- 1 Şubat 2018
- 772
- 811
- 53
Progestan clexane estrofem coraspin elevit prednolCanım senin ilaçların ne verildi ve daha önce denemişmiydin ? Rahim kaçtı en son ultrason birde
Dha önce denemedim bu ilk rahim 8.8 di sanırımProgestan clexane estrofem coraspin elevit prednol
basın sagolsun.cok uzuldumBu arada çok kötü bir gün geçirdimBütün gün ağladım. Evcil hayvanım vefat etti Evladım gibiydi...
Umarım hormonlarımı etkilemez yüzüm gözüm şişKarnımda çok ağrıyor
Çok zor çok...Çocuğum gibiydi...Çok koydu gidişi...İçim acıyor.Ellerimde gittibasın sagolsun.cok uzuldum
onlar tüglü evlatlar
benım kopegım öldugunde 6 ay kendıme gelememıstım. suan 2 tane mıyavlıyan yavrum var.
melekdı zaten kuzun sımdı tekrardan doğucak mutlu bı bebek olarak .
Canım nolursun üzme kendiniÇok zor çok...Çocuğum gibiydi...Çok koydu gidişi...İçim acıyor.Ellerimde gittiKendime zor geldim henüz.Arkadaşlarım dışarıya çıkardı ancak toparladım Heryerim ağrıyor canım
inan senı o kadar ıyı anlıyorum kı.Çok zor çok...Çocuğum gibiydi...Çok koydu gidişi...İçim acıyor.Ellerimde gittiKendime zor geldim henüz.Arkadaşlarım dışarıya çıkardı ancak toparladım Heryerim ağrıyor canım
Canım daha iyiyimCanım nolursun üzme kendini
Rabbim inşallah evladının gelişiyle seni müjdeliycek
Biz çok güçlü kadınlarız bunuda atlatıcaksın
Lütven artık toparla kendini
Canım elimden geldiğince hep besliyorum zaten minikleri...inan senı o kadar ıyı anlıyorum kı.
cok zor ölüme dayanmak. bunu yasamayan bılmez hayvan sevgısınını buyuklugunu yasamamıs.vıjdanı sınırlı kişilerde bu acıyı anlıyamaz. alt tarafı hayvan dıyen o bos zıhnıyetlere sınır oluyorum. onlar evlat. tek farkları hep bebek kalıyorlar.
yavrun Yaradanın yanına gıttı.Hayırlısıyla dogacak bebegın tesellı olacaktır sana. ve unutma bıgun dıger tarafda o tuglu yavrunla tekrar bıra araya geleceksınız.
Bence sokakda yasayan yavrulara mama su sevgı ver ınan ıyı gelıcek sana. onlarda kendı kuzunu bulacaksın.
yazmak ıstedıgın kadar yaz hıc sorun degıl dınlerım. aynen dedıgın gıbı guzel uyusun. bı suru anınız vardır 8 yılda.Canım elimden geldiğince hep besliyorum zaten minikleri...
8 senemiz geçti dip dibe...
Güzel uyusun ...Sizi de üzmiyim şimdi.
Bu estroferm karın ya da bel ağrısı yaparmı ki..Benim stresstenmi böyle oldu bugün acaba
Sağol canım benim...Bunları yazman bile bana iyi geldi.yazmak ıstedıgın kadar yaz hıc sorun degıl dınlerım. aynen dedıgın gıbı guzel uyusun. bı suru anınız vardır 8 yılda.
Bence stres etkılıyo suan senı
ınan eger ıstanbuldaysan gel benım cocukları sev eger ıyı gelecekse. suan mumkun oldugunca bu acını bastırmaya gayret et. suan oyle bı surece gırıyosun kı.
unutma yavrun senın asla uzulmenı ıstemezdı.o da bu zor gunlerınde yanında olmak ısterdı ama. Rabbım bu kadar yazmıs onun bu dunyadakı gununu.
cok sevindim hayvan sevgisi olan insanlarin burda olmasina bende cok severim benimde 3 tane miyavlayan tuylu evladim var allah acisini gostermesin arkadasimizinda basi sag olsun insallah hersey iyi olur hepinizi opuyorumyazmak ıstedıgın kadar yaz hıc sorun degıl dınlerım. aynen dedıgın gıbı guzel uyusun. bı suru anınız vardır 8 yılda.
Bence stres etkılıyo suan senı
ınan eger ıstanbuldaysan gel benım cocukları sev eger ıyı gelecekse. suan mumkun oldugunca bu acını bastırmaya gayret et. suan oyle bı surece gırıyosun kı.
unutma yavrun senın asla uzulmenı ıstemezdı.o da bu zor gunlerınde yanında olmak ısterdı ama. Rabbım bu kadar yazmıs onun bu dunyadakı gununu.
Sağol arkadaşım...cok sevindim hayvan sevgisi olan insanlarin burda olmasina bende cok severim benimde 3 tane miyavlayan tuylu evladim var allah acisini gostermesin arkadasimizinda basi sag olsun insallah hersey iyi olur hepinizi opuyorum
Sağol canım Allah razı olsun.Yasamayananlamaz canım başın sağolsun biliyorum bizler evlat sahibi olamadığımız için onları bir evlat gibi görüyoruz ama inşallah zaza nında dediği gibi bebişlerinin gelişi seni biraz mutlu eder benimde köpeğim ölmüştü çok üzülüyor insan biliyorum ama hormonlarını oynatma şuan senin için kritik bir dönem
cok gecmıs olsun arkadasım.İyi akşamlar kızlar bayadır girmiyordum dün rahim filmi için doktora gittim muayenede doktor düşük yapmışsın dedi inanamadım ne zaman hamile kaldım ne zaman düşürdüm erken menepoz nedeniyle adet düzensizliği sanıyordum ben yaşadıklarımıAyrıca bugün ananemin komşusu ile görüştüm 58 yaşında ikiz kızlarına hamile şuan 6 aylık yaşı nedeniyle hastanede yatıyor. Murat Önal da yapmış numarasını falan verdi bana ama ben bahçecide kararlı olduğumu söyledim artık karar değiştirmeyeceğimi söyledim. Size de anlatmak istedim duyduklarımı. Tekrardan iyi akşamlar...
cnim hayvan sevgi ne hayran kaldım bide yasayananlayamaz arkadasa)))bana göre hayvanlar insanlardan daha sadakatlidir hele ki köpekleri çok çok severim.Ben çok köpek beslemek istiyorum.ama tuyunden dolayi,şöyle anlatayım hani istemeden tüyü boğazına kaçar vs ölümcül olduğunu duydum, bu ne kadar doğru bilemiyorum..cok gecmıs olsun arkadasım.
ınsallah tedavınde kavusacaksın yavruna.
murat önal suan benımde doktorum gynolıfe da. maasallah 58 yasında ıyı tutunmus evlatları allah onunda yardımcısı olsun saglıkla kucagına alsın ıkızlerını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?