sevgilikiwi,

sonucuna üzüldüm. yumurtalara güvenmeme hissi belkide biliçaltının seni olumsuz sonuca hazırlama adımlarıdır.

istedğini yapmalısın derim.. küçük kızın buna engeldeğil. sevgili papayta 15 kilo yüküde oğlunuda hepsini kendi taşıdı yinede tuttu..
tabiiki zorlanmasan daha iyi:))) ama asıl neden bazan bu olmuyor. birde kızınla uğraşırken beklemenin stersi alınmış oluyordur..

kendine dikkat et enerjni yapıcı harca üzülmek sadece boşa giden enerji ve emek.. gerçek kendini hisset ve istediğinde yola devam de..
sevgiyle kal..

Son düzenleme:

Sende hoşgeldin fbli; Doğuşla henüz irtibata geçmedim. Arada tanıdığım var. Henüz araştırma aşamasındayım. Haziranda düşünüyorduk ama sorun çıktı zamanla ilgili şimdi Temmuzda düşünüyoruz. Peki sen nerde yaptırmayı düşünüyorsun? ne zaman? nasıl karar verebildin? ben hala acaba kendi yumurtamdan olabilirmi diye de araştırıyorum. Birde ya yinede tutunamazsa diye de korkuyorum açıkçası. Hepimize bol şanslar.

merhaba hanimlar, kibrisa gittiginizde nerelerde konakliyorsunuz. Biz bu sefer bir daire kiralamistik cocukla gidince daha rahat olur diye, ama bayagi isim oldu. Relax olmak istiyorum. Bana önerebileceginiz magusa yakinlarinda güzel temiz bir otel var mi?

E2 niye ölcülüyor, ben yurt disindan geldigim icin mi istemediler? Icime bir kurt düstü.

canım benim daha yeni kimyasalla sonuçlanan bir negatifim var. hiç ara vermeden devam edildiği için sanırım. ilaç ayarlaması içindir diye düşünüyorum.

sana cok geçmiş olsun canım.
bence fazla ara vermeden hemen denemeye devam.:)

biz genelde kıbrısa türkiyeden paket turla gidiyoruz.
mesela en son kaya artemiste kalmıştık.
bu sefer salamis bay conti düşünüyoruz.

hemde iki günlükte olsa tatil olmuş oluyor bizede:) kızın kime benziyor....?:)

Slm Moonrose, biraz daha klinikten bahsedermisin? Kac gün kaldiniz kibrista? Hangi testlerden gectiniz?

salı gittik, pazar döndük 4 gece kaldık. Gittiğimiz gün donörden yumurta toplantı ve eşim sperm verdi döllenme oldu. cuma günü transfer oldu. pazar da döndük.. hepatit ve aids testleri yaptılar...

Merhaba helun ve tüm forum arkadaşlarım,
Ben hit te düşünüyorum, daha önceden tanıdığım, bildiğim için.. Ama diğer merkezleri de arştırmaya çalışıyorum,belki başka yer de olabilir... Donasyon konusunda karar vermek hiçbirimiz için kolay değil, ancak senin o çocuğu ne kadar istemenle alakalı bence. Her tüp denemesi sonrası olumsuzluk yaşamak bir kere insanı tersyüz ediyor,her anlamda yıpranıyorsun... Müthiş bir hayal kırıklığı... Ben sonki dondurulmuşlarımın transferinden önce olmazsa donasyon olur diyedüşünmüştüm ilk. Ama o da negatif; 2 kaliteli bir orta blast trasferine rağmen. 18 nisan transferimdi 30 nisanda negatifi aldım. Yani 1 ay önce.Donasyonu sonbahar gibi düşünüyorum. Son negatiften beri donasyonu iyiden iyiye düşünüyorum... Haaa kolay mı oluyor kesinlikle hayır! 1 aydır gündüz donasyona karar veriyorum gece yatğıma uzandığımda bir korku sarıyordu beni ya da suçluluk duygusu... Sabah bir buhranla gözümü açıyordum... 2 gün önce sabah gözümü açmazdan evvel rüyamda sadece silüetini gördüğüm yüzünü göremediğim bir delikanlı vardı, benim donasyonla doğmuş büyümüş evladım... Bu yabancı amaaa olmaz diyerek uyandım,içimi kara bir bulut kaplamış olarak... Veee dün sabah kendime dedim ki (rüyalarına ve kuantuma inanan bir insan olarak - ki rüyalarımız bilinçaltımızdır - ) ben güzel bir rüya görmeliyim bu konuda ancak o zaman kurtulurum bu gitgelden diye geçirdim içimden..... Şimdiiii bu geceki rüyamı anlatıyorum : Bu forumdan bir arkadaş, 37-40 yaş arası. Siyah uzun sayılabilir dalgalı saçlı,kilolu olduğu söylenemez, 160 veya üzeri boyda... Donasyola sahip olduğu 1 veya 1,5 yaşlarında çokgüzel bir kız çocuğu ile bana misafir geldi. Onunla bu konuda konuşmuyoruz ama içimden diyorum ki donasyon ama aynen annesine benziyor..Sonra diyorum ki kızın çok güzel,sana benziyor gözleri çok güzel.... Aslında kendimi de ikna ediyorum içten içe... Diyorum ki işte aynen böyle oluyor,kendi çocuğun gibi..............
Eveeeet sevgili dostlar olay budur, KENDİ ÇOCUĞUN GİBİ! Sabah kalktığımda daha başkaydım,olay çözüldü bence...
Şimdi çıkmak zorundayım, size yaşadığım daha doğrusu kendimi test ettiğim başka bir olayı daha anlatacağım....Sevgiyle kalın..

