canim madem Gurcistan i düşünüyorsunuz, Chachava kliniği neden düşünmediniz? orası sanki daha iyi, gerci biraz daha pahalı ama en taninmis yer orası arastirmalarima gore.4bin dolar dendi csnım
Hosbulduk Sevgili Yasamayananlamazumarim hepimiz bu yolda icimize sine sine mutlu sona ulasiriz.gormek istemeyisinin nedenleri de mantikli geliyor.ben yine de gorme istegi icerisindeyim.kendi icimde alt sebepler nedir diye cok uzun bir zaman dusundum.irdeledim hislerimi.sanirim genlerimi devam ettiremiyor olusumun yani bu normal sirkulasyonu dolayisiyla kontrolu kaybedisimin yansimasi..annemi babami cok seviyorum.onlardan bana gecen genetik mirasi surdurememek cok agir geliyor bana.donor secimini yapabilirsem sanki bu daha bi hafiflermis gibi geliyor.daha bir suru sey geciyor aklimdan.belki de hala sindirme surecim yuzde yuz tamamlanmadi.merkez,doktor,donor konulari bir turlu netlesemiyor icimde.ne diyeyim Allah yardimcimiz olsun.sevgilerHoşgeldin arkadaşım...
Yolun açık olsun ..
İçinin sineceği şekilde istediğin yerde yaptır, merkezi araştırman güzel..
Sana kolaylıklar diliyorum..
Ben açıkcası donörleri görmek istemem çünkü bebeğimi gördükçe onlar aklıma gelirdi.Bence görmemek çok daha güzel.Şahsi düşüncem olarak söylüyorum :)
Digeri hangisiydi merak ettim, bende simdi baktım Batumi ye, embriyologu turk, iyi bir yere benziyor, donorlerin resimlerini göstermeleri de çok iyi. Gurcistanli çok kisi ile tenistim Antalya da komsularimizdi da, çok çok dürüst insanlarda, yani evimizi emanet edip gidiyorduk o derece ama tabii ki kötüleri de vardır, ama tanistiklarimiz zeki, caliskan,ve temiz insanlardi.Arkadaşlar bende araştırdım hatta gurcistanda iki klinik ile de görüştüm batumi kliniğinde doktor bizzat arıyor ne sorarsan cevsplıyor ve bende demiştim donörumu görmek ve tanışmak isterim diye hoca da bunun mümkün olacağını donörle beni tsnıştıracağını söyledi ayrıca labsratuvar olarak çok geri olduklarını düşünmüyorum çünkü kıbrıstski çoğu klinikte de okuduklsrıma göre ilk embriyolar kaliteli dondurulmuşla gebelik elde eden çok az veya dondurulmuş embriyo kalmıyor aklım bunu da almıyor çünkü yumurta genç sperm ikinci planda kalıyor yüzde seksen yumurtadan deniliyor ukraynayı da araştırdım ayrıca aytuğ kolonkaya Arnavutluk işlerini çok temiz yaptıklarını söyleyenler var aradım hemşire ile görüştüm orasds da donöru göremiyorsun bu bence büyük eksiklik
Canım netten baktım genelde Kıbrıs var oraya da bsksyım hala araşyırorumcanim madem Gurcistan i düşünüyorsunuz, Chachava kliniği neden düşünmediniz? orası sanki daha iyi, gerci biraz daha pahalı ama en taninmis yer orası arastirmalarima gore.
http://chachava.ge
Atlas var canımDigeri hangisiydi merak ettim, bende simdi baktım Batumi ye, embriyologu turk, iyi bir yere benziyor, donorlerin resimlerini göstermeleri de çok iyi. Gurcistanli çok kisi ile tenistim Antalya da komsularimizdi da, çok çok dürüst insanlarda, yani evimizi emanet edip gidiyorduk o derece ama tabii ki kötüleri de vardır, ama tanistiklarimiz zeki, caliskan,ve temiz insanlardi.
