- 19 Eylül 2017
- 229
- 417
- 53
tabiki besleyecektik, ama bazen süt olmayınca mecbür suni süte geçiyorlar. öyle durumlarda sütümüz olması için elimizden geleni yapmalıyız.Arkadaşlar normalde besleyemicekmiydik :/
Canım keşke baştan zamanın gelince 1 tane evde deneyip snra garanti olsun diye kan verseydin .Böyle çok stress oldun senKizlar aranizda gebeligi idrar testinde cikmayip kan testinde çikan varmi?6 tane test yaptim kalitelisi kalitesizi hepsi tek cizgi umut varmidir ya cok moralimm bozuluyor
dr bana normal hayatına devam et, sadece ağır kaldırma kendini zorlama demişti.3. işe başladım...hayırlısıyla tutar inşallah...olacaksa olur zaten...bugun ıse basladım oturamıyorum uogunluktan, olduysa olmustur deyıp rahat olayım mı yoksa tam sıkıntılı zamanlar mı, 7. gun bugun
normal hayatına devam et...ve sabırla bekle.bu işler hiç belli olmuyor canım.allah hayırlısını nasip etsinYaptim ama maleseff tek cizgi 7.gün sanirim ben çift çizgiyi hic goremicem
Tesekkurler Gerany. Folate olarak geciyor sanirim kilo vermenin disinda ne gibi faydasi oldu canim. Bir de yan etkilerinden bahsediliyor biraz kafam karistimetafolin. değerine göre dozu değişiyor.
rahimde kan akışını artrtırmak rahimi canlandırmak için yapılan bir işlem
masallah cnm...hayırlı olsun...benim ikiz yeğenlerim var.super bir sey :)Sağol Nevesercim, inşallah sağlıkla doğarlar..
Allah bu uğurda uğraşan herkeze en kısa sürede nasip etsin, hep dua ediyorum...
çok güzel bir haber.masallah bize.darısı basımızaaaKızlar merhaba sabah testimi yaptım pozitifimi aldım güzel çıktı değerim şimdilik inşallah sorunsuz ilerler iz kuzumla...nolurr rahat olun kafanızı çok kurcalamayın anladım ki ne kadar rahat okadar iyi sonuç alıcaz... bugünkü sevinç bile herşeye değer Rabbim hepimizi sevindirsin hepinize duacıyım sizde beni dualarınızda eksik etmeyin olurmu
İnşallllaaahh canım darısı başınıza kendim gibi çok mutlu olurumçok güzel bir haber.masallah bize.darısı basımızaaa
Tebrikler insallah sonuna kadar devam eder kucagina almayi nasip etsi AllahKızlar merhaba sabah testimi yaptım pozitifimi aldım güzel çıktı değerim şimdilik inşallah sorunsuz ilerler iz kuzumla...nolurr rahat olun kafanızı çok kurcalamayın anladım ki ne kadar rahat okadar iyi sonuç alıcaz... bugünkü sevinç bile herşeye değer Rabbim hepimizi sevindirsin hepinize duacıyım sizde beni dualarınızda eksik etmeyin olurmu
İnşallah cok sağol darısı başınızaTebrikler insallah sonuna kadar devam eder kucagina almayi nasip etsi Allah
canım benim yapma test bence...12. günü bekle.ve kan ver...daha cok stres oluyorsun.nasipte varsa tutmuştur.ben idrar testlerine güvenmiyorum...Kizlar aranizda gebeligi idrar testinde cikmayip kan testinde çikan varmi?6 tane test yaptim kalitelisi kalitesizi hepsi tek cizgi umut varmidir ya cok moralimm bozuluyor
Ay ne güzel haber bu :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm :)Kızlar merhaba sabah testimi yaptım pozitifimi aldım güzel çıktı değerim şimdilik inşallah sorunsuz ilerler iz kuzumla...nolurr rahat olun kafanızı çok kurcalamayın anladım ki ne kadar rahat okadar iyi sonuç alıcaz... bugünkü sevinç bile herşeye değer Rabbim hepimizi sevindirsin hepinize duacıyım sizde beni dualarınızda eksik etmeyin olurmu
İnşallah :) hepimize allah nasip etsin sağlıcakla hayırlısıylaAy ne güzel haber bu :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm :)
canım kacıncı gundesındr bana normal hayatına devam et, sadece ağır kaldırma kendini zorlama demişti.3. işe başladım...hayırlısıyla tutar inşallah...olacaksa olur zaten...
daha önce ki denememden bahsediyorum cnm..su an bekliyorum.bayramdan sonra inşallah görüşmelere başlayacağım.yarın dr umla görüşmeye gideceğim.o hangi merkezi önerecek cok merak ediyorum...canım kacıncı gundesın
Zy Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.nasıl oldun kanaman geçmiştir inşallah bol bol istirahat et canım.senin de ikizmiydi ZyÇok haklısın canm Allah. Ne isterse öyle oluyor.
Benim dondurulmuş hiç kalmadı ve yumurta orta kaliteli çıktı ama çok şükür tuttu rabbim kucağımıza almayı nasip etsin isteyen herkese versin.
İlk bir sene anne baba yorguluktan mahvoluyorlarmış ama sonrası çok çok güzeldir eminim :)masallah cnm...hayırlı olsun...benim ikiz yeğenlerim var.super bir sey :)
metafolin folate ,kilo verdirtmez. ben ayriyetten spor, diyet yaptım. yan etkisi yoktur. ben solgarın kullandım.Tesekkurler Gerany. Folate olarak geciyor sanirim kilo vermenin disinda ne gibi faydasi oldu canim. Bir de yan etkilerinden bahsediliyor biraz kafam karisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?