Cok gecmis olsun Zeyno2018, benim bir arkadasim da ilk iki ayini, aynen senin durumundaydi cok zor gecmisti hep ara da kanamalar rahatsizliklar vardi, Dr tarafindan kesinlikle calismamak raporu aldi Evde devamli yatti dinlendi, hersey yolunda gidiyor...onun icin sende kendine fazla Stress yapma insallah Hersey cok güzel olcakMerhaba hepinize nasılsınız kızlar, ben bu aralar gene korkulu günler geçiriyorum. Önceki hafta kananam olmuştu geçtiğimiz cumartesi yine kanamam oldu cuma kalp atışlarını duymuştuk bebeklerimin, serum iğne falan yatıyorum bikaçgün yat sadece tuvalete kalk dediler öyle yapıyorum şuan. Gebeliği ilerleyen arkadaşlarım bu durumda olanınız varmıydı?? Çok korkuyorum inşallah bişey olmaz
İnşallah
Sagol Mavicim. Sebebi konusunda bir sey demiyor dr. Yat ve dinlen devamli dedi. Anladigim icerde kanama olusmus ve bir kismi da durdukca pihtilasmis. O pihti da parca gibi dusunce aklim cikti bi an. O gun 20 dk filan yurumustum. Demek ki harekete gecirdi. Insallah hepimizin saglikla devam etsin.Manolya çok çok geçmiş olsun..Simdi umarim iyisindir...Bir dahada olmaz insallah...
Neden böyle parçalar düşüyormuş canim...bende çok endişeleniyorum bu konuda..
Amin ins.Canım inşallah bende iyice merak içindeyim.Perşembe yapıcam testi.Umarım herşey güzel olur
Amin insallah...dua ediyorum. bebekler uslu dursunlar, annelerini üzmesinler.
Sağol canım inşallah güzel olsun diye dua ediyorum yatıyorum perşembe kontrolüm var... İnşallah hepimizin yüzü gülsünCok gecmis olsun Zeyno2018, benim bir arkadasim da ilk iki ayini, aynen senin durumundaydi cok zor gecmisti hep ara da kanamalar rahatsizliklar vardi, Dr tarafindan kesinlikle calismamak raporu aldi Evde devamli yatti dinlendi, hersey yolunda gidiyor...onun icin sende kendine fazla Stress yapma insallah Hersey cok güzel olcak
Geraniy çok sağol sanırım duaya ihtiyacımız var bu ara. Ya diyorum durmayacaklar yada beni üze ağlata gelecekler sanırım:)dua ediyorum. bebekler uslu dursunlar, annelerini üzmesinler.
Hersey güzel olcak canim, Kontrol sonrasi haber verSağol canım inşallah güzel olsun diye dua ediyorum yatıyorum perşembe kontrolüm var... İnşallah hepimizin yüzü gülsün
Anladim manolyacim.Cunki kendi kendime parça nasıl düşer deyip duruyorum...Cok dikat et canim..Sagol Mavicim. Sebebi konusunda bir sey demiyor dr. Yat ve dinlen devamli dedi. Anladigim icerde kanama olusmus ve bir kismi da durdukca pihtilasmis. O pihti da parca gibi dusunce aklim cikti bi an. O gun 20 dk filan yurumustum. Demek ki harekete gecirdi. Insallah hepimizin saglikla devam etsin.
Teşekkür ederim mavi sağolAnladim manolyacim.Cunki kendi kendime parça nasıl düşer deyip duruyorum...Cok dikat et canim..
Zeynocum sende öyle.. çok çok geçmiş olsun...
