Kızlar kan verdim bugün değerim 0 sanırım olmadı
canım negatifi duyunca inan hepimiz çok üzülüyoruz ama sanırım bu ilk denemendi bir an önce kendini toparlamaya bak kimisi şanslı ilk denemede tutturuyor kimisi 2. 3. inşallah bir dahaki denemene güzel sonucu alırsıngenelde tedavilerde 2 3 tane de olsa dondurulmuş embriyo kalıyordu seninki talihsizlik olmuş ama bence merkezin sana yardıımcı olur bu konuda ilk birkaç gün kendini kötü hissedebilrsin çünkü hep hayaller kurarak geçer bu 12 gün sonrası hayal kırıklığı olunca malum ama inan her şey gibi bu da geçiyor maddi manevi kendini toparlayınca yeniden dene Allah yardımcın olsun

hayır çok doğru düşünüyorsun neden kalmıyor acaba donmuş yumurta mı kullanıyorlar ayrıca benim kendi yumurtamla bile beş tane embriyom oluşmuştu üç tane donmuşum vardı bu nasıl oluyor arkadaşlar çok dikkatli olalım o paralar çok kolay kazanılmıyor insanın aklıyla dalga geçiyorlar ki bahçeci burdan çok arkadaş çok güvenerek gidiyor bana çok saçma geldi şunu da eklemeliyim ki eğer bebek tutsa genetik bir hastalık olsa başka donmuş embriyo yok

allahım sabır versin güç versin kuzum
seni okadar anlıyorumki kuzum
şimdi bir kimsesiz yere gidip bağırıp hönkür hönkür ağlamağın geliyor
ağla canım ağla içini rahatla
ama nolursun güçlü ol ve pes etme

Bunu sadece bahceci için söylemiyorum...daha önceden başka forumlarda da okumuştum donmuş embiriyonun kalmamasını.İNŞALLAH bundan sonra bu forumda hep pozitif haberler alırız.cunku herkes 2-3 denemeye deniyemiyor..

Benim de olmadı ve ne yaşadığını çok iyi anlıyorum..Birkaç gün moralin çok kötü olacak ama mecburen toparlanıyor insan..Ama inan burada pozitifi alıp sonra kaybeden arkadaşlarımız için daha acı oluyor..Acını paylaşıyorum canım..İnşallah mücadelenden vazgeçmeyecek ve bebeğine kavuşacaksın..

Kesinlikle sonuna kadar katılıyorum,biz bu kadar parayı kaliteli yumurta almak için veriyoruz..O zaman ne anlamı kalıyor ,bence kurum bununla ilgili destek olacaktır

Son düzenleme:
Kesinlikle sonuna kadar katılıyorum,biz bu kadar parayı kaliteli yumurta almak için veriyoruz..O zaman ne anlamı kalıyor ,bence kurum bununla ilgili destek olacaktır
Ben kendimden biliyorum yumurta kalitesizligini,atiyorum bugun donor olsam eminim 20 veya 30olgun yumurta çıkar.olgun veya kaliteli gozukebilurler,ama dollenme etkisini kaybeymis yumurtalae,bu sefer ne oluyir spermden diyip isin icindrn ciliyorlar.

Ne kadar güzell.. hayırlı olsun.. inşallah bu sefer herşey sonuna kadar yolunda gitsin ve Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

canım eşinin sperm tahlili nasıldı sperm dna hasarı falan bakıldı mı gerçekten çok ilginç bir de donörün yaşını veriyorlarsa onu bir sorabilir misin şu an bende çok üzüldüm eksiği yerine koymak olarak görülen işlemlerde bile böyle olması

Ne kadar güzell.. hayırlı olsun.. inşallah bu sefer herşey sonuna kadar yolunda gitsin ve Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
Amin Amin amin... çok teşekkür ederim çok yorucu çok yıpratıcı ama güçlü olmak lazım düştükçe kalkıyoruz. İnşallah sende güzel sonuç alırsın :)

Arkadaşlar
İyi de mesela benimki sperm
donasyonu ve benim yumurtalara çok sağlıklı demişlerdi ilk transfer kaliteli embriyolardı numaralarını bilmiyorum 1.kalite dediler 3 tane transfer edildi sonuç negatif ikincisinde ise 2.kalite dediler 2 tane donmuş transfer ettşler sonuç negatif. Niye olmadı diye sorduğumda cevap yok buradaki kadın doğumcu da bilmiyor neden tutmadığını onlar bilmese biz nerden bilecek. Ve tekrar denemek istiyorum şimdi ne yapmalıyım kafayı yemek üzereyim hiç bilmiyorum resmen isyandayım yaa

Z Zaza74 canım sen biliyosun hani bassetmiştim bir arkadaşım dr firdevs hanıma gidiyor diye sende simay halilden beter demiştin hatırlıyomusun? Ama ben ona diyemedim çünkü seninle konuştuğumuzda mbriyoları hazırdı transferi yapıldı sonuç negatif ve onunla giden bi arkadaşıda negatif demem şuki biz napcaz bahçecide mi sallamaya başladı delircem ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…