Geçmiş olsun canım çok üzüldüm Allah tekrar sağlıklısını nasip etsin inşallah

Kabızlık da güzel bir belirti,kendi tecrublerimden biliyorum.Bebekler tutunma sağladığında vücutta ayrıca hormon ilavei oluyor ve kbızlığa neden oluyor
İnşallah öyledir canım erken test yapsammı diye düşünüyorum ama korkuyorum da olumsuzsa diye inşallah bebeklerim benimle olsunlar dua edin

Arkadaslar uzun bir aradan sonra tekrar mrb,benim de dondurulmusum vardi ve merak ediyorum transfer sonrasi ozellikle ilk 3 gun hic belirti yasamayan, kabizlik da yasamayan ve tutmadi diye dusunen oldu mu sizlerden ?
Ben tam da oyleyim de..

Arkadaslar uzun bir aradan sonra tekrar mrb,benim de dondurulmusum vardi ve merak ediyorum transfer sonrasi ozellikle ilk 3 gun hic belirti yasamayan, kabizlik da yasamayan ve tutmadi diye dusunen oldu mu sizlerden ?
Ben tam da oyleyim de..
Transferin oldu sanırım inşallah bebeklerin seninledir cakrac...
Benim ilk 3 gün hiç belirtim olmadı..Ne kasık ağrısı, ne baş ağrısı, ne kabızlık hiç bir şey...3 günden sonra sadece uyku başlamıştı ve sağ kasığımda gün içinde 2-3 kere minicik seğirmeler oluyordu..Tek belirtilerim bunlardı...

Ben tam da oyleyim de..
canım Allahım nasip etsin hayırlı eylesin canım nerede yaptırdın

Evet Mavicim daha once buraya yazmistim nisan sonu transfer diye ama sonrasinda sayfaya giremedim transfer dusuncesi aklima yerlesince zehir oluyor yasananlar diye.. senin bebisler uzun omurlu olsun insAllah..

Yaptıran arkadaşlarımdan tavsiyeler alabilirim gitmeden :) Crinone vaginal jel %8lik alıcakmışım ,donorden yumurta toplandığında haber vericeklermiş ona göre başlıcakmışım ce kıbrısa da götürücekmişim bu ilacı,buzdolabının sebzelik kısmında durucak dediler ,kıbrısa nasıl götüriyim ben bunu soğuk kalıcaksa ?

Evet Mavicim daha once buraya yazmistim nisan sonu transfer diye ama sonrasinda sayfaya giremedim transfer dusuncesi aklima yerlesince zehir oluyor yasananlar diye.. senin bebisler uzun omurlu olsun insAllah..
Aminnn, darısı başına, anne olmak isteyen herkezin başına inşallah..
Bu süreçte stres yönetimi en zoru sanırım..Bende çok teleşlandım ve beklemek çok zordu..Kendim beceremediğim için bu konuda tavsiye edebileceğim hiç bir şey yok inan, sadece belki kendi kendine telkinle sakin kalabilirsin...

Ben tam da oyleyim de..
hayırlı olsun inşallah bebekler tutunur ve bu seferki gebeliğin güzel geçer Rabbim bi daha kimyasalı yaşatmasın. Senin 1 tane kaliteli vardı digerleri iyi degildi. Kaç tane transfer ettiler.

fazla yumurta alınacak diye aldanma. çok yumurta almak için çok ilaç kullanılıyor ve yumurta kalitesi düşüyor maalesef. doğru karar vermemize Allah yardımcımız olsun.

Canım hiçbişey olmuyor ben de götürmüştüm yanımda.. sıkıntı olmaz merak etme :) inşallah hayırlısı ile herşey yolunda gitsin :)

Oncelikle durumumu unutmay
hayırlı olsun inşallah bebekler tutunur ve bu seferki gebeliğin güzel geçer Rabbim bi daha kimyasalı yaşatmasın. Senin 1 tane kaliteli vardı digerleri iyi degildi. Kaç tane transfer ettiler.
Oncelikle durumumu unutmayip hatirlayip deger verip yazdiginiz icin tesekkur ediyorum
2 tane transfer ettiler ama anladigim kadariyla 2.si destek gibi dusunuluyor,cunku gebelik olur mu bundan dedim,olabilir cevabini aldim yani Allah bilir tabi ama onlara gore de beklenti dusuktu canim..
Ve ne bir agri ne bir kabizlik,hicbirsyim yok,ilkinde vardi ve gebelik de olmustu,bunda olmayinci dogal olarak bastan alistirayim kendimi gibiyim..

Canım hiçbişey olmuyor ben de götürmüştüm yanımda.. sıkıntı olmaz merak etme :) inşallah hayırlısı ile herşey yolunda gitsin :)
Canım çok teşekkürler verdiğin bilgi için.Baya çantama atıcam gidicem o zaman :)
İnşallah herşey yolunda gider aynen :)

Mentha cım sen nasılsın, neler yaptın, süreç tekrar başlayacak mı, yoksa biraz dinlenecekmisin ?

Merhaba Mavi senin için çok sevinçliyim,inşallah yavrularına sağlıkla kavuşacaksın..
Ben 12 Mayısa kadar meme kanseri açısından detaylı tetkiklerimi yaptıracağım..Tetkiklerin tamamı bittiğinde herşey olumlu olursa iyi bir tüp bebek doktorunda tedaviye başlayacağım.Histeroskopi ve çizik işlemini yaptırmadan önce 2 kere kanama geçirip dondurulmuşlarla denemek istiyorum.Ama bu sefer dondurulmuşlar için de tarama yaptıracağım sanırım..Çok iyi bir doktor buldum onun da fikirleri doğrultusunda denerim.Tek duam inşallah deneme şansım olur

Senin için çok dua ettim Arkadaşım.Olumsuz düşünme inşallah kuzuların seninledir..
Allah razı olsun canım ben de burdaki arkadaşlarımın hepsinin bebeklerine kavusmasını kendim kadar istiyorum Allah hepimize nasip etsin inşallah sen de toparlamışsındır umarım kendini hayırlısıyla bukez kavusursun yavrularına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…