Çok teşekkür ederim tüm kalbimle inanıyorum şimdi oğluma nasıl büyük bir aşkla bağlıysam doğacak miniğime de aynısını hissedeceğim..anneliği allahım hepinize tattırsın...

Benim ilk hamilelik belirtileri bel ağrısı kasığımda batma ve uyku haliydi..bence sana tutunuyor bebiş annesi

Benim ilk hamilelik belirtileri bel ağrısı kasığımda batma ve uyku haliydi..bence sana tutunuyor bebiş annesi
Canım bakalım inşallah öyledir.Bel ağrısı beni baya zorluyor.uzun oturduğumda ya da yattığımda çok fena.Ama ayakta uzun durursam oda fena.Neden kaynaklı olduğunu 26 sında görücez:)
Bu arada regl gibi ağrım oldu bu akşam 45 dk sürdü sonra geçti.şükür.

Son düzenleme:
Benim donasyondan birgün sonra umarım güzel haberini alırız

Hem kendimi rahatlatmak hem de belki Benim gibi olan burayı okuyan birine faydam olur diye yazıyorum..bugün Kıbrıs’a gidiyorum..yarın eşim sperm verecek benim de endimitrium ölçümüm yapılıp kontrolüm olacak..gitmeden önce gebe kalmaya programladım kendimi..ruhsal olarak adapte olmanın yanı sıra saçımın röflesini dibini filan hallettim bi süre boyatmayayım diyorum bugün de diş randevum var hamileyken gidemem kontrol ve temizlik için..deneyimli arkadaşlara danışmak istiyorum..ilaçlarımı da aldım yanıma sizden okuyup öğrenmiştim pahalı olduğunu hatta doktorum yaZdı devlet ödüyor ilaçları..gitmeden önce yapmam gereken aklıma gelmeyen bişey var mı? Yanıma almam gereken bişey mesela bir de transfere giderken be giydiniz arkadaşlar

Hoşgeldin aramıza.. ben de Gynolife Murat Beyde tedavi görüyorum.. benim tam kıbrısa gideceğim sırada kanamam başladı o yüzden bir ay sonraya kaldı.. şu anda estrofeme başladım ve gün sayıyorum gidiş için.. 4 sağlıklı embriyom beni bekliyor :) bu benim benim ikinci yumurta donasyonum.. bu arada ben 41 yaşındayım ve erken menopoza girdim.. 2.5 yıllık evliyim daha.. inşallah hepimiz için hayırlısı olsun..

Bir an önce bebeklerine kavuş umarım sen deÇoğul yazmışım umarım öyle olur Murat beyle ilgili çok olumlu yorumlar okudum ben henüz konuşmadım asistanı ve hemşerilerle konuştuk hep doktorum yazışıyor onla umarım herşey yolunda gider hepimiz için

Benim yaptıklarımın birçoğunu yapıyorsun şuan :)
Bende kendimi hep hamile kalıcam diye hazırladım.Hep olumlu düşündüm..Kıbrısa gitmeden 4 gün önce merkeze sorup sorun olmaz demi şeklinde saçımı boyattım:)
güzelce hazırlığımı yaptım ve gittik:)
Ben merkeze giderken dar kotumu giydim ,yanımda salaş bol uzun eteğim vardı ,rahat olsun diye onu koydum dönüşte.Ama transfer sonrası yine dar kotumu giymek istedim.Çünkü neden se sanki sıkı olsun da düşmesinler gibi bir his vardı içimde :))
Halbuki bunla ilgisi bile yok ama ben tekrar kotumu giyip döndüm.Yedek çamaşır götürdüm yanımda onu değişitirdim.30 dk yattım ben ,normalde 15 dk yatırıyorlar ama yatmak istediğimi söyledim .Sonra kalktım ve hemen wc:) çok yavaş yaptım idrarı.

ben de kotla gideyim o zaman çok teşekkür ederim iyiki girmişim sessiz kalmayıp şimdiden iyi geldiniz çok

inşaallah hamilesindir arkandan gelecek bizlere de çok faydası olur bizde hamile kalırız

Hoşgeldin:)muhteşem bir deneyim,şansın bol olsun!süreci,tüm ayrıntılarıyla paylaşmanın hepimize çok faydası olacaktır.Birimizin bütünümüzün hayrına olacak,sağlıklı evlatlar gelsin tez vakitte inşallah;tekrar bol şans!

Sevgili Zaza74 selam:)karar verme aşaman,araştırmaların,paylaşımların,herkesin sorusuna özenle cevap vermen,transferin,gecenin bir yarısı okuduğumda pozitifine hem sevinçten ağlamam hem gülmem,negatife çok üzülmem..sıkı takipçinim yani:)bu yola baş koymuş tüm bu süreci binbir sıkıntıyla atlatmaya çalışan tüm kızların sağlıklı hamileliklerini ve doğumlarını diliyorum.en çok dilediklerimden biri sensin.son zamanlarda çok sessizsin.kolay değil onca yaşanılan,anlıyorum.merak ediyorum seni.pek çok arkadaşım da ediyordur eminim.forumumuza katkın büyük,bizi kendinden mahrum etme lütfen.sevgiler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…