yasamıs kısılere yapılıyormus ama ulkemızde cok yaygın degıl bır merkezde yapılıyormus bıldıgım kadarıyla ve bılımsel gecerlılıgının fazla olmadıgı dusunuluyor ama benım doktorum tum testlerımın sorunsuz cıkmasından dolayı bana bu asıyı onerdı ve ben senın yerınde olsam denerdım dedı aşının yapıldıgı merkezle gorustum basarı oranını benım durumumdakı hastalarda %60 verdı.
bence bu oran cok ıyı neredeyse tup bebek basarı oranları gıbı.
ıkıncı alternatıfım genetık tanılı tup bebek.
bu ıslem ıse normal tup bebekten daha da malıyetlı.

Hemde nasıl aklıma yattı
Ankarada dr gurur polat yapıyormuş
Yarın zaman bulsam randevu alım ona
Bakalım ne diyecek
Çok çok teşekkür ederim

Rica ederim canim arkadasim oylesine birden bire aklima geldi sen 6 defa dusuk yazinca :) Allahtan iste,yoksa ben kendim icin dusunmuyordum bunu ,aniden geldi aklima.
Konus bakalim arastir bakarsin ise yarar dondurulmuslari koydurmadan once yapmak.Rabbim seninle olsun...

Dr seval hanımıda araştırdım oda istanbulda
Her halde tüm iyi doktorlar ora kaçmış

Dr seval hanımıda araştırdım oda istanbulda
Her halde tüm iyi doktorlar ora kaçmış

Ama uzakta degilsin gerekirse gelirsin.
Bu arada asinin Cok yaktigida yaziyor.
Arkadasim dediki,serumu takti hemsire ve hemen cikti odadan cunku sanirim biliyorlar bayagi yaktigini. Arkadasim gizlerimden yaslar geldi dedi. Ama Su an kucagimda kizima bakinca, herseye degdi dedi :)

Ama uzakta degilsin gerekirse gelirsin.
Bu arada asinin Cok yaktigida yaziyor.
Arkadasim dediki,serumu takti hemsire ve hemen cikti odadan cunku sanirim biliyorlar bayagi yaktigini. Arkadasim gizlerimden yaslar geldi dedi. Ama Su an kucagimda kizima bakinca, herseye degdi dedi :)
Damarmı yakıyor?? Çok korktum açı eşiyimde düşük ben her halde bağırırım acıdan-))

Back
X