3,gün ya da 5.gün olamsını neye göre belirliyorlar kızlar?Çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine cnm..
3.gün embriyosumu konucak o zaman ?
ne kadar ödeme yaptınız cnm?HepimiZ için hakkımızda hayırlısıÇok teşekkür ederim canım
güzel şeyler düşünelim öyle olsun inşallahhhMerhaba hepinize nasılsınız kızlar, ben bu aralar gene korkulu günler geçiriyorum. Önceki hafta kananam olmuştu geçtiğimiz cumartesi yine kanamam oldu cuma kalp atışlarını duymuştuk bebeklerimin, serum iğne falan yatıyorum bikaçgün yat sadece tuvalete kalk dediler öyle yapıyorum şuan. Gebeliği ilerleyen arkadaşlarım bu durumda olanınız varmıydı?? Çok korkuyorum inşallah bişey olmaz
5.gün embriyosu blast oluyor yani daha iyi olanı demek.Her 3.gün embriyosu 5.güne gelemeyebiliyor.3,gün ya da 5.gün olamsını neye göre belirliyorlar kızlar?
sonuçta 5. gün daha iyi değil mi???
seçim şansımız var mı dır?
Teşekkür ederim sağol. Kendi işimizi yönden sıkıntı yok çalışmıyorumCanım çok geçmiş olsun...Umarım herşey güzel olur.
Dikkat et o zaman kendine.Fazla kalkmamaya çalış.Çalışıyormuydun biryerde?
İnşallahgüzel şeyler düşünelim öyle olsun inşallahhh
Ayyy çok fenaymışKızlar uzun zamandır bölük börçük yazıyorum ve giriyorum cenazem vardı söylemiştim ama üzerimde bir ağırlık var sanki afedersiniz öküz oturdu üstüme okadar kötüyüm gece 8 de yatıyorum öğlen 13.00 de kalkıyorum sonra tekrar yatıyorum uyudukça rüyalarımda mutşu olduğumu görüyorum benim eşimin ikinci evliliğiiyim eaki eşi hacı hoca fal büyü işlerini çok severmiş eşim dedi bendeki bu ağırlık büyü gibi birşey olabilirmi yoksa depresyondamıyım inanın buraya yazmamdaki neden sizler durumumu en yakın bilebsiniz bir akıl verin bana nolur
geçmiş olsun canım,inşAllah birşey olmaz,sağlıkla kucağına alırsınMerhaba hepinize nasılsınız kızlar, ben bu aralar gene korkulu günler geçiriyorum. Önceki hafta kananam olmuştu geçtiğimiz cumartesi yine kanamam oldu cuma kalp atışlarını duymuştuk bebeklerimin, serum iğne falan yatıyorum bikaçgün yat sadece tuvalete kalk dediler öyle yapıyorum şuan. Gebeliği ilerleyen arkadaşlarım bu durumda olanınız varmıydı?? Çok korkuyorum inşallah bişey olmaz
Gùzel haberi vermeni sabirsizlikla bekliyorumKızlar 8.gün ...
Akıntı devam
Bel ağrım devam(sabit oturamaz oldum,bir yatıyorum bir kalkıyorum)
Sırt ağrım daha hafif ama devam
Birde uyumuşum bir 10 dk (telefon çaldı ondan uyandım)
Kasık batmamı eğilmedikçe hissetmiyorum.
Kabızlık yok
Göğüste acıma şişme yok
canım benim büyü de olabilir tabi bilemeyiz, bol bol oku ufle kendini , çok uyuma ki rüyalarını da bozar, eşine karşı olumsuz şeyler hissetmiyorsan sorun yok , depresyon mevsim geçişi olabilir.önemli olan birseyler yapman bu durumdan çıkman için...sana iyi gelen seyleri yapmayı dene ve mutlaka dışarı çık ( kelin ilacı olsa kendi basına sürermiş) :)Ayyy çok fenaymış
Bunu bilmeyiz ama hocaya mı gitsen maden öyle ?
