Böyle yan etkimidir ? Yoksa Allah korusun iltihap falanmıdır ? Normal da hiç böyle olmazdı. Korkuyorum.
geraniy, Karin agrisi yan etkilerden biri cok nadir olan, sen öyle yazinca arastirip okudum ve kesinlikle hapi da bu yüzden kesmeyecegin yaziyor

geraniy, Karin agrisi yan etkilerden biri cok nadir olan, sen öyle yazinca arastirip okudum ve kesinlikle hapi da bu yüzden kesmeyecegin yaziyor
Çok sağol yüreğime su serptin. Ağrım sanki adet olacakmışım gibi.

Hemşırenen cevap geldi “Hormon ilacı olduğu için normaldir”diye. Biraz rahatladım. Biz şuan havalimanındayız, birazdan uçağa binecez .

Günaydın arkadaşlar uyandıgımda iç çamaşırımda bir iki damla kadar kahverengi kan vardı bugün pazar olduğu için doktor da bulamam biraz morelim bozuldu ne yapmam gerek fikri olan var mı acaba
Bende de oluyor ara ara maalesef. Hep uzan ayakta durma dolasma. Tabii ki dr a basvurabilsen iyi olur

Hemşırenen cevap geldi “Hormon ilacı olduğu için normaldir”diye. Biraz rahatladım. Biz şuan havalimanındayız, birazdan uçağa binecez .
Cok sükür,bu habere bende rahatladim.. Insallah hayirlisiyla sende diyer arkadaslar gibi güzel haberlerle geri döneceksin dualarimiz seninle yolun acik olsun...

Cok sükür,bu habere bende rahatladim.. Insallah hayirlisiyla sende diyer arkadaslar gibi güzel haberlerle geri döneceksin dualarimiz seninle yolun acik olsun...
İnşallah. İlgi alakan için çok sağol.

Kızlar 11.gün ve 12.gün belirtilerim...
Akıntı devam
Arada sıcak basması
Sık idrara çıkma
Bel ve sırt ağrısı azaldı :)
Benim ikinci gün çok erken belirtiler için ilk bi hafta ama sen günlük yazmıştın onları ..belim ve kaşıklarımda ağrı göğsümde hassasiyet var bi de uyku..bebekler daha tutunmadı sanırım yarın tutunma günü sekizinci gün de beta hcg salgılancak..sıkıntılı bekleme işi..ama Benim içine doğuyor pozitif olcak

Böyle yan etkimidir ? Yoksa Allah korusun iltihap falanmıdır ? Normal da hiç böyle olmazdı. Korkuyorum.
Bence yan etki..herkesin ilaca tepkisi farklı canım..sen gönlünü ferah tut pozitif düşün..Benim şahane geçti transfer sakin huzur içinde...sen de sakin ol ve iyi düşün hayal kur..ne istediğini söyle kendine..olacak..bol şans..stres olunca yaz bize çözeriz

Günaydın arkadaşlar uyandıgımda iç çamaşırımda bir iki damla kadar kahverengi kan vardı bugün pazar olduğu için doktor da bulamam biraz morelim bozuldu ne yapmam gerek fikri olan var mı acaba
Arada lekelenmeler çok normal..ben de oğluma hamileyken kahverengi lekelenmem olmuştu..hatta regl oldum sanıp çok üzülmüştüm..bence hiçbir sıkıntın Yok ama yine de pazaretisi doktorunu ara canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…