Canımmm bakalım pazartesi ne çıkıcak aynen.Sen kaç kere kan testi verdin?kese görülmesi ne zamandı?Kalp atışı ne zamandı
3 kere kan yaptırdım..sonra istemedi doktorum..Ilk keseyi 5+6 da, ikinci keseyi ve bebeklerin kalplerini 6+4 gordum.... 7+4 ise kalplerini dinletti...erken dinletmek istemedi bebeklere zarar verir desi....sonra rutin kontroller başladı.. Darısı başına canimcim...

Çok sağol cnm benim için çok açıklayıcı oldu.En son adet tarihim 21 nisan olduğun göre ben şuan aslında 4+5 mi oluyorum.yani 10 gün sonr herşey yolunda giderse keseyi görebilicekmiyiz?
Birde karındanmı bakılıyor,alttanmı?

öyle rapor istemediler benden
sadece pıhtıyla ilgili bir sürü test verdim ve hem homo ve heterozigot çıktığını söylediler ve bununda bir çok kadında çıktığını söyledilşer yani bildiyiniz büğük sorun deyil dediler

canım inşallah her şey güzel geçsin ve güzel sonucunla topiğimizi renklendir

Canımm benim ilk denemem.Eşim azospermi diye hiç uğraşmadık ,ilk donasyonumuz ve tuttu şükür
Gözünüz aydın burayı çok sevdim ben ya
Allah mutluluk ve sağlıkla hamilelik gecirtsin inşallah bizim gibi çok isteyenlere de dua et canım hamilelerin duası kabul olunur insallah

Canımmm ay inşallah herşey yolunda gidicek ve seninde güzel haberlerin buraya gelicek.Bekliyoruz haberdar et

ole dedilerse hayıflanmaya gerek yok o zaman, ama tabii o zaman flok asit i iğneyle alman lazımdır, onu vermişlerdir zaten sana.

benimde mthfr heterozigot ve homozigot acaba bendemi artırım kleksanı
budefa doktora diycem
VAlla çok anladığım bir konu değil. sorun var kullanacaksın dediler tamam dedim. 2 doz olması problem büyük diye mi yoksa çok detaycı oldukları için mi İnan bilmiyorum. Ama kullanıyorum

Tamam canim moralimi yüksek tutarım sayenizde
Ben hep zamanım bitti artik herşey için geç diyordum ki eşim donasyondan bahsetti
Yeni umutlar açıldı onumde
Umudunu kaybetme benim rahim fln hiç sıkıntı yoktu ama problemim genetikti. Yani ameliyatla düzelecek birşey bile değil. Kan pıhtılaşmam var haşhimoto troidim var var da var. Güzel günler herkes içim Birgün mutlaka gelecektir

Bende de haşimato troidi var artemissi.Kontrole gidiyorum hep,haplarımı ayarlıyoruz.Bakalım şimdi gebelik olunca daha sık gidicem sanırım .

Günaydınlar. Kızlar estrofem kullandığınızda karın ağrınız oldumu?

Günaydın arkadaşlar uyandıgımda iç çamaşırımda bir iki damla kadar kahverengi kan vardı bugün pazar olduğu için doktor da bulamam biraz morelim bozuldu ne yapmam gerek fikri olan var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…