canım bol bol felak ve nas surelerini okuKızlar uzun zamandır bölük börçük yazıyorum ve giriyorum cenazem vardı söylemiştim ama üzerimde bir ağırlık var sanki afedersiniz öküz oturdu üstüme okadar kötüyüm gece 8 de yatıyorum öğlen 13.00 de kalkıyorum sonra tekrar yatıyorum uyudukça rüyalarımda mutşu olduğumu görüyorum benim eşimin ikinci evliliğiiyim eaki eşi hacı hoca fal büyü işlerini çok severmiş eşim dedi bendeki bu ağırlık büyü gibi birşey olabilirmi yoksa depresyondamıyım inanın buraya yazmamdaki neden sizler durumumu en yakın bilebsiniz bir akıl verin bana nolur
Canım inşallah bende iyice merak içindeyim.Perşembe yapıcam testi.Umarım herşey güzel olurGùzel haberi vermeni sabirsizlikla bekliyorum
Mrhblar güle güle büyütün kızını,donasyonmuydu sizinki,eğerki donasyonsa,özel değilse duygularınızı paylaşabilir misiniz ,yani hemen benimsedinizmi ve kızınız benziyormu size..Benzeyemeyecek konusu veya neye kime benzeyeceğinini bilememek beni çok korkutuyorMerak etmencanim yoldaşım..Ben de günlerce ağladım hatta kendimi sırf üzmek için acıklı şarkılar dinleyip sürekli sigara içerdim..çalışan bir insanım öğretmenim okulöncesi öğretmeniyim. Sürekli çocuklarla iç-içe olup bir okadar da uzak olmak nedir bilirdim.evime gelip ağlardım velilerin hocam çocuk yok mu diyisleri? Milletin kac yıllık evlisiniz hocam demeleri mi? Neler yaşamadım.ikiz bebeklerimi kaybettim.hayattan okadar soğudum ki.artik dünyanın en şanssız en bahtsız hatta en mutsuz insanı sayıyordum..allahin zoruna gitmesin o dönemler psikoloji destekle aldım dinden imandan soğudum.kendimi yetersiz hissetmeler.esimle sürekli bu mevzuyu konuşmaktan kendimi afedersiniz bk gibi hissederdim.ama ne oldu son bir umut dedim son kez dedim çok dua ettim sonrasında.allah nasip etti.simdi kızım 3.5 aylık. Geçen sene bu zamanlar tedaviye başlamıştım.lutfen kendini yıpratma.allahin bir bildiği var.eger olacaksa zaten verecek allah .kendini yıpratma. Bence hamilesin keseyi görünce rahatlayacaksın. Dualarım seninle
Amin inşallahhgeçmiş olsun canım,inşAllah birşey olmaz,sağlıkla kucağına alırsın
CAnım kardeşim bol bol dua etKızlar uzun zamandır bölük börçük yazıyorum ve giriyorum cenazem vardı söylemiştim ama üzerimde bir ağırlık var sanki afedersiniz öküz oturdu üstüme okadar kötüyüm gece 8 de yatıyorum öğlen 13.00 de kalkıyorum sonra tekrar yatıyorum uyudukça rüyalarımda mutşu olduğumu görüyorum benim eşimin ikinci evliliğiiyim eaki eşi hacı hoca fal büyü işlerini çok severmiş eşim dedi bendeki bu ağırlık büyü gibi birşey olabilirmi yoksa depresyondamıyım inanın buraya yazmamdaki neden sizler durumumu en yakın bilebsiniz bir akıl verin bana nolur
Öncelikle herseyin hayirlisiyla iyi gitmesini diliyorum... Bazi sorularim olcak, tedavi öncesi ilac uyguladilarmi? Ücret ne kadar ödediniz? Ve hangi otel de kaldiniz? Biz yurt disindan gidecegimiz icin tam 9 gecelik konaklama ayarlamamiz gerekiyor...Dün gece nerdeyse hiç uyumadım sabah otelden gynolife aracı geldi aldı gayet konforlu bit yolculuktu..bizi Güler yüzlü görevliler ve hemşire karşıladı..önce protokolü imzaladık sorumluluk alıyoruz ilaç kullanmanın yan etkilerini ücreti ödemeyi vs...sonra eşim sperm verdi stres yapar sandım ama gayet rahat verdi geldi sonra doktor muayenesine alındım...Murat Önal dosyayı inceledi ve sorular sordu sonra muayene oldum.endemitriun 7.6 olmuş biraz daha östrojen ilave etti..biraz daha kalınlaşsın transfere kadar dedi..progestron için kan verdim..henüz menopoza girmediğim için yüksek olabilirmiş..o zaman donduryyz sonra transfer olur dedi..tabii Azcık moralim bozuldu ama yok iyi çıkacak Hocam dedim..bu arada ödemeyi peşin yaptık..sonra bizi geri bıraktılar..sonuç az önce çıktı sperm yeterli progestron düşük yani sorun yok cuma transfer olacak
Manolya çok çok geçmiş olsun..Simdi umarim iyisindir...Bir dahada olmaz insallah...Gecmis olsun. Ben 14 haftayi gectim. Ara ara hafif kanamalarim olmustu. Ancak gecenlerde yogun kanama oldu. Bayagi buyuk pihti filan dustu. 2 gun hastanede kaldim. Serum verildi. Simdi her gun progestan igne, 4 gunde bir proluton depot igne oluyorum. Surekli uzanma ve dinlenme dirumundayim. Yine de lekelenmeler oluyor kahverengi gibi. Bunun ilaci yok dinlenmek lazim deniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?