Canım kardeşim üzme kendini nolursun
Rabbim bir mucize hepimizi evlatlarla sevindirsin
Tutunma çok güzel bir şey yani anne olucaksın
Zamanı değilmiş
Sağlık olsun
Eşinin sperminde sorun varmıydı?

Cok sevindim canım inşallah hayırlısıyla sağlıkla ilerlesin

Canım cok zor bi durum anlayabiliyorum ben de bikac gün önce negatif sonucu aldım ama elimizden gelen bişey yok biran önce toparlanmak lazım lütfen kndni harap etme Allah en iyisini bilir kaderimizde varsa anne olucaz inşallah
Bu senin ikinci denemendi sanırım inşallah bir sonrakinde olumlu sonucu alırsın

Peki canım kaç embriyo oluşmuş ve kaliteleri ne

Çok üzüldüm cnim,böyle konuşunca acini taa yüreğimin içinde hisse tim.inan gozyaslarim aktı. Allah sabır ve güç kuvvet versin.inşa mucize olurda saglikli bi gebeligin olur.

9 gün-50
11gün-143
13 gün-362
15gün-970 kanama pıhtıyla
17 gün-196 -(
Merak ettim clexan varmiydi teadvinde?
9 gün-50
11gün-143
13 gün-362
15gün-970 kanama pıhtıyla
17 gün-196 -(
Clexan kullaniyo
Evet kullanıyordum
Ama budefa doktor dedi dozunu artırıcam
Birde transferin 12 günü prednolu buraktım
15 gün düşük oldu
Artık bilmiyorum nedendi
HGC degerlerin cok guzel yukselmis ama sonrasinda ne olduysa prednolmu etkiledi acaba belki immun bir neden dusuge neden olmus olabilir neyse insallah sonraki seni birakmaz sikica yapisir uzuldum cok.Allah yardimcimiz olsun.

12.gün 2889
14.gün 8225 dün baktırdım
Keseyi de gördük dün. Haftaya cuma kalp atışı inşallah:)
Değerin çok güzel..Bencede çoğul... belki kalp atışını görmeye gittiğinde diğerini de görebilirsin...Kaç adet transfer edilmişti, hatta bu değer üçüz değeri bile olabilir...

Çok uzuldum arkadaşım..allah saburlar versin, tez zamnda gönlünü ferahlatsın...

keşke bilseydim neden buraktığını
allahım derdime çare versin

Benim de ilk yumurta donasyonu denememde kimyasal gebelik olmuştu. 12.gün değerim 14 küsür çıkmıştı ertesi gün 5,75 gibi bir değere indi maalesef..

Ne desek boş ama lütfen kendinizi yıpratmayın,çok geçmiş olsun ...

Kizlar ben adetin 2.gunu yaptirdigim pregestoron 0.40 cikmistim.adetin 21. Gunu yaptirdigim 9.3 cikmis nedemek oluyo bu

çok üzüldüm arkadaşım.
Ama başka donmuşunun kalmamasına şu açıdan üzülme. 1. de 2. de kimyasal olduğuna göre embriyoların kalitesinde bi sorun olabilir.belki geriye kalan olmuş olsa onlarda bunlardan farklı olmayabilirdi.
haklı olarak kaybetmeden doğan acını yaşayacaksın Maddi ve manevi hazır olduğunda tekrar denediğin Insallah bu sefer bebeğine kavuşacaksın.Hit de biliyorum ki yeni donorle denemede fiyat olarak uygun oluyor ancak hit le kafalarda cok soru işareti var.Acaba hazır olduğunda başka kliniklere bi göz mü atsan. Senin için herşeyin güzel olmasını diliyorum.Acını kalbimde hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…