- 11 Mayıs 2018
- 123
- 175
- 53
- 28
Siz pozitif bi insansınız yazdıklarınızdan anladığın kadarıyla hiç stres yapmadan alıp gelin bebekleri inşAllah bende transfer odasına gidene kadar çok güçlüydüm eşimin o yüz ifadesini dönüp görünce ağlamıştım sanırım çok duygusalım bende hiç dayanamam :) tek başınıza daha güçlü durursunuz inanıyorum Allahın izniyleBenim transferim yarın öğlen..eşimin işi yüzünden gitmesi gerekti..otel odasında öyle kalakaldım..artık yarına kadar kitap okuyup sakin bi şekilde beklicem..transfere yalnız gidicrm ama belki de daha iyi en azından o stres olmasın bi de ona gerilmeyeyim nolur bana da dua edin bi Başıma kuzumu alıp dönebileyim
Canım benim Allah yardımcın olsun.. İnşallah bir dahaki sefere güzel sonuçların olur. önemli olan şu anda senin sağlığın. sağlığın yerinde olduğu sürece istediğin zaman tekrar deneyebilirsin zaten. hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun. olmayışında da dediğin gibi bir hayır vardır elbet. kendine çok çok iyi bak canım..Malesef olmadi 3 haftalik hamilelik yasadim kisada olsa kan sonucum dustu kanamam var doktora gittim düşük yapiyormusum suan olmadi olamadi evimizden cenaze cikmiş gibi aglasamda sizlasamda olmayinca olmuyor demekki vardir bir hayir bundada nasip degilmiş zamani degilmiş belliydide ama umut hep var ne olursa olsun insallh bidahaki sefere benim annelik hikayem 23 gün sürdü
Beta hcg sonuclarim
10.gun 13
12.gun 32
14.gün 104
18.gun 341
21.gün 591
23.gun 545
Çok teşekkür ederim..yalan değil biraz buruldum ama dediğiniz gibi belki daha bile iyi olur..ayrıca yalnız değilim zazanın dediği gibi sizler varsınız:)Siz pozitif bi insansınız yazdıklarınızdan anladığın kadarıyla hiç stres yapmadan alıp gelin bebekleri inşAllah bende transfer odasına gidene kadar çok güçlüydüm eşimin o yüz ifadesini dönüp görünce ağlamıştım sanırım çok duygusalım bende hiç dayanamam :) tek başınıza daha güçlü durursunuz inanıyorum Allahın izniyle
Canımmmm bende bu mutlu günü yaşadım işte :)Yaaa çoook mutlu oldumm okurken gözlerimden yaşlar geldii tebrikleeer inşAllah 9 ay sağ salim geçer hemen :) kan testini bugün verip iki gün sonrada tekrarlayabilirsiniz aslında heyecan bakımından daha iyi gelmişti bana böyle yapmak :)
rahat ol aşırı bariz çizgi bence dört beş gün önce bile çıkarmış :)Canımmmm bende bu mutlu günü yaşadım işte :)
Seni ağlattım ama sevinçten :)
Eşim şehir dışında onu beklicem kan için.Bu akşam gelicek ama olmuşken 12.gün olsun diyorum.Merkezimin dediğinden pek çıkmak istemiyorum açıkcası.
Bugün bu gördüm ya inan soruların çoğu silindi kafamdan şuan rahatım :)
Ay canım yaaa.. çok mutlu oldum gerçekten .. Allah hayırlısı ile devam etmesini nasip etsin inşallah.. sonuna kadar herşey güzel gider umarım :)Kızlar ben hamileyimmmm
Sabah 06.10 da uyandım ve uyanmadan 5 dk önce rüyamda hamilelik testi yapıp sonucumda 2 çizgi görerek uyandım.Birden kalktım ve testi yaptım hemen .Allahım sağlıklı gelicekse ,hayırlısıysa burda iki çizgi olsun dedim...
Test 20 sn içinde çift çizgi çıkardı.Rüyamı 5 dk ara ile resmen yaşadım:)
Belirtilerimi gün be gün yaşamıştım...Resmen hepsini ilk gunden itibaren yasadim tek tek.
Umarim herkes bu yolda anne baba olur.
Insallah benimde herseyim saglikla ilerler..Suan icin tek umidim bu..
Iyi ki sizinle burda tanistim ve bu yolculuga basladim..
Hersey guzel olucak.
Ne olur stress yapmamaya calisin.Ben cok zorlandim ama 10.gun yapicam demistim testi ve bugun sabah erkende olsa yaptim ve su an tüm stress bitti şükürler olsun :)
Artık huzurluyum...
