- 9 Kasım 2015
- 345
- 216
- 103
canım negatifi duyunca inan hepimiz çok üzülüyoruz ama sanırım bu ilk denemendi bir an önce kendini toparlamaya bak kimisi şanslı ilk denemede tutturuyor kimisi 2. 3. inşallah bir dahaki denemene güzel sonucu alırsıngenelde tedavilerde 2 3 tane de olsa dondurulmuş embriyo kalıyordu seninki talihsizlik olmuş ama bence merkezin sana yardıımcı olur bu konuda ilk birkaç gün kendini kötü hissedebilrsin çünkü hep hayaller kurarak geçer bu 12 gün sonrası hayal kırıklığı olunca malum ama inan her şey gibi bu da geçiyor maddi manevi kendini toparlayınca yeniden dene Allah yardımcın olsunKızlar kan verdim bugün değerim 0 sanırım olmadı
hayır çok doğru düşünüyorsun neden kalmıyor acaba donmuş yumurta mı kullanıyorlar ayrıca benim kendi yumurtamla bile beş tane embriyom oluşmuştu üç tane donmuşum vardı bu nasıl oluyor arkadaşlar çok dikkatli olalım o paralar çok kolay kazanılmıyor insanın aklıyla dalga geçiyorlar ki bahçeci burdan çok arkadaş çok güvenerek gidiyor bana çok saçma geldi şunu da eklemeliyim ki eğer bebek tutsa genetik bir hastalık olsa başka donmuş embriyo yokHanimlar bu aralar bkiyorumda kaç arkadasta donmuş kalmıyor,niye böyle oluyor anlamaya çalışıyorum ve makalelere baktığımda embiriyo kalitesizliği %70 yumurtadan %30spemden bazı doktorlar da %90yumurtadan diyor..
zaten kibrisa giden kadınlar saglikli yumurta ve donmuş embiriyo kalması için gidiyor.ama ne yazıkki sadece transfer edilecek kalıyor..
Umarım anlatabilmisumdir.sizce yanlış mi düşünüyorum?
allahım sabır versin güç versin kuzumKızlar kan verdim bugün değerim 0 sanırım olmadı
canım nolur burayı bizi burakmaKızlar kan verdim bugün değerim 0 sanırım olmadı
Çok geçmiş olsun canım. Ne desem az. Allahtan sabır diliyorum. Çok üzüldümKızlar kan verdim bugün değerim 0 sanırım olmadı
Bunu sadece bahceci için söylemiyorum...daha önceden başka forumlarda da okumuştum donmuş embiriyonun kalmamasını.İNŞALLAH bundan sonra bu forumda hep pozitif haberler alırız.cunku herkes 2-3 denemeye deniyemiyor..hayır çok doğru düşünüyorsun neden kalmıyor acaba donmuş yumurta mı kullanıyorlar ayrıca benim kendi yumurtamla bile beş tane embriyom oluşmuştu üç tane donmuşum vardı bu nasıl oluyor arkadaşlar çok dikkatli olalım o paralar çok kolay kazanılmıyor insanın aklıyla dalga geçiyorlar ki bahçeci burdan çok arkadaş çok güvenerek gidiyor bana çok saçma geldi şunu da eklemeliyim ki eğer bebek tutsa genetik bir hastalık olsa başka donmuş embriyo yok
O zaman kalanlardan kısmet neyse onu yaşayacağız bakalım olursaBildiğim kadarıyla olmuyor..Pgt bile yapılsa 1-2 gün bekleniyor diye biliyorum..Ama yinede seni yanıltmayayım, embriyologla konuş istersen...
