artemisi kardeşim inşallah ağrın geçti
GEçti kuzum muhtemelen regl dönemimde bütün gün sürünce çok korktum. Bu arada sol kolda karıncalanma var özellikle sağ tarafa yatınca oluyor .sola yatınca olsa yattığım için dicem ama anlamadım neden olur sence

korkma canım çok hamilelerde oluyor bebiş büyüyor ve bazı sinirlere baskı yapıyor

Kan pıhtılaşması testi cnm,bende burdaki arkadaşlardan öğrendim ve yaptırdım.Düşüklere sebep olabiliyormuş yüksek olması durumunda
Cd56 kan pıhtılaşması testi değildir. Kötü bağışıklık oranını gösteren bir testtir. Yani kötü bağışıklığın güçlü olmaması ( testin %12 den düşük olması beklenir) gerekir ki vücut embriyoyu yabancı sanıp atmasın kabullensin diye

Kan pıhtılaşması testi cnm,bende burdaki arkadaşlardan öğrendim ve yaptırdım.Düşüklere sebep olabiliyormuş yüksek olması durumunda
Peki ben simdi doktora ne deyip baktircam buna simdiden baktirmam gerekiyomu yani bunu.hergun baska bisey ogreniyotum neler varmis haberim yokmus resmen.

Allahalla neden başından beri öyle okuyorum,bir de ben düzen labaratuvarına yaptırmadan önce Bu kan pıhtılaşma testimi dedim evet dediler bana

Kızlar en son bahçeciye giden arkadaşımız kimdi test yapıcak olan adı neydi unuttum son durumu nedir acaba

Kizlar transferim yapildi otelimiz hastaneye cok yakindi yürüyerek gittik hemen karsiladilar tek odaya aldilar hastane cok temizdi cok fazla su icirmediler okunmuş suyum vardi yarim litrelik onu ictim sadece okadar transfere giderken cok sıkışık degildim transfer odasina indirdiler ve oralari bilen bilir catal ustune oturttular beni bir aglama aldi kendimi susturamadim sagolsun 1 hemsire adini bilmiyorum ama bana sarilarak rahatlatti sagolsun emriyolog geldi ve 2 yumurta cok iyi kalitede dedi 6 yumurtaninda donduruldugunu soyledi doktor geldi ve 10 dk icinde bebişlerimi bana verdi sonra malum yatak 1 bucuk 2 saat yattim ve uzerimi giyindim otelimiz yakindi yürüyerek geldik anlatiyorum merak edenler olur diye cok korkuyodum transferde canim yanicak diye hiç birsey hissetmedimm artikk hakkimizdan hayirlisi rabbim isteyen herkeze bu mübarek günde saglikli bebişler nasip etsinn banada tabiki:)artik bu 12 gün nasil gecicek

Hayırlısı olsun inşallah canim...Bu mübarek günde emekler boşa çıkmasın inşallah. ..dualarımızdasın

hayırlı olsun ınsallah bebeklerın sıkı sıkı tutunur. ve ılk denemede bebegıne kavusursun. taransfer edılen 2 embrıyonun rakamsal degerı kactı ve dondurulan 6 embrıyonun kaç
stresden uzak tut kendını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…