Canım daha çok erken, 6.gunde bıle degılız,görünür 6 gerçekte 5.gun sonu. 6 bıtsın önceBugun 6. Gün idrar testi yaptim dayanamadim tek cizgi herzamanki gibi okudugum postlarda 5. Gun emriyosunda 4. Gun bile 2 cizgiyi gören var moralim cok bozuldu keske yapmasaydim
Csnım seninki cinsiyet belirleme olacaktı demi yanlış hatırlamıyorsam,onun için pahalıdır bence yoksa normal tüp bebek hiç bi yerde o ücretle olmazNormal tup bebek olacak canım yumurta ve sperm bizden bu kadar pahalı demesi giciklandirdi beni direk müride hanıma diğer merkezlerle fiyat farkını söyledim sessiz kaldi bozuldu telefonda
Slmlar,kimsenin kafasını karıştırmak istemem ama herkesin kolaylıklıkla ulaşabileceği bi haber,Doğuş Tüp bebekmiş...Ama ben konuda şikayet eden bayanıda çok hatalı gördüm,kimse kimseye böyle bi işlemi ücretsiz yapmıyor,O hanımefendiye uygun bi ücretle yapılacağı sözü verilmiş,ama transfer günü ücreti ödeyemedikleri için işlem yapılmamış..Googlede bakıp okuyabilirsin canımhangi klinik acaba?
cinsiyet secimi uygun fiyatli. ama bahceciden daha once bi arkadas ayni sikayeti yazmisti.Yurt disindan gelenlere fiyatları yuksek soyluyolarmis. Eger sizde yurt disi iseniz yani turkiye dışı.oyuzden yuksek fiyat vermis olabilirler.Eger turkiyedenseniz belki yanlis anlamissinizdirNormal tup bebek olacak canım yumurta ve sperm bizden bu kadar pahalı demesi giciklandirdi beni direk müride hanıma diğer merkezlerle fiyat farkını söyledim sessiz kaldi bozuldu telefonda
Sevgili umut, bu forumun donor uzmani benim, :)Bizde donör seçimi aşamındayız çok heyecanlıyım,yumurta donasyonuyla hamile kalıp Doğum yapan arkadaşlar,nasıl bi duygu,bebekleriniz benziyormu size çok merak ediyorum...Bu benzerlik konusuna çok takılıyorum ya,inşallah herşey güzel olacak....
evet morkanatli benimde basima geldi, yurtdisindayiz demissen farkli islemlerde varsa, cinsiyet secimidir vs o yuzden oyle soylemistir. arti sanirsam yabanci koordinatorler, ekstra hizmet ucreti de ekliyorlar ayri hizmet verdikleri icin.cinsiyet secimi uygun fiyatli. ama bahceciden daha once bi arkadas ayni sikayeti yazmisti.Yurt disindan gelenlere fiyatları yuksek soyluyolarmis. Eger sizde yurt disi iseniz yani turkiye dışı.oyuzden yuksek fiyat vermis olabilirler.Eger turkiyedenseniz belki yanlis anlamissinizdir
Cvbın için teşekkürler ediyorum sevgili Dizara,evet ne yazıkki bu konu kafamı çok kurcalıyor,ara sıra kendimi olumlu yönde telkin etsemde bu düşünceden tamamıyla kurtulamıyorum...Geçen yılki donör tedavimde bana 3 seçenek sunuldu..İkisi Türk biri Moldovyalıydı..Ben seçimimi Türk donörden yana yapmıştım ama olmadı..Şimdi yine tedaviye başlıyoruz ve aklımda bitmek bilmeyen sorular galiba ben hamile kalana kadar bu düşüncelerle boğuşacam...Yok canım aslında ben tanımamayı yeğlerim,tanıdık bi donör olsa herhalde beni rahatsız ederdi..Siz hangi aşamadasınız karar verebildinizmiSevgili umut, bu forumun donor uzmani benim, :)
aynen bende asiri taintiliyim donor konusuna. bana benzemesinden gectim, hani icime sinen biri olsun istiyorum. ben donor u gormeyi cok isterdim ama yasak kibrista. sadece icime sinen, tatli, hani tanisam arkadas olurum dedigim bir tip olsa icim rahat olurdu.
