kuzum şimdi okudum sonucunu biraz düşük transferin kaçıncı günü bu sonucun?
birde geç tutunma denilen bir şey var inşallah sağlıklı ilerler

Bugun 10. Gunum insallah olur kroktum biraz düsük cikmasindan cumartesi günü tekrarlicam inşallah yukselir

Ne kadar güzel bi haber ,tebrik ediyorum seni,inşallah sorunsuz çok güzel bi hamilelik geçirirsin...Tedavinle ilgili bilgi verebilirmisin canım,yumurta donasyonumuydu?yanlış hatırlamıyorsam sende Hitte yapmıştın

Bugun 10. Gunum insallah olur kroktum biraz düsük cikmasindan cumartesi günü tekrarlicam inşallah yukselir
Sevgicim geçde olsa tutunma oldu şimdi bu kimyasalda ola bilir her iki günde artarak büğüyede bilir
50-50 ye
stres yapmadan allaha tevekkül et ve bekle zaten sağlıklı embriyo olsa ilerliyecek

Sevgicim oncelikle hayırlı olsun, su saatten sonra sakin olmaya calış ve bu 10. Gun onemli olan 12. Gun, ve ıkı kat artmıs olması, benım ılkinde 8. Gun 48 di ama noldu 12. Gun hızla cakıldım, bu yuzden degere takılma artmasını bekle canım tekrardan Allah sıze bagıslasın

Canim öncelikle iki çizgiyi görmüş olman bile ümit verici..ancak değerin biraz düşük umarım kimyasal gebelik değildir.cifter çifter artar..sonunda bebeğini kucağına alırsın . Allah yardımcın olsun

Öncelikle pozitif alan arkadaşımı tebrik ediyorum allah tamamına erdirsin inşallah S Sevgisaygi sakinlikle ilerle canım . Ve sizlere şunu demek istiyorum kliniklerde bir yere kadar arkadaşlar eğer allah nasip ediyorsa olucak etmiyorsa bizler ne kadar uğraşırsak uğraşalım kaderden ve nasipten öteye geçemiycez inşallah bol pozitifli bir sayfamız olsun arkadaşlarım

canım inşallah benim başıma gelen sizlerin başına gelmez inşallah ilk denemenizde hamile kalırsınız geçen yıl hangi ayda bu problem oldu

ne kadar doğru bilemiyorum hepimize moral olsun :)
Hz. Musa'nın kavmi bir dağın altında altın arıyorlarmış. sürekli kazıyorlarmış. kazdıkça bir gün altın çıkacağına inanıyorlarmış ama biri demiş Hz. Musa'ya soralım bakalım Rabbisine sorsun acaba burada gerçekten altın varmı. Hz. musaya sormuşlar. oda Rabbimize sormuş

-Ey Rabbim burada altın varmı? dediğinde yok cevabını almış. kavmine söylemiş ama onlar dinlemeyip günlerce dağı kazmaya devam etmişler. bıkmadan usanmadan kazmışlar kazmışlar kazmışlar ve bir gün bir bakmışlar bir sürü altın...her yer altın... sonra Hz. Musa 'ya gidip hani burada altın yoktu. bilemediniz yalancı çıktınız dercesine imalarda bulunmuşlar.

Hz. Musa As Rabbimize mahçubiyetle sormuş. Ey Rabbim burada altın yok dedin fakat altın çıktı ben kavmime yalancı düştüm demiş.

Rabbimizde: Ya Musa orada gerçekten altın yoktu. fakat kullarım öyle azimle öyle inançla öyle ümitle dağı kazdılar ki onlara kıyamadım ve aradıklarını buldurdum demiş...

inşallah canım güzel haberlerini ver bize ne zaman başlıyorsun tadeviye
Canım inşallah 1 haftaya kadar donör işini halletmiş olcaz,inşallah bayramdan önce transferimiz olacak..Rabbim büyük inanıyorum hepimizin güzel bebişlri olacak..Sen hangi aşamadasın canım,nerde yapacaksın?

allah hepimizin yardımcısı olsun...
ayyy ne güzel bir haber...masallah

Arkadaslar kimyasal bıle olsa pozıtıfı aldıgınızda 10. gun ve 12. gun degerlerınızı yazar mısınız?
Eger 8. gun olsa dahı degerlerinizi yazıp gün belirtir misiniz? Biz bekleyenler ya da umut etmek icin biraz fikrimiz olsun sayenizde..

8. gün 84
11.gün 250 di sanırım..Yanlış hatırlamıyorsam.....
Belirti olarak en şiddetlisi uykuydu..

5 ci gun transferden sonra 30 ui 9 cu gun 260 ui 12 ci gun 866 ikizlerim var insallah hepinizin benim gibi olur sevgilerle duallarim sizinle

9 gün-50
11gün-143
13 gün-362
15gün-970 kanama pıhtıyla
17 gün-196 -(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…