geçmiş olsun dilekler ve dualarınız için çok sağolun çok kötü bişey bu kaybetme korkusu kimseye yaşatmasın diyorum çok teşekkür ederim hepinize
kanamam kesildi ama tehlike devam ediyor iki kese göründü kesenin üst tarafındaki karanlık içime karanlık bastırdı o pazar gününü bir ben bir allah biliyor içimde neler koptuğunu canımdan can gittiğini
dün akşam taburcu etti dinlenmem gerektiğini söyledi çünkü hala olumsuzluklar devam ediyor....allah yardımcımız olsun diyorum
canım bu sorunun cevabını yine en sağlıklı senden alabilirim herhalde. biliyorsun ben hit'te tedavi görüyorum.
biokimsal gebelikle sonuçlanan bir negatif sonucum var. bu gün görüştüm hemen ilk adetimden sonra tekrar deneyeceğiz diyor.
dondurulmuşlarım var 5 tane. sence bu normal mi..? en az iki adet dönemi beklenmiyormu..?
hazır vücut hormonlara alışmışken ara vermiyoruz biz diyorlar. bana biraz tuhaf geldi..
allah hayırlısını nasip etsin.. sağlıkla olumlu sonuçlar nasip etsin... cyclo prognovayla birlikte mi estrofem alıyorsun ? ikisi de östrojen değil mi?
Tedavin hayırlı olsun arkadaşım hadi inşallah al gel bebişlerini...[/QUOTE
sağol canım...dün döndüm evime...doktor önce 2 emriyor transfer edicez dedi...sonra üçe çıktı...sonra 4 oldu.. :)
Merhaba mucizeistiyorum.
Gözün aydin,insallah her sey gönlünce olur.Bol sanslar diliyorum cnm.Benimde bugün transferim oldu.Hayirlara getirsin insallah,hayirli evlatlar nasip etsin.
sevgiler.
Merhaba arkadaşım,
Geldiğine sevindim. Biraz detay verir misin? Nasıl başladı miktarı nasıldı ters bi hareketten sonra mı oldu? Kesenin üst tarafındaki karanlık da nedir?
Olumsuzluklar devam ediyor demişsin... ne gibi olumsuzluklar?
Canım endişelendirdin biziAllah bir daha kimseye yaşatmasın
allah yardımcın olsun canım sabır selamet versin umarım test günü güzel sonuç ile burayı neşeye boğarsın...hadi bakalım hayırlı olsun transferin...Tedavin hayırlı olsun arkadaşım hadi inşallah al gel bebişlerini...[/QUOTE
sağol canım...dün döndüm evime...doktor önce 2 emriyor transfer edicez dedi...sonra üçe çıktı...sonra 4 oldu.. :)
günaydın kızlar.. hoşgeldin rowina... gelmiş geçmiş olsun inşallah.. dikkat et kendine... şimdi elini karnına koy.. "yosun sizi çok seviyor, ayrıca tüm teyzeler de sizi seviyor ve bekliyor" de onlara :)
Jadex selam,
Senden ne ses ne seda var... Neredesin huuuuu?
Haberlerini bekliyoruz..
Sevgiyle kal...
Mucize istiyorum tedavin hayırlı uğurlu olsun. 4 çok iyi bir sayı. Tebrikler Jadex senin transfer olup olmadığını anımsayamadım sana da hayırlı olsun olduysan.
Rowina
telaşlanma çoğumuz geçiriyoruz kanamayı. Ben de oğlumun yumruğu gibi bir parça attım wc de keşke gitmeseydim :) Ama işte o g elince büyük baskı oluyor gidiyorsun Allah korusun . Y
yine de kız tuttu rahimi iyıice sonra da söke söke aldı dünyaya gelme hakkını kara kız. Darısı başına hiç telaşlanma hiç aklıdan kötü şeyler geçirme hiçbirşey yokmuş olmamaış gibi devam et sadece bir 10 gün yat kımıldamadan. Sonra da yavaş yavaş geç günlük tempona . Sevgiler.
Tedavin hayırlı olsun arkadaşım hadi inşallah al gel bebişlerini...[/QUOTE
Insallah güzel osnuclar alacagiz ve palylasacagiz.Tebrikler .Bol sanslar diliyorum.
Sevgili mucize istiyorum.
Ne güzel haber.. :)))))
Testi hangi gün yapacaksin?
4 embryo mükemmel. Hadi bakalim hayırlısı.
Kendine çok dikkat ve en önemlisi kafayı relax tut..
Sevgiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?