güzel şeyler düşünelim öyle olsun inşallahhh

3,gün ya da 5.gün olamsını neye göre belirliyorlar kızlar?
sonuçta 5. gün daha iyi değil mi???
seçim şansımız var mı dır?
5.gün embriyosu blast oluyor yani daha iyi olanı demek.Her 3.gün embriyosu 5.güne gelemeyebiliyor.
Ben 5.gün istiyorum diye baştan merkezime söylemiştim.Tabi ki 3 kötü demek değil ama 5.gün daha iyi ihtimal

Kızlar uzun zamandır bölük börçük yazıyorum ve giriyorum cenazem vardı söylemiştim ama üzerimde bir ağırlık var sanki afedersiniz öküz oturdu üstüme okadar kötüyüm gece 8 de yatıyorum öğlen 13.00 de kalkıyorum sonra tekrar yatıyorum uyudukça rüyalarımda mutşu olduğumu görüyorum benim eşimin ikinci evliliğiiyim eaki eşi hacı hoca fal büyü işlerini çok severmiş eşim dedi bendeki bu ağırlık büyü gibi birşey olabilirmi yoksa depresyondamıyım inanın buraya yazmamdaki neden sizler durumumu en yakın bilebsiniz bir akıl verin bana nolur

Ayyy çok fenaymış
Bunu bilmeyiz ama hocaya mı gitsen maden öyle ?

geçmiş olsun canım,inşAllah birşey olmaz,sağlıkla kucağına alırsın

Kızlar 8.gün ...
Akıntı devam
Bel ağrım devam(sabit oturamaz oldum,bir yatıyorum bir kalkıyorum)
Sırt ağrım daha hafif ama devam
Birde uyumuşum bir 10 dk (telefon çaldı ondan uyandım)
Kasık batmamı eğilmedikçe hissetmiyorum.
Kabızlık yok
Göğüste acıma şişme yok

Reactions: cal
Gùzel haberi vermeni sabirsizlikla bekliyorum

Ayyy çok fenaymış
Bunu bilmeyiz ama hocaya mı gitsen maden öyle ?
canım benim büyü de olabilir tabi bilemeyiz, bol bol oku ufle kendini , çok uyuma ki rüyalarını da bozar, eşine karşı olumsuz şeyler hissetmiyorsan sorun yok , depresyon mevsim geçişi olabilir.önemli olan birseyler yapman bu durumdan çıkman için...sana iyi gelen seyleri yapmayı dene ve mutlaka dışarı çık ( kelin ilacı olsa kendi basına sürermiş) :)

canım bol bol felak ve nas surelerini oku

Mrhblar güle güle büyütün kızını,donasyonmuydu sizinki,eğerki donasyonsa,özel değilse duygularınızı paylaşabilir misiniz ,yani hemen benimsedinizmi ve kızınız benziyormu size..Benzeyemeyecek konusu veya neye kime benzeyeceğinini bilememek beni çok korkutuyor

CAnım kardeşim bol bol dua et
ayetel kürsü
emene rasulu
veleg
nas sureleri dilinden düşmesin

Öncelikle herseyin hayirlisiyla iyi gitmesini diliyorum... Bazi sorularim olcak, tedavi öncesi ilac uyguladilarmi? Ücret ne kadar ödediniz? Ve hangi otel de kaldiniz? Biz yurt disindan gidecegimiz icin tam 9 gecelik konaklama ayarlamamiz gerekiyor...

Manolya çok çok geçmiş olsun..Simdi umarim iyisindir...Bir dahada olmaz insallah...
Neden böyle parçalar düşüyormuş canim...bende çok endişeleniyorum bu konuda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…