Son düzenleme:
pazartesi eşim sperm vermeye gidiyor. bu sefer önce embriyolar oluşturulacak ve dondurulacak. daha sonra ben tedaviye alınacağım . endometriosis ten dolayı böyle bir tedavi planım. endometriosisten dolayı böyle uygun gördüler. bu hastalığı tetikleyen şey östrojen e2 ile ölçülüyor . ardarda tedavilerde ve benim gibi endometriosislilerde önemli bir değer.. gebelik halinde zaten yükseliyor ama yüksek e2 hamile kalmayı engelliyor. belkide önce lucrinle geçici menapoza alınıp sonra estrofemle rahim yatağını kalınlaştıracaklar.. benim hormonlarımı devre dışı bırakacaklar .. şimdilik bilemiyorum

Canim benim, cok tesekkürler info icin. Hamile kaldigimda bende bu soruyu cok sordum,kime benzeyecek acaba diye. Babasina tipa tip benziyor, kopyesi yani. Kizim sari, mavi gözlü benim esim yabanci. Bense esmerim. Donörümüzde esmer idi (bana söylenen). Karakteride bana cok benziyor,beni cok örnek aliyor. Bütün gün birlikteyiz, ben calismaya ara verdim. Cok güzel zaman geciriyoruz birlikte. Insallah sanada sans güler. Mutluluk hepimizin hakki.

Sagolasin canim, ama maalesef bugün 12. gününde negatif cikti. Busefer üc günlük yerlestirmislerdi. Hamile kaldigimda dondurulmus blast ile olmustu. Toplanan 10 yumurtadan yalnizca 5 i döllendi ve ikisini transfer ettiler. Digerleri ise dondurulmaya uygun degillerdi. Bu yumurtalara basindan beri pek güvenmemistim. Tekrar deneyim mi ne dersiniz? Kücük kizimla biraz zor oldu transferim, hic dinlenemedim, o sürekli kucak istiyor. Yasimda geciyor. Biraz kararsizim.[/QUOTE]

Sevgili Kiwi

Kızın kaç yaşında. Bence arayı fazla açmadan tekrar dene sonrasında zor oluyor. Yani bakımı konusunda enerjin anlamında da zor oluyor bir de ara açılmış oluyor Oysa açılmasa iki kardeş birbirini oyalıyor Diğer türlü çocuk sei arkadaş biliyor eteğinden bir saniye ayrılmıyor.
Tekrar denemende yeni donor bakacaklar o zaman. Neden güvenmedin yumilere bak kızını almışsın aynı yumiler değil miydi ?

e2 kousuna takılma İbrahim bey iyi bir dr dur O rahime bakıp gerek görse isterdi mutlaka. Ben de bir kaç yumi görmüştü zamansız o yüzden istemiştiGerçiben sonradan Firdevs e devam ettim maliyetten dolayı sadece. Rahat ol.

Sevgili Fabıl
Bak rüyana girmişim. Hadi gel hadi gel diye az uğraşmadık burada eski arkadaşlar bilir. Sen de hadi gel aramıza katıl İnşallah olumlu sonuç alacaksın bunu kafana yerleştir . Benim kız da aynen kardeşine benziyor diyorlar. Dudaklarını da bana benzetiyorlar :) İşte bulunuyor bir benzer taraf insanlar tarafından ya da daha çok küçük ben anlayamadım tam olarak ama dünya tatlısı o başka. Darısı başınıza .

Ben bişeyi merak ettim sen ve kiwi 2. yumurta donasyon denemesimi anladığım kadarıyla çocuklarınız var sanırım onlardamı donasyon?kiwinin bebeği daha küçük galiba çocuklarınız ilk denemedemi oldu bide yaşınız kaç öğrenebilirmiyim.ben bu sitede yeniyim 42 yaşımdayım yumurta donasyonu düşünüyorum.inşallah doğru kişiye mesaj çekmişimdir daha önce yanlış olmuştu çünkü.

bizler önce bu kavramı kabul etmeye çalışıyoruz bize benzermi diye benzer olması için merkeze resimdir yada merkeze ön muayeneye gidiyorsun ben artık bunları düşünmekten geçtim şuan iki keselerim var ve haftaya kısmet olursa kalp atışını duymaya gidecem ilk dört hafta bişey olmadı ama beş hafta olunca kanama oldu çok şükür şuan iyiyim miğde bulantılarım var özellikle sabahları yataktan kalkar kalkmaz ama bunlar tatlı telaşlar onların benimle kalması için elimden geleni yapıyorum bende yumurta donasyonu yaptım benzermi diye içimde baya kendi kendimle şavaştım ne yapalım bu şekilde bebek sahibi olabilmekte çok iyi boşver düşünme bunları karnımdakiler benim diyorum hatta eşimede benim bebişlerim diyorum inşallah ikiside benimle kalırlar....kesinlikle bizim çocuklarımız...

selam kızlar..

kiwi... negatif sonuca üzüldüm.. en kısa zamanda kendini hazır hissedince tekrar denemeni tavsiye ederim diğer arkadaşlarım gibi.. umarım yeni denemende sende pozitifi görür bebeğini kucağına alırsın...

Sevgili papatya, benim 1,5 yıl önce fsh 14 tü.kür yaptım,hemen önlem aldım 1,5 ayda 7 ye düştü ama sonuç yine negatif... Burdan da anlıyoruz ki yükselme var ise sorun da var... Yumin de varsa kaliteli değil......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…