Kızlar kan verdim bugün değerim 0 sanırım olmadı
Kesinlikle sonuna kadar katılıyorum,biz bu kadar parayı kaliteli yumurta almak için veriyoruz..O zaman ne anlamı kalıyor ,bence kurum bununla ilgili destek olacaktırHanimlar bu aralar bkiyorumda kaç arkadasta donmuş kalmıyor,niye böyle oluyor anlamaya çalışıyorum ve makalelere baktığımda embiriyo kalitesizliği %70 yumurtadan %30spemden bazı doktorlar da %90yumurtadan diyor..
zaten kibrisa giden kadınlar saglikli yumurta ve donmuş embiriyo kalması için gidiyor.ama ne yazıkki sadece transfer edilecek kalıyor..
Umarım anlatabilmisumdir.sizce yanlış mi düşünüyorum?
Ben kendimden biliyorum yumurta kalitesizligini,atiyorum bugun donor olsam eminim 20 veya 30olgun yumurta çıkar.olgun veya kaliteli gozukebilurler,ama dollenme etkisini kaybeymis yumurtalae,bu sefer ne oluyir spermden diyip isin icindrn ciliyorlar.Kesinlikle sonuna kadar katılıyorum,biz bu kadar parayı kaliteli yumurta almak için veriyoruz..O zaman ne anlamı kalıyor ,bence kurum bununla ilgili destek olacaktır
Ne kadar güzell.. hayırlı olsun.. inşallah bu sefer herşey sonuna kadar yolunda gitsin ve Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)Merhaba arkadaşlar donasyona karar verdiğimden beri takipteyim forumu. Kısaca kendimden bahsetmek isterim 15yıllık evliyim 10yılda yedi sekiz Kez kendi yumurtalarımla denedim hepsi negatif hepde iyi bilinen hastanelerde. Pes dedim daha uğraşmayacağim bi baktım hamileyim kendiliğinden öğrendikten bir hafta sonra düşük oldu. Bir sene sonra yani 2015de peşpeşe iki gebelik ikiside ikişer aylık düşük malesef. Yaklaşık bir sene düşünme aşaması donasyon için zor bi karar ama herkes gibi en doğal hakkım anne olmak... Böyle olsun hiç farketmez bu ayın 24ünde transferimiz yapıldı dün eczaneden aldığım test bariz çift çizgi çıktı normalde test günüm pazartesi. bekliyorum pazartesiyi kan verice inşallah sağlıkla ilerler ve dilerim isteyen herkesin dilekleri gerçek olsun
Benim de tedavim şu anda Murat Bey' de .. inşallah benim de sonucum senin gibi pozitif olur :)Teşekkür ederim gynolife murat beyde
Ah canım ya... hakkında hayırlısı olsun .. inşallah bir sonrakine potizifi görürsün... Allah yardımcın olsun ..Kızlar kan verdim bugün değerim 0 sanırım olmadı
canım eşinin sperm tahlili nasıldı sperm dna hasarı falan bakıldı mı gerçekten çok ilginç bir de donörün yaşını veriyorlarsa onu bir sorabilir misin şu an bende çok üzüldüm eksiği yerine koymak olarak görülen işlemlerde bile böyle olmasıKızlar kan verdim bugün değerim 0 sanırım olmadı
İnşallah allah hepimizin yüzünü güldürsün artık:)Benim de tedavim şu anda Murat Bey' de .. inşallah benim de sonucum senin gibi pozitif olur :)
Amin Amin amin... çok teşekkür ederim çok yorucu çok yıpratıcı ama güçlü olmak lazım düştükçe kalkıyoruz. İnşallah sende güzel sonuç alırsın :)Ne kadar güzell.. hayırlı olsun.. inşallah bu sefer herşey sonuna kadar yolunda gitsin ve Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
canım benimm teşekkür ederim duanda olduğum için.ayy vallahi bende çok mutlu oluyorum morkanatlarım canım bnm her gün duacınım bana çok destek oldun
İyi de mesela benimki spermBen kendimden biliyorum yumurta kalitesizligini,atiyorum bugun donor olsam eminim 20 veya 30olgun yumurta çıkar.olgun veya kaliteli gozukebilurler,ama dollenme etkisini kaybeymis yumurtalae,bu sefer ne oluyir spermden diyip isin icindrn ciliyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?