kızlar ne yazıkki değerim katlanmadı. bu gün 40,2 ye düştü
Selam efsune-12 senin yazılarını çok beğeniyorum çok olgun kişilikte birine benziyosun.senin denemen oldumu nasıl geçti sonuç ne sakıncası yoksa bana yazarsan sevinirim.ben çok karamsar biriyim aklımda hep bebek var ama sanki deneyince olmıyacak gibi geliyor oyüzden çok korkuyorum şuanda donasyon yapmam imkansız görünüyo maddi açıdan uygun değilim.yaşımda ilerliyo beni bu çok kaygılandırıyo Alllah nasip ederse olur diyorum oşekilde teselli ediyorum kendimi,ama elime para geçince denemek istiyorum.SEVGİLER...!
Rowinaya
cok cok gecmıs olsun...allah bebeklerini korusun ınsallah..hersey gonlunce olsun..allahım emeklerini boşa cıkarmasın..
canım yaa ben katlanır umudundaydım allah büyük zamanı gelmemiş olarak düşün çok zor seni çok iyi anlıyorum allah sabır versin umudunu kaybetme inşallah seninde olacak sabır sabır geçmiş bidaki tedavinde allah sevindirsin canım çok üzüldüm elimizden bişey gelmiyor bu işin iki yanı var ya pozitif ya negatif garanti yok offf valla bende korkuyorum benimde az kaldı pazar tesi galiba yumurta toplanıcak bakalım beni neler bekliyor biyandan seviniyorum bebegime kavuşmaya az kaldı diye biyandan ya tutmazsayı getiriyorum aklıma hayır hayır bu sefer olucak diyorum karma karışık duygularım heyicanda çabası allah yardımcımız olsun hepimizin ..
kızlar ne yazıkki değerim katlanmadı. bu gün 40,2 ye düştü
selam kızlarrrr
fiyatları bende bildiklerimi söyleyim;hitte yumurta donasyonu 4500 euro buna sadece işlem dahil otel uçak sen ayarlarsan daha ucuza geliyor ama mevsime çok bağlı tabi yazın herşey iki katı fiyata.bu fiyatlarda maalesef hiç pazarlık yapılmıyor.gerçi diğer sitede bir arkadaş sperm donasyonu için ilkinde olmazsa diğerinde bedava sözü aldığını söyleyip duruyordu ama sperm zaten ucuz en fazla 500 euro olduğu için öyle bir söz verilmiş olabilir.esas pahalı olan yumurta çünkü.eğer embriyo alacaksan hitte fiyatı 5000 euro.eğer embriyo artarsa dondurmak için para alınmıyor.eğer ikinci kez işleme gidersen 1000 euro veriliyor.klinik magosada.fazla otel seceneği yok.magosa pek sevimli biryer değil.ama kliniğe çok yakın apartlar var onların fiyatı çok ucuz günlük tek kişi 50,çift kişi 60 lira.ben ilk gittiğimde orada kaldım.kötü değil tabiki çok matah da değil öğrenci apartı işte.maddi durumun yeterli değilse kalınacak en iyi seçenek.sonra eşimle gittiğimde eşim öyle yerleri pek sevmediği için güzel bir otelde kalmıştık.
berk bey yani dünya da yumurta donasyonu yine 4500 euro.yine hiçbir şey dahil değil.eğer işlem sonrası dondurulursa 500 euro daha alıyorlar.ikinci kez gidersen 1000 euro daha veriyorsun yani donmuşlarla denersen.ama donmuş kalacak diye garanti yok.benim mesela 19 yumurtadan hiç donmuş kalmamıştı.spermlerde morfoloji kötüyse genelde donmuş kalmıyor.klinik girnede çok güzel biryer.kalacak çok alternatif var.istediğin tarz otel bulabilirsin.kliniğe çok yakın bir sürü otel var zaten klinik çok merkezi yerde.yine kendin ayarlarsan daha ucuza gelir kesinlikle.ben hepsini kendim ayarladım.uçak otel araç kiralama yaklaşık yaz aylarında 2 kişi 1500 tl,kışın ise 750-1000 arası para verdim.isterseniz ben size bu konuda yardımcı olurum.kıbrısı iyi biliyorum.ama kesinlikle kliniklere bu işi bırakmayın.çünkü en az 1000 euro para daha veriyorsunuz.
Canım değer 9 un üstünde olunca hamile olmuyor musun?
Bak doktorun tekrar ölçtür demiş bence umudunu kaybetme..
Olmazsa da yüce rabbim vaktini saatini belirlemiştir o zamanı bekliyordur
benimde olacak.. çok üzüldümhayırlısı diyelim... negatif sonuç ne demek, neler hissedilir buradaki herkes biliyor ne yazık ki... bir daha ki denemeye inşallah sende kavuşursun bebeğine...
arkadaşlar merhabalar esım bı tüp bebek merkezıne sperm vermeye gıdecek bana bı akıl verırımısız ılk defa basıma gelıyor boyle seyler yanımızda bısey goturmemız gerekıyor mu ?
ne olur acıl cevap verın bu arada buradakı butun arkadaslarım rabbım hepımıze buyuk sabır versın çok zorlu bır yol..
canım senin haberini hastanede okudum ama yazamıyordum o acı içinde emin olki senin acın benim acım oldu çok üzüldüm canım seni pozitif diye düşünüyordum telefonu aldım elime bugün dedim formda bir arkadaşın test günü dedim merak ettim ne çıktı diye gördüm ve moralim dahada bozuldu allahım dedim sınıyorsun bizi galiba sabrımızı ölçüyor dedim
üzülme canım dediğin gibi tekrar dene elbet seninde zamanın var o günleride göreceksin üzülme lütfen kendine iyi bak....
geçmiş olsun dilekler ve dualarınız için çok sağolun çok kötü bişey bu kaybetme korkusu kimseye yaşatmasın diyorum çok teşekkür ederim hepinize
kanamam kesildi ama tehlike devam ediyor iki kese göründü kesenin üst tarafındaki karanlık içime karanlık bastırdı o pazar gününü bir ben bir allah biliyor içimde neler koptuğunu canımdan can gittiğini
dün akşam taburcu etti dinlenmem gerektiğini söyledi çünkü hala olumsuzluklar devam ediyor....allah yardımcımız olsun diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?