Bugun 6. Gün idrar testi yaptim dayanamadim tek cizgi herzamanki gibi okudugum postlarda 5. Gun emriyosunda 4. Gun bile 2 cizgiyi gören var moralim cok bozuldu keske yapmasaydim
Sevgilim bende 6. Gün idrar testi yaptım hiç bir şey çıkmadı..o kadar uzuldumki ağladım..ama şimdi ikizlere hamileyim..idrar çıkmaya bilir..8. Gün baktir en kesin o çıkar.. .

Anladım canım..Aslında bir çeşit tüp bebek ama daha düşük dozla :))
Sağlıklı bol bereketli embriyoların olsun inşallah....
Bugun 6. Gün idrar testi yaptim dayanamadim tek cizgi herzamanki gibi okudugum postlarda 5. Gun emriyosunda 4. Gun bile 2 cizgiyi gören var moralim cok bozuldu keske yapmasaydim
Ben ilk hamile oldugumda kanda positiv di ama idrar negative bence uzulme sansin Varsa acile git orda kan testi yaptir

Sevgilim bende 6. Gün idrar testi yaptım hiç bir şey çıkmadı..o kadar uzuldumki ağladım..ama şimdi ikizlere hamileyim..idrar çıkmaya bilir..8. Gün baktir en kesin o çıkar.. .

6 tane gebelik testi aldim 6. Ğün başladim kan tahlili gunene kadar yapicam bakalim hayirlisi bi umuttur yaşamakk

Insallah benimde kanda süpriz yapar bugun kan versem cikarmiki kanda
Canim ben ilk bebeğinde adetime 7 gün kala kanda çıktı ilk oran hcg hormonu 19 cikmisti senin adetine kaç gün var bide dün konuştuğum merkezdeki doktor transferden on gün sonra kesinleşiyor tutup tutmadığı dedi

Ben adet gormuyorumki ilacla adet oluyorum erken menepoz oldugum icin

Kanda belki şuan çok düşük çıkar istersen bi kan testi yap offf beklemek çok heyecanlandırıyor insani

10. Gune kadar beklimm cikmazsada gec üzülürüm yillar sonra karnimda 2 tane bebek olmasinin sevincide var hiç olmazken gercekten cok zor saatler bile gecmiyor normalde 1 e 2ye kadar uyurdum uyku tutmuyo

Erken gebelik testlerden alsaydın pahalı ama daha garanti gösteriyo.
bide ucuz testler var onların yanlış çıkma olasılığı yúksek.Sakin olmaya çalış.

Ucuzlardan aldim onlardan da alip yarin denim sakinim hicbir belirti yok zaten ama iste icimdeki o ufacik umut var nasip bekli bugun cok erken diye teselli ediyorum kendimi

Bahçeci murat bey jupi..Evet öyleymiş...amniyon kesesi şeffaf olduğu için birbirlerini goruyorlarmis:)
Ben bu merkezi aradım bana 9 bin euro dedi müride hanım çıldırmış dedim her yer beş bin euro derken bu klinik çok pahalı dedi ben herkes bi murat beyden bahsediyor gynolifde sadece murat bey var sanıyordum demek bahçecide de varmış. Aynen cokgüzel bi duygu olsa inşallah sıkıntısız geçirirsin hamileliğini

Nasıl, sizin ne donasyonu..Bizim yumurtaydi..ben 5250 euro ödedim ama burda bazı arkadaşlar çok daha düşük yanılmıyorsam 4750 euro gibi rakamlar ödedi. Acaba farklı işlemlermi uygulanacak..

10. Gune kadar beklimm cikmazsada gec üzülürüm yillar sonra karnimda 2 tane bebek olmasinin sevincide var hiç olmazken gercekten cok zor saatler bile gecmiyor normalde 1 e 2ye kadar uyurdum uyku tutmuyo
Seni çok iyi anlıyorum
Insallah benimde kanda süpriz yapar bugun kan versem cikarmiki kanda
Inşallah positiv haberi alirsin eğer ikiz embiryor tranferi olduysa belki hormon daha çabuk geçer kana fikir yuretebiliyirum sadece ama positiv düşün. Dışarı çik bence evde hic vakit gecmez

Nasıl, sizin ne donasyonu..Bizim yumurtaydi..ben 5250 euro ödedim ama burda bazı arkadaşlar çok daha düşük yanılmıyorsam 4750 euro gibi rakamlar ödedi. Acaba farklı işlemlermi uygulanacak..
Normal tup bebek olacak canım yumurta ve sperm bizden bu kadar pahalı demesi giciklandirdi beni direk müride hanıma diğer merkezlerle fiyat farkını söyledim sessiz kaldi bozuldu telefonda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…