- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
hadi yaCanım sabah ilk idrarla yapıcam o yüzden onu bekleyemem ,geç gelicek akşam :)
Valla inat çıktım bu konuda :) Bende inanamıyorum.
Birde 2 kilo vermişim.İştahlıydım iştahım gitti yani
Canım valla normalde transferde 60 kiloydum.Şimdi 58 kiloya düşmüşüm.Nedense böyle bir açlık hissetmez oldum.hadi yavalla ben aylardır ac geziyorum daha doğru dürüst üç kilo vermedim.bacım sizde ne metabolizma varmis en zayıf noktamdir bu kilo verme işi
hadi bakalim yarin ola hayr ola....bu gece uykuda tutmaz seni,yarin hayirli haberlerini bekliyoruz.
Gözün aydın kardeşim allah bebeklerini kucağına almayı nasip etsinÇook teşekkür ederim canımm inşallah rabbim sağlıkla doğurmayı nasip eder hepimize bizim gönlümüzden de bir kız bir oğlan geçiyo ama hadi hayırlısı :)
5.gün transferi genelde daha çok tercih ediliyor.3,gün ya da 5.gün olamsını neye göre belirliyorlar kızlar?
sonuçta 5. gün daha iyi değil mi???
seçim şansımız var mı dır?
dualarımız seninle :) hayırlı,güzel haberler ver bize,darısı da bize olsun inşAllah.Canım valla normalde transferde 60 kiloydum.Şimdi 58 kiloya düşmüşüm.Nedense böyle bir açlık hissetmez oldum.
Metebolizma diyelim hadi :)
Uyurum inşallah ya düşünmemeye çalışıcam.
Kızlar dua edin
İnşallah cnm hayırlısı artık :)dualarımız seninle :) hayırlı,güzel haberler ver bize,darısı da bize olsun inşAllah.
Cnim sende mi umudunu kestin? bu sayfada hiç görmedim.sebebsiz tabi ben hariç.seninki düşük oluyordu galiba))mine arkadaşında galiba dusukleri var.oda donasyon deniyor.
inşallah yarın mutluluk gözyaşına tutulasınCanım valla normalde transferde 60 kiloydum.Şimdi 58 kiloya düşmüşüm.Nedense böyle bir açlık hissetmez oldum.
Metebolizma diyelim hadi :)
Uyurum inşallah ya düşünmemeye çalışıcam.
Kızlar dua edin
A Ayla YILDIZ Yavaş yavaş anlat, benim tam bir bucuk senemi aldi esimi ikna etmem. once senin bu konuda çok rahat oldugunu, kabul ettigini hissettir, zira kaygıları senin çocuğu ne kadar benimseyecegin, sonra donor sadece genetik bagisi, huy, karakter, çocuğun zekası hatta boyu gibi özellikleri siz verecekseniz bunlardan bahset.Anladım canım arkadasım tesekkur ederım verdıgın bılgı ıcın benım tek bır sorunum kalıyor bunu esıme anlatıp ıkna etmek bunuda nasıl yapıcam bılmıyorum nerden baslasam nasıl anlatsam da karsı cıkmasa cok heycanlıyım suanda ulkemızde yapılmaması bızım ıcın engel olsada esımı ıkna etmek ıcın elımden gelenı yapıcam
Teşekkür ederim canım :) ama bu zamana kadar hiç bu şekilde geri dönüşü olmadı jelin hep farklı şekillerde geliyodu biara hiç gelmedi şimdide pütürlerGözün aydın canım:) crinone jel kullanıyorsan ondan oluyor
Kesinlikle yarın yap canım 10. Gün uğurlu oluyo genelde :)Kız olmaz :)
Yarın sabah yapıcam valla ilk idrarla :)
Bu kadar belirtiyi umarım ilaçlar yapmamıştır :)) Yoksa hepimiz beklediğimize pişman olucaz :))
Tek test aldım ki ben :)yarın bida çıkıp alamam :)
Gerçekten anlattım canım eğer hamileysem gerçekten yaşadıklarım,deneyimlediklerim bunlardı.inşallah yarın mutluluk gözyaşına tutulasın
allahım hayallerini kırmasın
her gününü anlatın kuzum inşallah sonu güzel olsun
