Canım homistein testini kadın doğumdan mı istemeniz gerekiyor? Yoksa dahiliye falan mı bakar?www.fitekran.com/homosistein-nedir-neden-yukselir-nasil-dusurulur/
Zaza'cım burda çok iyi yazılıyor. ben sana transfere gitmeden önce yazmıştım, keşke baktırsaydın. ben de bügün homosistein ve cd56 verdim.
Canım çok üzüldümKızlar kan verdim bugün değerim 0 sanırım olmadı
Lezita Sagol cnm
Kızlar benimde yarın yine kontrol var.Rahim ölçülücek estroferm 1 kutu bitti 2.ye başladım.Bakalım ilk ölçüm ilaçsız 3.8 mm idi, yarın kaç çıkar merak ediyorum
Insaalh istedigin gibi olur hersey gönlün gibi bütün sonuçlarinda guzel cikar insaalh
Kadın Doğumda yok. Ben özel laboratuvar da yaptırdım. Düzen 180 istiyor, ben 70 tl yapan yer buldum.Canım homistein testini kadın doğumdan mı istemeniz gerekiyor? Yoksa dahiliye falan mı bakar?
Canım pgt işlemi zaman alıyor 2 hafta gibi. Yazık o embriyo lara. Çöz- dondur-çöz.Ben hazır olduğumda genetik yapılıp doğrudan transfer edilmez mi ki?
Anjin oldum 10 gunluk antibiyotik verdi 4 gunum kaldi ins.etkilemez bu karari cok zor aldim cunku her an caya bilirimIyi geceler sana da gecmis olsun, neyin var, antibiyotik kullanimin en fazla 15-20 gundur sanirim, her ilac etkiler ama doktoruna danisirsan tup bebek tedavine uygun ilaclar yazar.
Kimler zazacı. Şuan hangi kliniklerdeler bideŞuan 3 kişi topiğimizde beklemekte allah üçünüzede versin sağlıklı gebelik ve güzel sonuçlu doğum
4 gunun kaldiysa sakin kesme antibiyotigini. transfer gunune kadar etkisi azalir sanirim.Anjin oldum 10 gunluk antibiyotik verdi 4 gunum kaldi ins.etkilemez bu karari cok zor aldim cunku her an caya bilirim
Bahceci de yaptirdi.
Hay allah çok üzüldüm..Murat beye neden emb. kalmadığını, transfer sırasında emb. Neden orta olduğunu mutlaka sor..Kızlar kan verdim bugün değerim 0 sanırım olmadı
ayy vallahi bende çok mutlu oluyorum morkanatlarım canım bnm her gün duacınım bana çok destek oldunhayırlı olsun sağlıcakla devam etsin.Rabbim kucagınada almayı nasip etsin. Benim doktorumda M. önal bu sonuçları okudukça mutlu oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?