Geçmiş olsun canım çok üzüldümİyi akşamlar kızlar bayadır girmiyordum dün rahim filmi için doktora gittim muayenede doktor düşük yapmışsın dedi inanamadım ne zaman hamile kaldım ne zaman düşürdüm erken menepoz nedeniyle adet düzensizliği sanıyordum ben yaşadıklarımıAyrıca bugün ananemin komşusu ile görüştüm 58 yaşında ikiz kızlarına hamile şuan 6 aylık yaşı nedeniyle hastanede yatıyor. Murat Önal da yapmış numarasını falan verdi bana ama ben bahçecide kararlı olduğumu söyledim artık karar değiştirmeyeceğimi söyledim. Size de anlatmak istedim duyduklarımı. Tekrardan iyi akşamlar...
İnşallah öyledir canım erken test yapsammı diye düşünüyorum ama korkuyorum da olumsuzsa diye inşallah bebeklerim benimle olsunlar dua edinKabızlık da güzel bir belirti,kendi tecrublerimden biliyorum.Bebekler tutunma sağladığında vücutta ayrıca hormon ilavei oluyor ve kbızlığa neden oluyor
İnşallah öyledir canım erken test yapsammı diye düşünüyorum ama korkuyorum da olumsuzsa diye inşallah bebeklerim benimle olsunlar dua edin
Mentha cım sen nasılsın, neler yaptın, süreç tekrar başlayacak mı, yoksa biraz dinlenecekmisin ?Senin için çok dua ettim Arkadaşım.Olumsuz düşünme inşallah kuzuların seninledir..
Kaçıncı gün oldu mervee?İnşallah öyledir canım erken test yapsammı diye düşünüyorum ama korkuyorum da olumsuzsa diye inşallah bebeklerim benimle olsunlar dua edin
Transferin oldu sanırım inşallah bebeklerin seninledir cakrac...Arkadaslar uzun bir aradan sonra tekrar mrb,benim de dondurulmusum vardi ve merak ediyorum transfer sonrasi ozellikle ilk 3 gun hic belirti yasamayan, kabizlik da yasamayan ve tutmadi diye dusunen oldu mu sizlerden ?
Ben tam da oyleyim de..
canım Allahım nasip etsin hayırlı eylesin canım nerede yaptırdınArkadaslar uzun bir aradan sonra tekrar mrb,benim de dondurulmusum vardi ve merak ediyorum transfer sonrasi ozellikle ilk 3 gun hic belirti yasamayan, kabizlik da yasamayan ve tutmadi diye dusunen oldu mu sizlerden ?
Ben tam da oyleyim de..
Evet Mavicim daha once buraya yazmistim nisan sonu transfer diye ama sonrasinda sayfaya giremedim transfer dusuncesi aklima yerlesince zehir oluyor yasananlar diye.. senin bebisler uzun omurlu olsun insAllah..Transferin oldu sanırım inşallah bebeklerin seninledir cakrac...
Benim ilk 3 gün hiç belirtim olmadı..Ne kasık ağrısı, ne baş ağrısı, ne kabızlık hiç bir şey...3 günden sonra sadece uyku başlamıştı ve sağ kasığımda gün içinde 2-3 kere minicik seğirmeler oluyordu..Tek belirtilerim bunlardı...
Aminnn, darısı başına, anne olmak isteyen herkezin başına inşallah..Evet Mavicim daha once buraya yazmistim nisan sonu transfer diye ama sonrasinda sayfaya giremedim transfer dusuncesi aklima yerlesince zehir oluyor yasananlar diye.. senin bebisler uzun omurlu olsun insAllah..
hayırlı olsun inşallah bebekler tutunur ve bu seferki gebeliğin güzel geçer Rabbim bi daha kimyasalı yaşatmasın. Senin 1 tane kaliteli vardı digerleri iyi degildi. Kaç tane transfer ettiler.Arkadaslar uzun bir aradan sonra tekrar mrb,benim de dondurulmusum vardi ve merak ediyorum transfer sonrasi ozellikle ilk 3 gun hic belirti yasamayan, kabizlik da yasamayan ve tutmadi diye dusunen oldu mu sizlerden ?
Ben tam da oyleyim de..
fazla yumurta alınacak diye aldanma. çok yumurta almak için çok ilaç kullanılıyor ve yumurta kalitesi düşüyor maalesef. doğru karar vermemize Allah yardımcımız olsun.dediğini ilk başlarda çok düşündüm hatta yiğenimin doktoru var o demiş kardeşime arnavutluk tercih edin diye bir dondurulmuş embriyo olsun istiyorum burada bir kaç kişide de okudum çocuk doğduktan sonra bazı genetik hastalıklar çıkabiliyor kıbrısın yumurta bölüştürmeleri ve o doktorun anlattıkları arnavutluk hala konuşuyorum özellikle yumurta sayıları çok iyi 15 ile 30 arası olması ama gerçekten nasip kısmet meselesi rabbim herkese nasip etsin ben kıbrısta gynolife çok beğendim orası ile hala irtibat halindeyim kuzum inşaallah tutar cümle isteyenin klinik doktor bunlar hepsi vesile
Canım hiçbişey olmuyor ben de götürmüştüm yanımda.. sıkıntı olmaz merak etme :) inşallah hayırlısı ile herşey yolunda gitsin :)Yaptıran arkadaşlarımdan tavsiyeler alabilirim gitmeden :) Crinone vaginal jel %8lik alıcakmışım ,donorden yumurta toplandığında haber vericeklermiş ona göre başlıcakmışım ce kıbrısa da götürücekmişim bu ilacı,buzdolabının sebzelik kısmında durucak dediler ,kıbrısa nasıl götüriyim ben bunu soğuk kalıcaksa ?
Oncelikle durumumu unutmayip hatirlayip deger verip yazdiginiz icin tesekkur ediyorumhayırlı olsun inşallah bebekler tutunur ve bu seferki gebeliğin güzel geçer Rabbim bi daha kimyasalı yaşatmasın. Senin 1 tane kaliteli vardı digerleri iyi degildi. Kaç tane transfer ettiler.
Canım çok teşekkürler verdiğin bilgi için.Baya çantama atıcam gidicem o zaman :)Canım hiçbişey olmuyor ben de götürmüştüm yanımda.. sıkıntı olmaz merak etme :) inşallah hayırlısı ile herşey yolunda gitsin :)
Mentha cım sen nasılsın, neler yaptın, süreç tekrar başlayacak mı, yoksa biraz dinlenecekmisin ?
Allah razı olsun canım ben de burdaki arkadaşlarımın hepsinin bebeklerine kavusmasını kendim kadar istiyorum Allah hepimize nasip etsin inşallah sen de toparlamışsındır umarım kendini hayırlısıyla bukez kavusursun yavrularına inşallahSenin için çok dua ettim Arkadaşım.Olumsuz düşünme inşallah kuzuların seninledir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?