- 19 Eylül 2017
- 229
- 417
- 53
canım tekrar verdin mi sonucun ne merak ediyorum
Kacıncı günündü cnm? Gün ve değerlerini sırayla yazsana yorumda bulunur herkes belki .Doktor cuma demisti ben bugun verdim 591 cikti yani deger yukseliyo ama 2ye katlamiyo cok moralimm bozuk cok sevinmistimm simdi arastiriyorum hamile kalanda var kalmayanda kafam cok karisik sanirim olmicak cok kotüyum ya böyle degerlerle hamile kalan yokmu hic acaba
aman canım dikkat et dış gebelik olmasın ben yaşadım 1500-2000 arası olunca değerin mutlaka kesenin görünmesi gerekirDoktor cuma demisti ben bugun verdim 591 cikti yani deger yukseliyo ama 2ye katlamiyo cok moralimm bozuk cok sevinmistimm simdi arastiriyorum hamile kalanda var kalmayanda kafam cok karisik sanirim olmicak cok kotüyum ya böyle degerlerle hamile kalan yokmu hic acaba
canım arkadaşım ben çok şükür iyimSevgili Zaza74 selam:)karar verme aşaman,araştırmaların,paylaşımların,herkesin sorusuna özenle cevap vermen,transferin,gecenin bir yarısı okuduğumda pozitifine hem sevinçten ağlamam hem gülmem,negatife çok üzülmem..sıkı takipçinim yani:)bu yola baş koymuş tüm bu süreci binbir sıkıntıyla atlatmaya çalışan tüm kızların sağlıklı hamileliklerini ve doğumlarını diliyorum.en çok dilediklerimden biri sensin.son zamanlarda çok sessizsin.kolay değil onca yaşanılan,anlıyorum.merak ediyorum seni.pek çok arkadaşım da ediyordur eminim.forumumuza katkın büyük,bizi kendinden mahrum etme lütfen.sevgiler:)
acın acımdır sevincin sevinçNormal yolla hamile kalanlar 1 kere test yapiyor hamileyim diyip 1 yada 2 hafta sonra kontrole gidiyor bukadar ugraşmiyorlar isyan etmek istemiyorum ama bukadar çaba bukadar emek neden dedirtiyor ama rabbim neylerse guzel eyler diyip kendimi teselli ediyorum tup bebek denedim hic olmadi bu son sansimdi 7sene sonra ilkkez hamile oldugum cikti testlerde ve umutsuz gibi olsamda hep bir umut var icimde belki olur diye ama cok zor agir bir imtihan bizimkisi hic birsey fayda etmiyor ne para ne pul ALLAH ol derse olucak insallah bir gun burda herkez bebeklerinin kac aylik oldugunu dişlerini cikardigini dogum gunlerini konusur sıkıldım başkalarininbaşkalarinin cocuklarini sevmekten bir yere gittigimizde başkalarinin cocugunun pesinden esimin imrenerek bakmasindan anneler günunden baskalarinin cocuklarinin bana anneler gunu hediyesi almasindan bana aciyan gozlerle bakilmasindan yani suan oladar kötüyümki kusura bakmayin uzun yazdim ama hayattan nefret ediyorum kendimden nefret ediyorum ise yaramaz hissediyrum bu koca evde tek basina kalmaktan nefret ediyorum
inşallah:)yine de sen yaz bize,boşver onları.paylaştıkça güzelleşiriz,sevgiler:)canım arkadaşım ben çok şükür iyim
ama sessiz kalmayı tercih etim biliyorsunuz bir ara baya tekmelendim
inşallah güzel sonucumu size vericem ve sizdende güzel haberler alıcam
Bence sonuç ne olursa olsun kabullenmek seni daha iyi hissettircektir arkadaşım.Normal yolla hamile kalanlar 1 kere test yapiyor hamileyim diyip 1 yada 2 hafta sonra kontrole gidiyor bukadar ugraşmiyorlar isyan etmek istemiyorum ama bukadar çaba bukadar emek neden dedirtiyor ama rabbim neylerse guzel eyler diyip kendimi teselli ediyorum tup bebek denedim hic olmadi bu son sansimdi 7sene sonra ilkkez hamile oldugum cikti testlerde ve umutsuz gibi olsamda hep bir umut var icimde belki olur diye ama cok zor agir bir imtihan bizimkisi hic birsey fayda etmiyor ne para ne pul ALLAH ol derse olucak insallah bir gun burda herkez bebeklerinin kac aylik oldugunu dişlerini cikardigini dogum gunlerini konusur sıkıldım başkalarininbaşkalarinin cocuklarini sevmekten bir yere gittigimizde başkalarinin cocugunun pesinden esimin imrenerek bakmasindan anneler günunden baskalarinin cocuklarinin bana anneler gunu hediyesi almasindan bana aciyan gozlerle bakilmasindan yani suan oladar kötüyümki kusura bakmayin uzun yazdim ama hayattan nefret ediyorum kendimden nefret ediyorum ise yaramaz hissediyrum bu koca evde tek basina kalmaktan nefret ediyorum
