kuzum şimdi okudum sonucunu biraz düşük transferin kaçıncı günü bu sonucun?Kizlar kan sonucum 13.92 gebelik cikmismi iyimi sonuc ne olur bilen cevap versin
kuzum şimdi okudum sonucunu biraz düşük transferin kaçıncı günü bu sonucun?
birde geç tutunma denilen bir şey var inşallah sağlıklı ilerler
Ne kadar güzel bi haber ,tebrik ediyorum seni,inşallah sorunsuz çok güzel bi hamilelik geçirirsin...Tedavinle ilgili bilgi verebilirmisin canım,yumurta donasyonumuydu?yanlış hatırlamıyorsam sende Hitte yapmıştınHerkeze hayirli geceler şoktayımm inşallah hamileyim kizlar test yaptim yine dayanamadim ve sonunda 2 cizgi gördüm inanamiyorum rabbime şükürler olsun yarin kan vermeye gitdicem ve uyku tutmuyoo inşallah sonucumuz sonumuzda iyi olur ALLAH IM ISTEYEN HERKEZE NASIP ETSIN 2 ŞÉR 3 ER dogrudur dimi testim 4 tane yaptim 4dünde cikti yanilmaz dimi inanamiyorum ümidimi kesmistimm ama 2 cizgiyi gözüm gördü yaaa ne olur dudua edin herşey yolunda gitsin
Sevgicim geçde olsa tutunma oldu şimdi bu kimyasalda ola bilir her iki günde artarak büğüyede bilirBugun 10. Gunum insallah olur kroktum biraz düsük cikmasindan cumartesi günü tekrarlicam inşallah yukselir
Canim öncelikle iki çizgiyi görmüş olman bile ümit verici..ancak değerin biraz düşük umarım kimyasal gebelik değildir.cifter çifter artar..sonunda bebeğini kucağına alırsın . Allah yardımcın olsunHicbir belietim yok sadece dün karnima elektirik caŕpmasi oldu gibii okadar okadar ümitsizdimki igneleri bile birakicaktim kan sonuçlarimda inşallah güzel cikar hala inanamiyorum ne belim agridi ne gögüslerim sisti yok diyodum ama nasip rabbim hakimizda hayirli olani nasip etsin inşallah hepimizin
canım inşallah benim başıma gelen sizlerin başına gelmez inşallah ilk denemenizde hamile kalırsınız geçen yıl hangi ayda bu problem olduHeryer bebek arkadaşım bende hitte yapacam,şimdi donör bakıyorlar bizim için,geçen yıl kendileri kaynaklı bi problemden dolayı negatif aldık,kendisi aradı beni olan dondurulmuşlarımızda kullanılmayacak,sil baştan ücretsiz yapacam dedi,umarım bizede dondurulmuş yumurta kullanılmaz..Csnım kısmen haklısın,mesela ben İstanbuldada aynı merkezde 3 defa denedim,sayı artıkça ödediğimiz ücret düşürüldü,tabi hitteki gibi cüzzi bi miktar değildi...Çıktık artık bi yola Allahım hepimizin yardımcısı olsun,paramızla rezil oluyoruz
Canım inşallah,haziran ayında olmuştu,şimdide ücretsiz yapılacak,Allahım inşallah hepimizin güzel bebişleri olurcanım inşallah benim başıma gelen sizlerin başına gelmez inşallah ilk denemenizde hamile kalırsınız geçen yıl hangi ayda bu problem oldu
inşallah canım güzel haberlerini ver bize ne zaman başlıyorsun tadeviyeCanım inşallah,haziran ayında olmuştu,şimdide ücretsiz yapılacak,Allahım inşallah hepimizin güzel bebişleri olur
Canım inşallah 1 haftaya kadar donör işini halletmiş olcaz,inşallah bayramdan önce transferimiz olacak..Rabbim büyük inanıyorum hepimizin güzel bebişlri olacak..Sen hangi aşamadasın canım,nerde yapacaksın?inşallah canım güzel haberlerini ver bize ne zaman başlıyorsun tadeviye
ayyy ne güzel bir haber...masallahHerkeze hayirli geceler şoktayımm inşallah hamileyim kizlar test yaptim yine dayanamadim ve sonunda 2 cizgi gördüm inanamiyorum rabbime şükürler olsun yarin kan vermeye gitdicem ve uyku tutmuyoo inşallah sonucumuz sonumuzda iyi olur ALLAH IM ISTEYEN HERKEZE NASIP ETSIN 2 ŞÉR 3 ER dogrudur dimi testim 4 tane yaptim 4dünde cikti yanilmaz dimi inanamiyorum ümidimi kesmistimm ama 2 cizgiyi gözüm gördü yaaa ne olur dudua edin herşey yolunda gitsin
8. gün 84Arkadaslar kimyasal bıle olsa pozıtıfı aldıgınızda 10. gun ve 12. gun degerlerınızı yazar mısınız?
Eger 8. gun olsa dahı degerlerinizi yazıp gün belirtir misiniz? Biz bekleyenler ya da umut etmek icin biraz fikrimiz olsun sayenizde..
5 ci gun transferden sonra 30 ui 9 cu gun 260 ui 12 ci gun 866 ikizlerim var insallah hepinizin benim gibi olur sevgilerle duallarim sizinleArkadaslar kimyasal bıle olsa pozıtıfı aldıgınızda 10. gun ve 12. gun degerlerınızı yazar mısınız?
Eger 8. gun olsa dahı degerlerinizi yazıp gün belirtir misiniz? Biz bekleyenler ya da umut etmek icin biraz fikrimiz olsun sayenizde..
kacinci gunun degeri arkadasimcnim biraz düşük çıkmış.önemli olan 2kat artmasidir,inşallah saglikli bi gebeligin olur.
9 gün-50Arkadaslar kimyasal bıle olsa pozıtıfı aldıgınızda 10. gun ve 12. gun degerlerınızı yazar mısınız?
Merak ettim clexan varmiydi teadvinde?9 gün-50
11gün-143
13 gün-362
15gün-970 kanama pıhtıyla
17 gün-196 -(
Clexan kullaniyormuydun?9 gün-50
11gün-143
13 gün-362
15gün-970 kanama pıhtıyla
17 gün-196 -(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?