Merveety çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun bir dahakine Rabbim nasip etsin inşallah.

Dişi bi köpek çöpte yemek ararken yeni doğmuş ve çöpe atılmış bi bebek buluyo.Kendi yavrusunu taşır gibi aynı hassasiyetle ağzıyla tuttuğu bebeğı hastaneye götürüyor!!!
Bir hayvan olmayı beceremeyen nice insan sıfatına yakışmayan yaratıklar var.
insanın vicdanlı , merhametli olanını gerçek insandır ve onu severim
Hayvanın sadece hayvan olması bile sevilmeye değerdir..

Kızlar benimde yarın yine kontrol var.Rahim ölçülücek estroferm 1 kutu bitti 2.ye başladım.Bakalım ilk ölçüm ilaçsız 3.8 mm idi, yarın kaç çıkar merak ediyorum dua edin

Hanimlar bu aralar bkiyorumda kaç arkadasta donmuş kalmıyor,niye böyle oluyor anlamaya çalışıyorum ve makalelere baktığımda embiriyo kalitesizliği %70 yumurtadan %30spemden bazı doktorlar da %90yumurtadan diyor..
zaten kibrisa giden kadınlar saglikli yumurta ve donmuş embiriyo kalması için gidiyor.ama ne yazıkki sadece transfer edilecek kalıyor..
Umarım anlatabilmisumdir.sizce yanlış mi düşünüyorum?

Iyi geceler sana da gecmis olsun, neyin var, antibiyotik kullanimin en fazla 15-20 gundur sanirim, her ilac etkiler ama doktoruna danisirsan tup bebek tedavine uygun ilaclar yazar.
Anjin oldum 10 gunluk antibiyotik verdi 4 gunum kaldi ins.etkilemez bu karari cok zor aldim cunku her an caya bilirim

Arkadalar erken menepoza girmis ve donasyonla dogum yapan arkaslar arasinda fsh v amh degeri dusen veya ikinciyi dusunenler den bilgi alabilirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…