Canım kardeşim üzme kendini nolursunSon 24 saatte YAŞADIKLARIM: dün trnasferimin 9.gunuydu, basım cok dondu,tavsiye uzerine demir, b12,folik,t4 gibi tahliller verdim,bu sabah uyandıgımda kus gıbı hafiftim,sanki hcg vardı da çekiliyor gibiydim, saglikcı bir tanıdıgım sayesinde dun saat 15:30 gıbı alınan aynı kanımdan bugun saat 11 gıbi hcg bakıldı, 26,10 çıktı sonuç ama üzerimdeki hafifleme kafamı karıstırdı ve tekrar kan verdim aksama doğru ve sonuç 10.gunü 19,41.. yani Hitte yaptırdıgım donasyonumun ilki kimyasaldı, 2.si de kimyasal oldu.. dondurulmuşum da kalmadı.
nerelere gidip başımı nerelere dayayıp ağlasam, neye yansam, neye, nasıl, niye, ne zaman(
Cok sevindim canım inşallah hayırlısıyla sağlıkla ilerlesinHerkeze hayirli geceler şoktayımm inşallah hamileyim kizlar test yaptim yine dayanamadim ve sonunda 2 cizgi gördüm inanamiyorum rabbime şükürler olsun yarin kan vermeye gitdicem ve uyku tutmuyoo inşallah sonucumuz sonumuzda iyi olur ALLAH IM ISTEYEN HERKEZE NASIP ETSIN 2 ŞÉR 3 ER dogrudur dimi testim 4 tane yaptim 4dünde cikti yanilmaz dimi inanamiyorum ümidimi kesmistimm ama 2 cizgiyi gözüm gördü yaaa ne olur dudua edin herşey yolunda gitsin
Canım cok zor bi durum anlayabiliyorum ben de bikac gün önce negatif sonucu aldım ama elimizden gelen bişey yok biran önce toparlanmak lazım lütfen kndni harap etme Allah en iyisini bilir kaderimizde varsa anne olucaz inşallahSon 24 saatte YAŞADIKLARIM: dün trnasferimin 9.gunuydu, basım cok dondu,tavsiye uzerine demir, b12,folik,t4 gibi tahliller verdim,bu sabah uyandıgımda kus gıbı hafiftim,sanki hcg vardı da çekiliyor gibiydim, saglikcı bir tanıdıgım sayesinde dun saat 15:30 gıbı alınan aynı kanımdan bugun saat 11 gıbi hcg bakıldı, 26,10 çıktı sonuç ama üzerimdeki hafifleme kafamı karıstırdı ve tekrar kan verdim aksama doğru ve sonuç 10.gunü 19,41.. yani Hitte yaptırdıgım donasyonumun ilki kimyasaldı, 2.si de kimyasal oldu.. dondurulmuşum da kalmadı.
nerelere gidip başımı nerelere dayayıp ağlasam, neye yansam, neye, nasıl, niye, ne zaman(
Keşkee :):ama şimdilik tek kese göründüKesin ikiz maşallah
Peki canım kaç embriyo oluşmuş ve kaliteleri necanım içimdekileri yazdım
Yaşım 34 benim.Eşimde 35 yaşında.Biz riske atmadan doktorların tavsiyesi ile amh 0.59 iken bu kararı aldık.Çünkü zor ihtimal dediler ve bu yüzden bizde öyle ya da böyle zaten bizim bebeğimiz olucak dedik ve kararımızı verdik.Bakalım hayırlısı diyoruz her zaman umarım nasip olur
Embriyo donasyonu daha yüksek canım.6000 euro civarında.Ama birkaç kez şu durumda boşa denemektense şansımızı 1 kez bu şekilde kullanalım dedik
16 yumurta toplandı daha bugün cnm.Hergün arıcaklar bilgi vericekler.16 olgunla başladık bakalım 5. Güne kaçı sağlıklı gelicekPeki canım kaç embriyo oluşmuş ve kaliteleri ne
Tebrikler canimAyyy canım hayırlı olsunn :))) inşallah güzel güzel yükselsin değerin :)
Konuştuğunda doktorun embriyo kalite ve sayılarıyla ilgili bir garanti verdi mi acaba canım..16 yumurta toplandı daha bugün cnm.Hergün arıcaklar bilgi vericekler.16 olgunla başladık bakalım 5. Güne kaçı sağlıklı gelicek
Öyle bir garanti anlamında konuşmadık ama iyi kalite embriyolar konucağı söylendi.Zaten bunun garantisi bence olmaz ki.Öyle deseler bile inanırmısın?Konuştuğunda doktorun embriyo kalite ve sayılarıyla ilgili bir garanti verdi mi acaba canım..
Doğru söylüyorsun canım, senin pozitifini görmek için sabırsızlanıyorum...transfere de az kaldı...Öyle bir garanti anlamında konuşmadık ama iyi kalite embriyolar konucağı söylendi.Zaten bunun garantisi bence olmaz ki.Öyle deseler bile inanırmısın?
İnşallah cnm bakalım çok kaptırmıyorum kendimi.Olursa bana da süpriz olur öyle daha mutlu olurum :)Doğru söylüyorsun canım, senin pozitifini görmek için sabırsızlanıyorum...transfere de az kaldı...