Sevgili arkadaşım umudunu hiç yitirme lütfen.hepimiz benzer/aynı hisler içerisindeyiz.yanındayız.pes etmek yok.nefes alıp verdiğimiz sürece umutta var güçte var güzel arkadaşım.dualarım seninle..Normal yolla hamile kalanlar 1 kere test yapiyor hamileyim diyip 1 yada 2 hafta sonra kontrole gidiyor bukadar ugraşmiyorlar isyan etmek istemiyorum ama bukadar çaba bukadar emek neden dedirtiyor ama rabbim neylerse guzel eyler diyip kendimi teselli ediyorum tup bebek denedim hic olmadi bu son sansimdi 7sene sonra ilkkez hamile oldugum cikti testlerde ve umutsuz gibi olsamda hep bir umut var icimde belki olur diye ama cok zor agir bir imtihan bizimkisi hic birsey fayda etmiyor ne para ne pul ALLAH ol derse olucak insallah bir gun burda herkez bebeklerinin kac aylik oldugunu dişlerini cikardigini dogum gunlerini konusur sıkıldım başkalarininbaşkalarinin cocuklarini sevmekten bir yere gittigimizde başkalarinin cocugunun pesinden esimin imrenerek bakmasindan anneler günunden baskalarinin cocuklarinin bana anneler gunu hediyesi almasindan bana aciyan gozlerle bakilmasindan yani suan oladar kötüyümki kusura bakmayin uzun yazdim ama hayattan nefret ediyorum kendimden nefret ediyorum ise yaramaz hissediyrum bu koca evde tek basina kalmaktan nefret ediyorum
Tüm ayrıntılarıyla yazacağım size de tüm iyi dilekleirmi yolluyorumHoşgeldin:)muhteşem bir deneyim,şansın bol olsun!süreci,tüm ayrıntılarıyla paylaşmanın hepimize çok faydası olacaktır.Birimizin bütünümüzün hayrına olacak,sağlıklı evlatlar gelsin tez vakitte inşallah;tekrar bol şans!
acın acımdır sevincin sevinç
okadar içten anlıyorumki seni
senin yaşadığın bu beta değer stresini son 5 senede 4 defa yaşadım
bir sürüde negativlerim var
ama pes etmedim
sende etme kuzum
artık böyle tez tez baktırma betaya haftada bir baktır ve bekle
nakadar sinir strese girdiyini anlıyorum
allaha tevekkül et ve bekle
eğerki bu gebelik sağlıklı değilse kendiliyinden gitsin ama sakın üzülme
biz güçlü kadınlarız
dondurulmuş embriyoların var onları unutma
Bence sonuç ne olursa olsun kabullenmek seni daha iyi hissettircektir arkadaşım.
Beklemek çok zor hiç birşey diyemiyorum ve seni çok iyi anlıyorum.
Bu yazdıklarının hepsine katılıyorum, çünkü annelik babalık özlemi çekiyoruz hepimiz.Bende artık ee hadi çocuk yapmıyormusunuz sorularından bıktım usandım.
İnsanlar saygısız ve düşüncesiz..Kimse belki bir sebebi vardır diye düşünmüyor ama artık ağızlarının ortasına yapıştırıyorum cevabı.Kimseye hesap verme gibi bir durumuz yok,kimseninde acınası gözlerle bakmasına...
Umarım herşey yolundadır ve gelir bebişin
Allah dağına göre kar verirmiş..öyle evlatlar nasip etsin ki hepimize diyelim meğer bu kadar beklememin bir hayrı varmışAllah çok büyük sadece vazgeçmeyin nolurBeni iyce aglattin senin yaşadiklarini düsunünce beninki hicbirsey geliyor bana sen cok guclusun ve gercekten her kuran okudugumda sana cok dua ediyorum burdaki herkeze sadece kendime dua etmiyorum edicemde beni anladigini cok iyi biliyorum sadece hayat cok acimasiz bize bizde ceketini ustume attiginda hamile kaliyorum ay bidahaki ay calismalara başlaicam diyip obidahaki ay hamile kalanlardan olamiyoruz yillardir hamile kalmak icin ugrasiyoruz ama elde var 0 hic adil degill rabbim sana insallh cifter cifter verir
Canım hepimiz için bu güzel dileklerin kabul olur inşallah.Bende günlerin geçmesini bekliyorum,test veriyim de ona göre neyse durum kabulleniyim istiyorum.Canim insallah bebislerin sana sikica tutunur hiç sitressiz keseni kalp atislarini ve dogumlarini gorursun insallahh dua larim seninle
Sevgicm Rabbim hepimize annelik yaşatsın inşallahBeni iyce aglattin senin yaşadiklarini düsunünce beninki hicbirsey geliyor bana sen cok guclusun ve gercekten her kuran okudugumda sana cok dua ediyorum burdaki herkeze sadece kendime dua etmiyorum edicemde beni anladigini cok iyi biliyorum sadece hayat cok acimasiz bize bizde ceketini ustume attiginda hamile kaliyorum ay bidahaki ay calismalara başlaicam diyip obidahaki ay hamile kalanlardan olamiyoruz yillardir hamile kalmak icin ugrasiyoruz ama elde var 0 hic adil degill rabbim sana insallh cifter cifter verir
