Allahıma binlerce şükürler olsun
Nakadar mutlu bir sabah bu güzel günleri tüm anne adaylarına yaşat allahım
Test çok güzel renkli
İkiz kesin
Rabbim gebeliğin sonuna kadar sizi korusun
Maşallah
Zazacımmm evet nihayet gün geldi çattı,sabah gerçekci bir rüyanın ardından uyanarak,hemen gerçeğe dönüştü benimde rüyam :)
İnşallah devamıda böyle güzel gider de kavuşurum :)
Sizlerede Allahım en kısa zamanda böyle güzel anlar yaşatsın ve devamıda gelsin.
Bir zor bekleme aşaması bitti,bakalım şimdi kan testi ve kese inşallah.Allahım nasip ederse.Dua ediyorum hepinize guzel gunler gorucez insallah

Tek değilsin canım sana bizden yakın Allah var
Arkandada biz ve dualarımız var
Mübarek günü senide rabbim sevinç gözyaşına tutsun

Tebrikler :))) Her şey güzel sağlıklar ilerler inşallah canım..Stress bitti yazmışsın ama şimdi yeni stresslerin başlıyor....yok kese oluştu mu yok kalpleri atıyor mu, kontrollerde haftasına uygun büyümüş mü ::)))

Canımm belki de haklısın ama inan şu hamilemiyim değil miyim durumuna kadar yaşadığım stresss çok farklıydı.Tabi ki bu beklemelerde ayrı bir süreç olucak:)
Tek temennim herşey güzel olsun

Canımm belki de haklısın ama inan şu hamilemiyim değil miyim durumuna kadar yaşadığım stresss çok farklıydı.Tabi ki bu beklemelerde ayrı bir süreç olucak:)
Tek temennim herşey güzel olsun
Tabii yazdıklarım işin sakası yaşamayananlamaz...:)) Bundan sonra güzel ve tatlı heyecanların stresslerin başlasın inşallah ..

Cok uzuldum canim. Insallah rabbim tez zamanda saglikli evlat nasip etsin.

çok sevindim gebeliğin güzel ilerlemesine, inşAllah doğum yaptığın günün haberini de alırız burdan. dualarım seninle :)

Tek değilsin canım sana bizden yakın Allah var
Arkandada biz ve dualarımız var
Mübarek günü senide rabbim sevinç gözyaşına tutsun
Sağol canım benim allah razı olsun iyiki sessiz kalmayıp yazmışım Alalh hepimizi evladımıza kavuştursun..yarın ayrıntılarıyla yazıcam herşeyi tekrar teşekkür ederim

bende bahçecide araç istemiştim çünkü araştırdım taksiler çok pahalıymış kıbrısta. Herkes takisye binmeden önce sorun diyordu kazıklanmamak adına böyle olsun dedi eşim

Ayyyy cok sevindim darisi bizlerin başina ins.saglikli bir sekilde alirsin kucagina

Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlarına kavuştursun seni inşallah en kısa zamanda

Yaaa çoook mutlu oldumm okurken gözlerimden yaşlar geldii tebrikleeer inşAllah 9 ay sağ salim geçer hemen :) kan testini bugün verip iki gün sonrada tekrarlayabilirsiniz aslında heyecan bakımından daha iyi gelmişti bana böyle yapmak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…