sanirim 9 aydir mutamadiyen donor arastirmasi yapip, kibrista donor secimi konusunda turkce ingilizce ne kadar bilgi varsa tum haberleri, yazilari okudum. amerika da ayni burasi gibi bir forum sitesi var, orayi da okuyorum, onlar biraz daha rahat oldugu icin, hem de gizli degil donasyon, istersen donor le tanisabiliyosun. bazi donorler de illa yumurtasini verecegi aileyi bilmek, tanimak istiyor.ama avukat araciligiyla anlasma yapiyorlar orada, yani ileride donor hic bir hak idda etmemesi icin.neyse o yuzden resim, video paylasiyorlar forumda bebekleriyle.
neyse canim, kibrista donorler genellikle dogu avrupa ulkelerinden, romanya,ukrayna,estonya ve bir de rusya var. bunlar buyuk genelini olusturuyor, mavi gozlu, acik tenliysen bulmalari daha kolay. bunlarin disinda ogrenciler var kibrista okuyan.
erkek cocuklari daha anneye benzemeye yatkin, kiz cocuklari da babaya. ama kural degil tam tersi de oluyor, ama cok degil benim gozlemledigim.
benim yasimdan dolayi doktor raporlari almam gerekiyor, hamile kalmasinda sakinca yoktur diye, onlarla ugrasma asamasindayim. Iki yerle gorustum, bahceci ve yakin dogu, ikiside rapor istedi. halen bir yakin dogu bir bahceci diyorum bakalim. ikisinden birisi olacak.Cvbın için teşekkürler ediyorum sevgili Dizara,evet ne yazıkki bu konu kafamı çok kurcalıyor,ara sıra kendimi olumlu yönde telkin etsemde bu düşünceden tamamıyla kurtulamıyorum...Geçen yılki donör tedavimde bana 3 seçenek sunuldu..İkisi Türk biri Moldovyalıydı..Ben seçimimi Türk donörden yana yapmıştım ama olmadı..Şimdi yine tedaviye başlıyoruz ve aklımda bitmek bilmeyen sorular galiba ben hamile kalana kadar bu düşüncelerle boğuşacam...Yok canım aslında ben tanımamayı yeğlerim,tanıdık bi donör olsa herhalde beni rahatsız ederdi..Siz hangi aşamadasınız karar verebildinizmi
jupi90 arkadaşımızın sprem veya yumurta donasyon degil.Yani Kurum donör parası vermiyor.Karı_koca kendi yumurta sprem kullanıyorlar sadece ortaya çıkan embriyonun cinsiyetini belirlemek icin gidecekler kıbrısa. Yani öyle extra bi ışlem yok.evet morkanatli benimde basima geldi, yurtdisindayiz demissen farkli islemlerde varsa, cinsiyet secimidir vs o yuzden oyle soylemistir. arti sanirsam yabanci koordinatorler, ekstra hizmet ucreti de ekliyorlar ayri hizmet verdikleri icin.
Yok canım ben hitte yapıyorum,fotoğraflarımı yolladım bana benzeyen bi donör bulunacak,sadece uzun boylu olmasını istedim,ben 1:68 boyundayım daha uzun olmasını istedim...Yok yabancı istemedim ..Geçen yıl 3 tane sunuldu,ben daha önce Doğum yapmış bi bayanı tercih ettim ama olmadı..Yaşım genç yumurtamda yeterince var ama olgun yumurta çıkmıyor ,çıkan döllenmiyor,döllensede 3.güne ulaşmıyor...İstanbul'daki doktorumuz donasyonu önerdi,zamanınıza paranıza yazık dedi..Kendi yumurtamla olsun çok isterdim ama olmuyor...İnşallah sende bir an önce gerekli raporu alır başlarsın,donasyonda Kıbrıs'ta yaş sınırına dikkat edilmiyor diye düşünüyordum,demek öyle değilmişbenim yasimdan dolayi doktor raporlari almam gerekiyor, hamile kalmasinda sakinca yoktur diye, onlarla ugrasma asamasindayim. Iki yerle gorustum, bahceci ve yakin dogu, ikiside rapor istedi. halen bir yakin dogu bir bahceci diyorum bakalim. ikisinden birisi olacak.