Canım daha gençsin bak en azından pozitif gördün belki yarın birgün patlama yapar ilerler belli olmaz olmasa da dondurulmuş embriyon var sağlığımız yerinde olsun kuzum kendini yiyip bitirme ben dış gebeliği spontan geçirdim ne kadar acı çektiğimi anlatamam Rabbim yüzümüzü güldürsün kimisi çöpe atar bizde elimizde kağıtlardan medet umarız dünya bu işte Allahım sağlıkla sıhhatle getirsin inşaallah bebeğiniNormal yolla hamile kalanlar 1 kere test yapiyor hamileyim diyip 1 yada 2 hafta sonra kontrole gidiyor bukadar ugraşmiyorlar isyan etmek istemiyorum ama bukadar çaba bukadar emek neden dedirtiyor ama rabbim neylerse guzel eyler diyip kendimi teselli ediyorum tup bebek denedim hic olmadi bu son sansimdi 7sene sonra ilkkez hamile oldugum cikti testlerde ve umutsuz gibi olsamda hep bir umut var icimde belki olur diye ama cok zor agir bir imtihan bizimkisi hic birsey fayda etmiyor ne para ne pul ALLAH ol derse olucak insallah bir gun burda herkez bebeklerinin kac aylik oldugunu dişlerini cikardigini dogum gunlerini konusur sıkıldım başkalarininbaşkalarinin cocuklarini sevmekten bir yere gittigimizde başkalarinin cocugunun pesinden esimin imrenerek bakmasindan anneler günunden baskalarinin cocuklarinin bana anneler gunu hediyesi almasindan bana aciyan gozlerle bakilmasindan yani suan oladar kötüyümki kusura bakmayin uzun yazdim ama hayattan nefret ediyorum kendimden nefret ediyorum ise yaramaz hissediyrum bu koca evde tek basina kalmaktan nefret ediyorum
ama siz yine de çok dar şeyler giyinmeyin kan dolaşımınızı olumsuz etkilemesinben de kotla gideyim o zaman çok teşekkür ederim iyiki girmişim sessiz kalmayıp şimdiden iyi geldiniz çok
Zaten giyiceği 15 dk :) kan dolaşımına bence bir zarar gelmez.Yani lastikle sıkmıcak sonuçta bacaklarını :) kangren olucak kadar dar kot dememiştim :)ama siz yine de çok dar şeyler giyinmeyin kan dolaşımınızı olumsuz etkilemesin
canım arkadaşım hepimizin temennisi ortak inşallah hamileleliğin sağlıklı bir şekilde devam eder ama eğer ki bu bebek sıkıntılıysa gebeliğin daha fazla ilerlemeden son bulur inşallah çünkü sonrası inan çok zor bebek büyüyüp de onu kaybetmek tarifsiz bir acı iyisi mi sen tevekkül et yeter ki Allah ol desin ama yine de çok şanslı olduğunu unutma defalarca deneyip o çift çizgiyi göremeyen ne kadar çok kardeşimiz var sen en azından ilk denemnde pozitifi gördün dememkki rahmin embriyoyu kabul ediyor bu çok güzel bir gelişme her halimize şükür bak mübarek aylardayız bol bol dua etNormal yolla hamile kalanlar 1 kere test yapiyor hamileyim diyip 1 yada 2 hafta sonra kontrole gidiyor bukadar ugraşmiyorlar isyan etmek istemiyorum ama bukadar çaba bukadar emek neden dedirtiyor ama rabbim neylerse guzel eyler diyip kendimi teselli ediyorum tup bebek denedim hic olmadi bu son sansimdi 7sene sonra ilkkez hamile oldugum cikti testlerde ve umutsuz gibi olsamda hep bir umut var icimde belki olur diye ama cok zor agir bir imtihan bizimkisi hic birsey fayda etmiyor ne para ne pul ALLAH ol derse olucak insallah bir gun burda herkez bebeklerinin kac aylik oldugunu dişlerini cikardigini dogum gunlerini konusur sıkıldım başkalarininbaşkalarinin cocuklarini sevmekten bir yere gittigimizde başkalarinin cocugunun pesinden esimin imrenerek bakmasindan anneler günunden baskalarinin cocuklarinin bana anneler gunu hediyesi almasindan bana aciyan gozlerle bakilmasindan yani suan oladar kötüyümki kusura bakmayin uzun yazdim ama hayattan nefret ediyorum kendimden nefret ediyorum ise yaramaz hissediyrum bu koca evde tek basina kalmaktan nefret ediyorum
canım bnm dr um bildiğin pantolon çoraplar var ya onu görünce sıkmasın bileklerini demişti ona bile dikkat etmemi söylemişti bende o yüzden söyledim :)Zaten giyiceği 15 dk :) kan dolaşımına bence bir zarar gelmez.Yani lastikle sıkmıcak sonuçta bacaklarını :) kangren olucak kadar dar kot dememiştim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?