Benim Bir gebeligimde betahcg Cok guzel artmisti ve konulan embriyolar 5. Gun 1. Kaliteydi. Yani anlayacagin 7. Haftaya kadar hersey guzeldi ve sonrasinda sagliksiz oldugunu gorduk,yolk sac kesesiydi sanirim buyuktu ve Buda sagliksiz demekmis.Sonrasinda dna hasari yuzunden dedi doktorum ve hakli cikti.Yani beta hcg guzel ilerlemesini embriyonun saglikli olmasina baglama

Dna hasarina tekrar baktirin.cunku esimin Sperm testi hep guzel hatta mukemmel cikiyordu ama dna hasari yuksek cikmisti malesef.
Merkezler en hizli en guzel gorunen spermi secebiliyorlar ama hasar hicbir sekilde anlasilmiyor.Bana doktorum soyle Bir aciklama yapmisti (Bir Tane saglikli 1 de mongolizm rahatsizligi olan iki tane cocugu yan yana koy ve Kossunlar ikiside hizli kosar ikiside guzel ziplar demisti)
Artik dna hasari icin gec cunku dondurulmuslarin var ama Su bagisikligin ve pihtilasma hatta lenfosit asisi icin Bir yogunlas arkadasim.
Ben inaniyorum ve hissediyorum donmuslarin tutatcak Seni ve evet bencede transferden sonra 3-4 gun binme ucaga....