- 16 Ekim 2015
- 1.567
- 4.568
- 133
Çok teşekkür ederim tüm kalbimle inanıyorum şimdi oğluma nasıl büyük bir aşkla bağlıysam doğacak miniğime de aynısını hissedeceğim..anneliği allahım hepinize tattırsın...hoşgeldin topiğimize
Insallah herşey güzel devam etsin ve bebeğine kavuş
Annelik duygusunu kendi yumurtası ile yaşamış bi kadının , başkasının yumurtası ile de aynı annelik duygusunu yaşıyacagına inanması negüzel bişey.
guzel haberini bizimle paylaş : )
Benim ilk hamilelik belirtileri bel ağrısı kasığımda batma ve uyku haliydi..bence sana tutunuyor bebiş annesiCanım merhaba;
Bugün 6.gün ...
Belirtiler :Bel ağrısı devam,sol kasığa hafif batmalar devam.Arada sağ tarafa da nadir de olsa hafif batma.
Çok sık idrara çıkıyorum.İdrarım baya bildiğin şeffaf,yani sarı falan değil.
Birde bugün çok asabiyim.
Normalde dün regl olmam lazımdı.Belki de onun etkisi
Bir de 2 gündür akıntı var gibi öyle hissediyorum su gibi ama.
Yani hayırlısı diyorum hep biliyorsun..
Eğer gerçekten hamileysem bendeki belirtiler bu.
Bende tandem düşünydm ama sizin yorumunuzu görünce çok şaşırdm donördn nasl hiç embryo kalmz sözde en iyi yumurtaya sahip olanlar seçiliyo peki sizin sperm degerleri normal mi hangi yöntemle dölleme yapmşlarYok canım kalmadı donörden embriyo falan benimkilerden kaldı canım
Canım bakalım inşallah öyledir.Bel ağrısı beni baya zorluyor.uzun oturduğumda ya da yattığımda çok fena.Ama ayakta uzun durursam oda fena.Neden kaynaklı olduğunu 26 sında görücez:)Benim ilk hamilelik belirtileri bel ağrısı kasığımda batma ve uyku haliydi..bence sana tutunuyor bebiş annesi
Benim donasyondan birgün sonra umarım güzel haberini alırızCanım bakalım inşallah öyledir.Bel ağrısı beni baya zorluyor.auxun oturduğumda ya da yattığımda çok fena.Ama ayakta uzun durursam oda fena.Neden kaynaklı olduğunu 26 sında görücez:)
Bu arada regl gibi ağrım oldu bu akşam 45 dk sürdüm sonra geçti.şükür.
UmarımBenim donasyondan birgün sonra umarım güzel haberini alırız
Seninde inşallah güzel hbrlerini alalımUmarım
Hoşgeldin aramıza.. ben de Gynolife Murat Beyde tedavi görüyorum.. benim tam kıbrısa gideceğim sırada kanamam başladı o yüzden bir ay sonraya kaldı.. şu anda estrofeme başladım ve gün sayıyorum gidiş için.. 4 sağlıklı embriyom beni bekliyor :) bu benim benim ikinci yumurta donasyonum.. bu arada ben 41 yaşındayım ve erken menopoza girdim.. 2.5 yıllık evliyim daha.. inşallah hepimiz için hayırlısı olsun..Merhabalar bir sessiz takipçi de benim bir süredir takip ediyorum yazılanları nerdeyse hepsini okudum sık sık giren arkadaşları tanıyor gibiyim hattaayni dertten müzdarip olduğumuz İçin negatif sonuçlara düşükleri okudukça çok üzüldüm gebelik haberlerinde yüzümde güller açtı..Benim durumum benzer yumurtalarım artık son demlerini yaşıyor yaş 45..her türlü tetkiki yaptırdım fsh 35-40 amh 0.8..belki bir kaç tüp bebek denesem bir ihtimal olabilir ama be maddi ne de Manevi uğraşmak İstemiyorum..Benim normal yolda hamile kalarak doğurduğum 15 yaşında canımdan öte sevdiğim bir oğlum var..düşündüm genetik mirası Benden aldığı İçin değil onu doğurduğum bin bir emekle baktığım İçin seviyorum..yani başkasının sağlıklı yumurtasını alıp gebe kalsam ne olur yeter ki bebeğim olsun..yeniden evlenmek üzereyim eşimin çocuğu yok ve genç Benden..ben de en az öbün kadar istiyorum ayrıca bebeği..o yüzden gözümü kararttım ve araştırdım herşeyi..Gynolife ve Murat Beye karar kıldım..ilaçlarıma başlandı yarın son gün Kıbrıs’a uçuyoruz..belki bir kişiye bile olsun faydam olur diye yaşadıklarımı yazacağım..Benim için de dua edin olur mu
Bir an önce bebeklerine kavuş umarım sen deÇoğul yazmışım umarım öyle olur Murat beyle ilgili çok olumlu yorumlar okudum ben henüz konuşmadım asistanı ve hemşerilerle konuştuk hep doktorum yazışıyor onla umarım herşey yolunda gider hepimiz içinHoşgeldin aramıza.. ben de Gynolife Murat Beyde tedavi görüyorum.. benim tam kıbrısa gideceğim sırada kanamam başladı o yüzden bir ay sonraya kaldı.. şu anda estrofeme başladım ve gün sayıyorum gidiş için.. 4 sağlıklı embriyom beni bekliyor :) bu benim benim ikinci yumurta donasyonum.. bu arada ben 41 yaşındayım ve erken menopoza girdim.. 2.5 yıllık evliyim daha.. inşallah hepimiz için hayırlısı olsun..