Tekrar diyorum inşallah sağlıkla ilerler.
Bir anne ve baba adayıyız artık ve hepinize dua edicem bugün yine...
Test sonucumu ekliyorum
Canımmmmm sağolasın :)Ay canım yaaa.. çok mutlu oldum gerçekten .. Allah hayırlısı ile devam etmesini nasip etsin inşallah.. sonuna kadar herşey güzel gider umarım :)
:)) beklemek iyidir.Önceden yapıp ta çıkmasaydı günler hiç geçmezdi.Tavsiyemdir :)rahat ol aşırı bariz çizgi bence dört beş gün önce bile çıkarmış :)
Lütfen yaz zahmet olmaZsaCanımmmmm sağolasın :)
Tek temennim şuan bu sağlıklı olucaklarsa gelsinler inşallah :) sanki ikiz gibi konuşuyorum ama sanki öyle hissediyorum.Bir sol kasığım bir sağ kasığım batıyor çünkü :)
Size bugünün belirtlerinide yazıcam.
Birde yazmamı isteyen arkadaşlarım olursa tüm süreci ve hissettiklerimi ,neler yaptıklarımı ,nelere dikkat ettiklerimi,banyo olayını yazabilirim.Etkisi varmıdır tutunmada tabiki bilmiyorum ama yazabilirim
Cok üzüldüm gercekten gecmiş olsun arkadaşım ama lütfen pes etme inşallah sonraki denememizde kavuscaz bizde bebeklerimize kendini bırakma dediğin gibi şimdi zamanı değilmiş ama inşallah birgün bizde anne olcazMalesef olmadi 3 haftalik hamilelik yasadim kisada olsa kan sonucum dustu kanamam var doktora gittim düşük yapiyormusum suan olmadi olamadi evimizden cenaze cikmiş gibi aglasamda sizlasamda olmayinca olmuyor demekki vardir bir hayir bundada nasip degilmiş zamani degilmiş belliydide ama umut hep var ne olursa olsun insallh bidahaki sefere benim annelik hikayem 23 gün sürdü
Beta hcg sonuclarim
10.gun 13
12.gun 32
14.gün 104
18.gun 341
21.gün 591
23.gun 545
tebrikler cnim,iki gün önce de yapsaydın çıkardı.sağlıkla kucağına al İNŞALLAHKızlar ben hamileyimmmm
Sabah 06.10 da uyandım ve uyanmadan 5 dk önce rüyamda hamilelik testi yapıp sonucumda 2 çizgi görerek uyandım.Birden kalktım ve testi yaptım hemen .Allahım sağlıklı gelicekse ,hayırlısıysa burda iki çizgi olsun dedim...
Belirtilerimi gün be gün yaşamıştım...Resmen hepsini ilk gunden itibaren yasadim tek tek.
Hersey guzel olucak.
Ne olur stress yapmamaya calisin.Ben cok zorlandim ama 10.gun yapicam demistim testi ve bugun sabah erkende olsa yaptim ve su an tüm stress bitti şükürler olsun :)
Artık huzurluyum...
Test sonucumu ekliyorum
Sonucunu dört gözle bekliypdum dünden beri foruma girememiştim sayfaları öyle heyecanla okudumki inşallah hayırlı haberdir diye cok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah canım tebrik ederimKızlar ben hamileyimmmm
Hersey guzel olucak.
Artık huzurluyum...
Test sonucumu ekliyorum
Merkezin neydi acaba?Canımmmm bende bu mutlu günü yaşadım işte :)
Seni ağlattım ama sevinçten :)
Eşim şehir dışında onu beklicem kan için.Bu akşam gelicek ama olmuşken 12.gün olsun diyorum.Merkezimin dediğinden pek çıkmak istemiyorum açıkcası.
Bugün bunu gördüm ya inan soruların çoğu silindi kafamdan şuan rahatım :)
Sağol cnm önceden yapmak istemedim...tebrikler cnim,iki gün önce de yapsaydın çıkardı.sağlıkla kucağına al İNŞALLAH
Canım hayırlı haber oldu şükürler olsun:)Sonucunu dört gözle bekliypdum dünden beri foruma girememiştim sayfaları öyle heyecanla okudumki inşallah hayırlı haberdir diye cok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah canım tebrik ederim
Dünya Tüp Bebek Berk AngünMerkezin neydi acaba?
Canımmm haydi yolun açık olsun...İçinin sindiği yer olsun.Herşey güzel olsun inşalllahinşAllah ben de burda sizlerle güzel haber paylaşmış olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?