Sevgili arkdaslar nasilsiniz? Umarim hersey yolundadir biz iyiyiz bir sūrū yeni arkdaş katilmiş hepinizin yolu açik olsun ve hayirli kandiller ... Zazacim nasilsin nasil gidiyor ? ...

Donasyon_tupbebek intsagram sayfasinida takip edin gūzel bilgiler var arkadaşlar.. Bunu yazmam yanlişmi oldu Admin yanlişsa kaldirin lūtfen.. Tskler

Sevgili arkdaslar nasilsiniz? Umarim hersey yolundadir biz iyiyiz bir sūrū yeni arkdaş katilmiş hepinizin yolu açik olsun ve hayirli kandiller ... Zazacim nasilsin nasil gidiyor ? ...
canım savanam çok şükür iyim
bir çok araştırmalar yaptım ve karara geldim her halde eşime bağlı bir sorunlar yaşıyorum
çünkü bir çok yabancı saytlarda araştırdım ve 5 haftada olan düşüklerin embriyoya bağlı
bununla ilgili embriyologlada konuştum ve dediği iyi gözle görünen embriyo hromosomu iyi demek değil
genetik taramada 400 eu embriyo başı çok pahalı
artık bende rahim kendisi doğal tarasın diyorum
iyise gelişicek
kötüyse rahim tükürücek
olmasada artık embriyo transferine başlıycam

defne canım benim 24,5 çıkmıştı murat bey 35 kadar normal dedi ama 20 üstü serum veriyorlarmış
Anladim canim,benim 27 cikmisti kanda ve 12 ustu yuksek kabul ediyoruz demisti doktorum.Ama serum verme sinirini bilmiyordum,Ogrenmis oldum.
Yasamayananlamaz, Bu durumda sen serumluk degilsin demekki cnm :)

Kizlar birsey sorucam rahim fimi bugun cektirecektim, adetim gectigimiz persembe bitti fakat belimde ve kasiklarimda agri var bugun usuttum herhalde Yarin 1 mayis ve carsamba cektirsem gecmi olur?
Bugune kadar hep adet bitiminden engec 3 gun icinde cektirmistim.
Agrim gecerse,Carsamba 6. Gun olacak rahim guzel gorunmezmi acaba?
Ne yapayim sizce?Vallahi ne derseniz onu yapicam.

canım hsg bir adetliyken çekilmez ama onun dışında ne zaman istersin çektire bilirsin
adeten hemen sonra demeleri sadece gebeliği önlemekiçin

Ben adetin 9. günü çektirmiştim defne..Hiç bir sorun çıkmadı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…