Benim yaptıklarımın birçoğunu yapıyorsun şuan :)Hem kendimi rahatlatmak hem de belki Benim gibi olan burayı okuyan birine faydam olur diye yazıyorum..bugün Kıbrıs’a gidiyorum..yarın eşim sperm verecek benim de endimitrium ölçümüm yapılıp kontrolüm olacak..gitmeden önce gebe kalmaya programladım kendimi..ruhsal olarak adapte olmanın yanı sıra saçımın röflesini dibini filan hallettim bi süre boyatmayayım diyorum bugün de diş randevum var hamileyken gidemem kontrol ve temizlik için..deneyimli arkadaşlara danışmak istiyorum..ilaçlarımı da aldım yanıma sizden okuyup öğrenmiştim pahalı olduğunu hatta doktorum yaZdı devlet ödüyor ilaçları..gitmeden önce yapmam gereken aklıma gelmeyen bişey var mı? Yanıma almam gereken bişey mesela bir de transfere giderken be giydiniz arkadaşlar
ben de kotla gideyim o zaman çok teşekkür ederim iyiki girmişim sessiz kalmayıp şimdiden iyi geldiniz çokBenim yaptıklarımın birçoğunu yapıyorsun şuan :)
Bende kendimi hep hamile kalıcam diye hazırladım.Hep olumlu düşündüm..Kıbrısa gitmeden 4 gün önce merkeze sorup sorun olmaz demi şeklinde saçımı boyattım:)
güzelce hazırlığımı yaptım ve gittik:)
Ben merkeze giderken dar kotumu giydim ,yanımda salaş bol uzun eteğim vardı ,rahat olsun diye onu koydum dönüşte.Ama transfer sonrası yine dar kotumu giymek istedim.Çünkü neden se sanki sıkı olsun da düşmesinler gibi bir his vardı içimde :))
Halbuki bunla ilgisi bile yok ama ben tekrar kotumu giyip döndüm.Yedek çamaşır götürdüm yanımda onu değişitirdim.30 dk yattım ben ,normalde 15 dk yatırıyorlar ama yatmak istediğimi söyledim .Sonra kalktım ve hemen wc:) çok yavaş yaptım idrarı.
Herşey paylaştıkça anlam kazanıyor :)ben de kotla gideyim o zaman çok teşekkür ederim iyiki girmişim sessiz kalmayıp şimdiden iyi geldiniz çok
canım tekrar verdin mi sonucun ne merak ediyorumHep ayni yerde ve ayni satte verdim insallah beni birakmazlar korkuyorumm rabbim hayirli saglikli evlatlar nasib etsin hepimize
inşaallah hamilesindir arkandan gelecek bizlere de çok faydası olur bizde hamile kalırızKızlar 7.gün...
Dün yaşadığım 45 dk lık adet sancısı yok oldu.Bügün daha iyiyim.
Bel ağrım devam ediyor.
Sık idrara çıkma devam.
Su gibi akıntı devam.
Yazıyorum ki eğer hamile isem belki birilerine faydası olur.
İnşallah cnm hayırlısı ise gelsinler..inşaallah hamilesindir arkandan gelecek bizlere de çok faydası olur bizde hamile kalırız
Hoşgeldin:)muhteşem bir deneyim,şansın bol olsun!süreci,tüm ayrıntılarıyla paylaşmanın hepimize çok faydası olacaktır.Birimizin bütünümüzün hayrına olacak,sağlıklı evlatlar gelsin tez vakitte inşallah;tekrar bol şans!Merhabalar bir sessiz takipçi de benim bir süredir takip ediyorum yazılanları nerdeyse hepsini okudum sık sık giren arkadaşları tanıyor gibiyim hattaayni dertten müzdarip olduğumuz İçin negatif sonuçlara düşükleri okudukça çok üzüldüm gebelik haberlerinde yüzümde güller açtı..Benim durumum benzer yumurtalarım artık son demlerini yaşıyor yaş 45..her türlü tetkiki yaptırdım fsh 35-40 amh 0.8..belki bir kaç tüp bebek denesem bir ihtimal olabilir ama be maddi ne de Manevi uğraşmak İstemiyorum..Benim normal yolda hamile kalarak doğurduğum 15 yaşında canımdan öte sevdiğim bir oğlum var..düşündüm genetik mirası Benden aldığı İçin değil onu doğurduğum bin bir emekle baktığım İçin seviyorum..yani başkasının sağlıklı yumurtasını alıp gebe kalsam ne olur yeter ki bebeğim olsun..yeniden evlenmek üzereyim eşimin çocuğu yok ve genç Benden..ben de en az öbün kadar istiyorum ayrıca bebeği..o yüzden gözümü kararttım ve araştırdım herşeyi..Gynolife ve Murat Beye karar kıldım..ilaçlarıma başlandı yarın son gün Kıbrıs’a uçuyoruz..belki bir kişiye bile olsun faydam olur diye yaşadıklarımı yazacağım..Benim için de dua edin olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?