selam canım uzun zamandır bende forma gıremıyorum cok gecmıs olsun bol bol yat dınlen bendede kanama olmusdu bılıyorsun nerdeyse 5 haftadır yatıyorum rabbım ıkızlerımızı bıze bagıslasın kalbını ferah tut bırde tam benım o donem kusmalarım baslamısdı kabus gıbıydı neysekı durmus dualarımız senınle genelde herkeste oldu bu kanamalr

Merhaba arkadaşım,

Geldiğine sevindim. Biraz detay verir misin? Nasıl başladı miktarı nasıldı ters bi hareketten sonra mı oldu? Kesenin üst tarafındaki karanlık da nedir?
Olumsuzluklar devam ediyor demişsin... ne gibi olumsuzluklar?
Canım endişelendirdin bizi Allah bir daha kimseye yaşatmasın

sonucumu aldım. artık ilaçları bırakmamı söyledi doktorumda.
adet olunca haber vereceğim onlara..
demkki neymiş değer düşükse umutlanmamak lazım imiş.
ama bu da bir adımdı hic daha 3 üzerinde değer görmemiştim.

rowina cığım ve diğer arkadaşlar sizin güzel haberleriniz ile sevinelim artık.. benimki 2 ay sonraya kaldı..

canım bu sorunun cevabını yine en sağlıklı senden alabilirim herhalde. biliyorsun ben hit'te tedavi görüyorum.
biokimsal gebelikle sonuçlanan bir negatif sonucum var. bu gün görüştüm hemen ilk adetimden sonra tekrar deneyeceğiz diyor.
dondurulmuşlarım var 5 tane. sence bu normal mi..? en az iki adet dönemi beklenmiyormu..?

hazır vücut hormonlara alışmışken ara vermiyoruz biz diyorlar. bana biraz tuhaf geldi..

Merhaba kızlarrr,
2 gündür nete girme fırsatım olmadı. Bugünlerde sevinç ve üzüntü birarada anlaşılan... Sevinçli arkadaşlarımızın mutlulukları daim olsun, üzüntülü arkadaşlarımıza da sabır ve güç diliyorum. Hayat bizler için ;ona anlamı yükleyen bizleriz. Bizi anlamlı kılan ve mutlu eden ne ise ona ulaşana dek yılmak yok..... Biz değerliyiz!!!
Papatya40,aysevi,çizmelikedi,moonrose78 ve diğer arkadaşlarıma donasyon konusunda verdikleri bilgi için ayrı ayrı teşekkürler...

merhaba,
Bana da aynısını söylemişti hit... Ama ben her denemeye 3 ay koymuştum,çünkü hem fiziksel hem de psikolojik olarak yıpranmıştım. Ama karar senin... olabiliyor yani özellikle yaş ileri ise çok ara verdirmiyorlar canım. Sevgiler

Merhaba mucizeistiyorum.

Gözün aydin,insallah her sey gönlünce olur.Bol sanslar diliyorum cnm.Benimde bugün transferim oldu.Hayirlara getirsin insallah,hayirli evlatlar nasip etsin.
sevgiler.

teşekkür ederim canım...seninde gözün aydın olsun....hadi arka arkaya alalım pozatif sonuçlarımızı...

Sevgili mucize istiyorum.
Ne güzel haber.. :)))))
Testi hangi gün yapacaksin?
4 embryo mükemmel. Hadi bakalim hayırlısı.
Kendine çok dikkat ve en önemlisi kafayı relax tut..
Sevgiyle

mucizeistiyorum ve jadex transferleriniz hayırlı olsun.. İnşallah pozitif haberlerle tekrar eski coşkulu günlerimize döneriz.. güzel başlayan baharımız dahada güzel yaza ve sonbahara ve hatta kışa gebedir.. hepimiz teker teker hayal ettiklerimize kavuşuruz..

Veee 19 mayıs Atatürk'ü anma, gençlik ve spor bayramımız kutlu olsun...

