Son düzenleme:
canım valla kıbrıstakilere güvenemiyoruz daha çek ve ispanyaya nasıl güveneceğiz ne dillerini biliyoruz ne nasıl işlem yaptıklarını açıkçası ben kıbrıs bahçecide oldum memnunda kaldım artık ya bismillah deyip deniyoruz hepimize allah kolaylık versin

Çipli denedim ama kendi yumurtalarımla olmadı
O çipe çok doktor güvenmiyor onada artık güvenim yok
bende denedim en son tedavimde çok güvenmiştim olmadı eşimin morfolojisi ve sperm dna hasarı var gynolife çiple birlikte 5000 euro dedi yanlış anlamazsan senin eşinde kusur var gibi senin kendi yumurtalarında baya çokmuş erbil yağmurda bir denesen bebegimhadi orada anne oldu bir de neresi olursa olsun bana göre hepsi yumurta taksimi yapıyor herkese aynı sayıda yumurta veriliyor taze olduklarına da güvenemiyorum Allah yolunu açık etsin

Evet genetik yaptırmak istiyorum..Eğer deneme şansım olursa kalanlara genetik yaptırıp en iyi iki tane alıp son birkez deneyeyim..Sonrasında kısmetse olur ,değilse kaderi daha fazla zorlamayacağım sanırım
Kalanlara genetik zor olmaz mı mentha..Zaten 5. gün donduruldular..Şimdi çözülüp, genetik için hücre alınıp, genetik sonucu gelene kadar tekrar dondurulmaları gerekecek..Miniklere bu çöz-dondur zarar vermesin canım...

Yok mentha hala yapmadım korkuyorum cesaretimi toplayamadım ya olumsuzsa diye sence yapmalımıyım

Canım kendini ne zaman hazır hissedip,nasıl daha iyi olacaksan öyle yap..Ben biraz anksiyete sahibi,gergin biriyim.Çok beklemek beni yıprattığından ben 7.günden netleştirmiştim olmadığını

Ben hazır olduğumda genetik yapılıp doğrudan transfer edilmez mi ki?

Merhaba arkadaşlar donasyona karar verdiğimden beri takipteyim forumu. Kısaca kendimden bahsetmek isterim 15yıllık evliyim 10yılda yedi sekiz Kez kendi yumurtalarımla denedim hepsi negatif hepde iyi bilinen hastanelerde. Pes dedim daha uğraşmayacağim bi baktım hamileyim kendiliğinden öğrendikten bir hafta sonra düşük oldu. Bir sene sonra yani 2015de peşpeşe iki gebelik ikiside ikişer aylık düşük malesef. Yaklaşık bir sene düşünme aşaması donasyon için zor bi karar ama herkes gibi en doğal hakkım anne olmak... Böyle olsun hiç farketmez bu ayın 24ünde transferimiz yapıldı dün eczaneden aldığım test bariz çift çizgi çıktı normalde test günüm pazartesi. bekliyorum pazartesiyi kan verice inşallah sağlıkla ilerler ve dilerim isteyen herkesin dilekleri gerçek olsun

Hayirli ugurlu olsunn arkadasim rabbim tamamini erdirsi insaalh hangi merkezde doktorda yaptirdin

hayırlı olsun sağlıcakla devam etsin.Rabbim kucagınada almayı nasip etsin. Benim doktorumda M. önal bu sonuçları okudukça mutlu oluyorum.
İnşallah şuan tek duam bu sağlıkla devam etmesi. İnanki başka hiç biryeri araştırmadan burası dedim ve gittim inşallah elleri uğurlu gelsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…