Yarın sabah kesin yapıcam inşallahKesinlikle yarın yap canım 10. Gün uğurlu oluyo genelde :)
Çok teşekkür ederimm amin senin bebekleride inşAllah :)Gözün aydın kardeşim allah bebeklerini kucağına almayı nasip etsin
Anladım canım arkadasım nasıhatlerın ıcın sana cok tesekkur ederım bende senın soyledıklerını dusunuyordum esımın katı kuralları yoktur bu konuyuda ona duzgun anlatırsam benım ıkna etmem senınkınden cabuk olucaktır emınım buna fakat konuyu ben detaylı bılmelıyım kı dogru anlatımlar yapıyım esıme maddıyata gelıncede ben esıme anlattıktan sonra nerde ve nasıl yapıcagımın arastırmasını detaylı yapmayı dusunuyorum sızlerınde bılgı ve tecrubelerınden faydalanarak sızlerı bulduguma cok sevındım ve sızden ayrılmayı dusunmuyorum hergun takıpcınız olucam ve sohpetlerınıze katılmaya calısıcam...A Ayla YILDIZ Yavaş yavaş anlat, benim tam bir bucuk senemi aldi esimi ikna etmem. once senin bu konuda çok rahat oldugunu, kabul ettigini hissettir, zira kaygıları senin çocuğu ne kadar benimseyecegin, sonra donor sadece genetik bagisi, huy, karakter, çocuğun zekası hatta boyu gibi özellikleri siz verecekseniz bunlardan bahset.
ikinci konu donor secimlerinde donorlere genetik test yapılıyor deniyor fakat, bu test çok kapsamlı bir test degil, bunu da bilmen de fayda var, çok çok hassas isen bu konuda, embriyo yerleştirilmeden once kapsamlı kromozom testi yaptırabilirsin.
yurt disinda bazı ülkelerde ucuz, gurcistan, arnavutluk gibi.
belli basli merkezler
bahceci 5500 euro dan başlıyor
gynohife 5000 euro ama indirim yaparlarsa 4500 e düşebiliyor sanırım
HIT ve Dünya 5000 euro.
Yakin dogu üniversitesi tup bebek 4050 euro, icinde ulaşım ve kalma dahildi sanırım.
Korkma aynen jel farklı farklı geliyo. Geçeni kanamam olduğunda drum diyorki kahverengi pütürler akıntılar olabilir açık renk akıntılar olabilir bunlardan korkma.. Kırmızı gelmesin o sıkıntılı olur.. Ki benim direk kırmızı kanama gelmişti. Hiç sıkıntı etme onu korkularımız üzerine gitmek lazım. Rahat ol bak çok güzel bi duygu dimi seninde İkizmiş hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahTeşekkür ederim canım :) ama bu zamana kadar hiç bu şekilde geri dönüşü olmadı jelin hep farklı şekillerde geliyodu biara hiç gelmedi şimdide pütürler
Sendeki belirtileri her gün tek tek insanlarla paylaştın ya onlarda bu tecrübeden yararlansın diye.Gerçekten anlattım canım eğer hamileysem gerçekten yaşadıklarım,deneyimlediklerim bunlardı.
Artık yarın hayırlısı olsun dicem.Her türlü sonuç başım üstüne.Çünkü Allahıma kalmış artık gerisi.
Hamileysem çok sevinicem ,değilsem kabullenicem.
Hepimiz şurda evlat sahibi olsak da hepberaber gözyaşlarına boğulsak ...
Canım inşallah hamileyimdir de size hergün yazmaya devam ederim.Yeterki güzel olsun sonuç.Sendeki belirtileri her gün tek tek insanlarla paylaştın ya onlarda bu tecrübeden yararlansın diye.
Allahın izniyle hamile olduğunu öğrendikten sonrası 9 ay 10 günlük süreçde. hamilelik nasıl gelişim gösteriyor diye her gün tek tek yazarmısın ki : )
Devam etmene sevindim Lena, inşallah işe yarar ikişer ikişer bebişler gelir :))mavisufi sen nerelerdesin,gebeliğin nasıl gidiyor? verdiğin tavsiyelere devam ediyorum ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?