Malesef olmadi 3 haftalik hamilelik yasadim kisada olsa kan sonucum dustu kanamam var doktora gittim düşük yapiyormusum suan olmadi olamadi evimizden cenaze cikmiş gibi aglasamda sizlasamda olmayinca olmuyor demekki vardir bir hayir bundada nasip degilmiş zamani degilmiş belliydide ama umut hep var ne olursa olsun insallh bidahaki sefere benim annelik hikayem 23 gün sürdü
Beta hcg sonuclarim
10.gun 13
12.gun 32
14.gün 104
18.gun 341
21.gün 591
23.gun 545

Canım sağlıkla gitmesini çok isterdim.Üzül ama kendini yıpratma ne olur
Sağlıklı sıhhatli başka bir evlada sahip olman dileklerimle en kısa sürede

Kızlar ben testi yaptım şimdi.
Bugüne kadar hergün tek tek belirtilerimi yazdım biliyorsunuz.
Ya hamilelikten ya da ilaçtan demiştim.
Hergün hissettim bu yazdıklarımı tek tek ....

Kızlar ben hamileyimmmm
Sabah 06.10 da uyandım ve uyanmadan 5 dk önce rüyamda hamilelik testi yapıp sonucumda 2 çizgi görerek uyandım.Birden kalktım ve testi yaptım hemen .Allahım sağlıklı gelicekse ,hayırlısıysa burda iki çizgi olsun dedim...
Test 20 sn içinde çift çizgi çıkardı.Rüyamı 5 dk ara ile resmen yaşadım:)
Belirtilerimi gün be gün yaşamıştım...Resmen hepsini ilk gunden itibaren yasadim tek tek.
Umarim herkes bu yolda anne baba olur.
Insallah benimde herseyim saglikla ilerler..Suan icin tek umidim bu..
Iyi ki sizinle burda tanistim ve bu yolculuga basladim..
Hersey guzel olucak.
Ne olur stress yapmamaya calisin.Ben cok zorlandim ama 10.gun yapicam demistim testi ve bugun sabah erkende olsa yaptim ve su an tüm stress bitti şükürler olsun :)
Artık huzurluyum...
Tekrar diyorum inşallah sağlıkla ilerler.
Bir anne ve baba adayıyız artık ve hepinize dua edicem bugün yine...
Test sonucumu ekliyorum

Eklentiler

• 73F3504B-EDB6-4595-B040-073B57DC0019.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 128
Son düzenleme:
Çok çok üzüldüm..allah büyük nolur vazgeçmeyin belki sonrasında sıkıntı olacaktı vardır bir hayır siz iyi olun sağlam olun bebek birkaç ay sonra yine buluşur sizinle allah yardımcınız olsun..

İnanmayacaksın ilk gözümü açınca aklıma geldin erkenden yapsa bari dedim çok çok sevindim gözün aydın canım..dedim ben sana bi daha diyorum iki bebek var ikisi de tuttu..Tanrım sağ Salim kucağına versin..az önce başka arkadaş düşük yaptı diye içim acıdı şimdi de senle rahat nefes aldım..allah hepimize yaşatsın..

Canım çok sağol ...
Tüm arkadaşlarımın sonucu güzel olsun çok..
İnanın bana zaten hissediyorsunuz.
Bende çok üzüldüm sevgi saygıya hatta yazmasam diye bile düşündüm ama bekliyorsunuz biliyorum sonucu.
Çook ama çok güzel bir duygu hepinize nasip olsun inşallah.
Sağlıkla ilerlerse de benden mutlusu yok

Test sonucuna baktım defalarca yapan biri olarak 10. Gün İçin çok koyu çok net bu ikiz göreceksin

Benim transferim yarın öğlen..eşimin işi yüzünden gitmesi gerekti..otel odasında öyle kalakaldım..artık yarına kadar kitap okuyup sakin bi şekilde beklicem..transfere yalnız gidicrm ama belki de daha iyi en azından o stres olmasın bi de ona gerilmeyeyim nolur bana da dua edin bi Başıma kuzumu alıp dönebileyim

Canim hepinize dualarim sonsuz...
Transferde kendini sıkma ne olur rahat ol..
Güzel şeyler düşün ve dua et.
Sağlıklı sıhhatli al ve gel inşallahhhh

Kızlar ben testi yaptım şimdi.
Bugüne kadar hergün tek tek belirtilerimi yazdım biliyorsunuz.
Ya hamilelikten ya da ilaçtan demiştim.
Hergün hissettim bu yazdıklarımı tek tek ....
Inan cok ama cok sevindim... Bende haberlerini bekliyordum ay insallah olmustur diye dört gözle bekliyordum... Hersey insallah boyle güzel gider canim

Az once tuvalete girdim ve jelin kalan parçaları düştü.Demekki birikiyor sonra vücüt atıyor dışarı.Ceviz büyüklüğünde idi.krem rengi pelte pelte..
Zaten son 2 gündür zor yapmaya başlamıştım jeli ,belkide tıkamıştı orayı.Çıkması iyi oldu sanırım

Sevgi canım kardeşim üzülme vicuduna zarar verme sen anne olucaksın seni embriyoların bekliyor
Canım dua et kendisi düşsün rahim sağlıksız embriyoyu çok saklamıyor
Bak görürsün bu iş olucak
Zamanı değilmiş
Rahmin tutunma gücü var

Allahıma binlerce şükürler olsun
Nakadar mutlu bir sabah bu güzel günleri tüm anne adaylarına yaşat allahım
Test çok güzel renkli
İkiz kesin
Rabbim gebeliğin sonuna kadar sizi korusun
Maşallah

İyiki yazdın sevgisaygı arkadaşıma,bana ve hepimize moral ve yeni umut oldun kardeşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…