geraniy, Karin agrisi yan etkilerden biri cok nadir olan, sen öyle yazinca arastirip okudum ve kesinlikle hapi da bu yüzden kesmeyecegin yaziyorBöyle yan etkimidir ? Yoksa Allah korusun iltihap falanmıdır ? Normal da hiç böyle olmazdı. Korkuyorum.
Hatta isal olma ihtimali de varmisgeraniy, Karin agrisi yan etkilerden biri cok nadir olan, sen öyle yazinca arastirip okudum ve kesinlikle hapi da bu yüzden kesmeyecegin yaziyor
Çok sağol yüreğime su serptin. Ağrım sanki adet olacakmışım gibi.geraniy, Karin agrisi yan etkilerden biri cok nadir olan, sen öyle yazinca arastirip okudum ve kesinlikle hapi da bu yüzden kesmeyecegin yaziyor
Canım belki de stresstendir.Çok sağol yüreğime su serptin. Ağrım sanki adet olacakmışım gibi.
Bende araştırdım ama hiç birşey bulamadım. Zor olmazsa bana linkin yollarmısın? Lütfen.Hatta isal olma ihtimali de varmis
ilk ağrım kıbrısa gideceğim gün başladı. Ondan önce de vardı ama o kadar değildi. Boş dönecek diye korkuyorum. Yarın doktorada söyleycem.Canım belki de stresstendir.
İlaçları aksatmadın değilmi hiç ?
Benim baktigim sayfalar ama almancaBende araştırdım ama hiç birşey bulamadım. Zor olmazsa bana linkin yollarmısın? Lütfen.
Günaydın cnm...bende şiddetli başağrısı yapmıştıGünaydınlar. Kızlar estrofem kullandığınızda karın ağrınız oldumu?
Teşekkür ederim canım.Benim baktigim sayfalar ama almanca
Bende de oluyor ara ara maalesef. Hep uzan ayakta durma dolasma. Tabii ki dr a basvurabilsen iyi olurGünaydın arkadaşlar uyandıgımda iç çamaşırımda bir iki damla kadar kahverengi kan vardı bugün pazar olduğu için doktor da bulamam biraz morelim bozuldu ne yapmam gerek fikri olan var mı acaba
Cok sükür,bu habere bende rahatladim.. Insallah hayirlisiyla sende diyer arkadaslar gibi güzel haberlerle geri döneceksin dualarimiz seninle yolun acik olsun...Hemşırenen cevap geldi “Hormon ilacı olduğu için normaldir”diye. Biraz rahatladım. Biz şuan havalimanındayız, birazdan uçağa binecez .
Cok sükür,bu habere bende rahatladim.. Insallah hayirlisiyla sende diyer arkadaslar gibi güzel haberlerle geri döneceksin dualarimiz seninle yolun acik olsun...
İnşallah. İlgi alakan için çok sağol.Cok sükür,bu habere bende rahatladim.. Insallah hayirlisiyla sende diyer arkadaslar gibi güzel haberlerle geri döneceksin dualarimiz seninle yolun acik olsun...
İyi yolculuklar cnm.Hemşırenen cevap geldi “Hormon ilacı olduğu için normaldir”diye. Biraz rahatladım. Biz şuan havalimanındayız, birazdan uçağa binecez .
Benim ikinci gün çok erken belirtiler için ilk bi hafta ama sen günlük yazmıştın onları ..belim ve kaşıklarımda ağrı göğsümde hassasiyet var bi de uyku..bebekler daha tutunmadı sanırım yarın tutunma günü sekizinci gün de beta hcg salgılancak..sıkıntılı bekleme işi..ama Benim içine doğuyor pozitif olcakKızlar 11.gün ve 12.gün belirtilerim...
Akıntı devam
Arada sıcak basması
Sık idrara çıkma
Bel ve sırt ağrısı azaldı :)
Bence yan etki..herkesin ilaca tepkisi farklı canım..sen gönlünü ferah tut pozitif düşün..Benim şahane geçti transfer sakin huzur içinde...sen de sakin ol ve iyi düşün hayal kur..ne istediğini söyle kendine..olacak..bol şans..stres olunca yaz bize çözerizBöyle yan etkimidir ? Yoksa Allah korusun iltihap falanmıdır ? Normal da hiç böyle olmazdı. Korkuyorum.
Arada lekelenmeler çok normal..ben de oğluma hamileyken kahverengi lekelenmem olmuştu..hatta regl oldum sanıp çok üzülmüştüm..bence hiçbir sıkıntın Yok ama yine de pazaretisi doktorunu ara canımGünaydın arkadaşlar uyandıgımda iç çamaşırımda bir iki damla kadar kahverengi kan vardı bugün pazar olduğu için doktor da bulamam biraz morelim bozuldu ne yapmam gerek fikri olan var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?