- 9 Kasım 2015
- 345
- 216
- 103
ilacı kesince adet oluyorsun zatenHayirli geceler kizlar emriyo tutunamayinca dustugunu nasil anliyoruz o kendisi habersiz ayriliyomu yoksa haber veriyormu?
Yaa canım ne güzel iki kardeşin birlikte büyüyecekler hayırlı olsunBahçeci murat bey jupi..Evet öyleymiş...amniyon kesesi şeffaf olduğu için birbirlerini goruyorlarmis:)
Yaa canım ne güzel iki kardeşin birlikte büyüyecekler hayırlı olsun
amin insAllah, benım ılkı kimyasal oldu bu yuzden nasıl davranmalıyım bılmıyorum, dınlenmeli mı ya calısmalı mı :/ sonra dıyorum kun feyekunAllah ol dedikten sonra her türlü olur ben kıbrısa gitmeden 4 gün önce 4mm idi orda en fazla 5 mm olmuştur çünkü 4+4 hamileyken 7.1 di endometriumum hııı bnm gebeliğim mucizeydi orası ayrı ama o zaman Allah ol demişti oldu umut14 arkadaşımıza 6mm ile transfer yapıldı bebeğini kucağına aldı maşallah evet ne kadar kalın olursa o kadar iyi ama 7.5 mm altı gebelik ummasın gibi konuşup da bu durumdaki hastaları üzmeye gerek yok Allah nasip ederse olur canım
Arkadasım Benin rahim kalınlığı çok iyiydi,embriyolar çok kaliteliydi olmadı...Gerçrkten olacağı varsa her halükarda tutuyor,boşuna moralini bozma,bu kulaklar ne mucizeler duyduamin insAllah, benım ılkı kimyasal oldu bu yuzden nasıl davranmalıyım bılmıyorum, dınlenmeli mı ya calısmalı mı :/ sonra dıyorum kun feyekun
Arkadasım Benin rahim kalınlığı çok iyiydi,embriyolar çok kaliteliydi olmadı...Gerçrkten olacağı varsa her halükarda tutuyor,boşuna moralini bozma,bu kulaklar ne mucizeler duydu
Rabbim kucağınıza almaya nasip etsin,nerde yaptınız öğrenebilirmiyimÇok haklısın canm Allah. Ne isterse öyle oluyor.
Benim dondurulmuş hiç kalmadı ve yumurta orta kaliteli çıktı ama çok şükür tuttu rabbim kucağımıza almayı nasip etsin isteyen herkese versin.
doğru diyorsun kuzumAma bu test yüksek olduğunda normallere inmesi zaman alıyor. Clexanla bir kaçgün içinde normalleşmiyor. Ve neden yüksek olduğunu bilmek önemli. Belki sigarandan, alkol, aşırı kilonan. Benim mesela mutasyona bağlı olabilir. Folik asit emilmiyor. 2 aydır folik asidin aktif formunu alıyorum ve 4 kilo verdim. 67 sen 63 indim. Dahada zayıflaycam. Sen yabancı forumlara giriyorsan bu tahlile nasıl önem verdiklerin farketmiş olman gerekiyordu. Her taşın altına bak derim bence. Sonra keşke demektense. Ben elimden gelen herşeyi yapıyım geri kalanını Allah’ıma emanet ediyorum.
Canım pgt işlemi zaman alıyor 2 hafta gibi. Yazık o embriyo lara. Çöz- dondur-çöz.
Bende orda başlaycam Allah izin verirse. çok merkezle görüştüm hiç ikna edici olmadılar. ve yakındoğuda çok tahliller istiyorlar. ben zor tamamladım, neredeyse pes edecektim. ama kordinator bu sizin iyiliğiz için yapyoruz diye cesaretlendirdi, sağolsun. bizi böyle kontrolden geçiriyorlarsa, donörlere aynısın yaptıklarına eminim.
kızlar gynolife murat beyle konustum cok durust bı doktora benzıyor ben. Norvecte testler yaptırdım ve benım doktorum bana tup bebek önerrmedı kendısı de tasdıkledı olabılecek herseyı söyledı durum bu sırf para almak ıcın ıkna etmeye calısmadı anlıyacagınıc cok uzman bır doktora benzıyor ve transferden sonra ılgılı olduklarını da beyan ettıler.
Bugun beyaz tv de prof.dr.recai pabuccu hoca ve embriyologu vardi,konu ise tup bebekte dusukler,tekrarini izleyin internetten, dr dediki 7,5 mm alti rahim gebelik ummasin
Yani ben,yani nasilki dusuk embriyo kalitesine bagli deniyorsa,benim ilki kimyasaldi,demekki tam tutunamadan dusuyor yani rahime bagli
Yine olmayacak diye aglamanin kulu oldum,bugun 5.gunum,belirtim yok,pozitif ciksa bile yine kimyadala donerse diye agla agla
Allah ya Rabbim kun fe yekun
4137 sayfa da hepsini yazmıştım canım.Ne gibi testler istiyorlar,bize de yazar mısın?Yaptırmadıysak biz de yaptıralım Geraniy
doğru diyorsun kuzum
yarın gidip kan vericem homosisteini
doğru diyorsun kuzum
yarın gidip kan vericem homosisteini[/QUOTmerhaba herkese gerany merak ettim folik asitin aktif formu nedir? homosisteini dusuk veya yuksek olanlardami bozukluk folik asit metabolizmasinda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?