Canım 12 iyi ..
Benim donordan 16 toplanmıştı.5 güne 9 tanesi geldi.2 tane iyi transfer edildi.Bence 3.gün olduğu için senin yine kalır 7-8 sanırım.

İlaç estrofem folik asit Omega 3 aldım şimdi bir sürü ilave oldu herkese ayrı sanırım..Cratosdayuz biz tatil de yapıyoruz aynı zamanda ama 9 gün çok uzun pahalı olabilir..5000 euorı tedavi
Fiyatlar almis basini gidiyor malesef... Henüz uygun hala birsey bulamadim birak Deniz kenarinda sehir icin deki oteller 3 yildizli bile cok para... + ucak biletleri de üstüne biniyor

Fiyatlar almis basini gidiyor malesef... Henüz uygun hala birsey bulamadim birak Deniz kenarinda sehir icin deki oteller 3 yildizli bile cok para... + ucak biletleri de üstüne biniyor
Valla araba satıp geldik 30000 masraf aşırıpahalı bir daha gerek kalmaz umarım defalarca yaptıran arkadaşlarımıza ne zor Allah hepimizin yardımcısı olsun

Ne demek her zaman sizi takipteyim. Sizden güzel haberler aldıkça çok mutlu oluyorum hepimiz aynı yolun yolcusuyuz.

Kız halaya erkek dayıya benzer derler. Yani kızınız olunca babaya benzeme ihtimali artıyo.

Kizlarr iyi gecelerr ben transfer olduktan sonra 3 gun fitil kullandim fitil yaramadi diye igne verdiler 30 tane vuruldum bugun fitile başladim ama fitili kullaninca yarisi idrarimla gidiyor yarisida iccamasirima fitil attiktan sonrada yatiyorum acaba ben yanlişmi kullaniyorum cunku attigim fitiller tekrar geri disari cikiyoo ne yapmaliyim????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…