seninde bahceci degil mi? kismet degilmis, hayirlisi diyeceksin, hep ileriye bakmak lazim.
hangi ozellikte donor istiyorsun? hani bulunmasi zor mu kolay mi o acidan, yabanci istemiyorsun sanirim. size kac tane donor secenegi sunuldu su ana kadar?
bak bu bahcecinin donor arama linki, asagida ekledim, kan grubunu gir, istedigin sac, goz, boy rengini sec kac tane secenek cikiyor goruyorsun. ama bu data yenilenmiyor olabilir de ama fikir verir.
http://www.cyprusivf.com/search-donors/
Bende hepsi oldu, hatta hala var canımarkadaslar baska bır topikte buldum gebelik belirtılerı bunları yasayanlar posıtıvr almıs
Cnim Ya Bismillah de yap su testi bakarsın şimdi müjdeli haberi verirsin bizeUcuzlardan aldim onlardan da alip yarin denim sakinim hicbir belirti yok zaten ama iste icimdeki o ufacik umut var nasip bekli bugun cok erken diye teselli ediyorum kendimi
Cnim maddi gücün varsa tandem denesene. ..Yok canım ben hitte yapıyorum,fotoğraflarımı yolladım bana benzeyen bi donör bulunacak,sadece uzun boylu olmasını istedim,ben 1:68 boyundayım daha uzun olmasını istedim...Yok yabancı istemedim ..Geçen yıl 3 tane sunuldu,ben daha önce Doğum yapmış bi bayanı tercih ettim ama olmadı..Yaşım genç yumurtamda yeterince var ama olgun yumurta çıkmıyor ,çıkan döllenmiyor,döllensede 3.güne ulaşmıyor...İstanbul'daki doktorumuz donasyonu önerdi,zamanınıza paranıza yazık dedi..Kendi yumurtamla olsun çok isterdim ama olmuyor...İnşallah sende bir an önce gerekli raporu alır başlarsın,donasyonda Kıbrıs'ta yaş sınırına dikkat edilmiyor diye düşünüyordum,demek öyle değilmiş
cnim yumurta sperm size aitse neden kıbrıs? Türkiye'de çok iyi merkezler var araştırın derim.Normal tup bebek olacak canım yumurta ve sperm bizden bu kadar pahalı demesi giciklandirdi beni direk müride hanıma diğer merkezlerle fiyat farkını söyledim sessiz kaldi bozuldu telefonda
Canım tanedem ne anlayamadımCnim maddi gücün varsa tandem denesene. ..
cnim hem donor yumurtası hemde kendi yumurta ni aynı anda kullanmak.senin ve donorun yumurta sini aynı anda lab.işleme alacaklar,eğer yumurtandan kaliteli embiriyo elde etseler sana transfer edicekler.yok olmadı diyelim donorun yumurtalarını kullanacaklar.Canım tanedem ne anlayamadım
Canım bilmiyorum kendi yumurtamla 4 defa denedim 2 tanesinde hiç döllenme olmadı,ilkinde 2 tane döllendi son ana kadar transfer belli değildi,sözde transfer yapıldı ama embriyolar kalitesizdi olmadı...En son denememdede 13 yumurtadan sadece 1 tanesi döllendi,ama 3.güne yetişemedi..Doktorumun söylediğine yumurtalarım toplandıktan sonra anormallik gösteriyor,ve yapısının böyle olduğu söyleniyor..14 yıllık evliyim çok yıprandık,5 aşılama,1 laporoskopi,sayısız yumurta takibi,5 tüp bebek denemesi..Anlayacağın gücüm yok daha kendi yumurtamla tekrar denemeye,bilmiyorum yada kolaya kaçıyorum..Donasyonuda daha tam benimsemiş değilim ama mecburum..Adetlerim düzenli ,hormonlarda sıkıntı yok ama yumurtam sağlıklı çıkmıyor,Buda beni çıldırtıyor...Herşey yolundayken niye böyle oluyor anlam veremiyorum canım..cnim hem donor yumurtası hemde kendi yumurta ni aynı anda kullanmak.senin ve donorun yumurta sini aynı anda lab.işleme alacaklar,eğer yumurtandan kaliteli embiriyo elde etseler sana transfer edicekler.yok olmadı diyelim donorun yumurtalarını kullanacaklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?