Çok üzüldüm cnim,böyle konuşunca acini taa yüreğimin içinde hisse tim.inan gozyaslarim aktı. Allah sabır ve güç kuvvet versin.inşa mucize olurda saglikli bi gebeligin olur.Son 24 saatte YAŞADIKLARIM: dün trnasferimin 9.gunuydu, basım cok dondu,tavsiye uzerine demir, b12,folik,t4 gibi tahliller verdim,bu sabah uyandıgımda kus gıbı hafiftim,sanki hcg vardı da çekiliyor gibiydim, saglikcı bir tanıdıgım sayesinde dun saat 15:30 gıbı alınan aynı kanımdan bugun saat 11 gıbi hcg bakıldı, 26,10 çıktı sonuç ama üzerimdeki hafifleme kafamı karıstırdı ve tekrar kan verdim aksama doğru ve sonuç 10.gunü 19,41.. yani Hitte yaptırdıgım donasyonumun ilki kimyasaldı, 2.si de kimyasal oldu.. dondurulmuşum da kalmadı.
Merak ettim clexan varmiydi teadvinde?9 gün-50
11gün-143
13 gün-362
15gün-970 kanama pıhtıyla
17 gün-196 -(
Clexan kullaniyo9 gün-50
11gün-143
13 gün-362
15gün-970 kanama pıhtıyla
17 gün-196 -(
HGC degerlerin cok guzel yukselmis ama sonrasinda ne olduysa prednolmu etkiledi acaba belki immun bir neden dusuge neden olmus olabilir neyse insallah sonraki seni birakmaz sikica yapisir uzuldum cok.Allah yardimcimiz olsun.Evet kullanıyordum
Ama budefa doktor dedi dozunu artırıcam
Birde transferin 12 günü prednolu buraktım
15 gün düşük oldu
Artık bilmiyorum nedendi
Değerin çok güzel..Bencede çoğul... belki kalp atışını görmeye gittiğinde diğerini de görebilirsin...Kaç adet transfer edilmişti, hatta bu değer üçüz değeri bile olabilir...12.gün 2889
14.gün 8225 dün baktırdım
Keseyi de gördük dün. Haftaya cuma kalp atışı inşallah:)
Çok uzuldum arkadaşım..allah saburlar versin, tez zamnda gönlünü ferahlatsın...Son 24 saatte YAŞADIKLARIM: dün trnasferimin 9.gunuydu, basım cok dondu,tavsiye uzerine demir, b12,folik,t4 gibi tahliller verdim,bu sabah uyandıgımda kus gıbı hafiftim,sanki hcg vardı da çekiliyor gibiydim, saglikcı bir tanıdıgım sayesinde dun saat 15:30 gıbı alınan aynı kanımdan bugun saat 11 gıbi hcg bakıldı, 26,10 çıktı sonuç ama üzerimdeki hafifleme kafamı karıstırdı ve tekrar kan verdim aksama doğru ve sonuç 10.gunü 19,41.. yani Hitte yaptırdıgım donasyonumun ilki kimyasaldı, 2.si de kimyasal oldu.. dondurulmuşum da kalmadı.
keşke bilseydim neden buraktığınıMerak ettim clexan varmiydi teadvinde?
Clexan kullaniyo
HGC degerlerin cok guzel yukselmis ama sonrasinda ne olduysa prednolmu etkiledi acaba belki immun bir neden dusuge neden olmus olabilir neyse insallah sonraki seni birakmaz sikica yapisir uzuldum cok.Allah yardimcimiz olsun.
Benim de ilk yumurta donasyonu denememde kimyasal gebelik olmuştu. 12.gün değerim 14 küsür çıkmıştı ertesi gün 5,75 gibi bir değere indi maalesef..Arkadaslar kimyasal bıle olsa pozıtıfı aldıgınızda 10. gun ve 12. gun degerlerınızı yazar mısınız?
Eger 8. gun olsa dahı degerlerinizi yazıp gün belirtir misiniz? Biz bekleyenler ya da umut etmek icin biraz fikrimiz olsun sayenizde..
Ne desek boş ama lütfen kendinizi yıpratmayın,çok geçmiş olsun ...Son 24 saatte YAŞADIKLARIM: dün trnasferimin 9.gunuydu, basım cok dondu,tavsiye uzerine demir, b12,folik,t4 gibi tahliller verdim,bu sabah uyandıgımda kus gıbı hafiftim,sanki hcg vardı da çekiliyor gibiydim, saglikcı bir tanıdıgım sayesinde dun saat 15:30 gıbı alınan aynı kanımdan bugun saat 11 gıbi hcg bakıldı, 26,10 çıktı sonuç ama üzerimdeki hafifleme kafamı karıstırdı ve tekrar kan verdim aksama doğru ve sonuç 10.gunü 19,41.. yani Hitte yaptırdıgım donasyonumun ilki kimyasaldı, 2.si de kimyasal oldu.. dondurulmuşum da kalmadı.
çok üzüldüm arkadaşım.Son 24 saatte YAŞADIKLARIM: dün trnasferimin 9.gunuydu, basım cok dondu,tavsiye uzerine demir, b12,folik,t4 gibi tahliller verdim,bu sabah uyandıgımda kus gıbı hafiftim,sanki hcg vardı da çekiliyor gibiydim, saglikcı bir tanıdıgım sayesinde dun saat 15:30 gıbı alınan aynı kanımdan bugun saat 11 gıbi hcg bakıldı, 26,10 çıktı sonuç ama üzerimdeki hafifleme kafamı karıstırdı ve tekrar kan verdim aksama doğru ve sonuç 10.gunü 19,41.. yani Hitte yaptırdıgım donasyonumun ilki kimyasaldı, 2.si de kimyasal oldu.. dondurulmuşum da kalmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?