- 1 Şubat 2018
- 772
- 811
- 53
Zazacımmm evet nihayet gün geldi çattı,sabah gerçekci bir rüyanın ardından uyanarak,hemen gerçeğe dönüştü benimde rüyam :)Allahıma binlerce şükürler olsun
Nakadar mutlu bir sabah bu güzel günleri tüm anne adaylarına yaşat allahım
Test çok güzel renkli
İkiz kesin
Rabbim gebeliğin sonuna kadar sizi korusun
Maşallah
Tek değilsin canım sana bizden yakın Allah varBenim transferim yarın öğlen..eşimin işi yüzünden gitmesi gerekti..otel odasında öyle kalakaldım..artık yarına kadar kitap okuyup sakin bi şekilde beklicem..transfere yalnız gidicrm ama belki de daha iyi en azından o stres olmasın bi de ona gerilmeyeyim nolur bana da dua edin bi Başıma kuzumu alıp dönebileyim
Tebrikler :))) Her şey güzel sağlıklar ilerler inşallah canım..Stress bitti yazmışsın ama şimdi yeni stresslerin başlıyor....yok kese oluştu mu yok kalpleri atıyor mu, kontrollerde haftasına uygun büyümüş mü ::)))Kızlar ben hamileyimmmm
Sabah 06.10 da uyandım ve uyanmadan 5 dk önce rüyamda hamilelik testi yapıp sonucumda 2 çizgi görerek uyandım.Birden kalktım ve testi yaptım hemen .Allahım sağlıklı gelicekse ,hayırlısıysa burda iki çizgi olsun dedim...
Test 20 sn içinde çift çizgi çıkardı.Rüyamı 5 dk ara ile resmen yaşadım:)
Belirtilerimi gün be gün yaşamıştım...Resmen hepsini ilk gunden itibaren yasadim tek tek.
Umarim herkes bu yolda anne baba olur.
Insallah benimde herseyim saglikla ilerler..Suan icin tek umidim bu..
Iyi ki sizinle burda tanistim ve bu yolculuga basladim..
Hersey guzel olucak.
Ne olur stress yapmamaya calisin.Ben cok zorlandim ama 10.gun yapicam demistim testi ve bugun sabah erkende olsa yaptim ve su an tüm stress bitti şükürler olsun :)
Artık huzurluyum...
Tekrar diyorum inşallah sağlıkla ilerler.
Bir anne ve baba adayıyız artık ve hepinize dua edicem bugün yine...
Test sonucumu ekliyorum
Canımm belki de haklısın ama inan şu hamilemiyim değil miyim durumuna kadar yaşadığım stresss çok farklıydı.Tabi ki bu beklemelerde ayrı bir süreç olucak:)Tebrikler :))) Her şey güzel sağlıklar ilerler inşallah canım..Stress bitti yazmışsın ama şimdi yeni stresslerin başlıyor....yok kese oluştu mu yok kalpleri atıyor mu, kontrollerde haftasına uygun büyümüş mü ::)))
Tabii yazdıklarım işin sakası yaşamayananlamaz...:)) Bundan sonra güzel ve tatlı heyecanların stresslerin başlasın inşallah ..Canımm belki de haklısın ama inan şu hamilemiyim değil miyim durumuna kadar yaşadığım stresss çok farklıydı.Tabi ki bu beklemelerde ayrı bir süreç olucak:)
Tek temennim herşey güzel olsun
Aminn canım aminnn hepimizinTabii yazdıklarım işin sakası yaşamayananlamaz...:)) Bundan sonra güzel ve tatlı heyecanların stresslerin başlasın inşallah ..
