Hep yazıyorum ve tavsiye ediyorum. Kııbrıs tüp bebek merkezi. Dr. Savaş Özyiğit
Her konuda çok titiz ve çok hassaslar.
25 yaş altı ve daha önce gebelik elde edilmiş donörler kullanıyorlar..

Sevgili evlat hasreti,
Hoşgeldin,
Sana küçük bir önerim var daha yapıcı bir takma ad alman..çünkü hasret diye diye hep hasret kalmayasın diye.. Bilinçaltına mesaj gidiyor..
Kendilik yapıcı daha olumlu bir nickname almanı öneriyorum...

Onun dışında biraz sakinleş sonuç yeni ve zorlayıcı..
Biraz geriye dönük forumu oku... Ve hepimiz kendimize iyi kötü denemeleri bilmeden çekiyoruz...bir cok arkadaş doktor klinik deneyimini çok detayli paylaştı okuyup görüş edinebilirsin..
Sevgiyle kal

Son düzenleme:
Ne kadar güzel.Allah (c.c) sağlıkla doğar,büyür inşaallah.
Yüce Rabbim bize de o günleri nasip edecek mi acaba?

amin canım çok teşekkür ederim allah sana da en kısa sürede nasip etsin...
Pozitif düşünce o kadar önemli ki... Ben kıbrıstaki klinikte bir çiftle tanıştım onlarda yumurta donasyonu yaptıracaklardı ama kadının 4. denemesiymiş.. o kadar umutsuzdu ki bu da olmayacak diye... sonradan öğrendim ki tutmamış
Ben de sanki buraya çocuğumu almaya geldim dercesine umutluydum. hep pozitif düşün pozitif olsun

bu size üçüncü mektubum...
Dün yine annemle babam beni görmeye gittiler…
Benim artık kollarım ve bacaklarım var biliyor musunuz?
Hatta onlar bana bakarken utandım ve ellerimle yüzümü kapattım :)
Ben hareketlendim ve onlar bakarken hareket ettim.. Annem yine ağladı
Sonra birden uyumaya başladım. Annem korktu.. Doktor amca anlık uyuyup uyanabilir dedi.
Artık boyum 3,81 mm amaaaaa daha bacaklarımı ölçmüyorlar onları da sayarsak çok uzunum:)
15 gün sonra yine gelecekler bu sefer de ense kalınlığıma ve cinsiyetime bakacaklar.
Bakalım ne tepki verecekler... yine sizlerle paylaşacağım...
Siz de boş oturmayın bana arkadaş getirin tamam mı forum teyzelerim.. sizleri seviyorum..

Sevgili moonrose bir arkadaşıma 9 yil önce 5 adet kondu sadece 1i tuttu ve o tam bir cadı prenses ve acayip güzel bir kiz

Selam, transferden sonra test istedimi örneğin e2 ve fsh gibi?
Birde sürecini paylaşırsan çok seviniriz. Kaçınci deneme kaç embryo gibi,
Hakkına hayırlısı...
Aramıza hoş geldin))

Tesekkürler. Benim bu ücüncü denemem Halil Ibrahim Tekin'de. Ikincisi dondurulmus Embryo ile pozitif. Cok tatli, mutlu bir kizimiz var, ona kardes istedigimiz icin tekrar denemeye karar verdik. Umarim bu seferde pozitif cikar. Benden idrar testinden baska hic bir test istemediler. Cok heyecanliyim. Ama olmazsada cok üzülmem. Insallah hepiniz bizim gibi mutlu olursunuz. Yumurta donasyonunu kesinlikle tavsiye ederim. Annelik cok güzel bir duygu. Kendi yumurtam olsaydi bundan farkli olmazdi.

Dahası 8 hücreyi de geçip blast aşamaya gelmiş A kalite embriyolar verildi ama nafile... Biri pozitif o da düşük.... Ben bunu doktorumla tartıştım, didikledim; blast aşamaya gelmiş iyi kaliteembriyo tutunmuyorsa başka sebebi olmalı dedim başka testler yapın bana dedim ama sen de bir sorun yok, yumilerde dedi. Ben de bunu birçok siteden araştırdım,doktorumun söylediği doğru... Yani biz de genetik bir sorun yok ise, sadece yumiler yaşlı ise yumurta kaliteli embriyo oluşturuyor.Ancak genetik şifrenin taşındığı çekirdeğin dışındaki stoplazmada yaşlanmadan dolayı birtakım enzimler,mineral,vitamin,protein,hormon v.s v.s eksiliyor.İşte bu nedenle embriyo transfer edildikten sonra eksikliklerden dolayı yeterince beslenemediği için gelişimini durduruyor...(Burada bahsettiğim yaşlanma yumi yaşlılığı biyolojik yaş değil tabii ki,çünkü bazen 30 yaşındaki bir hanımla 40 yaşındaki bir hanımın yumisi aynı yaşta olabiliyor).Arkadaşlar bu gerçeği artık kabul edelim...biliyorum çok zor!!! Bu konuda da bilim harıl harıl çalışıyor çekirdek nakli için,ama o yöntem çok yeni ve bu yöntemle doğmuş ne çocuk var ne de oluşmuş gebelik. Sadece labaroratuvar aşamasında... Yani sizin genetik materyaliniz çıkarılıyor ve genç bir yumurtanın çekirdeği atılarak onun içine transfer ediliyor ve yumurta kaliteli embriyo oluşturuyor. Ama transfer edilip sağlıklı bir gebelik ve doğum oluşturabiliyor mu bu henüz bilinmiyor. Şahsım adına, bu yöntemin reel hayata geçmesini beklemek çok uzun olur....
Bilgilerinize ve de ilginize...
Sevgiler

