Benden daha kötüsünü girmedim ki etrafimda
Siz kibrista mi tedavi gördünüz cem akarsu
Nerede
Uzun zamandır hiç böyle heyecanlanmadim
Cook teşekkürler caniimmmm
öyle düşünme sev rahmini sen orda bebişini taşıyıcan
iyileştir onu ama doğru yere doğru doktorlara git
bak eskilerden benim yazdıklarıma ve hangi doktorlardan gezdim hep prof arıyordum ve prolara gidiyordum ama ne yazıki prof ismi sadece isimiş inan bana
ankara tüp bebek merkezinin doktoru cem akarsu çoook uğraştı ama yaptı profların yapamadıklarını
her amelyatı titizdikle parça parça daha fazla zarar görmesin endometriyum diye yaptı ve her defasında amelyat sonrası baloncuk koydu içime yeniden yapışmasın diye
tabii senin ilave tüplerinde alınması lazım laporaskopiyle
ama inan rahmini iyice tedavi et sonra bu yola çık yoksa paralar çöpe gider

Kızlar biliyorsunuz benimde inşallah Haziran'da transferim olacak,şimdi şöyle bi durumum var ben düzenli adet oluyorum ve benim adet belirtileri 2 hafta önceden başlar genelde..Geçen yıl işlem yapıldığındada bütün şikayetlerim vardı,işlem öncesi fitil verdiler ve doktorum progestaranın düşük adetin çok uzak ve kullandığımız ilaçların adeti zaten baskıladığı söylendi..Şimdi benim çekincem bu şikayetler oldumu ben demoralize oluyorum,acaba sizden böyle sıkıntıları olup adet öncesi semptomları yaşayıp hamile kalan arkadaşlar varmı

Aynı şeyleri yaşadık hemen hemen
Bence az prof kurbanı olmadım
Su an rahim içini düzeltmek için moral terapi yaptırıyorum bayağı iyi geldi çikolata kostüm küçüldü
Ama yinede sıkıntılar devam ediyor tabiki
Ben de varım artik sizinle insallah

Hayirlisi artik yani hic birseyin faydasi yok olmayinca olmuyor sadece derman aramaya calisiyoruz hakkimizda hayirlisi olsun belki hic birsey yapmadan rabbim nasip eder bizede

Benim rahmim çok problemli
Rahim kalinlasmasi tuplerde sivi birikmesi ve en son 6.8 çikolata kostüm vardı rahimde ağır yapisikliklar var yani yok yok
Yine de şansım var mi
Ben de miyom ameliyati olmustum. Illaki bi seyler etkileniyodur sistemde. Transfer oncesi kalinlik 10 mm nin uzerine cikmisti estrofemle. Bu ise girisince iyi bir dr ile baslamakta yarar var. Moralini yuksek tut ve olumlu dusun canim. Olmazlari degil olurlari aklina getir.

Hayirli ugurlu bebislerin olsun cok guzel cikmis benim gibide cok yaptirma oda strese sokuyor insani 1 hafta sonra tekrarla bence insallah saglikla kucagina alirsin degerinde cok güzel maşallahhhhhh
Canım pazartesi bir daha yaptırıcam,sonra cuma yaptırım ve 1000 i geçtiyse ultrason yapılıcakmış .

benimde mthfr heterozigot ve homozigot acaba bendemi artırım kleksanı
budefa doktora diycem
canim dayanamadım, yazayım dedim anlamadigim icin, bildigim kadarıyla hem homozygot hem de heterozygot olamazsın, sadece tek bir gen mthfr, bunun mutasyon, yani degisime ugramis olan gen sorun çıkaran ama onunda çeşitleri var, genetik taramada bu cesitlerden birine bakmislardir. mesela atıyorum ABRR3T gibi, hangisine bakıldı? var mi raporun?

Canı

Canım inşallah.Benim için tekil ya da çoğul farketmiyor yeterki sağlıklı olsun.Peki tek gebelik ise değer iyimi?
Yaşamayananlamaz bence değerin güzel arkadaşım hiç endişelenme...Birde pazartesi 2 kat artarsa tamamdir:) ki ben artacağına inanıyorum..
Benim 11. Gun dergerim 270 di.. tek bebektir dedik hep ama iki imis..tek mi ikimi oda pek bellii olmuyor..
Icini ferah tut her şey iyi gidiyor:)

Umarım şahane geçer çok güzel embriyolar oluşur bebeklerini alır dönersin..dua ederim ben transfere Girmeden yaz yine canım

Umarım şahane geçer çok güzel embriyolar oluşur bebeklerini alır dönersin..dua ederim ben transfere Girmeden yaz yine canım
çok sağol.orda kapalı olacak telefonumuz. ama otelde lobi de var galiba, ordan yazmaya çalışırım.
sana da mı progestan ampul 50mg günde 2 yazdılarmı? acıyor dedin ya, şimdi bende korkuyorum.

Canımmm bakalım pazartesi ne çıkıcak aynen.Sen kaç kere kan testi verdin?kese görülmesi ne zamandı?Kalp atışı ne zamandı

Tamam canim moralimi yüksek tutarım sayenizde
Ben hep zamanım bitti artik herşey için geç diyordum ki eşim donasyondan bahsetti
Yeni umutlar açıldı onumde

çok sağol.orda kapalı olacak telefonumuz. ama otelde lobi de var galiba, ordan yazmaya çalışırım.
sana da mı progestan ampul 50mg günde 2 yazdılarmı? acıyor dedin ya, şimdi bende korkuyorum.
İlk gün heyecanla gaza geldim ayakta yapıldı gece öldüm dirildim..sonra öyle olmadı çok az yeri ağrıyor hergün yapılacak..jel kullanayım dedim iğne daha etkili dedi doktor sonuç alana kadar mecburen vurulacak korkma yani o herhalde o ab ters yere denk geldi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…