Son 24 saatte YAŞADIKLARIM: dün trnasferimin 9.gunuydu, basım cok dondu,tavsiye uzerine demir, b12,folik,t4 gibi tahliller verdim,bu sabah uyandıgımda kus gıbı hafiftim,sanki hcg vardı da çekiliyor gibiydim, saglikcı bir tanıdıgım sayesinde dun saat 15:30 gıbı alınan aynı kanımdan bugun saat 11 gıbi hcg bakıldı, 26,10 çıktı sonuç ama üzerimdeki hafifleme kafamı karıstırdı ve tekrar kan verdim aksama doğru ve sonuç 10.gunü 19,41.. yani Hitte yaptırdıgım donasyonumun ilki kimyasaldı, 2.si de kimyasal oldu.. dondurulmuşum da kalmadı.
nerelere gidip başımı nerelere dayayıp ağlasam, neye yansam, neye, nasıl, niye, ne zaman(

Kesin mi böyle olduğu cnm
eğer böyleyse de kendini yıpratma lütfen ..Çok zor anlıyorum ama hep ne diyoruz Allah nasip ederse..

Canım ben para biriktirme asamasindayim yakındoğu euroivf gynolife arasindayim ama gynolife ağır basiyor

Canım üzülme diyemeyecegim Allah her şeyin Hayırlısı ni versin inşallah sana da sabır versin umarım toparlanir yeniden denersin bu acilarini unutursun

Canim cok gecmis olsun.cok üzüldüm. Ne denir ki Allah yardım etsin. Ağla tabiki içini boşalt.

Benimde hitte aynısı oldu 80 2 gün sonra 67 neden öyle oluyor anlayamadım

Belki düzelir hemen üzülme böyle yapip sonradanda yukselenlerde var progesteron ignelerden kullanmayi dene belki olur bence igneler cok etkili hemen üdini yitirme belki hersey güzel olur ilaclari birakma sakin

Mrb arkadaşlar kolan british e giden orada tedavi olan aranızda yok galiba yada ben bilmiyorum uzun süredir takipteyim hiç denk gelmedim ben orayı düşünüyorum sizin fikirleriniz nedir orayla ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…