[video=youtube;dXwN_kzYDvo]http://www.youtube.com/watch?v=dXwN_kzYDvo[/video]

Son düzenleme:

pazar günü bahçeye gittim zannerdersem çok ayakta ve ikidebir oturup kalktım fazla oturup dinlenemedim eve 7 gibi geldim sonrada sancı girdi önce karnıma sonra rahime kesenin üst tarafı karanlık anlamı yani kanama oradaydı iki keseyi bi şemsiye gibi sarmıştı miktarı hatırlamakta istemiyorum ama pazar başladı pazartesi öğlene kadar devam etti korkudan wc çıkamıyordum düşüp gidecek diye sabaha kadar eşimin eli elimin üstünde ikimiz o gün o gece sabaha kadar hem ağlayıp hemde Allaha dua ediyorduk hala tehlikede olduğumu söyledi dr dikkat edeceksin dedi yani olumsuzluk derken dikkat etmezsem kanama tekrar olabilir şuan bile jel ile birlikte pıhtı düşüyor az az bakalım umarım bişeycik olmaz olursada ne yapalım elden bişey gelmez...amin canım...

günaydın kızlar.. hoşgeldin rowina... gelmiş geçmiş olsun inşallah.. dikkat et kendine... şimdi elini karnına koy.. "yosun sizi çok seviyor, ayrıca tüm teyzeler de sizi seviyor ve bekliyor" de onlara :)

bende öyle yapıyorum elim karnımda hep sağol canım onlar da sizleri çok seviyor eminim buna canım meleklerim usg görüntüsünü elimden düşürmüyorum...görgüsüz gibi::)

Jadex selam,
Senden ne ses ne seda var... Neredesin huuuuu?
Haberlerini bekliyoruz..
Sevgiyle kal...

Efsune selam, vaktim oldukca otelde Vlan oldukca girmeye casliyorum.Daha öncede söylemistim Efsune uygun olunca telefonda tanisiriz insallah detaylari anlatiirm.Burasi cok farkli bir yer.Detayi uzun asla Kibrisa benzemiyor .Dün gece geldik evimize yorulduk tabiki . hemen isimiin basina gecip tamamlamaya caliyorum.
Sen neler yaptin ?Allahim yolumuzu acik etsin. Bneim test sonucum da 26. mayista insallah kan verecegim.Sizinle olumlu olumsuz paylasacagim.
Tsk ederim cnm
Iyi günler esenkalin.
sevgiler,

Mucize istiyorum tedavin hayırlı uğurlu olsun. 4 çok iyi bir sayı. Tebrikler Jadex senin transfer olup olmadığını anımsayamadım sana da hayırlı olsun olduysan.

Rowina
telaşlanma çoğumuz geçiriyoruz kanamayı. Ben de oğlumun yumruğu gibi bir parça attım wc de keşke gitmeseydim :) Ama işte o g elince büyük baskı oluyor gidiyorsun Allah korusun . Y
yine de kız tuttu rahimi iyıice sonra da söke söke aldı dünyaya gelme hakkını kara kız. Darısı başına hiç telaşlanma hiç aklıdan kötü şeyler geçirme hiçbirşey yokmuş olmamaış gibi devam et sadece bir 10 gün yat kımıldamadan. Sonra da yavaş yavaş geç günlük tempona . Sevgiler.

merhaba papatya40;
Sen nasilsin? minik melegin nasil? insallah bizede nasip eder.
Sagol cnm uzun bir protokolla baslamistim,her hafta kan tahlili ve USG giriyordum iyi olunca aniden cagrildim trasnferim yapildi. Sizinle paylasacagim.Simdilik yolunda ama casilacagim icin tedirginim.Insallah bu sefer kanama olmaz yavrualrimiz tutunur.
Tüm anne adaylarina bol sans diliyorum,dualarimiz kabul olur insalllah.
sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…