kızlar herkese merhaba:)))
rowina'nın pazar günü kanaması olmuş bende dün haber aldım hastanede pazar gününden beri dün akşam ve şuan tlfda konuştum şu an durumu iyi kanaması kesilmiş dün gece aklımdaydı hep canım ya onun için bebişleri için hep dua ettim, usg de iki kese görünmüş yarın bir daha usg bakacak doktoru inş. güzel haberler alır sağlıkla 40. haftaları görür sizde dua edin canlar ben forumdaki kendi arkadaşlarıma da yazdım dualarım onunla rabbim korusun inş. sımsıkı tutunsun kuzuları annesi sağlıkla atlatırlar inş. bunu
bugün 15 mayıs... cevabını merakla bekliyorum canım
canım benim çok sevindim...gözün aydın olsun.....
Bende şuan kıbrıstayım..
14 yumurta dönlendi..
perşembe günüm transferim olucak..
Merhaba nrm 34;
tedavin sonuna gelmissin ve basarmissin tebrikler.Allahim kalb atisinida duymak nasip eder insallah cnm.Tebrikler ,hayirli evlatlar güzel gelecekler dilerim.
Benimde transferim bugün oldu 12 gün beklemede sayili günler cabuk gecer insallah güzel haberler verebilecegim.Tüm anne adaylarini burdan bol sans diliyorum.Sizlerle güzel paylasimlar nasip eder insallah.
sevgiler.
Sevgili Rowina için
Bu kanamalar ormal rowinacığım.Vücut tepki veriyor sadece sen telaş etme Herşey güzel olacak
Eveeet,bugun gıttık 2 kesede yerınde saglıklıca duruyor ve bebeklerde gozuktu..kalp atıslarıda cok saglıklı cok şükür..allah tamamına erdırır ınsallah..
sevgıler
kızlar ne yazıkki değerim katlanmadı. bu gün 40,2 ye düştü
Sevgili benimde olacak,
Çok üzüldüm ve uzun bir offff offff çektim...
Kendini kötü hissettiğini hiç bir yazılanın derdine çare olamayacağını biliyorum...
Benim negatif sonuçlarimda Ağlamaktan başka birşey yapmiyordum..belkide bu emeklerin boşa gidişinin ertelenen umutların ruhunda yarattığı fırtınanın bir görüngüsü,
...
Gönlümden senin içinde annelik geçiyordu.. Biraz dinlen kendini tart denemeni gözden geçir ve hayata devam et derim..
Bu bir sabır işi...
Sevgiyle kal..
çok teşekkür ederim canım. ne yapılm nasip değilmiş bu sefer. tekrar bir test yapmamı istedi 2 gün sonra. 20 nin altına düşene kadar testlere devam et dedi.
hayırlısı artık. demekki daha uğraşmamız gerekiyor. nedense içimde burukluktan başka hiç bir şey yok. alışmışız bu sonuçlara. eğer düşmeye devam ederse ki eder.2 ay sonra tekrar deneyeceğim. pes etmeyeceğim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?