3 kere kan yaptırdım..sonra istemedi doktorum..Ilk keseyi 5+6 da, ikinci keseyi ve bebeklerin kalplerini 6+4 gordum.... 7+4 ise kalplerini dinletti...erken dinletmek istemedi bebeklere zarar verir desi....sonra rutin kontroller başladı.. Darısı başına canimcim...Canımmm bakalım pazartesi ne çıkıcak aynen.Sen kaç kere kan testi verdin?kese görülmesi ne zamandı?Kalp atışı ne zamandı
Kızlar geldi sonuç 12. Gün 166.10 :) iyimi
Çok sağol cnm benim için çok açıklayıcı oldu.En son adet tarihim 21 nisan olduğun göre ben şuan aslında 4+5 mi oluyorum.yani 10 gün sonr herşey yolunda giderse keseyi görebilicekmiyiz?3 kere kan yaptırdım..sonra istemedi doktorum..Ilk keseyi 5+6 da, ikinci keseyi ve bebeklerin kalplerini 6+4 gordum.... 7+4 ise kalplerini dinletti...erken dinletmek istemedi bebeklere zarar verir desi....sonra rutin kontroller başladı.. Darısı başına canimcim...
Sağol cnm hepimizin inşallah :)Hayırlı olsun canım
Allah tamamına erdirsin inşallah. ..
Canımm benim ilk denemem.Eşim azospermi diye hiç uğraşmadık ,ilk donasyonumuz ve tuttu şükürHakkınızda hayırlısı inşallah daha önce hiç hamile kalmismiydin peki
öyle rapor istemediler bendencanim dayanamadım, yazayım dedim anlamadigim icin, bildigim kadarıyla hem homozygot hem de heterozygot olamazsın, sadece tek bir gen mthfr, bunun mutasyon, yani degisime ugramis olan gen sorun çıkaran ama onunda çeşitleri var, genetik taramada bu cesitlerden birine bakmislardir. mesela atıyorum ABRR3T gibi, hangisine bakıldı? var mi raporun?
canım inşallah her şey güzel geçsin ve güzel sonucunla topiğimizi renklendirKızlar bizde yarın kıbrısa yola çıkıyoruz. pazartesi yumurta toplama, eşim örnek verecek. herşey iyi olursa İNŞALLAH, cumatresi transferim yapılacak ve pazar günü dönecez. ne olur benim içinde dua edin.
Gözünüz aydın burayı çok sevdim ben yaCanımm benim ilk denemem.Eşim azospermi diye hiç uğraşmadık ,ilk donasyonumuz ve tuttu şükür
Canımmm ay inşallah herşey yolunda gidicek ve seninde güzel haberlerin buraya gelicek.Bekliyoruz haberdar etKızlar bizde yarın kıbrısa yola çıkıyoruz. pazartesi yumurta toplama, eşim örnek verecek. herşey iyi olursa İNŞALLAH, cumatresi transferim yapılacak ve pazar günü dönecez. ne olur benim içinde dua edin.
ole dedilerse hayıflanmaya gerek yok o zaman, ama tabii o zaman flok asit i iğneyle alman lazımdır, onu vermişlerdir zaten sana.öyle rapor istemediler benden
sadece pıhtıyla ilgili bir sürü test verdim ve hem homo ve heterozigot çıktığını söylediler ve bununda bir çok kadında çıktığını söyledilşer yani bildiyiniz büğük sorun deyil dediler
VAlla çok anladığım bir konu değil. sorun var kullanacaksın dediler tamam dedim. 2 doz olması problem büyük diye mi yoksa çok detaycı oldukları için mi İnan bilmiyorum. Ama kullanıyorumbenimde mthfr heterozigot ve homozigot acaba bendemi artırım kleksanı
budefa doktora diycem
Umudunu kaybetme benim rahim fln hiç sıkıntı yoktu ama problemim genetikti. Yani ameliyatla düzelecek birşey bile değil. Kan pıhtılaşmam var haşhimoto troidim var var da var. Güzel günler herkes içim Birgün mutlaka gelecektirTamam canim moralimi yüksek tutarım sayenizde
Ben hep zamanım bitti artik herşey için geç diyordum ki eşim donasyondan bahsetti
Yeni umutlar açıldı onumde
Çok sevindim cnm...Kızlar geldi sonuç 12. Gün 166.10 :) iyimi
Çok teşekkürler canımÇok sevindim cnm...tekrar hayırlı olsun
Bende de haşimato troidi var artemissi.Kontrole gidiyorum hep,haplarımı ayarlıyoruz.Bakalım şimdi gebelik olunca daha sık gidicem sanırım .Umudunu kaybetme benim rahim fln hiç sıkıntı yoktu ama problemim genetikti. Yani ameliyatla düzelecek birşey bile değil. Kan pıhtılaşmam var haşhimoto troidim var var da var. Güzel günler herkes içim Birgün mutlaka gelecektir
Günaydın canım benim olmadı hiç bir yan etki yapmadı..Günaydınlar. Kızlar estrofem kullandığınızda karın ağrınız oldumu?
Böyle yan etkimidir ? Yoksa Allah korusun iltihap falanmıdır ? Normal da hiç böyle olmazdı. Korkuyorum.Günaydın canım benim olmadı hiç bir yan etki yapmadı..
Bende de olmadı canım belki başka bişeyden kaynaklanıyordur?Günaydınlar. Kızlar estrofem kullandığınızda karın ağrınız oldumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?