- 19 Eylül 2017
- 229
- 417
- 53
Herkeze hayirli kandiller kizlar bugun saat 3 de transferim yapilicak bu mübarek günde dualariniza benide katinn[/QUOTE
canım inşaallah bebeklerini al gel bizi de bilgilendir inşaallah her şey gönlüne göre olur
Ne güzel mübarek bir günde transferin olacak canım, inşallah tutunsun sana bebişin, kucağına sağlıkla alırsınHerkeze hayirli kandiller kizlar bugun saat 3 de transferim yapilicak bu mübarek günde dualariniza benide katinn
Hayırlı uğurlu olsun kardeşimHerkeze hayirli kandiller kizlar bugun saat 3 de transferim yapilicak bu mübarek günde dualariniza benide katinn
canım savanam çok şükür iyimSevgili arkdaslar nasilsiniz? Umarim hersey yolundadir biz iyiyiz bir sūrū yeni arkdaş katilmiş hepinizin yolu açik olsun ve hayirli kandiller ... Zazacim nasilsin nasil gidiyor ? ...
Bilmiyorum ki aynı yer mi :)Ahahhaaaaaa :) haklisin aci bagirtiyor ama kisa islem...
Cnm biz sanirim seninle ayni yerde yaptirdik dimi :)
TAMam canımKesinlikle olctur canim 3 cm ve aşağısı erken doğum belirtisi ..
Bilmiyorum ki aynı yer mi :)
artemisi kardeşim inşallah ağrın geçtiTAMam canım
Cnm ,12 ustu yuksek kabul ediliyor demisti bana doktorum.Kızlar cd56 sonucum 18 gelmiş.Yani?
defne canım benim 24,5 çıkmıştı murat bey 35 kadar normal dedi ama 20 üstü serum veriyorlarmışCnm ,12 ustu yuksek kabul ediliyor demisti bana doktorum.
Ama yinede Cok Cok yuksek degilsin bence siniri Biraz gecmissin.korkma problem olmaz insallah.
Ay sevindim o zaman ben biran panik yaptım:)Cnm ,12 ustu yuksek kabul ediliyor demisti bana doktorum.
Ama yinede Cok Cok yuksek degilsin bence siniri Biraz gecmissin.korkma problem olmaz insallah.
Zazacım sağol cnm o zaman sorun yok :))defne canım benim 24,5 çıkmıştı murat bey 35 kadar normal dedi ama 20 üstü serum veriyorlarmış
Anladim canim,benim 27 cikmisti kanda ve 12 ustu yuksek kabul ediyoruz demisti doktorum.Ama serum verme sinirini bilmiyordum,Ogrenmis oldum.defne canım benim 24,5 çıkmıştı murat bey 35 kadar normal dedi ama 20 üstü serum veriyorlarmış
canım hsg bir adetliyken çekilmez ama onun dışında ne zaman istersin çektire bilirsinKizlar birsey sorucam rahim fimi bugun cektirecektim, adetim gectigimiz persembe bitti fakat belimde ve kasiklarimda agri var bugun usuttum herhaldeYarin 1 mayis ve carsamba cektirsem gecmi olur?
Bugune kadar hep adet bitiminden engec 3 gun icinde cektirmistim.
Agrim gecerse,Carsamba 6. Gun olacak rahim guzel gorunmezmi acaba?
Ne yapayim sizce?Vallahi ne derseniz onu yapicam.
Ben adetin 9. günü çektirmiştim defne..Hiç bir sorun çıkmadı...Kizlar birsey sorucam rahim fimi bugun cektirecektim, adetim gectigimiz persembe bitti fakat belimde ve kasiklarimda agri var bugun usuttum herhaldeYarin 1 mayis ve carsamba cektirsem gecmi olur?
Bugune kadar hep adet bitiminden engec 3 gun icinde cektirmistim.
Agrim gecerse,Carsamba 6. Gun olacak rahim guzel gorunmezmi acaba?
Ne yapayim sizce?Vallahi ne derseniz onu yapicam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?