Hosbuldum Sevgili Morkanatlarimevet o donem okumustum iletilerinizi.Ukrayna nin teknolojik acidan incelemesini nasil yaptiniz acaba?ben uzun zamandir okuyorum ama dedigin gibi labaratuvar ve embriyolog yani isin mutfak kisminin ne oldugunu ne olmadigini cok iyi anlayamiyorum.ilk menopoza girdigimi ogrendigimde (2 yil once) gittigim jinekolog,ureme teknolojileri konusunda yurtdisinda da ders veren bir doktordu.ve bana o zaman etik acidan sadece ispanya nin tum kurallara uygun oldugundan bahsetmisti.ispanya da donor anonim ki ben bunu tercih etmiyorum sanirim.iyi pazarlar dilerimHoşgeldin gizli takipçi : )
ukranya ile tlf da konuşmuştum.türkçe bilen birileri calisiyor bünyelerinde.transfer için gidildiginde tercuman hizmeti mevcut. Sadece kendi yumurta bankalarindan donor secilebiliyor.Yani bankaları dısındaki başka bi ırk yasaları gereği yasak.Bi dönem sevgili zaza ile bayağ araştırdık. ne gürcistan ne ukranya teknolojik acidan tatmin etmedi bizi. Tüp bebek tedavisindeki en onemli 2 hususdan biri laboratuvar digeri embriyalog. Bol şans
Selam Mavininumuduumarim aldigin karar seni cok mutlu eden olur.eger gidersen bize izlenimlerini detayli paylasirsan forumumuza cok buyuk katin olur.cok sevinirim.sansin bol olsunmerhaba ben de gürcistan da aşılama için anlaştım pek emin değilim ama bayramdan sonra başlamak istiyorum
Sessiz takipçilerin yazması ne güzel ya bugün :)Merhabalar bir sessiz takipçi de benim bir süredir takip ediyorum yazılanları nerdeyse hepsini okudum sık sık giren arkadaşları tanıyor gibiyim hattaayni dertten müzdarip olduğumuz İçin negatif sonuçlara düşükleri okudukça çok üzüldüm gebelik haberlerinde yüzümde güller açtı..Benim durumum benzer yumurtalarım artık son demlerini yaşıyor yaş 45..her türlü tetkiki yaptırdım fsh 35-40 amh 0.8..belki bir kaç tüp bebek denesem bir ihtimal olabilir ama be maddi ne de Manevi uğraşmak İstemiyorum..Benim normal yolda hamile kalarak doğurduğum 15 yaşında canımdan öte sevdiğim bir oğlum var..düşündüm genetik mirası Benden aldığı İçin değil onu doğurduğum bin bir emekle baktığım İçin seviyorum..yani başkasının sağlıklı yumurtasını alıp gebe kalsam ne olur yeter ki bebeğim olsun..yeniden evlenmek üzereyim eşimin çocuğu yok ve genç Benden..ben de en az öbün kadar istiyorum ayrıca bebeği..o yüzden gözümü kararttım ve araştırdım herşeyi..Gynolife ve Murat Beye karar kıldım..ilaçlarıma başlandı yarın son gün Kıbrıs’a uçuyoruz..belki bir kişiye bile olsun faydam olur diye yaşadıklarımı yazacağım..Benim için de dua edin olur mu
Canım heray olmasa bile hala bazı aylar oluyor . Hatta bazen tüm gün aralıksız oluyor. Uykudan adet ağrısı uyandığım bir ay bile oldu. Ama sıkıntı yok merak etmeKızlar sanki adet olucakmışım gibi karnımda hafif bir ağrı var.Umarım böyle birşey olmaz
Böyle ağrısı olupta sonra adet olmayan varmı?