Yumurta donasyonu canim. Ben bana benzemeyecegi düşüncesini hamilelikten önce içime sindirmiştim canim. Şimdi bu öyle birseymi hamilelikte birşey olmasın diye okadar çabaladım ki kaybetmeyeyim diye.her türlü önlemi alıyorsun onun için.dogduktan sonra inanki o senin tamamen oluyor çünkü elimize direkt bi bebek vermiyorlar hamilelik doğum sütün gelmesi bunlar hep ona bağlanmak için zaten yeterli. Evet benim kızım bana benzemiyor tamamen eşime benziyor.ama.bazen bana nile benzettiklerinde okadar mutlu oluyorum ki.sana şunu söyleyeyim eşimle hatta geçen gün şunu bike konuştuk dedim ki şimdi tamamen bize ait bi bebek getirseler .kızımızı alsalar.ikimizde asla kabul etmeyiz.yani ona okadar bağlandık ki o ikimizin bi parçasından öteye g3cmis.bu konuda ben bunları yaşadım iyiki de allahım bu şekilde bana bir annelik tattırdı.okadar mutluyum ki.kizlar başlarda siz nasıl olacak nasıl benimsicem düşüncesinde olabilirisiniz ama inaninki bu çok uzak birşey olacak size.allahim herkese tattirsin bu güzel ve özel duygularıMrhblar güle güle büyütün kızını,donasyonmuydu sizinki,eğerki donasyonsa,özel değilse duygularınızı paylaşabilir misiniz ,yani hemen benimsedinizmi ve kızınız benziyormu size..Benzeyemeyecek konusu veya neye kime benzeyeceğinini bilememek beni çok korkutuyor
Ne güzel yazmışsın...Yumurta donasyonu canim. Ben bana benzemeyecegi düşüncesini hamilelikten önce içime sindirmiştim canim. Şimdi bu öyle birseymi hamilelikte birşey olmasın diye okadar çabaladım ki kaybetmeyeyim diye.her türlü önlemi alıyorsun onun için.dogduktan sonra inanki o senin tamamen oluyor çünkü elimize direkt bi bebek vermiyorlar hamilelik doğum sütün gelmesi bunlar hep ona bağlanmak için zaten yeterli. Evet benim kızım bana benzemiyor tamamen eşime benziyor.ama.bazen bana nile benzettiklerinde okadar mutlu oluyorum ki.sana şunu söyleyeyim eşimle hatta geçen gün şunu bike konuştuk dedim ki şimdi tamamen bize ait bi bebek getirseler .kızımızı alsalar.ikimizde asla kabul etmeyiz.yani ona okadar bağlandık ki o ikimizin bi parçasından öteye g3cmis.bu konuda ben bunları yaşadım iyiki de allahım bu şekilde bana bir annelik tattırdı.okadar mutluyum ki.kizlar başlarda siz nasıl olacak nasıl benimsicem düşüncesinde olabilirisiniz ama inaninki bu çok uzak birşey olacak size.allahim herkese tattirsin bu güzel ve özel duyguları
Gecmis olsun canim bir sorun cikmaz insallah.Merhaba hepinize nasılsınız kızlar, ben bu aralar gene korkulu günler geçiriyorum. Önceki hafta kananam olmuştu geçtiğimiz cumartesi yine kanamam oldu cuma kalp atışlarını duymuştuk bebeklerimin, serum iğne falan yatıyorum bikaçgün yat sadece tuvalete kalk dediler öyle yapıyorum şuan. Gebeliği ilerleyen arkadaşlarım bu durumda olanınız varmıydı?? Çok korkuyorum inşallah bişey olmaz
İnşallah arkadaşim çok sağolGecmis olsun canim bir sorun cikmaz insallah.
Canım Allah bağışlasın ne güzel anlatmışsın,bana benzemeyecek biliyorum hep eşime çok benzeyen bi oğlan çocuğunun hayalini kurdum,inşallah rabbim nasip eder..Allah mutluluğunuzu daim etsin ,verdiğin bilgiler benim için çok değerliydi çok sağol cvp verdiğin içinYumurta donasyonu canim. Ben bana benzemeyecegi düşüncesini hamilelikten önce içime sindirmiştim canim. Şimdi bu öyle birseymi hamilelikte birşey olmasın diye okadar çabaladım ki kaybetmeyeyim diye.her türlü önlemi alıyorsun onun için.dogduktan sonra inanki o senin tamamen oluyor çünkü elimize direkt bi bebek vermiyorlar hamilelik doğum sütün gelmesi bunlar hep ona bağlanmak için zaten yeterli. Evet benim kızım bana benzemiyor tamamen eşime benziyor.ama.bazen bana nile benzettiklerinde okadar mutlu oluyorum ki.sana şunu söyleyeyim eşimle hatta geçen gün şunu bike konuştuk dedim ki şimdi tamamen bize ait bi bebek getirseler .kızımızı alsalar.ikimizde asla kabul etmeyiz.yani ona okadar bağlandık ki o ikimizin bi parçasından öteye g3cmis.bu konuda ben bunları yaşadım iyiki de allahım bu şekilde bana bir annelik tattırdı.okadar mutluyum ki.kizlar başlarda siz nasıl olacak nasıl benimsicem düşüncesinde olabilirisiniz ama inaninki bu çok uzak birşey olacak size.allahim herkese tattirsin bu güzel ve özel duyguları
5000 Euro ve ulaşım İçin 250ne kadar ödeme yaptınız cnm?
İlaç estrofem folik asit Omega 3 aldım şimdi bir sürü ilave oldu herkese ayrı sanırım..Cratosdayuz biz tatil de yapıyoruz aynı zamanda ama 9 gün çok uzun pahalı olabilir..5000 euorı tedaviÖncelikle herseyin hayirlisiyla iyi gitmesini diliyorum... Bazi sorularim olcak, tedavi öncesi ilac uyguladilarmi? Ücret ne kadar ödediniz? Ve hangi otel de kaldiniz? Biz yurt disindan gidecegimiz icin tam 9 gecelik konaklama ayarlamamiz gerekiyor...
Transfer öncesi zararı Yok diye biliyorum stress atıyorum aşırı severim denizi bayağı yüzdüm ve 10.000 adım attım bugünHavuza denize girme cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?