tebrik ederim canım sağlıkla kucağına al inşaallah hayırlı olsunAminn canım aminnn hepimizin
Gozunaydin hayirli olsun. Cok net cikmis ikiz insallah. Saglikla devam etsin. Allah herkese nasip etsin insallahİkiz gebelik hiç aklımda yoktu ama gelirlersede başımızın üstüne
Tesekkurler cnm.Hepinize nasip olsun inşallahtebrik ederim canım sağlıkla kucağına al inşaallah hayırlı olsun
Canım çok tesekkürlerGozunaydin hayirli olsun. Cok net cikmis ikiz insallah. Saglikla devam etsin. Allah herkese nasip etsin insallah
Cok uzuldum canim. Insallah rabbim tez zamanda saglikli evlat nasip etsin.Malesef olmadi 3 haftalik hamilelik yasadim kisada olsa kan sonucum dustu kanamam var doktora gittim düşük yapiyormusum suan olmadi olamadi evimizden cenaze cikmiş gibi aglasamda sizlasamda olmayinca olmuyor demekki vardir bir hayir bundada nasip degilmiş zamani degilmiş belliydide ama umut hep var ne olursa olsun insallh bidahaki sefere benim annelik hikayem 23 gün sürdü
Beta hcg sonuclarim
10.gun 13
12.gun 32
14.gün 104
18.gun 341
21.gün 591
23.gun 545
çok sevindim gebeliğin güzel ilerlemesine, inşAllah doğum yaptığın günün haberini de alırız burdan. dualarım seninle :)Devam etmene sevindim Lena, inşallah işe yarar ikişer ikişer bebişler gelir :))
Ben iyiyim, bebeklerde iyi, 14 hafta içindler...Karnım artık belirginleşmeye başladı, onun dışında neredeyse bu haftaya kadar bulantılarım var dı..çok şükür bu hafta hafifledi, geçiyor sanırım...Onun dışında her şey rutin..Bebeklerin sağlıkla devam etmesi için her gün dua ve temennilerimle zaman geçiyor...Darısı başına arkadaşım inşallah :))
Aminnnnn cnm aminnn..çok sevindim gebeliğin güzel ilerlemesine, inşAllah doğum yaptığın günün haberini de alırız burdan. dualarım seninle :)
Kizlar benim bugun lavobaya gittim peceteye kirmizi kan geldi 1 saat sonra hafif kahve rengi oldu bu nedemek oluyor sizce dusükmü yapiyorum
Sağol canım benim allah razı olsun iyiki sessiz kalmayıp yazmışım Alalh hepimizi evladımıza kavuştursun..yarın ayrıntılarıyla yazıcam herşeyi tekrar teşekkür ederimTek değilsin canım sana bizden yakın Allah var
Arkandada biz ve dualarımız var
Mübarek günü senide rabbim sevinç gözyaşına tutsun
Ayyyy cok sevindim darisi bizlerin başina ins.saglikli bir sekilde alirsin kucaginaKızlar ben hamileyimmmm
Sabah 06.10 da uyandım ve uyanmadan 5 dk önce rüyamda hamilelik testi yapıp sonucumda 2 çizgi görerek uyandım.Birden kalktım ve testi yaptım hemen .Allahım sağlıklı gelicekse ,hayırlısıysa burda iki çizgi olsun dedim...
Belirtilerimi gün be gün yaşamıştım...Resmen hepsini ilk gunden itibaren yasadim tek tek.
Hersey guzel olucak.
Ne olur stress yapmamaya calisin.Ben cok zorlandim ama 10.gun yapicam demistim testi ve bugun sabah erkende olsa yaptim ve su an tüm stress bitti şükürler olsun :)
Artık huzurluyum...
Test sonucumu ekliyorum
Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlarına kavuştursun seni inşallah en kısa zamandaMalesef olmadi 3 haftalik hamilelik yasadim kisada olsa kan sonucum dustu kanamam var doktora gittim düşük yapiyormusum suan olmadi olamadi evimizden cenaze cikmiş gibi aglasamda sizlasamda olmayinca olmuyor demekki vardir bir hayir bundada nasip degilmiş zamani degilmiş belliydide ama umut hep var ne olursa olsun insallh bidahaki sefere benim annelik hikayem 23 gün sürdü
Beta hcg sonuclarim
10.gun 13
12.gun 32
14.gün 104
18.gun 341
21.gün 591
23.gun 545
Canımmmm hepinizin inşallah .Sağlıklı olsunlardaAyyyy cok sevindim darisi bizlerin başina ins.saglikli bir sekilde alirsin kucagina
Yaaa çoook mutlu oldumm okurken gözlerimden yaşlar geldii tebrikleeer inşAllah 9 ay sağ salim geçer hemen :) kan testini bugün verip iki gün sonrada tekrarlayabilirsiniz aslında heyecan bakımından daha iyi gelmişti bana böyle yapmak :)Kızlar ben hamileyimmmm
Hersey guzel olucak.
Artık huzurluyum...
Test sonucumu ekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?