Son düzenleme:

Sevgili batt
ben oyumu donasyon yönünde kullanacağım.Dediğin gibi son yumilerden kalite A da olsa bir cacık olmuyor .Diğer arkadaşlar da önersiler .

Kiwi

Allah tamamaına erdirsin.İnşallah pozitiftir .Ben de kardeş kardeş diye tutturalardanım Sanıyorum kalabalık aile seviyorum belki bizimaile bağlarımız zayıf olduğudandır bilemiyorum.İşte bir kızım daha oldu Herkesin de olsun inşallah

Sevgili ateşsin

Demişsin ya radikalim diye. Evet ben de Aysevi de kendini radikal görenlerden Aslında günümüz TC sinde donasyon düşünen herkes radikal bence .20 30 yıl sonra normal olabilir ama o zaman geriye dönüp bakarsak göreceğiz tabloyu. Olsun ben göğsümü gere gere keşke daha önce yapsaydım diyorum. Elime aklıma sağlık karar verip gittim oralara kadar aldım geldim bebişimi. Sadece bu değil yaşam biçimleri olarak da daha cesuruz sanki . Aysevi de anlatmış ben de üniversiteyi bitirip bavulumu elime alıp ben İngiltere de yaşayacağım diye anneme veda etmiş ve orada tanıdık bir tek akrabası olmayan birisi olarak ( sonra tıpış tıpış geri geldim o başka annemin azdığı günlük mektupların etkisi olmuş mudur acaba:) derim ki arkadaş bu hayat senin. Evet kızınla arkadaş ol ama biliyorsun arkadaşlar arkadaşın mutluluğu ile mutlaır derdiyle üzülürler. Kızına bunu anlat Eşim der ki ben başka bir hanımla gitsem bana gitme demezsin Evet demem kiminle mutlu oluyorsa onunla gitsin bana göre gerçek sevgide baskı yok tercihlere saygı var Kızında böle olmalı daha küçük belki ama olayları ele alış biçimin çok önemli. Sen abartmaz acıtasyon yapmazsan bu olayı trajedi olarak almaz O da ormal olağan olarak alır. Bir de böyle dene bence.

Kesinlikle katılıyorum. Özellikle bilimde şu çıkmış bu çıkmış kök hücre vs uzun zaman alacak gelişmeler Oysa bizim konumuzda 6 ay bile çok önemli Benim fsh ın 34 ü bulması sadece 3 ay içinde oldu.Birde baktım 34 inanamadım. Onu dhea ve bitkisellerle 8 e düşürdüm ama nafile olmadı tüpler

amin canım benim...Allahım kucağına almayı nasip etsin ....inşallah olur benimde... senin yaşın kaç...donörün yaşı kaçtı.....sana kaç emriyo transfer ettiler kaçı tuttu...yumurta toplama işleminden kaç gün sonra transfer ettiler sana ....cevaplarsan sevinirim canım...

Geriye dönük okursan hepsi yazıyor gerçi....
Ben 34 yaşımdayım. Donörüm 20 yaşındaydı.. 4 embiryo transfer edildi hepsi de yüksek kalitede idi.. Döllenmeden 3 gün sonra transfer oldu..

canım bebeğinle mutlu uzun bir yaşam geçirmen dileğiyle çok güzel hiçbir sorun yok demek ki şuan 12. haftası içindesin ilaçları ne yaptın bıraktınmı hani 11 haftaya kadar kullanman gerektiğini söylüyorlar ilk önce neyi bıraktın...?

valla çok güzel bayada yükselmiş senin adına mutlu oldum darısı bu hafta sonucunu öğrenecek diğer iki arkadaşın başına jadex ve mucize istiyorum..

Hep yazıyorum ve tavsiye ediyorum. Kııbrıs tüp bebek merkezi. Dr. Savaş Özyiğit
Her konuda çok titiz ve çok hassaslar.
25 yaş altı ve daha önce gebelik elde edilmiş donörler kullanıyorlar..

Slm Moonrose, biraz daha klinikten bahsedermisin? Kac gün kaldiniz kibrista? Hangi testlerden gectiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…