Kizlar bugün alman siteleri okudum kesin hepsinin dediği TSHnin mutlaka 1 den büyük olmasi gerektiği bunu bunca denemede sadece hakan şatıroğlu uyardi ve tedavi verdi..
Nedeyeyim ben artık
fresh dediğiniz başkasının yumurtasımı oluyor??
dondurulmuş da sizin yumurtanız mı
peki embriyo transferi yani başka kişilerin hem yumurtası hemde spermlerinden hazırlanmış emriyo da oluyor mu?
benim kendi kaliteli dedi,kleri yumurtamdan olmazsa başkasının yumurtasından da olmaz diye kaygım var.
merhaba
ben ilk kez bugün okudum paylaşımları
size şöyle bişey tavsiye etsem
bazı sitelerde gördüm bunu.
ilk sayfaya bir liste yapsanız oraya şu an bu başlığı takip edenlerin yaşı, kaçıncı tedavi,tadavi şekli, tedavi olduğu merkezi yazsanız böylece tercih edilen klinikler başarı oranları ve yaşa göre başarı gibi genel sonuçlar herkese ışık tutacaktır
sadece bir öneri
tüm paylaşımlar ışık tutuyor ve umut oluyor çok teşekkürler
Senle ayni fikirdeyim ama bir türlü ben bu sitedeki tablo yapma işini çözemedim. Millstone diye bir arkadaşa özelden mail attim o biliyordu ama ger dönüş yapmadi..
Tablo işini söken olsa başlariz sonra herkes kendi değerlerini girer ama
Yardım diyorum..
birara bir tablo vardı aslında onu bulabilirsen üzerinden devam edebiliriz.
siz yumurta donasyonu mu yapılarak hamile kaldınız biraz bilgi verir misiniz?
Canlarım...
Nasılsınız...Ben bir garibim...transferimin 6. günü dünden beri başım çok dönüyor...sabah yataktan kalkerken resmen aç kalkıyorum gözüm dönmüş gibi oluyor..dün akşamda karnımda bir sancı tamam dedim sanırım olmadı adet oldum dedim..korkumdan tualete gitmedim...sabah kalkıp baktığında adet felan olmamışım...kasıklarımdada batmalar var...gögüslerime dokunamıyorum bile çok ağrıyorlar....korkuyorum..
dün yakın bir arkadaşım beni rüyasında görmüş beyaz gül dağıtıyormuşum herkeze...hayırlısı olsun... şafak 7..... 7 gün sonra test var...çok heycanlıyım
bu belirtiler sizdede oldumu...
Kızlar bhcg degerim 12. Gün bugün 550 çıktı.
Sonunda okadar çok ugrastimm
Allah isteyen herkese versin. salı gunü tekrar bhcg yapicaz
Allah saglikla kucağıma alayı nasip etsin benim ve forumda hamile olan tüm herkese
pazar günü bahçeye gittim zannerdersem çok ayakta ve ikidebir oturup kalktım fazla oturup dinlenemedim eve 7 gibi geldim sonrada sancı girdi önce karnıma sonra rahime kesenin üst tarafı karanlık anlamı yani kanama oradaydı iki keseyi bi şemsiye gibi sarmıştı miktarı hatırlamakta istemiyorum ama pazar başladı pazartesi öğlene kadar devam etti korkudan wc çıkamıyordum düşüp gidecek diye sabaha kadar eşimin eli elimin üstünde ikimiz o gün o gece sabaha kadar hem ağlayıp hemde Allaha dua ediyorduk hala tehlikede olduğumu söyledi dr dikkat edeceksin dedi yani olumsuzluk derken dikkat etmezsem kanama tekrar olabilir şuan bile jel ile birlikte pıhtı düşüyor az az bakalım umarım bişeycik olmaz olursada ne yapalım elden bişey gelmez...amin canım...
İnşallah sende pozitif sonuç alanlardan olursun Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın cnm...
Arkadaşlar herkese merhabalar...
Ben yeni üyeyim. Siteyi incelemeye çalıştım. Benimle aynı sorunu yaşayan insanlar gördükçe biraz hafifledim. Çözüm yolları bulma konusunda ümitlendim.Ben 45 yaşındayım. 4 defa tüp bebek denemesi yaptım. Çoğuda orta kalite emriyolardı. Ama maalesef tutunamadı, hamilelik gerçekleşmedi. Şimdi de Kıbrısta Doğuş tüp bebek merkezinde donasyon(yumurta) düşünüyorum. Bu kınikte daha önce donasyon yaptıraaan varmı? yada donasyon deneyenler deneyimlerini paylaşırsanız çok sevineceğim. herkese bol şanslar...
Arkadaşlar herkese merhabalar...
Ben yeni üyeyim. Siteyi incelemeye çalıştım. Benimle aynı sorunu yaşayan insanlar gördükçe biraz hafifledim. Çözüm yolları bulma konusunda ümitlendim.Ben 45 yaşındayım. 4 defa tüp bebek denemesi yaptım. Çoğuda orta kalite emriyolardı. Ama maalesef tutunamadı, hamilelik gerçekleşmedi. Şimdi de Kıbrısta Doğuş tüp bebek merkezinde donasyon(yumurta) düşünüyorum. Bu kınikte daha önce donasyon yaptıraaan varmı? yada donasyon deneyenler deneyimlerini paylaşırsanız çok sevineceğim. herkese bol şanslar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?