Canım yani ben bu ilaçları kullanırken böyle bir ihtimal varmı ?Belim kopuyor şuan.Tuvalete gidiyorum adet olucam diye ödüm kopuyor.Böyle hafif hafif bir ağrı.Canım heray olmasa bile hala bazı aylar oluyor . Hatta bazen tüm gün aralıksız oluyor. Uykudan adet ağrısı uyandığım bir ay bile oldu. Ama sıkıntı yok merak etme
Regl olmayacaksın merak etme. Ama bedenin ne kullanırsan kullan hamile de olsan Her regl döneminde kendini hatırlatıyor. Doğal bir süreç bu gergin olma.Canım yani ben bu ilaçları kullanırken böyle bir ihtimak varmı ?Belim kopuyor şuan.Tuvalete gidiyorum adet olucam diye ödüm kopuyor.Böyle hafif hafif bir ağrı.
İnşallah cnmRegl olmayacaksın merak etme. Ama bedenin ne kullanırsan kullan hamile de olsan Her regl döneminde kendini hatırlatıyor. Doğal bir süreç bu gergin olma.
hoşgeldin topiğimizeMerhabalar bir sessiz takipçi de benim bir süredir takip ediyorum yazılanları nerdeyse hepsini okudum sık sık giren arkadaşları tanıyor gibiyim hattaayni dertten müzdarip olduğumuz İçin negatif sonuçlara düşükleri okudukça çok üzüldüm gebelik haberlerinde yüzümde güller açtı..Benim durumum benzer yumurtalarım artık son demlerini yaşıyor yaş 45..her türlü tetkiki yaptırdım fsh 35-40 amh 0.8..belki bir kaç tüp bebek denesem bir ihtimal olabilir ama be maddi ne de Manevi uğraşmak İstemiyorum..Benim normal yolda hamile kalarak doğurduğum 15 yaşında canımdan öte sevdiğim bir oğlum var..düşündüm genetik mirası Benden aldığı İçin değil onu doğurduğum bin bir emekle baktığım İçin seviyorum..yani başkasının sağlıklı yumurtasını alıp gebe kalsam ne olur yeter ki bebeğim olsun..yeniden evlenmek üzereyim eşimin çocuğu yok ve genç Benden..ben de en az öbün kadar istiyorum ayrıca bebeği..o yüzden gözümü kararttım ve araştırdım herşeyi..Gynolife ve Murat Beye karar kıldım..ilaçlarıma başlandı yarın son gün Kıbrıs’a uçuyoruz..belki bir kişiye bile olsun faydam olur diye yaşadıklarımı yazacağım..Benim için de dua edin olur mu
Teşekkür ederim canım hepimiz alalım bebeklerimizi yumurta donasyonu olacak evetSessiz takipçilerin yazması ne güzel ya bugün :)
İnşallah herşey istediğin gibi olur..
Sen anneliği tatmışsın çok güzeldie eminim ama tabi ki inşallah ikinci bebeğini de alırsın kucağına.Bol bol şans diliyorum.Yumurta donasyonu olucak o zaman yanlış anlamadım değilmi:)
Aramiza hosgeldin Yesilada2003, hayirlisiyla gider güzel haberlerle dönersin insallah... Bol sans diliyorum SanaTeşekkür ederim canım hepimiz alalım bebeklerimizi yumurta donasyonu olacak evet
İnşallah güzel sonuçlar al canımTeşekkür ederim canım hepimiz alalım bebeklerimizi yumurta donasyonu olacak evet
Çok teşekkür ederimhoşgeldin topiğimize
Insallah herşey güzel devam etsin ve bebeğine kavuş
Annelik duygusunu kendi yumurtası ile yaşamış bi kadının , başkasının yumurtası ile de aynı annelik duygusunu yaşıyacagına inanması negüzel bişey.
guzel haberini bizimle paylaş : )
Çok teşekkür ederimAramiza hosgeldin Yesilada2003, hayirlisiyla gider güzel haberlerle dönersin insallah... Bol sans diliyorum Sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?